Alfonso Herrera
+12
♥~Brancica~♥
Wendy
Ariel
~FictionFreak~
Enchanted
[:Tijana:]
Posh
Aurora
*M@R!JA*
*Aysha*
*Nina*
Candy
16 posters
Only For Girls :: Fame, fame, go away, come again some other day :: Glumci & glumice/Actors & actresses
Page 1 of 1
Alfonso Herrera
Alfonso Erera Rodrigez (šp. Alfonso Herrera Rodríguez, rođen 28. avgusta 1983. u gradu Meksiku, nadimak Pončo) je meksički glumac, uglavnom poznat po ulogama u telenovelama. Takođe je član pop grupe RBD, koja je nastala kao promocija serije Buntovnici (šp. Rebelde).
Pohađao je Centar za umetničko obrazovanje pod pokroviteljstvom multimedijalne kuće Televisa. Pored škole, radio je profesionalno u pozorištu, glumeći u „Vešticama iz Salema“ 2001. i „Antigoni“ 2002. Godine 2002. glumio je u filmu „Bolno je voleti te“ (šp. Amarte duele), u režiji Fernanda Sarinjane. Posle ovog fiolma, posvetio se radu na televiziji glumeći u telenovelama kao što su „Odeljenje 406“ i „Buntovnici“.
Re: Alfonso Herrera
Dobar je Alfonso ali ja ipak vise gotivim Christiana... :D 8)
*Nina*- Dreamy Girl
- Broj poruka : 1097
Godina : 34
IMAO SAM VEZE ZA JEDNU NOĆ
Crn, mišićav, kestenjaste oči i bejbi-fejs! Nije ni čudo što obara devojke s nogu. On je definitivno jedna od najpopularnijih i najprivlačnijih tinejdž zvezda na svetu. U pitanju je Alfonso Erera, glavni muški lik tinejdžerske sapunice “Buntovnici” i član mega popularnog benda “RBD”. I pored ogromne popularnosti, ovaj glumac i pevač ostao je na zemlji.
- Nisam od mladića koji noći provode u diskotekama i u in klubovima u zagrljaju lepih devojaka. Jednostavno, nisam tako vaspitan i drago mi je zbog toga. U poslednjih nekoliko godina non-stop nastupam s bendom u prepunim halama i na fudbalskim sationima i umorio sam se od noćnog provoda. Nisam bezgrešan, ali poštujem određene granice preko kojih ne prelazim – kaže Alfonso, koga fanovi od milošte zovu Ponćo, a koji je 28. avgusta proslavio 24. rođendan.
Za sebe kaže da je veoma romantičan i da veruje u ljubav na prvi pogled. Ipak, imao je nepristojne ponude (ženskih) fanova, uz redovno guranje papirića s brojevima telefona u džep. Ali, Alfonso tvrdi da nikada nije bio i da neće biti sa obožavateljkom.
- Nisam ženskaroš, ali jesam imao nekoliko veza za jednu noć. Pobogu, i ja sam samo čovek! Međutim, ne želim pored sebe devojku koja je ranije ludela za mnom i lepila moje postere na zid. Želim da osvajam!
Kod devojki prvo primeti koliko je visoka i koliko priča, pošto on nije preterano otvoren i nije pričalica.
- Sviđaju mi se pametne i lepe devojke. Uz to, moraju da imaju još kvaliteta. Volim šarmantne, duhovite i vesele cure. Pa, to je normalno, jer niko ne voli dosadnu osobu pored sebe – kaže Alfonso.
Kod sebe Ponćo ništa ne bi promenio. Najvažnije u životu mu je je zdravlje, pa sreća.
- Uvek se postavlja pitanje šta bi trebalo da znači sreća. Mislim da život treba trošiti sa što manje nerviranja, zlobe, grčenja, ljutnje i besa. To je jedini način da osetite sreću – poručuje mladi glumac.
Crn, mišićav, kestenjaste oči i bejbi-fejs! Nije ni čudo što obara devojke s nogu. On je definitivno jedna od najpopularnijih i najprivlačnijih tinejdž zvezda na svetu. U pitanju je Alfonso Erera, glavni muški lik tinejdžerske sapunice “Buntovnici” i član mega popularnog benda “RBD”. I pored ogromne popularnosti, ovaj glumac i pevač ostao je na zemlji.
- Nisam od mladića koji noći provode u diskotekama i u in klubovima u zagrljaju lepih devojaka. Jednostavno, nisam tako vaspitan i drago mi je zbog toga. U poslednjih nekoliko godina non-stop nastupam s bendom u prepunim halama i na fudbalskim sationima i umorio sam se od noćnog provoda. Nisam bezgrešan, ali poštujem određene granice preko kojih ne prelazim – kaže Alfonso, koga fanovi od milošte zovu Ponćo, a koji je 28. avgusta proslavio 24. rođendan.
Za sebe kaže da je veoma romantičan i da veruje u ljubav na prvi pogled. Ipak, imao je nepristojne ponude (ženskih) fanova, uz redovno guranje papirića s brojevima telefona u džep. Ali, Alfonso tvrdi da nikada nije bio i da neće biti sa obožavateljkom.
- Nisam ženskaroš, ali jesam imao nekoliko veza za jednu noć. Pobogu, i ja sam samo čovek! Međutim, ne želim pored sebe devojku koja je ranije ludela za mnom i lepila moje postere na zid. Želim da osvajam!
Kod devojki prvo primeti koliko je visoka i koliko priča, pošto on nije preterano otvoren i nije pričalica.
- Sviđaju mi se pametne i lepe devojke. Uz to, moraju da imaju još kvaliteta. Volim šarmantne, duhovite i vesele cure. Pa, to je normalno, jer niko ne voli dosadnu osobu pored sebe – kaže Alfonso.
Kod sebe Ponćo ništa ne bi promenio. Najvažnije u životu mu je je zdravlje, pa sreća.
- Uvek se postavlja pitanje šta bi trebalo da znači sreća. Mislim da život treba trošiti sa što manje nerviranja, zlobe, grčenja, ljutnje i besa. To je jedini način da osetite sreću – poručuje mladi glumac.
Slazem se za Ponchita,ali ja obozawam Uckera...*Nina* wrote:Dobar je Alfonso ali ja ipak vise gotivim Christiana... :D 8)
*Aysha*- Cool Girl
- Broj poruka : 873
Godina : 31
Meni je on najlepsi od muskog dela RBD-a.
Pre mi se vise svidjao Ucker, ali sad je poruzneo(bar meni)
Posh- Candy Girl
- Broj poruka : 164
Posh wrote:Meni je on najlepsi od muskog dela RBD-a.
Takodje. Ucker mi je ranije bio bas sladak, sada mi je sladji Poncho, mada mi je i on u poslednje vrijeme bas bzvz. Mnogo bolje mu stoji kratka kosa. Ovako izgleda zapusteno...
Enchanted- Candy Girl
- Broj poruka : 282
pinkiegirl wrote:Ne volim ga mnogo ali je simpatican (bez onih lokni...)
~FictionFreak~- Cool Girl
- Broj poruka : 699
Godina : 30
onako,sladak je ali mi je sladji Uker
Ariel- Glamour Girl
- Broj poruka : 2535
Pa takodje nista posebno...
Wendy- Dangerous Lady
- Broj poruka : 9157
Mmmmmm....Slatkis!!!!!!
Obozavam ga,presladak je,odlicno glumi i peva....Odusevio me je u filmu Volverte a ver :)
Obozavam ga,presladak je,odlicno glumi i peva....Odusevio me je u filmu Volverte a ver :)
♥~Brancica~♥- Candy Girl
- Broj poruka : 243
Godina : 34
Obozawaam ga...prelijep je:)
~Perronita~- Candy Girl
- Broj poruka : 43
Volela sam ga dok sam gledala Buntovnike.
Posle toga o njemu nisam ništa čula.
Posle toga o njemu nisam ništa čula.
Polly Samson- Dangerous Lady
- Mesečarka
Broj poruka : 8397
Godina : 28
Only For Girls :: Fame, fame, go away, come again some other day :: Glumci & glumice/Actors & actresses
Page 1 of 1