Katy Perry
+36
Sirenna *
Petar Pan
AnavisFe
Minnie ♡
Amélie.
Gossip Girl.
DarkAngel
Suzana
Queeny
(: Just Smile :)
Angie:)
Sanny
sweet
♥Senorita Puente
LeFtBeHiNd - Evs
*Tinna94*
Tarja
Flower_Grown_Wild
Pandora no hako
Eva
Bloody.Mary
Afri
London Child.^^
Carrie <3
(= Tina =)
~FictionFreak~
*Gatita de Any*
Andjela'95
Love you to death...<3
dora_95
*KaTy GiRl*
Wendy
Aurora
Aneta Netty
Scarlett O'hara
Jackie
40 posters
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Katy Perry
First topic message reminder :
Ketrin Elizabet Hadson (engl. Katheryn Elizabeth Hudson; Santa Barbara, Kalifornija, SAD, 25. oktobar 1984), poznatija pod umetničkim imenom Kejti Peri (engl. Katy Perry), je američka kantautorka.
Rođena je kao drugo dete Kita (engl. Keith) i Meri (engl. Mary) Hadson (devojačko Peri). Ima stariju sestru Andželu (engl. Angela) i mlađeg brata Dejvida (engl. David). Nakon što je završila prvu godine srednje škole, počela je da se bavi muzikom. Kako su joj roditelji bili hrišćanski sveštenici, odrasla je slušajući samo hrišćansku muziku.
Godine 2001. je kao Kejti Hadson objavila svoj prvi album istog naziva, na kojem se nalazila hrišćanska muzika. Album je izdala izdavačka kuća „Red hil rekords“ i on nije postigao uspeh. Glavni singl sa albuma nosio je naziv „Trust in Me“.
Iako je 2004. sa producentskim timom „The Matrix“ snimila album pod nazivom „(A) Katy Perry“, on nije objavljen zato što izdavačka kuća nije mogla da smisli način na koji da promoviše Hadsonovu.
Dve godine kasnije je gostovala u pesmi „Goodbye for Now“ muzičke grupe „P.O.D.“.
Kako je ne bi mešali sa glumicom Kejt Hadson, Kejti je odlučila da se ubuduće poslovno služi devojačkim prezimenom svoje majke. Svoju prvu pesmu pod imenom Kejti Peri je objavila 2007. pod pokroviteljstvom izdavačke kuće „Kapitol rekords“. Pesma „Ur So Gay“, koja je bila postavljena na njenoj internet prezentaciji, mogla se slobodno preuzeti i našla se na prvom, odnosno drugom mestu dve „Bilbordove“ top-liste. Pod imenom Kejti Peri je u junu sledeće godine objavila svoj prvi studijski album „One of the Boys“. U album je uvrstila i pesmu „Ur So Gay“. Prvi singl sa ovog albuma — „I Kissed a Girl“ je postigao veliki međunarodni uspeh našavši se na prvom mestu 19 top-listi širom sveta i osvojivši dve MTV nagrade — jednu u Evropi i jednu u Japanu. Četiri meseca kasnije je izdala drugi singl sa istog albuma — „Hot N Cold“, koji je ponovio uspeh prethodnog. Oba singla su prodata u višestrukim zlatnim i platinastim tiražima širom sveta. Prvu baladu koju je Peri izdala kao singl — „Thinking of You“ publika nije dobro prihvatila, tako da pesma nije uspela da se plasira među prvih deset ni na jednoj top-listi. Najbolji plasman je postigla u Francuskoj i Izraelu, gde je zauzela 1. mesto. U aprilu 2009. je izdala četvri singl sa ovog albuma — „Waking Up in Vegas“.
Ketrin Elizabet Hadson (engl. Katheryn Elizabeth Hudson; Santa Barbara, Kalifornija, SAD, 25. oktobar 1984), poznatija pod umetničkim imenom Kejti Peri (engl. Katy Perry), je američka kantautorka.
Rođena je kao drugo dete Kita (engl. Keith) i Meri (engl. Mary) Hadson (devojačko Peri). Ima stariju sestru Andželu (engl. Angela) i mlađeg brata Dejvida (engl. David). Nakon što je završila prvu godine srednje škole, počela je da se bavi muzikom. Kako su joj roditelji bili hrišćanski sveštenici, odrasla je slušajući samo hrišćansku muziku.
Godine 2001. je kao Kejti Hadson objavila svoj prvi album istog naziva, na kojem se nalazila hrišćanska muzika. Album je izdala izdavačka kuća „Red hil rekords“ i on nije postigao uspeh. Glavni singl sa albuma nosio je naziv „Trust in Me“.
Iako je 2004. sa producentskim timom „The Matrix“ snimila album pod nazivom „(A) Katy Perry“, on nije objavljen zato što izdavačka kuća nije mogla da smisli način na koji da promoviše Hadsonovu.
Dve godine kasnije je gostovala u pesmi „Goodbye for Now“ muzičke grupe „P.O.D.“.
