Zanimljivosti iz Srbije i sveta

Go down

Zanimljivosti iz Srbije i sveta

Post by * Anchi * on Tue 15 Dec 2009 - 9:00

*Celog života imala olovku u glavi!


Jednoj Nemici staroj 59 godina iz glave je izvadjena olovka, zbog koje je gotovo čitavog života patila od jake glavobolje i krvarenja iz nosa.

Kada je imala četiri godine Margret Vegner je pala i u glavu joj se zabila olovka koju je imala u ruci.

"Olovka je probila kožu i jedostavno nestala u mojoj glavi", izjavila je ona nemačkom listu "Bild", dodajući da je olovka prošla veoma blizu vitalnih delova mozga.

U to vreme niko se nije usudjivao da je operiše, ali tehnologija je u medjuvremenu dovoljno napredovala što je omogućilo lekarima da odstrane olovku iz njene glave.

Tokom operacije obavljene u jednoj privatnoj klinici u Berlinu, pacijentkinji je iz lobanje izvadjen najveći deo olovke duge oko osam centimetara. Vrh olovke, dužine oko dva centimetra, je, medjutim, tako čvrsto srastao sa okolnim tkivom da ga je bilo nemoguće odstraniti.

*Kazna

Starica koja ima 98 godina optuzena je za drugostepeno ubistvo svoje stogodisnje cimerke u starackom domu u Nemackoj.

*Zatvor zbog čitanja tuđih SMS poruka


Čak šest meseci zatvora preti jednom Čehu jer je bez dozvole čitao SMS poruke svoje devojke, uveren da mu je neverna.

Dvadesettrogodišnji Petr Koldous iz Hornji Vltavice na jugu Češke posle jedne svađe oteo je iz ruke svojoj tri godine starijoj devojci Magdaleni njen mobilni telefon i sve poruke prosledio na svoj mobilni, a zatim ih pročitao u pokušaju da nađe dokaz da ga vara.

Devojka je, međutim, incident prijavila policiji koja sada vodi istragu zbog osnovane sumnje da je mladić prekršio zakon o poštanskoj tajni pod čiju zaštitu spadaju, kao i tuđa pošta i tuđe SMS poruke i telefonski razgovori.

Za to češki zakoni predviđaju u najgorem slučaju čak pola godine zatvora, a neočekivanog saveznika policija je dobila u bračnim savetovalištima.

*Ukrajinac najviši čovek svetaNajviši čovek na svetu, sa 257 centimetara, je Ukrajinac Leonid Stadnik, koji je viši od dosadašnjeg rekordera iz Kine, saopšteno je u sredu iz Ginisovih svetskih rekorda (Guineš World Records).

Stadnik (36), bivši veterinar koji živi u severozapadnoj Ukrajini, izmeren je 2006. godine i utvrđeno je da je visok 2,57 metara, rekla je predstavnica Ginisovih svetskih rekorda Amarilis Espinosa (Espinoza).

Ukrajinac je za preko 20 centimetara viši od Kineza Bao Sjišuena (236 centimetara).

Stadnik je iznenada počeo izrazito da raste kada je imao 14 godina, posle operacije mozga kojom je verovatno stimulisana njegova hipofiza.

*Lopov morao da pojede 40 bananaIndijska policija naterala je lopova da pojede 40 banana u periodu od nekoliko sati kako bi izbacio iz tela zlatnu ogrlicu koju je ukrao a zatim progutao.

Sseik Mohasin (35) juče je ukrao jednoj ženi u Kolkati, nekadašnoj Kalkuti, ogrlicu vrednu 45.000 rupija (1.115 dolara), i progutao je pošto su ga policija i stanovnici uhvatili.

"On je poricao da ju je progutao, ali je rendgen pokazao da se ogrlica itekako nalazi u njegovom stomaku", rekao je za Rojters glavni inspektor Kolkate Adžaj Kumar.

"Lekari su nas savetovali da mu damo da jede banane, pošto one deluju kao prirodni purgativ", rekao je drugi policijski zvaničnik koji je cele noći pratio ponašanje Mošina.

Mošin je jutros išao tri puta u toalet, a morao je i da povraća, ali se ogrlica nije pojavila.

"Moraćemo sada da potražimo jače purgative", rekao je policijski zvaničnik.


*Godinu dana skrivala leš suprugaJedna žena iz Meksiko Sitija godinu dana čuvala je telo mrtvog muža pored svog kreveta u spavaćoj sobi, sve dok susedi zbog smrada koji se širio iz njenog stana nisu pozvali policiju.

