Antihoroskop
+28
Queeny
White swan
Sirenna *
*MiMa*97
Carrie <3
Angie:)
IvaChii
Suzana
DarkAngel
LostSoul
popka bebic ^__^
Moonlight Girl
Iva
.cherrybomb.
Tarja
Euphoria
Sookie
Snow White Queen
aLisa`
Iwana95
Dvojki.<3
Aneta Netty
Fallen Like The Sky.
Wendy
~FictionFreak~
dora_95
Scarlett O'hara
Aurora
32 posters
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Antihoroskop
Ovan - bahati gadovi, uvijek moraju biti šefovi i glavni u svemu.
Uzrok je, vjerojatno, mali penis ili minijaturne sise. Bolesni
posesivci koji bi partneru oduzeli potpunu slobodu, a sebi dozvolili harem ljubavnica. Uglavnom zapinju za neosvojive tvrđave i ne poznaju gubitak dok se kompletno psihički ne unište. Vrlo nesređeni u mozgu, skaču na sve i svašta i to mora biti odmah, ne poznaju taktiku, a razboli ih čekanje.
*Adolf Hitler
Bik – samozadovoljne, šutljive seronje, dosadni k'o klub filatelista.
Sve im je super i nemojte ih mučiti sa svojim problemima jer oni ih nemaju.
*Josip Broz Tito, Franjo Tuđman i Sadam
Hussein.
Blizanci - glavni ogovarači i tračibabe, izdajice i prevrtljivci s dvostrukim mjerilima koja se mijenjaju svakih 10-15 minuta. Valjda je i sam Juda bio Blizanac.
*Ivo Sanader.
Rak - posesivni luđaci, uvrijede se ako im 'dobro jutro' niste zaželjeli u pravilnoj intonaciji, mijenjaju raspoloženje kako im padne na pamet.
*George Bush.
Lav - arogantni, vječni podcjenjivači, puni velikih planova za sve koji na kraju koriste samo njima (kao da ih je i briga za druge).
*Slobodan Milošević.
Djevica - opsesivno-kompulzivni neurotici koji se stresa oslobađaju čisteći stan, slažući robu i kineski porculan - prezahtjevne cjepidlake kojima ni previše nije dovoljno. One ne poznaju ljubav, bez emocija su, kod njih se sve svodi na seks. Ako je koji znak prostitutka to je ovaj.
*Michael Jackson.
Vaga - narcisoidni shizofrenici, ogledalo im je najbolji prijatelj,
treba im tjedan dana da se odluče hoće li naručiti Coca-Colu ili
Pepsi, toliko su lijeni da je pravo čudo kako uopće ustaju iz kreveta. One znaju voljeti samo ako ste financijski ili položajno istaknuti.
Riječ prijatelj ne postoji, koliko god im se otvorite, nećete dobiti
ni približno jednako jer one samo pažljivo slušaju vas a svoje karte ne otvaraju. Draže su im 1000 lijepih laži, nego jedna bolna istina, zato su najuspješniji u laganju čak i sebe.
*Vladimir Putin.
Škorpion - samosažaljevajući autodestruktivci koji svoj čemer ne mogu podnijeti sami, pa moraju povući još 100 ljudi za sobom. Da je sutra kraj svijeta, oni se ne bi šokirali, vjerojatno bi ga dočekali sudjelujući u sado-mazo orgijama. Smrt im nije ništa strašno, a pale se na krv i sve ono što običnom smrtniku izaziva jezu. Prati ih obilježje ljubomorno posesivnih psihopata.
*Toni Eterović.
Strijelac - raspikuće i kockari, uživaju soliti pamet, a entuzijazam im je toliki da je i oživjeti mrtve sasvim moguće - naravno, samo ako oni to rade. Užasavaju se priznati da znaju za osjećaj tuge. Ne ulazite u brak sa Strijelcem ni slučajno jer kada je uvjeren da vas voli, to će ga proći za mjesec dana.
*Staljin.
Jarac - pravi pravcati gonići robova, vjeruju u sudbinu do zadnjeg slova, riječ 'oprosti' ne postoji u njihovu rječniku. Možete živjeti pored njih cijeli život, biti u braku, a nikada ne saznati što vam imaju za reći. Osjećaje ne znaju iskazati riječima, pa te umjesto volim te, često dočeka ajde u ku**c. Prodali bi guzicu za društveni status.
*Stipe Mesić.