Kako je ne bi mešali sa glumicom Kejt Hadson, Kejti je odlučila da se ubuduće poslovno služi devojačkim prezimenom svoje majke. Svoju prvu pesmu pod imenom Kejti Peri je objavila 2007. pod pokroviteljstvom izdavačke kuće „Kapitol rekords“. Pesma „Ur So Gay“, koja je bila postavljena na njenoj internet prezentaciji, mogla se slobodno preuzeti i našla se na prvom, odnosno drugom mestu dve „Bilbordove“ top-liste. Pod imenom Kejti Peri je u junu sledeće godine objavila svoj prvi studijski album „One of the Boys“. U album je uvrstila i pesmu „Ur So Gay“. Prvi singl sa ovog albuma — „I Kissed a Girl“ je postigao veliki međunarodni uspeh našavši se na prvom mestu 19 top-listi širom sveta i osvojivši dve MTV nagrade — jednu u Evropi i jednu u Japanu. Četiri meseca kasnije je izdala drugi singl sa istog albuma — „Hot N Cold“, koji je ponovio uspeh prethodnog. Oba singla su prodata u višestrukim zlatnim i platinastim tiražima širom sveta. Prvu baladu koju je Peri izdala kao singl — „Thinking of You“ publika nije dobro prihvatila, tako da pesma nije uspela da se plasira među prvih deset ni na jednoj top-listi. Najbolji plasman je postigla u Francuskoj i Izraelu, gde je zauzela 1. mesto. U aprilu 2009. je izdala četvri singl sa ovog albuma — „Waking Up in Vegas“.
Jackie- Powerful Girl
- Broj poruka : 3046
Godina : 113
Re: Katy Perry
ja jesam,bio je na vivi.radi se o tome kako ona i neki njen decko kockajuci se dobiju gomilu para,auto,...i sad svasta rade razbacuju se i valjda na kraju sve izgube...
Carrie <3- Glamour Girl
- Broj poruka : 2988
Godina : 28
zanimljiwo xDD pogledacu ga na youtube-u,jer dok owi pochnu da ga pushtaju na mtv-u,potrajace...
Jackie- Powerful Girl
- Broj poruka : 3046
Godina : 113
Pa nema lose pesme,ok je!
Afri- Candy Girl
- Broj poruka : 74
Godina : 31
Ok je... Volim spot & pesmu "Thinking Of You". Bash je lepooo^^
Bloody.Mary- Moderator
- Broj poruka : 11102
Godina : 32
takodje...Love you to death...<3 wrote:Cula sam pesme Hot'n'Cold i I kissed a girl,nisu joj lose pesme,a i ona je bas simpaticna i sasava...
super je...i stil joj je takav..
Eva- Candy Girl
- Broj poruka : 292
Godina : 29
Pre sam je obozavala,a sad sam se ohladila od nje x]
Pandora no hako- Dreamy Girl
- Broj poruka : 1300
Godina : 103
jooj... meni je ona sva otkacena, blesava, slatka... obozavam je :)
Flower_Grown_Wild- Boom Baby
- Broj poruka : 1698
Godina : 31
Ne slusam je, ali nadje se poneka pjesma koja mi se svidja..
Tarja- Boom Baby
- Broj poruka : 1653
*Realno_drugačija* wrote:Pre sam je obozavala,a sad sam se ohladila od nje x]
*Tinna94*- Candy Girl
- Broj poruka : 86
Godina : 30
ja znam vecinu njenix pesama,svidjaju mi se,kao i njen stil :)
Carrie <3- Glamour Girl
- Broj poruka : 2988
Spot za "California Gurls" je predivan!
Bloody.Mary- Moderator
Meni je ta pjesma "California Girls" uzasna, a spot takodje.
Tarja- Boom Baby
- Broj poruka : 1653
Od tog spota ogladnim xD
Ali "Teen Dream" mi je fuj pesma.
Ali "Teen Dream" mi je fuj pesma.
Bloody.Mary- Moderator
meni je ona extra :))) wolim owu nowu pesmu california gurls :D♥
♥Senorita Puente- Candy Girl
- Broj poruka : 189
Godina : 29
joooooj california gurlz ....daisy duks bikinis on top :))
sweet- Candy Girl
- Broj poruka : 59
Godina : 34
Uglavnom mi se svidjaju njene pesme
Sanny- Candy Girl
- Broj poruka : 160
Volim Katy,simpa mi je i ima extra pesme.
Angie:)- Modern Lady
-
Broj poruka : 5719
Godina : 27
Njene najbbolje pesme po meni su i kissed a gri, hot 'n' cold i teenage dream...
(: Just Smile :)- Candy Girl
- Broj poruka : 35
Meni su naj pesme I Kissed a girl i California Gurls.
Angie:)- Modern Lady
-
Broj poruka : 5719
Neshto je pochela da me nervira >.<
Posle California Gurls, ne svidja mi se vishe.
I na EMA mi se chinilo da je pijana, drogirana, shta god O.o
Posle California Gurls, ne svidja mi se vishe.
I na EMA mi se chinilo da je pijana, drogirana, shta god O.o
Bloody.Mary- Moderator
extra je!!!ewo upravo slusam teenage dream to mi je omiljena....:)
Queeny- Dangerous Lady
- Broj poruka : 14753
Nekako mi je antipaticna. x'D Al' volem onu pesmu ''E.T.''.
Suzana- Moderator
-
Broj poruka : 6686
volim je a najvise volim njenu pesmu "E.T." divna je ...
DarkAngel- Chocolate Babe
- Broj poruka : 4982
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Page 2 of 3