Žena nije želela da otvori policajcima, koji su na kraju provalili u stan u kome su pronašli telo muškarca starog oko 60 godina u poodmaklom stadijumu raspadanja. Mersedes Velarde tvrdi da je njen muž umro prirodnom smrću, što policija pokušava da utvrdi. Sumnja se da je pokojnik patio od psihičkih tegoba, što bi moglo da bude uzrok smrti. Prema nepotvrdjenim informacijama, obojica odraslih sinova bračnog para Velarde znali su da njihova majka skriva očev leš, što je, kako su naveli mediji, delo ravno zločinu. Mediji su objavili morbidan podatak da je jedan od sinova čak redovno dolazio da vadi crve iz leša svog oca. Svo troje članova porodice Velarde trenutno su podvrgnuta psihijatrijskim pregledima kako bi se utvrdila odgovornost svakog ponaosob.

*Porodica iz Arkanzasa dobila 17. deteBračni par iz Arkanzasa dobio je 17. dete, sedmu kćerku po redu, ali je najavio da se neće na tome zaustaviti.

Dženifer Danijel (Jennifer Danielle) rođena je juče u bolnici u Rodžersu, u državi Arkanzas, rekli su roditelji devojčice Džim Bob i Mišel Dager (Jim, Michelle Duggar).

Mišel je izjavila da bi ona i njen suprug želeli još kćerki.

Porodica Dager živi u kući od 650 kvadratnih metara u Tontitaunu, a svoj deci imena počinju istim slovom.

Najstarije dete Dagerovih, sin Džošua (Joshua), ima 19 godina, a do sada najmlađa Džoana (Johannah) treba da napuni dve godine.

Dagerovi su gostovali u nekoliko emisija kablovske TV Diskaveri helt (Discovery Health).

Među zanimljivim činjenicama o Dagerovima, objavljenim na Diskaverijevom sajtu, navodi se da su se deca rađala u svim mesecima osim u junu, da su Dagerovi potrošili oko 90.000 pelena i da je Mišel bila ukupno trudna 126 meseci, odnosno 10,5 godina.

*Jednim prstom vuče četiri automobilaPedesetšestogodišnji Kinez Ći Fengšan nada se da će obezbediti mesto u Ginisovoj knjizi rekorda nakon što je jednim prstom uspeo da povuče četiri automobila.

Fengšan je snagu svog srednjeg prsta demonstrirao na centralnom trgu u gradu Harpinu. Prst je stavio u metalni prsten povezan užetom koje je spajalo četiri taksija koje je uspeo da vuče čitav metar. Ći kaže da svoj prst uvežbava već 44 godine. ''Kada samo imao 12 godina čuo sam da jedan drvoseča može da podigne 120 kilograma služeći se samo jednim prstom, pa sam i ja to poželeo'', kaže on. Od tada neprekidno trenira svoj srednji prst. ''Svakog dana sam svojim srednjim prstom prenosio vedra vode, a vremenom sam dodavao sve veću težinu. Nastavio sam da ga treniram i dok sam radio u fabrici autobusa i verujem da ću jednog dana moći da povučem i autobus", kaže Fengšan.

*Tange ubice
Amerikanka Sara Martin je, u želji da iznenadi muža, kod njega izazvala zastoj srca i smrt. Sara Martin, teška 150 kilograma, želeći da iznenadi muža, obukla je tanga-gaćice, od čega je njemu zastalo srce. Policija je tridesetosmogodišnju Saru, zbog sumnje da je izvršila ubistvo,

zadržala u pritvoru. Policajac Robert Kanon je izjavio: „Nemojte mi govoriti da nije bila svesna kako je grozan pogled na njenu zadnjicu. Osim toga, znala je da njen muž ima teškoće sa srcem. Ako pitate mene, radi se o planiranom ubistvu”. Kada je policija stigla na mesto događaja, Markus Martin je ležao na leđima, deformisanog lica i očiju velikih kao golf-loptice. lol lol

„Očigledno je video nešto što nije smeo. Kada smo ušli u kuhinju i ugledali ženu kako plače, znali smo šta je to bilo”, rekao je policajac i dodao da su udovicu ljubazno zamolili da obuče pantalone.

„Samo sam htela seks”

Sara Martin smatra da su policajci bili bezobrazni i da ne zna zašto su je uhapsili. „Markusa sam samo želela da iznenadim za našu osmu godišnjicu. Možda sam malo preterala, ali nisam htela da ga ubijem. Samo sam htela da malo oživim naš seksualni život jer već nekoliko godina nismo imali polne odnose. Mom mužu su smetali moji kilogrami”, kaže ona. Kao dokaz da se nije radilo o ubistvu, Sara Martin je policiji dala video-kasetu na kojoj je snimila iznenađenje koje je napravila.

