Koliko je važan glas pevača?
+26
Gossip Girl.
Kate.Fenett
Dvojki.<3
Crni Leptir <3
Angie:)
Suzana
sundjer bob :)
*Little_♥_Princess*
Love you to death...<3
'-!rry-'
babydoll
~♥Acika♥~
♥~Brancica~♥
Fallen Like The Sky.
Jackie
Natsi
~FictionFreak~
*Gatita de Any*
Andjela'95
Aurora
Daenerys Targaryen
Mary Crowley
Aneta Netty
Scarlett O'hara
Wendy
dora_95
30 posters
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Koliko je važan glas pevača?
Pa....Da li je glas bitan , da li ce pesma zvucati bolje ako je peva neko ko zaista zna da peva , ili je svejedno?
Sta mislite o tome?
Sta mislite o tome?
dora_95- Powerful Girl
- Broj poruka : 3435
Godina : 29
Re: Koliko je važan glas pevača?
Pa misljenja sam da je glas najbitniji,jer ako nema dobar glas dzabe mu sve ostalo...
Wendy- Dangerous Lady
- Broj poruka : 9157
Godina : 30
hmm jel dzaba ako neko nema glas..?dal to znaci da nece uspjeti?ne bih rekla..evo pogledajte madonnu ona veze s vezom nema o pjevanju, a napravila je karijeru na skandalima i pjesmicama koje svi slusamo..da zna pjevati ne zna, ali je uspjela..pa onda od nasih jelena karleusa jeste da je ne podnosim, ali ona je popularna..njoj se prodaju cd-ovi, svaki mjesec njena slika je u nekom tabloidu..
ovo govorim o uspjehu..
pjesma ce zvucati bolje ako pjevac zna da pjeva sto je normalno, mada sada i oni koji pojma sa pjevanjem nemaju, ispadne da znaju..
ovo govorim o uspjehu..
pjesma ce zvucati bolje ako pjevac zna da pjeva sto je normalno, mada sada i oni koji pojma sa pjevanjem nemaju, ispadne da znaju..
Scarlett O'hara- Admin
- Ja ću imati tebe i ti ćeš imati mene odavde pa do vječnosti, zauvijek, bez početka i bez kraja.
Broj poruka : 8922
Godina : 32
slazem se sa tobom *Little princess*
Aneta Netty- Cherry Babe
- Broj poruka : 2432
Godina : 28
Po meni je glas vrlo bitan.
Ali nekima je izgled bitniji, sto je veoma glupo.
Ali nekima je izgled bitniji, sto je veoma glupo.
Pa na nasoj estradi retko koji pevac ima dobar glas,uglavnom svi prolaze na osnovu izgleda i veza koje imaju,sto je skroz glupo...
Wendy- Dangerous Lady
Ja mislim da pesma sigurno bolje zvuci kada je peva neko ko zaista zna da peva . npr ne mogu zamisliti madonnu kako peva neku "jacu" pesmu od Pink...to bi bas gadno zvucalo...A i eto madonna , ne moze da peva sve pesme , nego da se sto manje koristi glas. Mislim da je glas bitan , ali (nazalost) ne presudan...
dora_95- Powerful Girl
- Broj poruka : 3435
~Dora_95~ wrote:Ja mislim da pesma sigurno bolje zvuci kada je peva neko ko zaista zna da peva . npr ne mogu zamisliti madonnu kako peva neku "jacu" pesmu od Pink...to bi bas gadno zvucalo...A i eto madonna , ne moze da peva sve pesme , nego da se sto manje koristi glas. Mislim da je glas bitan , ali (nazalost) ne presudan...
Potpuno se slazem...
Wendy- Dangerous Lady
Meni je glas jako wazan... Jer neki tu Jelen Karleusu, ne slusaju zbog njenog glasa, wec po popularnosti... Ja mislim da neki koji slusaju Jelenu K. i ne slusaju kako ona pewa.. Meni dodje da padnem u neswest kad cujem neku njenu pesmu.. Ali, to je moje misljenje, jer swaka druga osoba na owom swetu ima drukciji ukus, sto se rice muzike...
Po meni glas je jaaaako wazan.... =)
Po meni glas je jaaaako wazan.... =)
*Little princess* wrote:hmm jel dzaba ako neko nema glas..?dal to znaci da nece uspjeti?ne bih rekla..evo pogledajte madonnu ona veze s vezom nema o pjevanju, a napravila je karijeru na skandalima i pjesmicama koje svi slusamo..da zna pjevati ne zna, ali je uspjela..pa onda od nasih jelena karleusa jeste da je ne podnosim, ali ona je popularna..njoj se prodaju cd-ovi, svaki mjesec njena slika je u nekom tabloidu..
ovo govorim o uspjehu..
To je istina... A meni ako se ne svidja glas pevaca, dzaba mu prelepe pesme, ja jednostavno ne mogu da ga slusam ;)
Aurora,slazem se sa tobom,glas je veoma bitan
Andjela'95- Boom Baby
- Broj poruka : 1658
Naravno da je bitno....necu da mi kresti tu......ali je itno i da ima
posebnu harizmu,da te rivlaci,da ne mozes da prestanes da je/ga
slusas......
slusas......
*Gatita de Any*- Candy Girl
- Broj poruka : 203
Location : With Any in magic world...We are singing Salvame and crying!!!
*Gatita de Any* wrote:Naravno da je bitno....necu da mi kresti tu......ali je itno i da ima
slusas......
~FictionFreak~- Cool Girl
- Broj poruka : 699
hmmmmm...zanimljiva tema...
sa ovim se slazim...glas je veoma bitan i bez dobrog glasa neki najveci hitovi ne bi bili otpevani....=)...
ali,ne treba da govorimo mi samo oskandal majstorima koji su uspeli da stvore karijeru svojim izgledom bez ikakvog lepog glasa...ne treba da govorimo o tome kako je glas beznacajan...
pa pogledajte samo gunse...bez axlovog glasa ni jedan njihov hit ne bi bio otpevan srcem...glas pesmama daje dusu,razlog zbog cega nas neke pesme teraju da skocimo na noge,ili,pak,da pocnemo da placemo...
ipak, moze neko da ima extra glas a da taj neko ne peva muziku za koju njegov glas odgovara...to je tracenje glasa...
i samo da dodam...madona nema los glas...madona ima prosecan glas...ni nesto ultra strasno mocan, a ni uzasan koji ne mozes da slusas...
dora_95 wrote: Mislim da je glas bitan , ali (nazalost) ne presudan...
sa ovim se slazim...glas je veoma bitan i bez dobrog glasa neki najveci hitovi ne bi bili otpevani....=)...
ali,ne treba da govorimo mi samo oskandal majstorima koji su uspeli da stvore karijeru svojim izgledom bez ikakvog lepog glasa...ne treba da govorimo o tome kako je glas beznacajan...
pa pogledajte samo gunse...bez axlovog glasa ni jedan njihov hit ne bi bio otpevan srcem...glas pesmama daje dusu,razlog zbog cega nas neke pesme teraju da skocimo na noge,ili,pak,da pocnemo da placemo...
ipak, moze neko da ima extra glas a da taj neko ne peva muziku za koju njegov glas odgovara...to je tracenje glasa...
i samo da dodam...madona nema los glas...madona ima prosecan glas...ni nesto ultra strasno mocan, a ni uzasan koji ne mozes da slusas...
Natsi- Boom Baby
- Broj poruka : 1673
SLUSAS GUNSE??? =)...Natsi wrote:hmmmmm...zanimljiva tema...dora_95 wrote: Mislim da je glas bitan , ali (nazalost) ne presudan...
p.s. soz zbog off topic-a... ;)
Gabriella wrote:SLUSAS GUNSE??? =)...Natsi wrote:hmmmmm...zanimljiva tema...dora_95 wrote: Mislim da je glas bitan , ali (nazalost) ne presudan...
p.s. soz zbog off topic-a... ;)
slusam gunse...msm...ko njih ne slusa...oni su prosto takvi da moras da ih volis...i to zbog axlovog glasa(i slashove gitare)...lol
Natsi- Boom Baby
- Broj poruka : 1673
ja ne wolim gunse bash zbog axlowog glasa xD ne prija mojim ushima.ali swako ima swoj ukus:)
Jackie- Powerful Girl
- Broj poruka : 3046
Godina : 113
Meni glas nije toliko vazan, vaznije mi je da je dobra pesma i text...
pa da, ali opet ne mogu bas da slusam onog ko nema lep glas... u stvari ja ne volim kada velicaju lose pevace da su naj vokali svih vremena... to me uzasno nervira...
Mislim da je danas glas najmanje vazan....
♥~Brancica~♥- Candy Girl
- Broj poruka : 243
Godina : 34
♥~Brancica~♥ wrote:Mislim da je danas glas najmanje vazan....
jedna tuznqa cinjenica
ma mislim da je glas najbitniji,al neki to sad i ne primecuju,kada je sve vise "pevacica" koje se stalno razvlace po zutoj stampi i koje na osnovu izgleda grade karijeru... moram da dodam, vestackog izgleda :)
dora_95 wrote:Ja mislim da pesma sigurno bolje zvuci kada je peva neko ko zaista zna da peva . npr ne mogu zamisliti madonnu kako peva neku "jacu" pesmu od Pink...to bi bas gadno zvucalo...A i eto madonna , ne moze da peva sve pesme , nego da se sto manje koristi glas. Mislim da je glas bitan , ali (nazalost) ne presudan...
madona kad je bila u budvu, posle trece pjesme joj je puko glas, nije mogla vishe.. xD
meni je glas mnogo vazhan...nmg da vjerujem kakvi ljudi stvaraju pjevachku karijeru...diznijeve zvjezdice...Miley, Taylor Swift(alergijaaaaa)
babydoll- Sweet Girl
- Broj poruka : 312
Godina : 32
p0 meni je glas najbitniji
'-!rry-'- Sweet Girl
- Broj poruka : 412
Meni je glas pevaca prilicno bitan.Jako volim da slusam neke pesme,kada taj pevac ima lep glas i onda kad se to ukombinuje sa dobrom muzikom...praznik za usi...*,*
do duse,danas se sve to manje ceni...>.>
Cene i vole vise one koji prave skandale i imaju prosecne glasove,nego one koji stvarno imaju dobar glas...
do duse,danas se sve to manje ceni...>.>
Cene i vole vise one koji prave skandale i imaju prosecne glasove,nego one koji stvarno imaju dobar glas...
Love you to death...<3- Candy Girl
- Broj poruka : 148
Page 1 of 2 • 1, 2
Page 1 of 2