Ashton Kutcher
+20
Angie:)
Tea <33
♥Senorita Puente
Flower_Grown_Wild
Sookie
*Wild Child* :]
Bloody.Mary
Eva
Any Lautner <3
Dvojki.<3
Iwana95
Tarja
PiNk GiRl
Fallen Like The Sky.
Aurora
Andjela'95
Ariel
Scarlett O'hara
Jackie
Wendy
24 posters
Only For Girls :: Fame, fame, go away, come again some other day :: Glumci & glumice/Actors & actresses
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Ashton Kutcher
First topic message reminder :
Kristofer Ešton Kučer (eng. Christopher Ashton Kutcher, IPA: /ˈkʊtʃər/[2]; rođen 7. februara 1978.) je američki glumac, televizijski producent i bivši foto-model. Proslavio se kasnih devedesetih ulogom Majkla Kelsoa u televizijskoj seriji „Vesele sedamdesete“. U holivudskim filmovima uglavnom dobija sporedne uloge, a postao je i televizijski producent i autor emisije na MTV „Ispaljeni“ (eng. Punk'd).
Kristofer Ešton Kučer (eng. Christopher Ashton Kutcher, IPA: /ˈkʊtʃər/[2]; rođen 7. februara 1978.) je američki glumac, televizijski producent i bivši foto-model. Proslavio se kasnih devedesetih ulogom Majkla Kelsoa u televizijskoj seriji „Vesele sedamdesete“. U holivudskim filmovima uglavnom dobija sporedne uloge, a postao je i televizijski producent i autor emisije na MTV „Ispaljeni“ (eng. Punk'd).
Wendy- Dangerous Lady
- Broj poruka : 9157
Godina : 30
Re: Ashton Kutcher
Zgodan je ali nije mi nešto baš super. :S
Jel netko gledao nove epizode Two And a half men gdje on glumi?
Jel netko gledao nove epizode Two And a half men gdje on glumi?
Na b92 se prikazuje još uvijek sa Čarlijem, tako da nisam.
Mene je on malo smorio sa Demi Mur i svime. Ali ovako mi je simpa.
Mene je on malo smorio sa Demi Mur i svime. Ali ovako mi je simpa.
Scarlett O'hara- Admin
- Ja ću imati tebe i ti ćeš imati mene odavde pa do vječnosti, zauvijek, bez početka i bez kraja.
Broj poruka : 8922
Godina : 32
Odgledala sam prvu epizodu koja je bila kul ali kazu da su ostale sranje.
Jedino moze da glumi likove kao sto je Majkl Kelso ostale ne.
I one filmove koje sam ja videla nisu nista posebno, svaki glumac bi mogao da odradi njegovu ulogu :/
Jedino moze da glumi likove kao sto je Majkl Kelso ostale ne.
I one filmove koje sam ja videla nisu nista posebno, svaki glumac bi mogao da odradi njegovu ulogu :/
Mislim da nije za ulogu Carlija :/ Nekako mi se ne uklapa u celu tu pricu, ali ko zna, mozda i promenim misljenje kad pogledam neku epizodu
Emily the strange- Dangerous Lady
- Broj poruka : 16457
Godina : 29
Svi su se nekako 'napalili' na njega ali meni on uopće nije lijep :')
Sad glumi u novim epizodama Two and a half man i gledala sam jednu ali nekako mi više nisu smješne zato što nema pravog Charliea xD I tu su seriju sada sve cure počele gledati jer on glumi -.-
Sad glumi u novim epizodama Two and a half man i gledala sam jednu ali nekako mi više nisu smješne zato što nema pravog Charliea xD I tu su seriju sada sve cure počele gledati jer on glumi -.-
Page 2 of 2 • 1, 2
Only For Girls :: Fame, fame, go away, come again some other day :: Glumci & glumice/Actors & actresses
Page 2 of 2