Karakteristike Vage

Go down

Karakteristike Vage

Post by Scarlett O'hara on Sun 22 Feb 2009 - 20:01

Element : Vazduh

Kvalitet: Kardinalni

Vladajuća kuća: Sedma

Ime: Libra je latinsko ime za Vagu

Planeta: Venera

Boja: Ruzicasta, plava, crna i bela

Zivotinja: Paunovi, grlice, zecevi

Metal: Bakar

Drago kamenje: Koral, opal, safir

Biljke: Macuhica, ljubicica, mirisno cvece

Najnepravednija izreka o Vagi:
Vaga je uvek neodlucna.
Kada neko vidi svaku mogucu posledicu svake moguce odluke, a sve ima svoju dobru stranu, tesko je odluciti se..
Simbol Vage je vaga. Osobe rođene u ovom znaku su romantične , velike su diplomate i najsrećnije kada su zaljubljene. Vaga ne voli da bude sama, izbegava svaku vrstu konflikta i trudi se da svojom objektivnošću dođe do pravog rešenja problema.

LICNOST
Vaga je sedmi znak Zodijaka i one samim tim označavaju promenu u kružnom toku Zodijačkog sistema. Dok su prvih šest znakova Zodijaka fokusirani na individualno, sledećih šest znakova počevši od Vage su fokusirani na komukaciju sa drugima. Vage su, pošto su inicijatori ovog dela sistema, najviše fokusirane na to u kom su odnosu sa drugima i u kom su odnosu drugi sa njom. Nije ni čudo što je Vaga znak partnerstva i braka. Što se Vage tiče, sve je bolje kada se radi u paru. One su veoma dobri partneri, jer se stalno trude da održe balans u svemu. One vole harmonične odnose i veoma cene brak, pogotovo ako on traje zauvek.

Simbol Vage je vaga i kao što i prava vaga teži da održi balans između dva tasa, tako i osobe rođene u ovom znaku vole da održe balans i harmoniju. Oni su poput grčke boginje pravde, koja ima vezane oči i koja drži u ruci dva tasa i mač. Vage su izuzetno pravedne i iako im je potrebno mnogo vremena da donesu odluku ili mišljenje, odnosno sud, njihova odluka je uglavnom nepogrešiva. Vage mrze konflikt. Ove osobe se trude da problem sagledaju sa što je više moguće strana, kako bi svi bili zadovoljni. To ih čini veoma dobrim životnim saputnicima i prijateljima.

Vagom vlada planeta Venera. U mitologiji starog Rima, Venera je bila nežna zavodnica, boginja ljubavi, lepote i uživanja. Vage sigurno nose deo nje u sebi. Vage su kulturne, fine, prepune lepih manira. Najviše od svega vole lepe ljude i vole da se nađu na nekom lepom prijemu ili da gledaju operu ili balet. Osobe rođene u ovom znaku uvek znaju šta treba da kažu i prave stvari govore u pravo vreme. Međutim, pored lepe osobine da laskaju, Vage mnogo vole tračeve i ponekad umeju da budu usiljeno prijatne. Vage su umetničke duše, imaju stila i stvorene su da žive u svetu lepote i umetnosti. Međutim, Vage često umeju da budu apatične i lenje, ali se vrlo često smeju.

Element povezan sa Vagom je Vazduh, i to znači da one teže višim ciljevima. Ove osobe vole da koriste svoj intelekt u razne svrhe i vole da ga konstantno razvijaju. Ukoliko naiđe na prepreku, Vaga koristi svoje diplomatske sposobnosti da bi dobila ono što želi, a ako joj to ne pođe za rukom onda aktivira svoj ljupki šarm i pokušava da bitku dobije na taj način. Vage vole komunikaciju, kao i svi vazdušni znaci. Ukoliko naiđu na oprečno mišljenje ne trude se da dokažu da je njihov stav ispravan, već duboko udahnu i analiziraju ko je u pravu.
U slobodno vreme Vaga nije tako energična kao na poslu, osim ako za Vas druženje nije posao, kao što za Vage jeste. Zato za Vagu bilo koja vrsta sport mora da uključuje i druženje i socijalni faktor. Vage vole da su napolju, da planinare ili da se voze biciklom. U ljubavi Vage su pune energije, romantične su i odane do kraja. Vage vladaju ramenima i leđima, tako da ne bi bilo loše da obrate pažnju na te delove dela.