*Čokoladne cipele
Čokolodarska kompanija "Theobroma Cacao's" dizajnirala je prelepe moderne cipele od čokolade, koje su za čak 50 posto jeftinije od pravih, a par košta samo 45 funti.

Ove cipele napravljene od venecuelanske čokolade i u sebi imaju 70 posto kakaa, a deo su nove kolekcije "Erotique", koju će lansirati ova kompanija.

Ako želite da usrećite sebi dragu žensku osobu, evo pravog poklona koji objedinjuje dve velike strasti žena: cipele i čokolada.

Osim što su čokoladne, cipele su napunjene bombonijerama od jagoda i šampanjca, a čak su na određenim mestima pozlaćene 22- karatnim jestivim zlatom.

Kolekcija "Erotique" će sadržati 11 različitih predmeta koji uključuju repliku prave cipele.

Svi će predmeti biti upakovani u zlatno- smeđu kutijicu i umotani u ljubičastu Christian Dior svilu.

*Stres briše pamćenje


Naučnici su utvrdili da značajnu ulogu u dugoročnom pamćenju imaju i emocije.

Utvrđeno je da mala doza stresa može da pomoćne u pamćenju, ali dugoročni stres dovodi do njegove blokade.

U emotivno stresnim situacijama, luči se hormon koji utiče na povezanost neurotransmitera, pa ovakve situacije zbog hemijskog sastava hormona, mozak bolje pamti.

Međutim, ukoliko je stres jak i dugoročan, dolazi do blokade pamćenja, pa čak i brisanja nekih događaja iz sećanja.

U svakom slučaju, preporučuje se izbegavanje stresnih situacija i ovladavanje besom. Važi staro pravilo da su srećni i emotilno stabilni ljudi zdraviji.

*Kazna za poljubac

Francusko tužilaštvo zatražilo je visoku novčanu kaznu za ženu koja je jarko crvenim nakarminisanim usnama poljubila čisto belo platno slike američkog umetnika Saja Tvomblija, vredne dva miliona evra.

Sudjenje je usledilo dva dana nakon što je pijana banda upala u muzej Orsej u Parizu i oštetila sliku čuvenog francuskog impresioniste Kloda Monea.

Okrivljena Rindi Sam (30), poreklom iz Kambodže, uhapšena je u julu nakon što je utisnula obris svojih nakarminisanih usna na Tvomblijevu sliku tokom izložbe posvećene američkom slikaru u Avinjonu, na jugu Francuske.

"Samo sam je poljubila", kazala je mlada žena na sudu. "To je bio čin ljubavi. Kada sam je poljubila, nisam razmišljala. Mislila sam da će umetnik shvatiti".

Rindi je izdala saopštenje u kome se distancira od vandala koji su oštetili Moneovo delo.

"Na jednoj strani imate gnusan bestijalan čin okrutnosti, a sa druge čist, strastven čin ljubavi", stoji u njenom saopštenju.

Nimalo impresionirano njenim obrazloženjem, tužilaštvo je njeno ponašanje nazvalo "kanibalizmom" i zahtevalo globu od 4.500 evra i da se Rindi primora da pohadja kurs pristojnog ponašanja.

*Tražio usisivač, dobio bubreg

Kada je Džejmi Hauard pokucao pre šest meseci na vrata Pola Sušera, imao je nameru da mu proda usisivač. Ipak, umesto kućnog aparata, Džejmi je Polu dao svoj bubreg.

Slučajni susret Pola i Džejmija, prodavca usisivača kompanije "Kirbi", završio se transplantacijom bubrega.

Polu Sušeru je organ otkazao usled previsokog krvnog pritiska pa je morao biti podvrgnut dijalizi. Kada je Dzejmi naipao u nameri da proda usisivač, saznao je za Polovu bolest.

Kako se ispostavilo da obojica imaju istu krvnu grupu – 0 pozitivnu, Džejmi je to shvatio kao "znak". Nakon konsultacije sa ocem i suprugom, on je odlučio da donira svoj bubreg Polu.

Donator star 35 godina prošao je sve neophodne medicinske testove, pa je pre dva meseca operacija izvršena uspešno. Sušer se sa novim bubregom oseća "kao da nikad nije ni bio bolestan".

*Na konkurs za posao u venčanici

Jedna mlada Rumunka pojavila se u venčanici na konkursu za posao u vatrogasnom domu u svom gradu.