Vodolija - vulgarni i nepristojni perverznjaci, vječita zabadala u privatni život drugih. Vjerojatno vas ne iznenađuje činjenica da je, prema statistici, najviše CIA-inih špijuna upravo u znaku Vodenjaka.
*Carla Del Ponte.
Ribe - samosažljevajući dosadnjakovići, čekaju da netko dođe i utješi ih, ne mogu se ni popišati bez tuđe pomoći, i najmanju sitnicu vide kao vrhunsku senzaciju pa gnjave ljude okolo. U pauzi, kad su dobre volje, bave se tuđim problemima, pa opet padnu u depresiju - i tako ukrug.
*Osama Bin Laden.
Uzrok je, vjerojatno, mali penis ili minijaturne sise. Bolesni
posesivci koji bi partneru oduzeli potpunu slobodu, a sebi dozvolili harem ljubavnica. Uglavnom zapinju za neosvojive tvrđave i ne poznaju gubitak dok se kompletno psihički ne unište. Vrlo nesređeni u mozgu, skaču na sve i svašta i to mora biti odmah, ne poznaju taktiku, a razboli ih čekanje.
*Adolf Hitler
Hussein.
Blizanci - glavni ogovarači i tračibabe, izdajice i prevrtljivci s dvostrukim mjerilima koja se mijenjaju svakih 10-15 minuta. Valjda je i sam Juda bio Blizanac.
*Ivo Sanader.
Rak - posesivni luđaci, uvrijede se ako im 'dobro jutro' niste zaželjeli u pravilnoj intonaciji, mijenjaju raspoloženje kako im padne na pamet.
*George Bush.
Lav - arogantni, vječni podcjenjivači, puni velikih planova za sve koji na kraju koriste samo njima (kao da ih je i briga za druge).
*Slobodan Milošević.
Djevica - opsesivno-kompulzivni neurotici koji se stresa oslobađaju čisteći stan, slažući robu i kineski porculan - prezahtjevne cjepidlake kojima ni previše nije dovoljno. One ne poznaju ljubav, bez emocija su, kod njih se sve svodi na seks. Ako je koji znak prostitutka to je ovaj.
*Michael Jackson.
Pepsi, toliko su lijeni da je pravo čudo kako uopće ustaju iz kreveta. One znaju voljeti samo ako ste financijski ili položajno istaknuti.
ni približno jednako jer one samo pažljivo slušaju vas a svoje karte ne otvaraju. Draže su im 1000 lijepih laži, nego jedna bolna istina, zato su najuspješniji u laganju čak i sebe.
*Vladimir Putin.
Škorpion - samosažaljevajući autodestruktivci koji svoj čemer ne mogu podnijeti sami, pa moraju povući još 100 ljudi za sobom. Da je sutra kraj svijeta, oni se ne bi šokirali, vjerojatno bi ga dočekali sudjelujući u sado-mazo orgijama. Smrt im nije ništa strašno, a pale se na krv i sve ono što običnom smrtniku izaziva jezu. Prati ih obilježje ljubomorno posesivnih psihopata.
*Toni Eterović.
Strijelac - raspikuće i kockari, uživaju soliti pamet, a entuzijazam im je toliki da je i oživjeti mrtve sasvim moguće - naravno, samo ako oni to rade. Užasavaju se priznati da znaju za osjećaj tuge. Ne ulazite u brak sa Strijelcem ni slučajno jer kada je uvjeren da vas voli, to će ga proći za mjesec dana.
*Staljin.
Jarac - pravi pravcati gonići robova, vjeruju u sudbinu do zadnjeg slova, riječ 'oprosti' ne postoji u njihovu rječniku. Možete živjeti pored njih cijeli život, biti u braku, a nikada ne saznati što vam imaju za reći. Osjećaje ne znaju iskazati riječima, pa te umjesto volim te, često dočeka ajde u ku**c. Prodali bi guzicu za društveni status.
*Stipe Mesić.
Vodolija - vulgarni i nepristojni perverznjaci, vječita zabadala u privatni život drugih. Vjerojatno vas ne iznenađuje činjenica da je, prema statistici, najviše CIA-inih špijuna upravo u znaku Vodenjaka.
*Carla Del Ponte.