Najveća snaga ovog znaka leži u njegovom osećaju za pravdu, fer igru i harmoniji koju seje oko sebe.

ROMANTICNI PROFIL
Vaga u svemu nastoji da održi ravnotežu i harmoniju. Ukoliko ovo postigne i u ljubavi, Vaga će biti veoma srećna. Vaga vlada Kućom Partnerstva, tako da joj je u ljubavi veoma bitno i uzajamno poverenje. Vage su komunikativne i druželjubive osobe i sijaju na svakom okupljanju koje podrazumeva mnogo ljudi. U takvim situacijama dolazi do izražaja njihova komunikativnost i sposobnost da zabave. Tada, malo ko može da odoli šarmu osoba rođenih u ovom znaku. Vage vole da se dopadnu i zato mnogo polažu na svoj izgled. Ali iza te naizgled samo lepe fasade, krije se pametna i emotivna osoba. Ukoliko pronađe pravog partnera, pokazaće svoju stranu pravde i malo je verovatno da će ikada prevariti osobu sa kojom je.

Vaga i roma'Voditi ljubav, a ne rat', je svakako fraza koju osobe rođene u ovom znaku veoma često upotrebljavaju. Vage vole da o svemu razgovaraju i da putem priče dođu do najboljeg rešenja za sve. Harmonija je jedna od težnji koju ovaj znak mora da zadovolji. Ovu osobinu najviše podstiče to što njihovim znakom upravlja Venera, boginja Ljubavi, Lepote i Uživanja. Cveće je obavezna komponenta romantične večeri koju zamišlja svaka Vaga. Iako spolja deluju hladno, one, kada se opuste mogu biti veoma zavodljive.

Vaga u vezi
Kada su Vage u pitanju, one mogu biti veoma saosećajne i mogu lako da se opterete tuđim problemima. One zapravo vole da pomažu svima onima koje vole i to ih čini veoma požrtvovanim kada je ljubav u pitanju. One vole duboku i strasnu aferu, ali je uglavnom započinju sa distance i na njoj ostaju sve dok se ne uvere da taj Neko dolazi sa iskrenim namerama. Ali kada se potpuno opuste, čuvajte se! Ona će toliko juriti ka Vama da će ponekad i zaboraviti na sve granice svoje pristojnosti. Osobama rođenim u ovom znaku poverenje igra veoma važnu ulogu i zato ga nikad nemojte prokockati.

Vaga i ljubav
Nema sumnje da Vaga uživa u ljubavi i u svim emotivnim i seksualnim blagodetima koje ovo stanje pruža. Vage vole lepo i očekuju od svojih partnera da zadovoljavaju njene veoma visoke kriterijume kada je lepota u pitanju. Vage vole da pored sebe imaju osobu koja je jača od njih, jer vole da se osećaju sigurnom i zaštićenom. Idealan partner za Vagu je svako onaj ko ima razumevanja za njenu potrebu da se dopadne svima i da uvek izgleda najbolje što može.

Vaga i sex
Seks je veoma često povezan sa mentalnim, kada su Vazdušni znaci u pitanju. Ove osobe poseduju veliki i razvijen intelekt. Vage vole da budu u harmoniji i zato seks bez ljubavi za njih nema nikakvog smisla. Što se njih tiče, ljubav i seks stoje na ravnopravnim tasovima i ništa od ta dva ne može da prevagne. Vaga se u seksu predaje i iako deluje nezainteresovano, ona u stvari potajno želi da ugodi svom partneru i zato dopušta da on vodi igru. Ali Vaga kada se oslobodi, može itekako da bude veoma strastvena i da preuzme seksualnu kontrolu nad partnerom.

Sta je potrebno vagi u ljubavi?
Seks je veoma često povezan sa mentalnim, kada su Vazdušni znaci u pitanju. Ove osobe poseduju veliki i razvijen intelekt. Vage vole da budu u harmoniji i zato seks bez ljubavi za njih nema nikakvog smisla. Što se njih tiče, ljubav i seks stoje na ravnopravnim tasovima i ništa od ta dva ne može da prevagne. Vaga se u seksu predaje i iako deluje nezainteresovano, ona u stvari potajno želi da ugodi svom partneru i zato dopušta da on vodi igru. Ali Vaga kada se oslobodi, može itekako da bude veoma strastvena i da preuzme seksualnu kontrolu nad partnerom.