Nije reč ni o kakvoj šali, već je 25-godišnja devojka morala istog dana da obavi dva sudbonosna zadatka: da se uda za svog dečka i da položi test za vatrogasce.

Venčanja se obično zakazuju nekoliko meseci ranije, što nije slučaj sa konkursima za zapošljavanje, a mlada žena nije želela da propusti ni jedno ni drugo.

Ona je, tako, u venčanici, i uz podršku roditelja, prijatelja i sveštenika, otrčala sa jednog na drugi dogadjaj.

Pomalo sujeverna, mlada nije htela da se presvuče za test, jer "ne valja skidati venčanicu tokom celog dana venčanja".

Mlada je, medjutim, tog dana uspešno obavila samo jedan zadatak - udala se za svog voljenog dečka.
Na konkursu nije prošla, i to ne zato što je došla u venčanici, već zato što nije ispunjavala uslove.

*Amerikanci znaju više o "big meku" nego o Bibliji

Svetski mediji izvestavaju da Amerikanci znaju mnogo više o dodacima koji ulaze u sastav Mekdonaldsovog "big meka" nego o biblijskih deset zapovesti.

Anketa je pokazala da je 80 odsto od hiljadu anketiranih u stanju da navede osnovne sastojke čuvenog hamburgera. Međutim, samo 60 odsto ih zna za najbitniju od deset zapovesti "ne ubij". Njih 45 odsto pamti zapovest "poštuj oca i majku", dok ih čak 62 odsto zna da kiseli krastavčići ulaze u sastav "big meka".

Anketa je obavljena pred početak prikazivanja filma "Deset zapovesti" sa Eliotom Guldom koji će se u američkim bioskopima pojaviti 19. oktobra.

*Starici izrastao rog na čelu

Xiou Ling, 95-godišnjoj starici iz kineske pokrajine Zhanjiang, izrastao je nasred čela rog dugačak 12 centimetara...

Ovo je dosada jedan od najčudnijih slučajeva u svijetu, izjavile su agencije. Nesretnoj ženi rog je počeo rasti od 2003. godine, tako da je iz svake godine postajao sve veći i veći.

Doktori ne znaju šta je to što je uzrokovalo ovu pojavu te zapravo samo nagađaju da je riječ o hormonalnom poremećaju.

Xiou sada štedi novac a u tome joj pomaže i obitelj, tako da bi brzo trebala na odstranjivanje ovog roga.
*Rock muzika čini muškarce lepšim u očima ženaIstraživanje univerziteta u Masačusetsu je pokazalo da su ženama muškarci privlačniji dok slušaju laganu rock muziku.

Ispitanicama su pokazivane fotografije muškaraca, i pritom im je puštana različita vrsta muzike. Pokazalo se da neka muzika deluje izuzetno stimulativno, pa su žene ocenjivale fotografije višim ocenama. S druge strane, neka muzika uspevala je da u očima žena „poružni“ muškarce.

Najbolje je prošao rock, i to laganije stvari. S druge strane, utvrđeno je da jazz, pogotovo avangardni, muškarce čini ružnijim u očima žena.

Utvrđeno je, pritom, da na ocenu privlačnosti nema uticaja to kakav je muzički ukus žena koje su učestvovale u istraživanju.

Možda je konačno dokazano zašto su rock muzičari izuzetno privlačni mnogim ženama, iako se mnogi od njih ne mogu pohvaliti savršenim fizičkim izgledom.

*Ubijao da bi se proslavioNajveći ukrajinski serijski ubica, 53-godišnji policajac Sergej Tkač, koji je 100 žena i devojčica ubio da bi bio proglašen za najgoreg među zverskim ubicama, sanja da o njemu bude snimljen film!
Bivši ekspert kriminalistike, 53-godišnji Sergej Tkač iz Zaporožja u Ukrajini, koji ima na duši 100 mladih žena i devojaka, koje je ubio između 1980. i 2005. godine, ne samo da se ne kaje, već sanja da o njemu bude snimljen film!

Vrhovni sud Ukrajine je pokrenuo postupak za 40 ubistava, a 60 još obrađuje tužilaštvo.

Prema rečima istražioca Anatolija Šajda, Tkač se žrtvama prikradao u šumarcima blizu železničkih pruga ili pored saobraćajnica. Za sobom je brisao sve tragove i kao bivši profesionalac sklanjao sve što je moglo da posluži istrazi.
Posle prvog ubistva 1980. godine u Simferopolju, kada je ugušio i silovao jednu mladu ženu, Tkač je hteo da se naruga kolegama i sam je prijavio ubistvo telefonom ne predstavljajući se.

