Strije
+54
His Porcelain Doll
dead silence.
Tamara ♥
Sirenna *
Polly Samson
Gossip Girl.
Lollobrigida
Jelen@
Praslin<3
Emily the strange
Only_girl_in_the_world_
**Tami**
LostSoul
marija ^^
KitKat
Marija:)
Debelic
IvaChii
Anchyly
kiss :*
Lilika
sundjer bob :)
Dia.♥
Angie:)
Tea <33
~Simka~ <3
Bloody.Mary
kitty13
Flower_Grown_Wild
Tarja
Amélie.
bombbonica
Ninitza <3
Eva
Dvojki.<3
* Anchi *
Me myself and I ;)
Mikica
Fallen Like The Sky.
Wendy
.Cupcake.
Daenerys Targaryen
♥CuTe_GiRl♥
Elleonora
♥~Brancica~♥
Jackie
rock princess
Aneta Netty
Aurora
Ariel
dora_95
Andjela'95
*Gatita de Any*
Scarlett O'hara
58 posters
Page 2 of 5
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Strije
First topic message reminder :
E ovako vidim da nema ove teme a trebalo bi, pa da pocnem...
Ovako strije se javljaju usljed rasta, debljanja, znaci bilo kakvog sirenja koze...Koza puca i nastaju strije..Crvene linije ispucene, kao oziljci koje kasnije izblijede..Ukloniti se ne mogu nikako, sem laserom..Kad pukne koza vec je kasno..Znaci svi svako vece kao preventivu treba da mazete noge, butine, grudi, jer su to najkriticnije podrucja, bilo kakavim losionima, kremama, znaci necim sto bi vasu kozu ucnilo bar malo elasticnijom...
Sve ovo vam govorim iz iskustva...Ja nikad nisam htjela da se mazem, mislila sam nece meni ispucati sve ce biti ok, medjutim prevarila sam se i to gadno.Porasla sam, udebljala se, i naravno stvorile su se strije, najgore sto se ja mazem sada, ali kasno i dalje se javljaju, a ne prolaze, a mnogo ruzno izgledaju...Tako da je bolje sprijeciti nego lijeciti....
E ovako vidim da nema ove teme a trebalo bi, pa da pocnem...
Ovako strije se javljaju usljed rasta, debljanja, znaci bilo kakvog sirenja koze...Koza puca i nastaju strije..Crvene linije ispucene, kao oziljci koje kasnije izblijede..Ukloniti se ne mogu nikako, sem laserom..Kad pukne koza vec je kasno..Znaci svi svako vece kao preventivu treba da mazete noge, butine, grudi, jer su to najkriticnije podrucja, bilo kakavim losionima, kremama, znaci necim sto bi vasu kozu ucnilo bar malo elasticnijom...
Sve ovo vam govorim iz iskustva...Ja nikad nisam htjela da se mazem, mislila sam nece meni ispucati sve ce biti ok, medjutim prevarila sam se i to gadno.Porasla sam, udebljala se, i naravno stvorile su se strije, najgore sto se ja mazem sada, ali kasno i dalje se javljaju, a ne prolaze, a mnogo ruzno izgledaju...Tako da je bolje sprijeciti nego lijeciti....
Scarlett O'hara- Admin
- Ja ću imati tebe i ti ćeš imati mene odavde pa do vječnosti, zauvijek, bez početka i bez kraja.
Broj poruka : 8922
Godina : 32
Re: Strije
Ja imam malo na zadnjci sa strane....
Pre par godina sam se naglo ugojila 10kg a onda jos brze i skinula kilazu pa su mi se pojavile i ne mogu nikako da ih uklonim...
Pre par godina sam se naglo ugojila 10kg a onda jos brze i skinula kilazu pa su mi se pojavile i ne mogu nikako da ih uklonim...