Ribe - samosažljevajući dosadnjakovići, čekaju da netko dođe i utješi ih, ne mogu se ni popišati bez tuđe pomoći, i najmanju sitnicu vide kao vrhunsku senzaciju pa gnjave ljude okolo. U pauzi, kad su dobre volje, bave se tuđim problemima, pa opet padnu u depresiju - i tako ukrug.
*Osama Bin Laden.
Re: Antihoroskop
Omg jesma li ja to kao Bin laden :shock:
mocno mi je ovo U pauzi, kad su dobre volje, bave se tuđim problemima, pa opet padnu u depresiju - i tako ukrug.
mocno skroz...a kaze mi i drugarica da patetisem...mada ja sma veoma samostalna :)
mocno mi je ovo U pauzi, kad su dobre volje, bave se tuđim problemima, pa opet padnu u depresiju - i tako ukrug.
mocno skroz...a kaze mi i drugarica da patetisem...mada ja sma veoma samostalna :)
Scarlett O'hara- Admin
- Ja ću imati tebe i ti ćeš imati mene odavde pa do vječnosti, zauvijek, bez početka i bez kraja.
Broj poruka : 8922
Godina : 32
Vodolija - vulgarni i nepristojni perverznjaci,
vječita zabadala u privatni život drugih. Vjerojatno vas ne iznenađuje
činjenica da je, prema statistici, najviše CIA-inih špijuna upravo u
znaku Vodenjaka.
*Carla Del Ponte.
:hahaha: , to za zabadanje nosa u tudje zivote, sami traze pomoc ja se ne nudim xD ... Inace sa Karlom ja uopste nemam nikakvih problema xD
vječita zabadala u privatni život drugih. Vjerojatno vas ne iznenađuje
činjenica da je, prema statistici, najviše CIA-inih špijuna upravo u
znaku Vodenjaka.
*Carla Del Ponte.
:hahaha: , to za zabadanje nosa u tudje zivote, sami traze pomoc ja se ne nudim xD ... Inace sa Karlom ja uopste nemam nikakvih problema xD
Hussein.
hahaha . . . . prvi pasus nije tacan . .. . . znam ko je Tito , ostale ne znam :hahaha:
Hussein.
hahaha . . . . prvi pasus nije tacan . .. . . znam ko je Tito , ostale ne znam :hahaha:
dora_95- Powerful Girl
- Broj poruka : 3435
Godina : 29
ovaj horoskop je u sustini tacan, ali stavrno..ono za vage da su neodlucni totalno je tacno-moja mama i drugarica su vage ma to je neodlucno boze sacuvaj...onda ono za lavove isto najbolje druarica mi je lav, ali za ovnove sto pogodise nevjerovatno stavrno je dobro cak su i za ribe izvukli ono najvaznije i tacno je i za raka isto da su veoma osjetljivi ma sve..svaka cast onome ko je ovo napisao..
a dora kako ne znas ko sadam husein?ajde za tudjemana da ne znas ali za ovog si morala cuti..
a dora kako ne znas ko sadam husein?ajde za tudjemana da ne znas ali za ovog si morala cuti..
Scarlett O'hara- Admin
- Ja ću imati tebe i ti ćeš imati mene odavde pa do vječnosti, zauvijek, bez početka i bez kraja.
Broj poruka : 8922
Godina : 32
*Little princess* wrote:ovaj horoskop je u sustini tacan, ali stavrno..ono za vage da su neodlucni totalno je tacno-moja mama i drugarica su vage ma to je neodlucno boze sacuvaj...onda ono za lavove isto najbolje druarica mi je lav, ali za ovnove sto pogodise nevjerovatno stavrno je dobro cak su i za ribe izvukli ono najvaznije i tacno je i za raka isto da su veoma osjetljivi ma sve..svaka cast onome ko je ovo napisao..
Sada sam sliku :lol:
http://especiales.nortecastilla.es/anuario/fotos/2006-media/hussein-condenado-horca.jpg
Haha pa nisam ja nalik Titu , i Sadamu :lol:
dora_95- Powerful Girl
- Broj poruka : 3435
*George Bush.
Hahahahhahahahhahahahah
*George Bush.
Hahahahhahahahhahahahah
~FictionFreak~- Cool Girl
- Broj poruka : 699
Godina : 30
*George Bush.
XAXAXAXAXAXA... Bas je extra ovaj horoskop.......
*George Bush.
XAXAXAXAXAXA... Bas je extra ovaj horoskop.......
Wendy- Dangerous Lady
- Broj poruka : 9157
Godina : 30
*Carla Del Ponte.
vecinom tacno xD
vecinom tacno xD
*Osama Bin Laden.
o boze ne mogu da verujm
*Osama Bin Laden.
o boze ne mogu da verujm
Aneta Netty- Cherry Babe
- Broj poruka : 2432
Godina : 28
ako je koji znak prostitutka onda je to owaj...
Nisam bre prostitutka! xD
Ostalo je tačno. :3
ako je koji znak prostitutka onda je to owaj...
Nisam bre prostitutka! xD
Ostalo je tačno. :3
Last edited by Dvojki.<3 on Tue 14 Feb 2012 - 21:23; edited 2 times in total
*Carla Del Ponte.
Xaxxax...perwerznaaa...:D Pa dObrO,msm realnO swi smO mi perwerzniii,pOmalO...xD
*Carla Del Ponte.
Xaxxax...perwerznaaa...:D Pa dObrO,msm realnO swi smO mi perwerzniii,pOmalO...xD
Iwana95- Candy Girl
- Broj poruka : 149
*Michael Jackson.
--------------
hahahahahahha. ništa nije istina. :D
Ja sam Majkl Džekson. :)
*Michael Jackson.
--------------
hahahahahahha. ništa nije istina. :D
Ja sam Majkl Džekson. :)
aLisa`- Dreamy Girl
- Broj poruka : 949
*Vladimir Putin.
Ahahaha....
*Vladimir Putin.
Ahahaha....
Snow White Queen- Candy Girl
- Broj poruka : 98
Location : In my field of paper flowers and candy clouds of lullaby...
*Carla Del Ponte.
nije da nije :)
*Carla Del Ponte.
Sookie- Chocolate Babe
- If you love me why am I dying?
Broj poruka : 4696
:oops:Wilhelmina wrote:Vodolija - vulgarni i nepristojni perverznjaci, vječita zabadala u privatni život drugih. Vjerojatno vas ne iznenađuje činjenica da je, prema statistici, najviše CIA-inih špijuna upravo u znaku Vodenjaka.
*Carla Del Ponte.
Euphoria- Cool Girl
- Broj poruka : 614
Hahaha. Nidje veze. xD
Hahaha. Nidje veze. xD
Tarja- Boom Baby
- Broj poruka : 1653
*Stipe Mesić.
Sto je najgore, prepoznajem se u nekim primerima. ^^
*Stipe Mesić.
Sto je najgore, prepoznajem se u nekim primerima. ^^
.cherrybomb.- Candy Girl
- Broj poruka : 155
Godina : 31
Škorpion - samosažaljevajući autodestruktivci koji svoj čemer ne mogu
podnijeti sami, pa moraju povući još 100 ljudi za sobom. Da je sutra
kraj svijeta, oni se ne bi šokirali, vjerojatno bi ga dočekali
sudjelujući u sado-mazo orgijama. Smrt im nije ništa strašno, a pale se
na krv i sve ono što običnom smrtniku izaziva jezu. Prati ih obilježje
ljubomorno posesivnih psihopata.
*Toni Eterović.
paaaa...daaa.....ali samo me zanima ko je ovaj toni eterovic...i dje bas on??!!!! :D
podnijeti sami, pa moraju povući još 100 ljudi za sobom. Da je sutra
kraj svijeta, oni se ne bi šokirali, vjerojatno bi ga dočekali
sudjelujući u sado-mazo orgijama. Smrt im nije ništa strašno, a pale se
na krv i sve ono što običnom smrtniku izaziva jezu. Prati ih obilježje
ljubomorno posesivnih psihopata.
*Toni Eterović.
paaaa...daaa.....ali samo me zanima ko je ovaj toni eterovic...i dje bas on??!!!! :D
Iva- Boom Baby
- Broj poruka : 1605
hahahaha.
hahahaha.
ne,ne,ne i ne za ovnove nista nije tacno (bar u mom slucaju)
hitler
hitler
popka bebic ^__^- Dangerous Lady
- Moje srce s' tobom igra u ritmu ni na na na :)
Broj poruka : 11424
*Carla Del Ponte.
*Carla Del Ponte.
*George Bush.
jeste da menjam misljenje ali ipak nije tacno...
*George Bush.
jeste da menjam misljenje ali ipak nije tacno...
DarkAngel- Chocolate Babe
- Broj poruka : 4982
Page 1 of 2 • 1, 2
Page 1 of 2