Rock 'n' Roll
+28
Dvojki.<3
PunkRockChick
LilPerly
Amélie.
.TheButtonChild.
xXx Anna xXx
MaLa MetaLka (:
Voodoo Child
čupka>-I-I-I-I-|>
Dark Valo Princess
Eva
Angel_Of_Death
Bloody.Mary
babydoll
... FaLLeN AnGeL ...
Daenerys Targaryen
Scarlett O'hara
mala_s_cudnim_starkama
Jackie
Aurora
Boyhunter
Natsi
Makyca:)
RuZa
(= Tina =)
Bloom
sanja***
jokac
32 posters
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Re: Rock 'n' Roll
Ja oboyavam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Da vidimo...Ganse,Nirvanu,Evanescenceßoni su nesto izmedju...I jos puno...Domaci Rock...Riblja corba,bijelo dugme,prljavo kazaliste....
Gost- Guest
Ja volim: Bob Dylan, Aerosmith, Bon Jovi, Pink Floyd, Dire Straits, Azra...
jokac- Candy Girl
- Broj poruka : 90
Godina : 30
Emily`93 wrote:Ja oboyavam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Da vidimo...Ganse,Nirvanu,Evanescenceßoni su nesto izmedju...I jos puno...Domaci Rock...Riblja corba,bijelo dugme,prljavo kazaliste....
IZvini srecice ali Evanescence pripada metalu tachnije new metal. (:
Slusham i ja ponekad rok.Slusham riblju chorbu,bjelo dugme,prljavo kazalishte,divlje jagode,yu grupu...
Bloom- Dreamy Girl
- Broj poruka : 1401
BAs volim...Najvise slusam G'n'R(oni su carevi),HIM,Green Day,The Rasmus,BON JOVI,bjelo dugme,Nirvanu....
(= Tina =)- Sweet Girl
- Broj poruka : 324
Volim Riblju Corbu Prljavo Kazaliste ...Divlje jagode....Crvena Jabuka...
Last edited by RuZa on Sat 13 Sep 2008 - 12:20; edited 1 time in total
RuZa- Candy Girl
- Broj poruka : 225
Godina : 29
Blah. A kako da zaboravim Van Gogh i Neverne bebe. Dve najbolje nashe grupe trenutno. (:
Bloom- Dreamy Girl
Jao da i ja ih zaboravila....strasno!!!
(= Tina =)- Sweet Girl
- Broj poruka : 324
Slusham domaci rok,strani nikako.
Volim Van Gogh,Neverne bebe,Bijelo dugme,Crvena jabuka,Henda,Tifa,Tuti fruti,Film...
Volim Van Gogh,Neverne bebe,Bijelo dugme,Crvena jabuka,Henda,Tifa,Tuti fruti,Film...
Makyca:)- Sweet Girl
- Broj poruka : 450
Pa da.....nemogu da verujem da sam njih zaboravila.....
RuZa- Candy Girl
- Broj poruka : 225
Godina : 29
Ja sve to obozavam...Makyca:) wrote:Slusham domaci rok,strani nikako.
Gost- Guest
Divlje jagode,Cvena Jabuka, Oktobar 1864 ?! Zar niko ne slusha Oktobar?
Bloom- Dreamy Girl
[quote="Bloom"]Divlje jagode,Cvena Jabuka, Oktobar 1864 ?! Zar niko ne slusha Oktobar?[/quote]
Ja slusam Oktobar...
Ja slusam Oktobar...
Gost- Guest
alice cooper dolazi u bg 4 decembra!!! :bounce:
Jackie- Powerful Girl
- Broj poruka : 3046
Godina : 113
prava tema za mene....(:
slusam i domaci i strani rock..
u poslednje vrijeme cesce domaci...
bendovi? (:
bio bi to podugacak spisak, za sad cu samo neke da napisem...
negativ, aerodrom, djavoli, katapult, ntvv, dst, osvajaci, yu grupa, partibrejkers, ekv, oktobar 1684, krivi toranj, osmi putnik, parni valjak, prljavo kazaliste, bijelo dugme, indeksi, crvena jabuka, kerber, van gogh, pl orkestar, piloti, neverne bebe, galija, opca opasnost, autogeni trening itd...
mogla bih ovako do sjutra...(:
bendovi? (:
negativ, aerodrom, djavoli, katapult, ntvv, dst, osvajaci, yu grupa, partibrejkers, ekv, oktobar 1684, krivi toranj, osmi putnik, parni valjak, prljavo kazaliste, bijelo dugme, indeksi, crvena jabuka, kerber, van gogh, pl orkestar, piloti, neverne bebe, galija, opca opasnost, autogeni trening itd...
mala_s_cudnim_starkama- Candy Girl
- Broj poruka : 10
Godina : 32
obozavam sve ovo...:)mala_s_cudnim_starkama wrote:prava tema za mene....(:
bendovi? (:
negativ, aerodrom, djavoli, katapult, ntvv, dst, osvajaci, yu grupa, prlpartibrejkers, ekv, oktobar 1684, krivi toranj, osmi putnik, parni valjak, javo kazaliste, bijelo dugme, indeksi, crvena jabuka, kerber, van gogh, pl orkestar, piloti, neverne bebe, galija, opca opasnost, autogeni trening itd...