PRIIJATELJSKI PROFIL
Verovatno ćete često gledati na sat i nervozno lupkati nogom, ukoliko ste prijatelj Vage. Nije stvar u tome što Vage uživaju da kasne, već u tome što je njima potrebno vreme da o svemu dobro razmisle pre nego što krenu bilo kud. One Vas zaista mogu naterati da je čekate, ali su divni prijatelji. Kada se sprijateljite sa njom, teško da ćete moći da dugo budete ljuti na nju. Vaga ne voli da je sama, zato očekujte da Vaš prijatelj zahteva od Vas malo više vremena i pažnje.

Vaga će sa svojim prijateljima najviše voleti da ide u otmene kafiće i restorane. Iako može da stoji ispred svog ormara satima, dok konačno ne odluči šta će obući, njen ukus u odevanju je gotovo nepogrešiv.

Ne brinite ako je Vaš prijatelj Vaga pomalo neraspoložen. Ukoliko ga ne dirate u tim momentima, on će se vrlo brzo oraspoložiti i biće spreman za novu avanturu.

Najbolji prijatelji mu mogu biti Lav i Strelac.

_________________
avatar
Scarlett O'hara
Admin
Admin

Ja ću imati tebe i ti ćeš imati mene odavde pa do vječnosti, zauvijek, bez početka i bez kraja.
Broj poruka : 8922
Godina : 26
Location : tamo gdje je sve po mom....

Back to top Go down

Re: Karakteristike Vage

Post by Scarlett O'hara on Sun 22 Feb 2009 - 20:06

Psihološke karakteristike i ljubavne sklonosti Vage

Osobe koje su rodjene u sazvezdju Vage poseduju veoma istancani ukus, rafinirani stil i smisao za estetskim izrazavanjem. Vage poklanjaju veliku paznju svom spoljasnjem izgledu i kulturi ponasanja, odnosno one pazljivo brinu o svom kompletanom nastupu, kao i o kvalitetu veze sa blizom okolinom. Naime, jedna Vaga ne samo da vodi racuna o svom spoljasnjem izgledu vec ona veruje - da spoljasnja elegancija i sarm reflektuju unutrasnju lepotu! U tom smislu, Vaga uvek tezi ka perfekciji ili ka potpunoj harmoniji koja dovodi u ravnotezu - unutrasnje zadovoljstvo i spoljasnju lepotu. Ponekad se stice utisak da su Vage suvise okupirane tim svojim spoljasnjim izgledom ili svojim unutrasnjim emotivnim ili materijalnim potrebama, tako da "zaboravljaju na ostatak sveta". U izvesnom smislu to zaista jeste tacno, jer Vaga insistira na visokim kriterijumima i na takav nacin pravi strogu selekciju pri izboru odgovarajuceg drustva, teme ili potencijalnog partnera sa kojim zeli da provede neke carobne i prijatne trenutke. Prvo pitanje na koje treba da odgovorite prilikom susreta sa Vagom glasi: da li zaista pripadate krugu odabranih i da li delujete dovoljno atraktivno, privlacno i sarmantno po "visoko utvrdjenim standardima"? Zatim, nemojte da zaboravite da lep fizicki izgled znaci i veliku povlasticu, ali istovremeno Vi morate da ispunite i neke druge zahteve ili kriterijume koji se nalaze na njhovoj rang listi. Od Vas se neminovno ocekuje da posedujete izrazenu romanticnu crtu, naglaseni zabavljacki karakter, neodoljivi sarm i besprekoran ukus. Zatim, Vaga uredno procenjuje Vase prakticne sposobnosti i narocito, Vase materijalne mogucnosti. Da li Vam je sada jasnije, zasto se kaze da Vage nisu nimalo skromne u svojim prohtevima? Osobine kao sto su: neodoljiva ljupkost, sarm, senzualnost, zavodljivost, koketnost, leprsavost, romanticnost i optimizam predstavljaju jedan od osnovnih razloga zbog cega se Vaga nalazi na "top listi favorita" odnosno, osobe u znaku Vage deluju veoma privlacno na suprotni pol, prati ih cuvena etiketa - da su veoma pozeljni ili rado vidjeni na razlicitim mestima, kao i u sarenolikom drustvu.
Postoji sjajna anegdota u vidu komentara koji na dobar nacin ilustruje njihov psiholoski profil i karakter, zatim njihov stil izrazavanja, cud i ponasanje. Covek opisuje prijatelju svoju ljubavnu partnerku: "Znas povremeno imam utisak da se ona (Vaga) zabalja ili da koketira na sebi svojstven nacin sa celim svetom. Trudi se da se dopadne svemu sto je zivo na ovoj planeti, sto hoda ili ima dve noge, najcesce u tome i uspeva, a kako - to ne znam"?!
Zaista jedna tipicna Vaga vrlo brzo ispunjavaju svoj telefonski imenik, tako da se ne treba cuditi sto se u njihovim imenicima nalazi ogroman broj imena. Naravno, vecinu tih imena upravo cine osobe suprotnog pola ili "potencijalni" udvaraci, obozaoci, simpatizeri i ostali "tajanstveni likovi".