Prema oceni istražnih organa, Sergej Tkač je klasičan tip manijaka. Primerni porodični čovek, tri puta se ženio, ima četvoro dece i solidan posao.

Tkač je najpre žene gušio, a zatim silovao. Posle ubistva bi se tuširao, popio čašu votke i išao u krevet, da bi ujutru odlazio na posao, navodi dnevnik „Komsomolska pravda".

Sergej Tkač se ne kaje i čudi ga pitanje grize li ga savest.

- Zar ne shvatate, ja nisam čovek nego zver. Takav kao i Čikatilo. O meni treba da se snimi film - smatra višestruki ubica.

Psihijatar Vladimir Golovčuk, koji je učestvovao u sudsko-medicinskoj ekspertizi Tkača, smatra da je on ubijao da bi se proslavio.

- On je ubijao da bi postao najgori među zverskim ubicama. U psihijatriji postoji takav sindrom kada čovek izvršava zločin da bi se proslavio - navodi ekspert.

Na pitanje da li se takav čovek može nazvati psihički zdravim, Golovčuk kaže da može.

- Da.Tkač je sve detaljno rekao o svojim zlodelima i nije mu potrebno lečenje. Kao i većina manijaka, on je emocionalno hladan, promišljen, pun mržnje i agresivnosti i kod njega je veoma izražen egocentrizam. Takve crte karaktera i formiraju serijskog ubicu - ističe stručnjak.

Pre nego što je Tkač uhapšen, osumnjičeno je više ljudi. Otac jedne od ubijenih devojčica u zatvoru je izvršio samoubistvo.

Sergej Tkač upoređuje sebe s Čikatilom. Dok je trajala potera za rostovskim manijakom, koji je ubio 53 osobe, izvršene su dve smrtne kazne nad dvojicom ljudi.

Pologovskog divljaka su uhapsili pre dve godine. Do tada je uhapšeno desetak ljudi.

Poslednja žrtva „pologovskog divljaka", kako ga nazivaju, bila je šestogodišnja devojčica iz Pologa, grada u kojem je ubica živeo.

- S njenim ocem sam se poznavao, bili smo susedi - izjavio je Tkač, dodajući da je trebalo da ode devojčici na sahranu, što ga je, kako kaže, upropastilo.

- Pratio sam je. Igrala se s drugom decom, s dva dečka i dve devojčice. Trebalo ih je sve ubiti. Tada me ne bi uhvatili. Verujem da su me deca videla, upamtila moj lik i odraslima pokazala posle sahrane - rekao je Tkač.

*Prodaju bebu za 100.000 $Bračni par iz Čilea postavio na internetu oglas u kome svoju još nerođenu bebu nudi na prodaju jer želi „besna" kola i kuću

Mladi bračni par iz Čilea stavio je na prodaju preko interneta svoju još nerođenu bebu po ceni od oko 100.000 dolara da bi mogao da kupi sportska kola i kuću!

„Prodajemo bebu koja treba da se rodi, kontaktirajte Karolinu (16) ili Huana (20)", piše u oglasu objavljenom na internetu.

U oglasu se, pored cene, navodi i da se rođenje bebe, koja po tvrdnjama lekara treba da bude ženskog pola, očekuje u decembru.

Monstruoznu ponudu za prodaju bebe raskrinkali su novinari lokalne TV stanice, koji su videli oglas i predstavili se kao potencijalni kupci. U celu priču uključila se policija, koja je nesuđene roditelje privela u stanicu i ubedila ih da odustanu od svoje bolesne ideje.

- Budući otac je sebe već video kako kupuje kola i plac za kuću. To nije normalno, ljudi su napravili dete da bi obezbedili sebi luksuzan život. Tako nešto u životu nisam video - rekao je jedan zgranuti policajac.

Majka Karolina, koju je državna služba za maloletnike smestila do porođaja u Centar za zbrinjavanje maloletnika, izjavila je da se odlučila za prodaju preko interneta jer je želela da upozna osobu koja će odgajati njeno dete, što nije slučaj kod klasičnog usvajanja.

- Htela bih da upoznam ljude koji će odgajati moje dete. Znam da će nas neki osuditi zbog ove odluke, ali mi želimo da imamo nova kola i lepu kuću. Šta je loše u tome? - obrazložila je svoju odluku buduća majka Karolina.

*Od početka godine u Japanu 570 ljudi promenilo pol


Više od 570 ljudi u Japanu promenilo je pol od početka godine, međutim sud je to pravo uskratio u osam slučajeva zbog dece.

U Japanu se promena pola reguliše zakonom iz 2004. godine po kome se ljudima sa poremećenim identitetom dozvoljava da pređu iz jednog u drugi pol, ali pod određenim uslovima. Ključni uslovi su da nisu u braku i da nemaju dece, podsetio je Rojters.
Na osnovu tog zakona nedavno je Vrhovni sud odbio zahtev dvojice muškaraca - Masami Osako (51) i Sajaka Morimura (47) - da postanu žene, zato što obojica već imaju po jedno dete.
U obrazloženju odluke Vrhovni sud je naveo da osobe koje imaju decu ne mogu da menjaju pol jer bi to "povećalo konfuziju u porodici i verovatno bi izazvalo probleme kod dece".
Advokat dvojice odbijenih je najavio žalbu na tu odluku i zahtev da se revidira zakon iz 2004.godine kako bi i ljudima sa decom bilo dozvoljeno da menjaju pol.

*U Nemačkoj uskoro tv kanal posvećen mrtvima i sahranamaNemački biznismen Volf Tilman Šneder planira da uskoro pokrene prvi tv kanal posvećen isključivo sahranama i pokojnicima, na kojem će se emitovati dokumentrci o grobljima i oglašavati čitulje.

Namera producenata kanala, koji će se zvati "Etos TV", je da informiše ljude o pogrebnim običajima i da preokrene sadašnji trend u Nemačkoj u kojoj sve veći broj ljudi zahteva anonimnu sahranu, izjavila je Kerstin Gerning iz Udruženja nemačkih pogrebnika.
"Svaka osoba je ostavila svoj trag, podigla decu, plaćala poreze, nešto postigla. Želimo da im odamo poštu. Ovaj kanal će informisati ljude na diskretan i ozbiljan način kako da sahrane svoje voljene", objasnila je ona. "Nadamo se da će ovaj kanal postati "Arte" sahranjivanja", istakla je ona, aludirajući na ugledni francusko-nemački kanal posvećen umetnosti i kulturi.
Kada kanal proradi, najverovatnije oko Božića, zainteresovani će moći da za oko 2.000 evra objave sliku preminulog koja će biti prikazana na ekranu uz pratnju prigodne muzike ili uz čitanje poruke u znak sećanja na pokojnika. Za nešto višu cenu, kanal će emitovati kratak film o pokojniku.

*Kineski detektivi iz oblasti Nanjimen bili su zbunjeni brojnim prijavama o provalama kroz čelične rešetke.
"Utvrdili smo da su u svakom slučaju rešetke bile pregrižene. Našli smo i tragove zuba na šipkama", rekao je predstavnik lokalne policije. Istraga ih je konačno dovela do muškarca koji je rekao da deli hotelsku sobu s cimerom
koji zubima može da pregrize ljusku badema.
Policija je privela dvadesettrogodišnjeg Ksionga na ispitivanje i on je priznao je da stoji iza provala. Posle dvogodišnje uzaludne potrage za poslom, okrenuo se kriminalu. Nije mogao da se seti u koliko je kuća i poslovnih prostora provalio. Odrastao je u jednom planinskom selu i razvio snažne oštre zube kako bi mogao da razbija orahe i bademe. Zatim je otkrio da može da pregrize i čelične šipke debljine do jednog santimetra.
"Za dve godine, samo jednom nisam uspeo da pregrizem šipke, a jednom sam pregrizao šipku od dva santimetra. Nikada nisam koristio drugi alat. Zato me nikada nisu ni zaustavili na ulici", rekao je taj jedinstveni provalnik.

lol!
avatar
* Anchi *
Cool Girl
Cool Girl

Broj poruka : 673
Godina : 25

Back to top Go down

Re: Zanimljivosti iz Srbije i sveta

Post by Bloody.Mary on Tue 15 Dec 2009 - 10:32

o boze. (O.O)

_________________
avatar
Bloody.Mary
Moderator
Moderator

Broj poruka : 11102
Godina : 25
Location : tegla šećera

Back to top Go down

Re: Zanimljivosti iz Srbije i sveta

Post by Sookie on Tue 15 Dec 2009 - 13:57

tnx sto si postavila ovo,bas sam se nasmejala LoL
avatar
Sookie
Chocolate Babe
Chocolate Babe

If you love me why am I dying?
Broj poruka : 4696
Godina : 23
Location : McLaren's

Back to top Go down

Re: Zanimljivosti iz Srbije i sveta

Post by * Anchi * on Tue 15 Dec 2009 - 16:17

:D Kako da znam da meni nece nesto da izraste kad budem imala 95 godina? haha LOL
avatar
* Anchi *
Cool Girl
Cool Girl

Broj poruka : 673
Godina : 25

Back to top Go down

Re: Zanimljivosti iz Srbije i sveta

Post by Angel_Of_Death on Tue 15 Dec 2009 - 17:52

lol!
avatar
Angel_Of_Death
Dreamy Girl
Dreamy Girl

Broj poruka : 913
Godina : 24
Location : Iza 7 brda i 7 mora...

http://www.facebook.com/profile.php?ref=name&amp

Back to top Go down

Re: Zanimljivosti iz Srbije i sveta

Post by Scarlett O'hara on Tue 15 Dec 2009 - 19:51

Bloody.Mary wrote:o boze. (O.O)

_________________
avatar
Scarlett O'hara
Admin
Admin

Ja ću imati tebe i ti ćeš imati mene odavde pa do vječnosti, zauvijek, bez početka i bez kraja.
Broj poruka : 8922
Godina : 26
Location : tamo gdje je sve po mom....

Back to top Go down

Najopakiji par na svetu O.o

Post by MoonGirl on Thu 2 Feb 2012 - 18:58

Žena koja je bivšem partneru pila krv i muškarac koji je pojeo devojku verili se u NemačkojDvoje teških zločinaca osuđenih na doživotni boravak na zatvorskoj psihijatriji i specijalan nadzor, Mišel Gustafson (23), koja je ubila svog verenika i pila mu krv, i Isakin Jonson (33), koji je svojoj devojci odrubio glavu, a zatim pojeo delove njenog tela, upoznali su se na zatvorskom psihijatrijskom odeljenju u Karsudenu u Švedskoj. Po svoj prilici, jedno u drugom su prepoznali srodnu dušu, jer su se verili i žele da se venčaju.Ovo dvoje duševno bolesnih kriminalaca, koji ni sami ne umeju da objasne zbog čega su iz čist amira počinili ovako monstruozne i bizarne zločine, zbog kojih ne osećaju nikakvo kajanje, privukli su veliku pažnju tabloida širom sveta.Nazivaju ih “najopakijim parom na svetu”, a njihov eventualni brak “nečastivom zajednicom”, koja bi trebalo da bude zaključena parafrazom uobičajene formulacije - “od kad nas je smrt sastavila”.


Mada je švedski zatvorski sistem prilično liberalan, još uvek se ne zna da li će im venčanje biti dopušteno, a gotovo je potpuno izvesno da nikad neće imati priliku da zajedno uživaju u slobodi.


O.O O.O O.O O.O O.O

Morala sam ovo da postavim,da čujem šta mislite i da se zajedno zgrožavamo nad ovim slučajem :S :S :S Angry OMG wtf Balavljenje
avatar
MoonGirl
Powerful Girl
Powerful Girl

bič pliz
Broj poruka : 3319
Godina : 24

Back to top Go down

Re: Zanimljivosti iz Srbije i sveta

Post by Emily the strange on Thu 2 Feb 2012 - 19:24

Ovo nisu ljudi, ovo su monstrumi.
Ali svaka krpa nadje sebi zakrpu tako da me ne cudi sto hoce da se vencaju
avatar
Emily the strange
Dangerous Lady
Dangerous Lady

Broj poruka : 16457
Godina : 23

Back to top Go down

Re: Zanimljivosti iz Srbije i sveta

Post by Gossip Girl. on Thu 2 Feb 2012 - 19:42

Psihopate!
Uzas Angry
Emily the strange wrote:Ali svaka krpa nadje sebi zakrpu
avatar
Gossip Girl.
Special Snowflake
Special Snowflake


Broj poruka : 8665
Godina : 21

Back to top Go down

Re: Zanimljivosti iz Srbije i sveta

Post by MoonGirl on Thu 2 Feb 2012 - 19:50

:S :S :S

Meni je muka :S Balavljenje
avatar
MoonGirl
Powerful Girl
Powerful Girl

bič pliz
Broj poruka : 3319
Godina : 24

Back to top Go down

Re: Zanimljivosti iz Srbije i sveta

Post by tictac on Thu 2 Feb 2012 - 19:56

Hahaha. U očima im se vidi želja za ubijanjem xD o.O
Pa dobro, kad su već ludi, treba da budu zajedno.
Ne znam šta da kažem.lol xD
avatar
tictac
Sweet Girl
Sweet Girl

Broj poruka : 575
Godina : 20

Back to top Go down

Re: Zanimljivosti iz Srbije i sveta

Post by Gossip Girl. on Thu 2 Feb 2012 - 19:59

A sad ne kapiram jel ovaj isti momak i sa slike gore i sa slike dole o.O
avatar
Gossip Girl.
Special Snowflake
Special Snowflake