Gost- Guest
za mene je rock najbolja muzika koja postoji!!!!
a shto se tiche omiljenih pesama,ajoj,imam ih mali milion,ali izdwojicu Otherside,Hotel California,Poison,Yesterday,Under the Bridge,Scar Tissue,Knock Me Down,You Make Me (Rock Hard),Losing My Religion,Ace of Spades,LA Woman,Baba O'Riley....................
a shto se tiche omiljenih pesama,ajoj,imam ih mali milion,ali izdwojicu Otherside,Hotel California,Poison,Yesterday,Under the Bridge,Scar Tissue,Knock Me Down,You Make Me (Rock Hard),Losing My Religion,Ace of Spades,LA Woman,Baba O'Riley....................
Jackie- Powerful Girl
- Broj poruka : 3046
Godina : 113
ja volim rock..to mi je od mame ona isto slusa rock muziku, pa i ja tako uz nju sam naucula..
i ja slusam ove starije bendove guns 'n' roses, whitesnake, scorpions, deep purple, stix, the doors itd.
omiljene pjesme:boat on the river, poison, solider of fortune, is this love, losing my religion, too much love will kill you, one love, yesterday, help, the end..ima ih bas punoo...meni su rock balade najljepse...
sigurno sam nesto zaboravila, ali dodacu kada se sjetim :)
i ja slusam ove starije bendove guns 'n' roses, whitesnake, scorpions, deep purple, stix, the doors itd.
omiljene pjesme:boat on the river, poison, solider of fortune, is this love, losing my religion, too much love will kill you, one love, yesterday, help, the end..ima ih bas punoo...meni su rock balade najljepse...
sigurno sam nesto zaboravila, ali dodacu kada se sjetim :)
Scarlett O'hara- Admin
- Ja ću imati tebe i ti ćeš imati mene odavde pa do vječnosti, zauvijek, bez početka i bez kraja.
Broj poruka : 8922
Godina : 32
Ja slusam i novi i stari rock :D ... Volim i Alice Cooper i RHCP :D ... Pesme ne bih mogla da izdvojim... Jednostavno ih skoro sve obozavam :D
AC/DC je metal grupa...Sto se rocka tice...to najvise slusam....obozavam...i sl...mrzi me da nabrajam...u svakom slucaju stari rock...Gabriella wrote:I? Da li wolite ROCK? Ili ne? Zasto ga wolite, i zasto ne?
Sto se tice ROCKA, ja ga OBOZAWAM... To je muzika koja nikada ne dosadi..
Slusam malo stariju muziku, koja je bila popularna u 80im... npr: GUNS 'N ROSES, Scorpions, Ramones, Elvis Presley, AC/DC, Alice Cooper,..
A naj pesme su mi, sto se tice rocka: Sweet child of mine, Welcome to the jungle, Don't cry, November rain, Knockin' on the heavens door, Still lovin' u, Burning love, Poison... A wase??
Xxx
Gost- Guest
Ma swi su oni metal, HARD ROCK, ili HEAVY METAL....... Swe je to isto. Rock je pooono blazi....Emily`93 wrote:AC/DC je metal grupa...Sto se rocka tice...to najvise slusam....obozavam...i sl...mrzi me da nabrajam...u svakom slucaju stari rock...Gabriella wrote:I? Da li wolite ROCK? Ili ne? Zasto ga wolite, i zasto ne?
Sto se tice ROCKA, ja ga OBOZAWAM... To je muzika koja nikada ne dosadi..
Slusam malo stariju muziku, koja je bila popularna u 80im... npr: GUNS 'N ROSES, Scorpions, Ramones, Elvis Presley, AC/DC, Alice Cooper,..
A naj pesme su mi, sto se tice rocka: Sweet child of mine, Welcome to the jungle, Don't cry, November rain, Knockin' on the heavens door, Still lovin' u, Burning love, Poison... A wase??
Xxx
Page 1 of 2 • 1, 2
Page 1 of 2