Na koji nacin se treba udvarati osobi u znaku Vage

Prvo pravilo je: morate imati mnogo stila, jer bez obzira sto na prvi pogled sve izgleda lako, budite sigurni da se stvari vrlo brzo komplikuju. Odnosno, vazno je da delujete veoma privlacno, vrlo zabavno, neodoljivo sarmantno, atraktivno i iskreno. Medjutim, nikako nemojte zaboratiti: da Vaga oko sebe ima veliku broj potencijalnih udavaraca i da Vam zbog toga njen pocetni signali ili zeleno svetlo, ne predstavljaju nikakvu garanciju za neku sledecu fazu. Uostalom, Vage su specificne i zbog toga sto vrlo aktivno i rado uzivaju u razlicitim vidovima udvaranja ili u ljubavnom zavodjenju, kao i u brojnim zabavama. Pri tome, morate voditi racuna o nekom nepisanom pravilu koje glasi: Vaga nikada ne cini onaj "pocetni korak", a to znaci da Vaga na indirektan nacin i veoma suptilno salje svoje impulse ili emotivne signale. Ona zaista beskrajno uziva u "ljubavnim igrama" i u tome da je neko zavodi ili da je osvaja i narocito, da je opcini svojim udvarackim manirima!


Sta je ono sto vas partner ili osoba koja vam se udvara mora obavezno da zna o vama

Vage su veoma suptile i zahtevne, stoga osoba koja Vam se udvara mora dobro da poznaje i da oseca sve Vase unutrasnje potrebe. Odnosno, mora da oseca Vase emotivne potrebe kao i Vas senzibilitet, pri tome je narocito vazno da neguje Vas afinitet prema estetskom izrazavanju. Vage uzivaju u svemu sto je lepo i zbog toga svoju paznju i osecanja poklanjaju svima koji pothranjuju njihov unutrasnji duh i narocito, osobi koja ume da zajednicki zivot pretvori u realnu bajku ili u "carobnu ljubavnu pricu" - sa obaveznim hepi endom!

_________________
avatar
Scarlett O'hara
Admin
Admin

Ja ću imati tebe i ti ćeš imati mene odavde pa do vječnosti, zauvijek, bez početka i bez kraja.
Broj poruka : 8922
Godina : 26
Location : tamo gdje je sve po mom....

Back to top Go down

Re: Karakteristike Vage

Post by Aurora on Fri 13 Jul 2012 - 13:03

Sazvezdje vage u Grckoj mitologiji

Za vagu mnogi tvrde da nema emocija i da
svoje odluke donosi pravedno i bez afekta. Naglašava se da je ovaj znak
jedini predmet u zodijaku i da zbog toga, a i zbog toga što je taj
predmet upravo vaga – simbol ravnoteže, svoje odluke i sudove donosi
razložno. Mnogi joj pak to zameraju i smatraju da ne treba nikome suditi
ili osuđivati. Međutim, i priča o vagama je takva.