♥~Brancica~♥- Candy Girl
- Broj poruka : 243
Godina : 34
samo proizvodi menta a mislim da se zove melem za strijedora_95 wrote:samo prozivodi , ili se bas tako i zove sam proizvod? : )
Aneta Netty- Cherry Babe
- Broj poruka : 2432
Godina : 28
Mislim da je to to :lol:
MA sada moram da pocnem da koristim redovno
MA sada moram da pocnem da koristim redovno
dora_95- Powerful Girl
- Broj poruka : 3435
Godina : 29
ja ih za sada nemam hvala bogu
Elleonora- Dreamy Girl
- Broj poruka : 1371
Godina : 30
blago tebi ivana,ja 13 godina pa imala sam strije
Aneta Netty- Cherry Babe
- Broj poruka : 2432
Godina : 28
Aurora wrote:ni ja ih nemam :D
♥CuTe_GiRl♥- Sweet Girl
- Broj poruka : 320
nemam ih...
strije najwise imaju trudnice, msm kada rode deta, koza im izwisi... xD
strije imaju samo oni koji su malo krupniji... i onda kad srasaju, onda se tek strije wide... ali msm da ne bi trebale owako mlade imati strije..=)
strije najwise imaju trudnice, msm kada rode deta, koza im izwisi... xD
strije imaju samo oni koji su malo krupniji... i onda kad srasaju, onda se tek strije wide... ali msm da ne bi trebale owako mlade imati strije..=)
nzm.. nikada ih nsm imala, pa nsm upoznata sa rim.. cak nemaju noje drugarice.. a mamu nsm ni pitala za to...=)
Blago tebi!!!Ja sam sva u strijama!!!:(
rock princess- Candy Girl
- Broj poruka : 86
Imam bash jako malo. ali vide se tek kad pocrnim tako da i nije bash strashno. ALi me chudi,odkud one,kad nemam celulita
.Cupcake.- Candy Girl
- Broj poruka : 104
~CSI girl~ wrote:Imam bash jako malo. ali vide se tek kad pocrnim tako da i nije bash strashno. ALi me chudi,odkud one,kad nemam celulita
Pa ne moras imati celulit. Nemam ni ja celulita pa imam strije xD
dora_95- Powerful Girl
To nema veze sa tim... Tokom teen godina se naglo razvijemo pa pa se koza naglo rasteze i nastaju strije
Ja imam malo na zadnjici,ali se ne vide mnogo...Iskreno ne znam zasto,zato sto se redovno mazem...
Wendy- Dangerous Lady
- Broj poruka : 9157
Godina : 30
ja imam strije na butinama...i ispod koljena.... :)
ne opterecujem se time previse......
ponekad namazem nekom kremom...nzm kako se zove...
i one su tada manje vidljive...p.s.to je neka krema za privremeno
prikrivanje strija...traje 3-4 sata,to je meni sasvim dovoljno..
ne opterecujem se time previse......
ponekad namazem nekom kremom...nzm kako se zove...
i one su tada manje vidljive...p.s.to je neka krema za privremeno
prikrivanje strija...traje 3-4 sata,to je meni sasvim dovoljno..
Mikica- Sweet Girl
- Broj poruka : 453
Location : **Sedim u jednom Pariskom lokalu i lazno se smesim coveku sto gleda svuda oko mene devojke se ljube a ja trazim oci oci kao tvoje**
miljanche reci kako se zove odamah, pliz to je ono što meni treba!!!?????
Scarlett O'hara- Admin
- Ja ću imati tebe i ti ćeš imati mene odavde pa do vječnosti, zauvijek, bez početka i bez kraja.
Broj poruka : 8922
Godina : 32
Jackie wrote:imam ih i ja tu ali ne wide prewishe..mogu da se kupe neke dobre kremice za to
* Anchi *- Cool Girl
- Broj poruka : 673
Godina : 31
imam malo na zadnjici, ali se ne vidi kad je ispod donjeg vesa, bas su male, znaci samo ih ja gledam...
mislim da se strije javljaju posle naglog rasta, i tad koza ne moze pravilno, normalno da se rasiri jer brzo rastemo, tj ona puca...
mislim da se strije javljaju posle naglog rasta, i tad koza ne moze pravilno, normalno da se rasiri jer brzo rastemo, tj ona puca...
Eva- Candy Girl
- Broj poruka : 292
ooooj kom mene je strasno...... Pocele su da mi izlaze na zadnjici, ali jedva vidljive, po grudima, malo kod stomaka....strasno ne mogu da provalim ni zasto mi izlaze, ne rastem naglo, nisam se ugojila, nista!!!
dora_95- Powerful Girl
I meni. Na zadnjici nemam, ali imam malo o butinama i grudima. n_n
Uzas, moram kupovati sad neke kreme i co.
Uzas, moram kupovati sad neke kreme i co.
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Page 2 of 5