Umetničko klizanje
+16
LostSoul
pinkgirl
Gossip Girl.
sundjer bob :)
Mica'96
I LOVE JUSTIN BIEBER
.Cupcake.
♥~Brancica~♥
Andjela'95
Fallen Like The Sky.
Wendy
cherryblossomgirl
Aurora
Scarlett O'hara
Aneta Netty
Jackie
20 posters
Page 1 of 1
Umetničko klizanje
da li neko prati owaj prelep sport?? koga wolite? ja se trudim da gledam klizanje kad god stignem
Jackie- Powerful Girl
- Broj poruka : 3046
Godina : 113
Re: Umetničko klizanje
meni je to bas super sport, i kad god stignem gledam na tv
Aneta Netty- Cherry Babe
- Broj poruka : 2432
Godina : 28
ja kada uhvatim na tv-u mogla bi satima gledati..preliepo je..a pogotovo kada rade onaj trostruki salto ja uvijek mislim da ce se slomiti covjece bas ono i napetosti ima..oduvjek sam zelila da naucim da klizam, ali jbg. nemam prilike..
Scarlett O'hara- Admin
- Ja ću imati tebe i ti ćeš imati mene odavde pa do vječnosti, zauvijek, bez početka i bez kraja.
Broj poruka : 8922
Godina : 32
jao i ja isto :) ewo sad u martu pochinje swetsko prwenstwo u klizanju pa cemo imati prilike da gledamo :D
Jackie- Powerful Girl
Ja obozavam klizanje... Ceo dan bih mogla da gledam :D ... Ali nazalost ne znam da klizam... Ali bih mnogo volela da naucim... Samo sto ovde nema gde...
e javi tacno kada pocinje i na kom kanalu ce se prenositi...Jackie wrote:jao i ja isto :) ewo sad u martu pochinje swetsko prwenstwo u klizanju pa cemo imati prilike da gledamo :D
Scarlett O'hara- Admin
- Ja ću imati tebe i ti ćeš imati mene odavde pa do vječnosti, zauvijek, bez početka i bez kraja.
Broj poruka : 8922
Godina : 32
pochinje 22 marta u los angelesu.a prenosice ga na eurosportu,jedwa chekam!*Little princess* wrote:e javi tacno kada pocinje i na kom kanalu ce se prenositi...Jackie wrote:jao i ja isto :) ewo sad u martu pochinje swetsko prwenstwo u klizanju pa cemo imati prilike da gledamo :D
Jackie- Powerful Girl
Meni se svidja umetnicko klizanje i gledam ga na tv-u kada ima...[[/img]
cherryblossomgirl- Candy Girl
- Broj poruka : 19
Godina : 27
Ja volim da gledam umetnicko klizanje na TV-u...Kad kod se prikazuje na TV-u,ja se trudim da gledam...A posto ga moja drugarica trenira,ponekad idem da je gledam na takmicenjima...
Wendy- Dangerous Lady
- Broj poruka : 9157
Godina : 30
Ja sam potpuni antitalenat za klizanje, ali obozhavam da ga gledam... Pored tenisa to je sport koji najvishe volim da gledam...
isto,isto kao kod mene*Nicky*LiveLaughLove =) wrote:Ja sam potpuni antitalenat za klizanje, ali obozhavam da ga gledam... Pored tenisa to je sport koji najvishe volim da gledam...
Jackie- Powerful Girl
Preelep sport ... Meni je ovo najlepsi sport od svih ... Mnogo je dobro,nemogu da verujem kako umeju sve ono da urade ... x))
Ali ja neznam da klizam xD
Ali ja neznam da klizam xD
Andjela'95- Boom Baby
- Broj poruka : 1658
Godina : 29
Extra je sport....Volela bih da ga treniram,ali ovde ga nema a i vec je kasno,to treba od malena da se uci...
Ja nikad nisam klizala ali mnogi su mi rekli da je mnogo lakse od voznje rolera...S obzirom da sam ja na rolerima od kad znam za sebe,na klizaljkama bi se lako snasla :D
Ja nikad nisam klizala ali mnogi su mi rekli da je mnogo lakse od voznje rolera...S obzirom da sam ja na rolerima od kad znam za sebe,na klizaljkama bi se lako snasla :D
♥~Brancica~♥- Candy Girl
- Broj poruka : 243
Godina : 34
Klizala sam. I bila dobra u tome. Samo shto sam ja ishla na chasove u Rumuniju,u Temishvaru,mnogo je leepo. Ali me iscrpelo to putovanje svaki treci dan.. .Inache volim da gledam
.Cupcake.- Candy Girl
- Broj poruka : 104
volim klizanje gledam ga svki put na TV-u kad god ga nadjem...ja klizam isto sada imam klizaliste uskoli pa cu cesce ici a i kupila sam klizaljke...:)
I LOVE JUSTIN BIEBER- Sweet Girl
- Broj poruka : 335
Ja GLEDAM obavezno....cak sam i trenirala kratko super je
Gossip Girl.- Special Snowflake
-
Broj poruka : 8665
Ne volim ga, ali ga ni ne mrzim. Lepo je videti. Moja majka ga obozava. :) Uglavnom s njom gledam kad bude na TV-u.
Oboozavam.
Ponekad pokusam da kopiram ove na TV-u, pa zavrsim na guzi. lol
Ponekad pokusam da kopiram ove na TV-u, pa zavrsim na guzi. lol
providna_duga- Cool Girl
- Yey!
Broj poruka : 619
Godina : 25
Volela sam da gledam dok sam bila mlađa, ne pamtim kada sam gledala poslednji put.
Polly Samson- Dangerous Lady
- Mesečarka
Broj poruka : 8397
Ja sam bila fascinirana ovim kad sam bila mlađa i sestra i ja smo imale običaj da se "klizamo" po parketu, strašno. :D
Page 1 of 1