Vaga predstavlja simbol grčke boginje pravde, Temide. Bila je Uranova
kći Neba i Zemlje, i izuzetno privržena Zevsu. Održavala je red,
trudeći se da naglašava i nametne vlast uzvišenog razuma i mere, što su
karakteristike budućih predstavnika sazvežđa vage. Štitila je pravedne, a
kažnjavala zle. Tako se nametnula kao boginja pravde i opšteg poretka.Prema legendi, Zevs je sa Temidom imao tri kćeri: Eunomoju, Irenu i
Diku, čije ime znači „pravedna“ . Dika je imala zadatak da simblima
svoje majke – vagom i zavezanim očima obilazi celu zemlju i nadgleda
sprovođenje zakona. Potom bi o postupcima ljudi obaveštavala Zevsa, koji
bi određivao i sprovodio kazne i nagrade.
Kasnije je Zevs na nebo postavio vagu – simbole Temide i Dike, kako bi svi ljudi stalno vodili računa o redu, poretku i pravdi.Ono što je važno za simboliku vage je da Dika ima povez preko očiju,i ne
vidi nikoga kome sudi – uzima u obzir samo dela. Zato se i naglašava
pravednost donošenja odluka bez pristrasnoti i emocija, što se zamera
vagama. Ali, vaga je i izuzetno estetičan znak, jer je njen vladar
Venera, planeta lepote i umetnosti, pa osim toga što se trudi da bude
pravedna, ovaj znak uživa u umetnosti.A kako ostali znaci zodijaka reaguju na ovog estetičnog sudiju?OVAN I VAGA
Ako posmatramo pravila ne postoji mnogo dodirnig tačaka između ova dva
znaka, ali oni se nekako uvek nađu jedno drugom na putu! Jedan gotovo
uvek poseduje ono što nedostaje drugom, pa je vrlo često da ovo dvoje
ljudi budu u vrlo skladnom braku. Ovan poseduje čvrst duh, a vaga
osećajni potencijal, pa dok jedno zamišlja kako će sve izgledati i
funkcionisati, drugi ima snagu ostvarivanja zamisli i ideja. Njihov
odnos je često neformalan i nekonvencionalan, jedno drugome daju mnogo
slobodnog vremena, a sve u cilju mira u kući. Vladari ovih znakova su
Mars i Venera - muška i ženska planeta – planeta strasti i akcije i
planeta romanse i lepote, pa često njihove razmirice mogu biti veoma
žustre, posebno zbog ovnovske temperamentnosti. Međutim, vaga je rođeni
diplomata, pa stvari uvek nekako “slegnu”. Postoji još nešto što će
svakog ovna koji ne voli da gubi vreme
dovoditi do ludila, a to je vaginska neodlučnost dok ne donese ispravnu
odluku – što će ovnu biti ravno agoniji! Ali, bez obzira na sve, ovo
dvoje ljudi gotovo uvek nađe način da na pola puta napravi svoju oazu
ljubavi, strasti i razumevanja.

BIK I VAGA
Ovo bi mogao biti par koji će biti veoma romantičan, prepun razumevanja,
jer ako iko razume bikovsku potrebu za vezivanjem zbog nežnosti i
ljubavi, onda je to sigurno vaga. Između njih dvoje se uglavnom desi
instant zaljubljivanje, a obzirom na to da imaju zajednilkog vladara,
Veneru, poprilično se dobro razumeju. Vaga je stvorena da ugađa i
zadovoljava potrebe svog partnera, a bik će brinuti za ravnotežu vaginih
osećanja, kako bi bila malo više odlučnija. Međutim, može se dogoditi
da dođu usukob zbog novca, jer vaga nema razvijen osećaj za skupljanje i
štednju, što je u bikovom sistemu življenja imperativ. Iako oboje vole
lepe i kvalitetne stvari, bik ima prioritete, a vaga bas nikakve, već
poprilično mnog zavisi od njenog trenutnog raspoloženja. Ono što može
biti problem za ovo dvoje je što iako imaju istog vladara, drugačije se
manifestuje kod oboje. Kada je vaga u pitanju ona ima takozvanu
kvalitetivnu Veneru, a bik kvantitativnu, što praktično znači, da vaga,
na primer, ne mora mngo da pojede u restoranu, a bik mora – u isto vreme
apsolutno sve mora biti kvalitetno. Zatim, biku je imperativ novac,
karijera, a vaga samo želi da radi ono što joj prija, pa će im zbog
ovakvih razilaženja možda biti teže da se uklope.BLIZANAC I VAGA
Ovaj spoj se može opisati jednom rečju : idealno! Izuzetno su slični u
skoro svim sferama života, kako fizički, tako i psihički, kako
intelektualno, tako i emotivno. Imaju beskrajno mnogo takta i volje
jedno za drugo, pa nije ni čudo što ako bi se pravila lista
najizdržljivijih parova u zodijaku, oni bi bili na jednom od prva tri
mesta. Obožavaju onu devizu „lako ćemo“, i ne uzbuđuje ih ako to drugima
smeta, jer i ako se nešto nisu dogovorili, dogovoriće se u hodu. Oboje
vole eksperimente svake prirode, pa se nemojte čuditi ako odu u
ekspedicije za koje prvi put čujete, na primer, prizivanje kiše u
Africi, ili traženje toplotnih izvora na Viktorijinim vodopadima. Na
ulici idu ruku pod ruku, zajedno izlaze, kupuju, luduju! A u kući im je
sve potaman! Ono što će im samo goditi i učiniti život još lagodnijim je
to što ni jedno nije posesivno i ljubomorno, pa će flertovi i udvaranja
proći kao trenutna zabava i razonoda za oboje!RAK I VAGA
Raku će vaga biti veoma zanimljiva i činiće mu se kao dobar izbor kada
je pružanje ljubavi, nežnosti i razumevanja u pitanju. Međutim, ozbiljne
svađe i nesporazumi između njih mogu trajati i po nekoliko dana! Naime,
vagina velika žudnja za pažnjom može doneti depresivne periode raku. A s
druge strane, vaga je pravedna i fer, pa rak teži da njene dobre
osobine i kvalitete koristi za svoje lične svrhe. Međutim, uprkos tome,
oboje i nisu neke svađalice, pa se uglavnom brzo pomire, i nekako pređu
preko svega – do nove
prilike. Bez obzira na sve, vežu ih emocije i zadovoljstva, pa se
međusobno dopunjavaju u mnogim stvarima. Rak uživa u vaginoj diplomatiji
i šarmu, što joj pomaže se oslobodi svojih divljih emocionalnih
eksplozija kada partner ne reaguje kako je to ona zamislila. Takođe,
ljubazna vaga može biti i veliki narcis, pa bi to osetljivom i
altruističnom raku moglo poprilično da smeta. A za vage važi maksima
„više je manje“, pa joj nikada nije dosta pohvala i laskanja. Bez obzira
na ovakve izlete, ako se usklade u komunikaciji, mogli bi veoma lepo da
funkcionišu, jer oboje vole umetnost, posebno filmove i pozorište, pa
su ovo samo fragmenti onoga što bi moglo da ih veže i zadrži jedno pored
drugog.LAV I VAGA
Njih dvoje prosto uživaju jedno u drugom! Lavu odgovara elegantna i
ekstravagantna vaga, jer on obožava da ima samo najbolje i
najatraktivnije! Ali, ono što zaista vezuje ovo dvoje ljudi je istinsko
razumevanje, podrška i ljubav koja se ne meri ni sa čim. Zajedno će se
dogovarati za sve, i iako možda njihovim prijateljima neće biti jasni