Broj poruka : 8665
Godina : 21

Back to top Go down

Re: Zanimljivosti iz Srbije i sveta

Post by tictac on Thu 2 Feb 2012 - 20:03

Nije, ovaj drugi je valjda bivši od ove devojke. Il' nešto tako. xD
avatar
tictac
Sweet Girl
Sweet Girl

Broj poruka : 575
Godina : 20

Back to top Go down

Re: Zanimljivosti iz Srbije i sveta

Post by MoonGirl on Thu 2 Feb 2012 - 20:10

I ja to mislim :S Pošto,nisu isti :S


ja se pitam ko će koga prvi da poejde ovde

OMG,stvarno sam debil,čemu se smejem :S
avatar
MoonGirl
Powerful Girl
Powerful Girl

bič pliz
Broj poruka : 3319
Godina : 24

Back to top Go down

Re: Zanimljivosti iz Srbije i sveta

Post by Beautiful Dangerous on Thu 2 Feb 2012 - 22:26

Boze,zar ovakvi ljudi postoje?!
avatar
Beautiful Dangerous
Chocolate Babe
Chocolate Babe

Broj poruka : 5122
Godina : 23

Back to top Go down

Re: Zanimljivosti iz Srbije i sveta

Post by Gossip Girl. on Thu 2 Feb 2012 - 22:52

Mozda se oni vole i to o.O ali on je kanibal ocigledno...pojesce je kad tad XD
avatar
Gossip Girl.
Special Snowflake
Special Snowflake


Broj poruka : 8665
Godina : 21

Back to top Go down

Re: Zanimljivosti iz Srbije i sveta

Post by Carrie <3 on Thu 2 Feb 2012 - 23:40

Jbt,strah me da ih pogledam :O
avatar
Carrie <3
Glamour Girl
Glamour Girl

Broj poruka : 2988
Godina : 22
Location : tamo gde su jutra snena i nebo kao svila <3

Back to top Go down

Re: Zanimljivosti iz Srbije i sveta

Post by Minnie ♡ on Fri 3 Feb 2012 - 14:47

Bozeeeeeeeeeeee O.o
avatar
Minnie ♡
Gorgeous Princess
Gorgeous Princess

Broj poruka : 3941
Godina : 22
Location : Disneyland.

Back to top Go down

Re: Zanimljivosti iz Srbije i sveta

Post by Bloody.Mary on Fri 3 Feb 2012 - 20:44

kakvi moroni

_________________
avatar
Bloody.Mary
Moderator
Moderator

Broj poruka : 11102
Godina : 25
Location : tegla šećera

Back to top Go down

Re: Zanimljivosti iz Srbije i sveta

Post by popka bebic ^__^ on Fri 3 Feb 2012 - 21:21

Just A! wrote:Boze,zar ovakvi ljudi postoje?!

Povracanje OMG
avatar
popka bebic ^__^
Dangerous Lady
Dangerous Lady

Moje srce s&#39; tobom igra u ritmu ni na na na :)
Broj poruka : 11424
Location : Tamo gde zelim. Samo zatvorim oci i tu sam.

Back to top Go down

Re: Zanimljivosti iz Srbije i sveta

Post by Minnie ♡ on Fri 3 Feb 2012 - 23:25

jujujujujuju :OOOOOOOOOOOOOOO
avatar
Minnie ♡
Gorgeous Princess
Gorgeous Princess

Broj poruka : 3941
Godina : 22
Location : Disneyland.

Back to top Go down

Re: Zanimljivosti iz Srbije i sveta

Post by Sirenna * on Sat 26 May 2012 - 18:55

Ok, ovo je bolesno.
avatar
Sirenna *
Powerful Girl
Powerful Girl

Broj poruka : 3233
Godina : 22
Location : Tri metra iznad neba. ^_^ <3

http://www.facebook.com/profile.php?id=100003835081170&ref=t

Back to top Go down

Re: Zanimljivosti iz Srbije i sveta

Post by *~tamarchelo~* on Tue 1 Jan 2013 - 22:37

Kad su se njih dvoje našli, naći ću i ja nekog. xD

*~tamarchelo~*
Sweet Girl
Sweet Girl

Broj poruka : 336
Godina : 20
Location : Crna Gora

Back to top Go down

Re: Zanimljivosti iz Srbije i sveta

Post by Aurora on Fri 5 Apr 2013 - 21:00


_________________
avatar
Aurora
Admin
Admin

Broj poruka : 20870
Godina : 23
Location : Tamo-'vamo

http://pinkiegirlsmp3.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Zanimljivosti iz Srbije i sveta

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum