Nokti, manikir
+154
LostSoul
Beautiful Dangerous
Polly Samson
Pop Candy
Iva000
Kikica♥
*Babygirl*
Wendy
Heartless.Queen
mrs. sunshine
Queeny
✯Jetza✯
VlahovicA
Angel♀
Rebelle fleur
Tammy1997
anakl
Tamara ♥
irenatuna
Half as pretty
Sirenna *
Best. <3
bigwinner
dead silence.
..Anja..
Girl:*
Azrana:3
1D Kid^^
tictac
Monster Child !
Forever young ♥.
His Porcelain Doll
Minnie ♡
Carrie <3
Riverside
BarBika**
Sandrica
Kitty Doesn't Care
People_Are_Shit
Kate.Fenett
♥portilla{mi vida}
Jockolino =) <3
Marija_Ilic98
Quinn
Westwick___♥
Baby C.
Plavusica
You Know You Love Me
Praslin<3
michelle
KitKat
*Bunny*
marija ^^
Marija:)
providna_duga
Mačkica :)
Hannah
DarkAngel
Zu Elements
Lollobrigida
Emily the strange
IvaChii
Lunaca
Lilika
Iva
alexxD
Sandra_96
Mica'96
Anchyly
Gossip Girl.
I'mNotPerfect!~
**Tami**
*M@R!J@*
Chéri
sundjer bob :)
Dia.♥
popka bebic ^__^
Tea <33
Potreban.Mi.Je.Psihijatar
Debelic
machkica
Kaja
Angie:)
♥ Rokerka ♥
♥Senorita Puente
~Simka~ <3
kitty13
.TheButtonChild.
miss.Charming
aLisa`
Amélie.
Flower_Grown_Wild
MayaError.
sdjedno
Ninitza <3
tvoja.malena
Eva
.Elen4iii^^.
Tarja
Mala TasHa :)
* Anchi *
ines
WiWi Halliwell
Dvojki.<3
♥RoCk GiRl♥
* Lela *
Pandora no hako
Fallen Like The Sky.
looojka^^
Lollipop
Jackie
_St0rm_
~♥Acika♥~
Elleonora
rock princess
♥CuTe_GiRl♥
*Gatita de Any*
Cloe <3
Lady Brooke :*
Natsi
cool-rhcp-girl
Daenerys Targaryen
Enchanted
anja_94
HillarY
tijanitza
*isidora*
Sookie
Rockerche^^
Reperka_94
The Lizard King
dora_95
***Afri***
Natasha
^_JuSt_a_GiRl_^
*pink*angel*
*AnGeL*
MaRiZZa_94
Sofyja
Majich
NeStA ;)
_katarina_
Makyca:)
*BoOoPy*Bet*
~mia slatkica~
laura
*Alexandra*
Branchica
Miss Independent
*Aysha*
Bloom
*Nina*
Vanessa
Candy
158 posters
Page 1 of 26
Page 1 of 26 • 1, 2, 3 ... 13 ... 26
Nokti, manikir
Kako negujete nokte?Da li volite lakove za nokte?koje boje?Sta mislite o vestackim noktima ili nadogradnji?
Re: Nokti, manikir
e owako.... ja korisitm ugloavnom one male lakice iz lillya, a najkvalitetniji lakovi su Revlon.... najduze ostaju Aura...
Vanessa- Cool Girl
- Broj poruka : 844
Godina : 30
E i ja volim te male,imam ih u dosta boja. :star: :star: :star:Brooke wrote:e owako.... ja korisitm ugloavnom one male lakice iz lillya, a najkvalitetniji lakovi su Revlon.... najduze ostaju Aura...
**~Mirjana~**ADMIN wrote:E i ja volim te male,imam ih u dosta boja. :star: :star: :star:Brooke wrote:e owako.... ja korisitm ugloavnom one male lakice iz lillya, a najkvalitetniji lakovi su Revlon.... najduze ostaju Aura...
ja ih imam 5-6... kupujem ih samo kada odem na holiday u ns.... :hgfjg:
Vanessa- Cool Girl
Imam lakowe u swim bojama osim crne i zute...Dala mi je tetka koja radi u nekoj prodawnici kozmetike...Pre sam stawljala samo bezbojni lak ali u zadnje wreme experimentishem sa bojama...Nedawno sam imala pink a sada crweni...Narawno uwek wodim rachuna da se slaze sa odecom.... :D 8)
*Nina*- Dreamy Girl
- Broj poruka : 1097
Godina : 34
To je bitno...Ja nesto i mazem u zadnje vreme...mrzi me... :)*Nina* wrote:Imam lakowe u swim bojama osim crne i zute...Dala mi je tetka koja radi u nekoj prodawnici kozmetike...Pre sam stawljala samo bezbojni lak ali u zadnje wreme experimentishem sa bojama...Nedawno sam imala pink a sada crweni...Narawno uwek wodim rachuna da se slaze sa odecom.... :D 8)
**~Mirjana~**ADMIN wrote:To je bitno...Ja nesto i mazem u zadnje vreme...mrzi me... :)*Nina* wrote:Imam lakowe u swim bojama osim crne i zute...Dala mi je tetka koja radi u nekoj prodawnici kozmetike...Pre sam stawljala samo bezbojni lak ali u zadnje wreme experimentishem sa bojama...Nedawno sam imala pink a sada crweni...Narawno uwek wodim rachuna da se slaze sa odecom.... :D 8)
ja isto tako... pre sam bila fazonu da sam swaki dan stawljala drugu boju ali sad mi se ne da
Last edited by on Sat 15 Dec 2007 - 12:11; edited 1 time in total
Vanessa- Cool Girl
Ja imam bezbojni trenutno...taj se sigurno uz sve slaze... :lol:
Bloom- Dreamy Girl
- Broj poruka : 1401
ja sam sad dosta pustila noktice a nikakaw lak nemam... chudo da su izdrzali :rendeer: :rendeer: :rendeer:
Vanessa- Cool Girl
Ja obozavam lakove...i to ne dugo,negde od leta,pre me mrzelo!Preko leta sam koristila narandzasti ili jarko lila, a nedavno sam pokupovala svetloroze!
*Aysha*- Cool Girl
- Broj poruka : 873
Godina : 31
Ja sam kupila neko golden rose...lepo mi izgledao...pomalo sedefast...a kad sam stavila ono srebrni sa nekim shljokicama... :shock: :lol: :lol: :lol:
Bloom- Dreamy Girl
- Broj poruka : 1401
ja sam zadnji put kupila neki za francuski manikir neki narandzasti, sooper je!!! nije prenapadan i bash je extra...
Vanessa- Cool Girl
Rade mi nadogradnju gelom (koje izgleda mnogo prirodnije od onih odvratnih veshtachkih koji se lepe :no: ) i zadovoljna sam..
Imam ih od 14-te (jer sam imala maniju grickanja noktiju :lol: i bili su slabi..) jednom mesechno idem na korekcije od 1.000 din..
Imam ih od 14-te (jer sam imala maniju grickanja noktiju :lol: i bili su slabi..) jednom mesechno idem na korekcije od 1.000 din..
jao boze!!!!!! moja drugarica je poludela..... sad je pochela da kupuje lakowe u drechwiam bojama: zelena, plawa NARANDZASTA :shock: :shock: :shock:
I lakira swaku ruku drugom bojom..... :lol: :lol: :lol:
sad je swi zezaju kleopatra, blaknska prorochica..... mislilm, ona se tako i oblachi i lakowi joj sooper stoje, ali........ wow...... :shock: :shock: :shock:
I lakira swaku ruku drugom bojom..... :lol: :lol: :lol:
sad je swi zezaju kleopatra, blaknska prorochica..... mislilm, ona se tako i oblachi i lakowi joj sooper stoje, ali........ wow...... :shock: :shock: :shock:
Vanessa- Cool Girl
uvek su mi nokti chisti i nemam zanoktice ili tako nesto imam jedan dior lak sa zelenim sljokicama ali uglavnom koristim bezbojan...
moram priznati da sam sebe i svoj izgled zapostavila u zadnje vreme prvoklasno zbog treninga...skola treninzi kuca uchenje.... i tako svaki dan
Imam uradjeno izlivanje noktiju... Koje vremenom korekcijama dodje do tvog nokta, sa samo gelom preko... Tesko mi je da ih pustim,i jos vise da ih odrzim, grickam ih, a to em odvratno izgleda em je totalno nehigijenski... Zato sam se odlucla za izlivanje koje stvarno super i prirodno izgleda, pogotovo kad je dobro odradjenno,a ja milsim da jedna devojka stvarno mora imati sredjene nokte, tako da...
*Alexandra*- Candy Girl
- Broj poruka : 65
ja najvishe koristim bezbojni ili francuski manikir.....................
sad kad je shkola jedva da stignem da uredjujem nokte- to uglavnom radim preko leta i to u raznim bojama
sad kad je shkola jedva da stignem da uredjujem nokte- to uglavnom radim preko leta i to u raznim bojama
laura- Candy Girl
- Broj poruka : 144
*Candy* wrote:E i ja volim te male,imam ih u dosta boja. :star: :star: :star:Brooke wrote:e owako.... ja korisitm ugloavnom one male lakice iz lillya, a najkvalitetniji lakovi su Revlon.... najduze ostaju Aura...
~mia slatkica~- Candy Girl
- Broj poruka : 5
Godina : 29
Ja uglavnom koristim bezbojan lak. Prošle nedelje sam imala duge, negovane nokte, ali mi je jedan pukao, pa sam morala sve da ih skratim.
:smrc:
:smrc:
*BoOoPy*Bet*- Boom Baby
- Broj poruka : 1644
kad su kratki-onda su drechavo nalakirani(crna,braon,trula vishnja,teget..)
kad su dugachki-onda nezno roze,providni ili samo french.
Mnogo brimen o rukama i mrzim neuredne nokte!
kad su dugachki-onda nezno roze,providni ili samo french.
Mnogo brimen o rukama i mrzim neuredne nokte!
Makyca:)- Sweet Girl
- Broj poruka : 450
joj ja ponekad grickam nokte, tako da sy mi ywek kratki....
a primetila sam da ih grickam zbog nerwoze (y school...).... i zato ywek stawljam neki prowidni lak kojipo sebi ima neke shljokice....
a primetila sam da ih grickam zbog nerwoze (y school...).... i zato ywek stawljam neki prowidni lak kojipo sebi ima neke shljokice....
_katarina_- Candy Girl
- Broj poruka : 41
Ranije sam ix gritzkala,ali pre jedno 2 god sam totalno prestala i oporawili su se...ali,posto umeju da se listaju i nerwiraju me,iowix dana cu da stawim nadogradnju gelom...moja BF je ima,i extraaa izgleda!!
Meni su nokti uzasni jer ih grickam, pa nemogu staviti bas neke drecave lakove, mada mi se ti svidjaju...Inace stavljam neke svjetlije,....Sada trenutno bezbojni imam,...Jednom sam stavljala i vjestacke i bili su fuujj :x ,...Bolji su prirodni ipak,...
Majich- Candy Girl
- Broj poruka : 22
nazalost ne mogu bas uvek da mazem nokte zbog toga sto ih grickam... sve sam pokusala,ali nista... ne znam sta vise da probam...
Sofyja- Candy Girl
- Broj poruka : 45
Page 1 of 26 • 1, 2, 3 ... 13 ... 26
Page 1 of 26