njihovi prioriteti, oni će uživati da umesto automobila imaju brod!
Oboje vole da troše, ali kuća će im uvek biti puna, kako prijatelja,
tako i hrane, pića, kvalitetnih komada nameštaja, a sve će biti ugodno i
udobno, jer, iako vole luksuz, teže da se svako ko dođe u njihov dom
oseća kao kod svoje kuće. Ponekad će delovati kao svet za sebe i mali
duo koji ne pušta nikoga u šesnaesterac, ali to je zato što su, zaista
sami u stanju da prevaziđu mnoge probleme i nedaće. I ne treba im
smetati, jer koliko mogu da budu glasni i temperamentni jedno prema
drugom, isto tako mogu zajedno da ćute, i, mnogima paradoksalno, da se
savršeno razumeju.DEVICA I VAGA
Da, dopšće se jedno drugome, ali će vrlo brzo shvatiti da će jako teško
da pomire svoje različitosti. Vagi će devica bit suviše metodična,
pedantna, i puna planova. Nerviraće je rokovnici, olovke, kalendari,
analiza i sinteza u govoru, ponašanju device, suzdržanost naročito! A
devica će polako okrenuti list na kome je poželela da o vagi napiše
gomilu superlativa – da je elegantna, doterana, da ima stila, kako
fizički, tako i konverzacijaski, da je išlifovana u odnosima sa ljudima,
da je inteligentna i obrazovana...Uprkos dobroj volji, nerviraće je
vaginska odluka na 364 loptu, i opet vraćanje i razmišljanje, a najviše
od svega će je nervirati što vaga, apsolutno ne pravi nikakve planove, i
što je u stanju da kuću ostavi u kopmletnom haosu, sve da bi izašla sa
prijateljima ili otišla u pozorište, pa će se sve srediti kasnije.
Devica će samo pitati : „ Kada kasnije?“. Zato će početna zanesenost bit
lepa,dok potraje.VAGA I VAGA
Kada se stili i elegancija istog kvaliteta sretnu, privlačnost je
obostrana! Uživaće u razgovoru o socijalnim temama, suštini života,
stanju duha, reinkarnaciji, prošlim životima, umetnosti... I čim nađu
zajedničku ravnotežu, biće u stanju da tako održavaju svoju romansu bez
po muke. Izuzetno će se razumeti, i diviti se zajedničkim vrlinama, a
kada su mane u pitanju, njih će čak gledati sa simpatijom, jer, naravno,
imaju i iste mane! Idealisti, senzibilni i u svojoj suštini delikatni
ljudi, teško će se nositi sa problemima i „realnim i suvim životom“, pa
će stalno težiti da ga oboje. Ono što bi možda, moglo da poljulja tasove
je to što vage ne vole posebno odgovornost i preuzimanje iste za kako
svoje, tako i tuđe potupke, pa će se teško dogovoriti oko toga ko će
nositi pantalone u vezi. Mada, vage na neki čudan način vrlo često znaju
da iznenade – kada se najmanje nadate postanu radoholici, odlučni,
tačni i ogovorni. Treba samo da nađu ravnotežu!ŠKORPIJA I VAGA
Škorpionske intenzivne ljubavne izjave i laskanja biće veoma privlačne
vagi na početku veze. Čak će joj i ljubomora i posesivnost izgladati kao
romantika. Međutim, vrlo brzo će se vaga osetiti zatvorenom i stegnutom
škorpionskom ljubavlju, pa će odmah početi da kuje planove za beg! A na
početku će biti idealno – vaga će u škorpionu probuditi bujicu strasti,
a vaga će, naravno, pošto obožava obožavanje dozvoliti da joj klecaju
kolena pri apsolutno svakom susretu. Ali,čim škorpion pokaže svoju
opsesivnost i suštisku zatvorenost, vaga će se, najblaže rečeno,
unervoziti. Biće užasnuta time da sedi u kući, da gleda filmove, i
čita.“ Naravno,to je sve lepo i ugodno, ali zar ne bi bilo zanimljivije
da imamo goste?“, pitaće vaga. Veoma naivno! Škorpionski dom je opasan
rodjakom kineskog zida – to, naravno, ne dolazi u obzir, osim, ako je
možda, nekome rodjendan! Uslediće vagina dipolmatija, i pokušajima da se
umili škorpiju, ali ni kada se to ne bude desilo, rastaće se. Jer, niti
vaga može da podnese ljubomoru, niti škorpion želi da pravi kompromise.STRELAC I VAGA
Jednom rečju – zabavno! Vaga je uvek željna velikih uzbuđenja i
avantura, pa je uvek iznenađena i ustreptala kada se nađe ublizini
strelca koji joj samo jednim razgovorom otvara vidike o kakvima je do
sada samo sanjala. Kada se to desi, vaga će se instant zaljubiti u
strelca, pa neće moći da se suzdrži da bukvalno skoči na strelca čim
prestane da govori o svojim putešestvijima i avanturama. Oboje su, bez
obzira na to što su avanturisti, izuzetno romantične duše i idealisti,
pa su u stalnoj potrazi za svojom idealnom polovinom, a često se i
dešava da ogromnu količinu strasti čuvaju duboko u sebi. Zato će i
privući jedno drugo i poželeti da stalno zajedno putuju, razgovaraju,
istražuju, otkrivaju... Vaga će uvek znati kako da privuče strelca i
zadrži uz sebe njegov entuzijazam i intelekt, jer prosto obožava svog
„lovca“, a strelac pored zavodljive vage neće želeti drugačija
uzbuđenja, jer će se vaga truditi i želeti da svaki dan bude za
pamćenje.JARAC I VAGA
Jarac samo ponekad i uz posebne osobe oko sebe zrači velikom
seksualnošću i šarmom. Introvertan i zatvoren, puno mu treba da se
opusti i bude ono što zaista jeste – magičan i duhovit čovek. Zato kada
naiđe vaga, postaje, a da toga nije ni svestan, opušten, duhovit i
izuzetno emotivan. U stvari, vaga u njemu probudi potrebu samo da pokaže
ono što već nosi u sebi, ali mu je teško da to i pokaže. Ovo je jedna
od retkih veza u zodijaku, koja može da propadne od samog starta, jer
vage znaju da budu nametljive, što će jarca odbiti i samo će se
namrštiti i otići. Ali, ako vaga izdrži neodgovaranja i ignorisanja
jarca, posle nekog vremena, on će je sam potražiti. Oboje imaju
konstantnu potrebu za sigurnošću i stabilnim domom koji bi bio prepun
ljubavi, pa će, ako se sustignu na putu biti izuzetno privrženi jedno
drugom. Vagi treba puno pažnje i potreban joj je neko ko zna kuda ide, a
jarcu to odgovara – voli da bude potreban. Zato vaga u jarcu budi i
strast i nežnost, a pošto nije navikao na sebe takvog, promena u tom
smeru mu se dopada i odgovara mu, jer oseća da postaje bolji i
uspešniji.VODOLIJA I VAGA
Vodolija uvek, ali uvek, bude opčinjena vaginskim šarmom! Indolentna i
senzualna vaga, ima oprobane formule zavođenja i ljubavi, pa će svaka
vodolija vrlo lako nasesti, i jako dugo posle ove igre zavođenja neće
uspeti da se pribere i da nastavi da živi kao ranije. S druge strane,
maštovita i kreativna vodolija, koja boluje od eksperimentisanja,
posebno u krevetu, ostaviće vagu, najblaže rečeno uzdrmanog tla pod
nogama! Stvoreni su jedno za drugo! Posebno što privlačnost nije samo
fizička, već imaju i zajedničke interese na svim životnim poljima- vole
lepe stvari, umetnine, društveni su, umetnički nastrojeni, i oboje su
pomalo egzibicionisti u svemu što rade, jer od svakodnevnih stvari
pokušavaju da naprave nešto novo i zanimljivo, kako im život ne bi
prošao u monotoniji svakodnevice.RIBE I VAGA
Samo na prvi pogled izgleda da nemaju šta da traže jedno sa drugim u
životu. Naprotiv, oboje su veoma sentimentalne prirode, izuzetno su
romantični, pomalo su plahi i ne vole grubosti bilo kakve vrste. A u
krevetu se slažu fantastično! Vaga će u ribi uvek naći svoju izgubljenu
polovinu, i to će je uvek i privući, kao i ribu vagi – zato što oboje
teže ostvarenju svojih romantičnih zahteva, kako u krevetu, tako i van
njega, a dominantne partnere ne voli ni jedan. U svemu će se dobro
slagati. Za početak, riba će poželeti da vagi otkrije svoj najskriveniji
svet mašte i bajki, a vaga će biti oduševljena bogatstvom koje ova
osoba krupnih i dubokih očiju ima. Zauzvrat, jer razume i oseća sve
riblje tajne, vaga će dobiti svu nežnost koju jedna riba može da da.

_________________
avatar
Aurora
Admin
Admin

Broj poruka : 20870
Godina : 23
Location : Tamo-'vamo

http://pinkiegirlsmp3.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Karakteristike Vage

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum