Gossip girl (Tračara)
+65
MoonGirl
Tie and Up.
VlahovicA
Capre diem.
Lady Halliwell
Queen S
Half as pretty
* Diamond *
weareinfinite.
Sirenna *
mali loliša
IKnowUWantMe^^
tictac
Forever young ♥.
BlairWaldorf
Polly Samson
Minnie ♡
Beautiful Dangerous
XoXoGossipGirl <3
Athalie
Daenerys Targaryen
DarkAngel
Dia.♥
LostSoul
You Know You Love Me
Kanellis*
Chocolina.
mrs. sunshine
Kate.Fenett
Baby C.
*MiMa*97
Lady Bird
Praslin<3
marija94
Emily the strange
Suzana
People_Are_Shit
Anchyly
Maki :)
Sookie
Amélie.
Gossip Girl.
*~Milica~*
xXxZoka94xXx
Scarlett O'hara
sundjer bob :)
Flower_Grown_Wild
PunkRockChick
Queeny
Angie:)
Mica'96
~Perronita~
Bloody.Mary
Dvojki.<3
Pandora no hako
*JoVaNa*
*Miss~Mia*
.Cupcake.
Elleonora
Fallen Like The Sky.
~FictionFreak~
*Aysha*
Aurora
Jackie
Wendy
69 posters
Only For Girls :: Fame, fame, go away, come again some other day :: TV zabava/TV fun :: Serije/Emisije
Page 15 of 17
Page 15 of 17 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16, 17
Gossip girl (Tračara)
First topic message reminder :
Gossip Girl je američka tinejdžerska serija o životu tinejdžera, učenika elitne njujorške škole na Menhetnu. Serija počinje povratkom Serene van der Vudsen (koju tumači Blejk Lajvli) iz internata u Konektiketu. Bler Voldorf (Lejton Mejster), kraljica Upper East Side-a, je Serenina drugarica iz detinjstva, ali i večita rivalka. Čak Bes (Ed Vestvik) je razmaženi tatin sin koji misli da sve može dobiti novcem, dok je Nejt Arčibald (Čejs Kraford), Čakov najbolji drug, na sopstvenoj koži osetio kako izgleda imati pa nemati. Četvoro pomenutih likova su deca bogatih roditelja, naviknuta na luksuz.
Naspram njih je Den Hamfri (Pen Begli), Serenin sadašnji-bivši-budući dečko, sin nekada popularne rok zvezde, čija porodica jedva sastavlja kraj sa krajem i živi u ne toliko otmenom kraju Njujorka. Uz Dena, na strani „običnih“ su njegova mlađa sestra Dženi (Tejlor Mamsen) i Denova najbolja drugarica Vanesa (Džesika Šor).
Međutim, glavni lik u seriji je zapravo Gossip Girl, anonimna devojka koja svojim blogom utiče na živote teen-elite u Njujorku
Serija obiluje neizvešnošću, dramom, skandalima, intrigama, prevarama – svim onim što čini života bogatih i slavnih. Iako u početku deluju nepovezano, tokom serije će se ispostaviti da su svi likovi povezani mnogim mračnim tajnama, koja kad tad bivaju otkrivene. Duhovi prošlosti proganjaju i njihove roditelje.
Gossip Girl je američka tinejdžerska serija o životu tinejdžera, učenika elitne njujorške škole na Menhetnu. Serija počinje povratkom Serene van der Vudsen (koju tumači Blejk Lajvli) iz internata u Konektiketu. Bler Voldorf (Lejton Mejster), kraljica Upper East Side-a, je Serenina drugarica iz detinjstva, ali i večita rivalka. Čak Bes (Ed Vestvik) je razmaženi tatin sin koji misli da sve može dobiti novcem, dok je Nejt Arčibald (Čejs Kraford), Čakov najbolji drug, na sopstvenoj koži osetio kako izgleda imati pa nemati. Četvoro pomenutih likova su deca bogatih roditelja, naviknuta na luksuz.
Naspram njih je Den Hamfri (Pen Begli), Serenin sadašnji-bivši-budući dečko, sin nekada popularne rok zvezde, čija porodica jedva sastavlja kraj sa krajem i živi u ne toliko otmenom kraju Njujorka. Uz Dena, na strani „običnih“ su njegova mlađa sestra Dženi (Tejlor Mamsen) i Denova najbolja drugarica Vanesa (Džesika Šor).
Međutim, glavni lik u seriji je zapravo Gossip Girl, anonimna devojka koja svojim blogom utiče na živote teen-elite u Njujorku
Serija obiluje neizvešnošću, dramom, skandalima, intrigama, prevarama – svim onim što čini života bogatih i slavnih. Iako u početku deluju nepovezano, tokom serije će se ispostaviti da su svi likovi povezani mnogim mračnim tajnama, koja kad tad bivaju otkrivene. Duhovi prošlosti proganjaju i njihove roditelje.
Wendy- Dangerous Lady
- Broj poruka : 9157
Godina : 30
Re: Gossip girl (Tračara)
Ne znam, to im je najgora moguća ideja.
A i kraj 5. sezone mi se nikako ne sviđa.
Scarlett O'hara- Admin
- Ja ću imati tebe i ti ćeš imati mene odavde pa do vječnosti, zauvijek, bez početka i bez kraja.
Broj poruka : 8922
Godina : 32
Meni se cela 5. ne svidja:DScarlett O'hara wrote:
Smara malo..
*MiMa*97- Starry Eyed Girl
- Broj poruka : 7653
Godina : 27
i meni je 5.sezona užasna. da su stali na 4.sezoni mislim da bi im bilo bolje :D
Bloody.Mary- Moderator
- Broj poruka : 11102
MoonGirl wrote:Kome je samo na pamet palo da spoje Dena I Bler ?
OMG njih dvoje ce da budu zajedno -.-"
Ja vise ne znam ni na kojoj sam sezoni... gledala sam na prvoj i prije toga sam nesto gledala na jednom drugom kanalu (ne mogu se sjetiti gdje )a sad sam prestala jer ovdje na moru nema prve...
Half as pretty- Dreamy Girl
-
Broj poruka : 1428
Godina : 28
MoonGirl wrote:Kome je samo na pamet palo da spoje Dena I Bler ?
Ja bih rekla da je to dokaz da lagano ali sigurno ostaju bez ideja xD
Praslin<3- Kate Beckett
- I don`t wanna waste another day, stuck in the shadow of my mistakes!
Broj poruka : 7273
Praslin<3 wrote:MoonGirl wrote:Kome je samo na pamet palo da spoje Dena I Bler ?
Ja bih rekla da je to dokaz da lagano ali sigurno ostaju bez ideja xD
i meni se čini. hvala bogu pa su raskinuli.
Bloody.Mary- Moderator
- Broj poruka : 11102
Serija je odlična! Obavezno gledam svaki dan na prvoj ili u ponoć :D
Queen S- Candy Girl
- Broj poruka : 19
Godina : 24
Pokušala sam da gledam ali mi nešto ne ide, ne znam zašto, nije me mnogo privukla :)
Počela sam opet da pratim preko neta. xD
Znam da sam u žešćem bedaku kad počnem da pratim američke sapunice.
Znam da sam u žešćem bedaku kad počnem da pratim američke sapunice.
MoonGirl- Powerful Girl
-
Broj poruka : 3319
Gledam seriju,nisam bas odusevljana,ali OK je serija.
Capre diem.- Cherry Babe
- Broj poruka : 2151
Godina : 25
Blair: You should have told me you got shot.
Chuck: I'm surprised you didn't shoot me yourself.
Blair: I have. Many times. In my dreams. The good ones.
XD
MoonGirl- Powerful Girl
-
Prestala sam je gledati negde na sredini poslednje sezone i nemam nameru da joj se vraćam.
Sad sam završila četvrtu sezonu. Žao mi je zbog Čaka i Bler. I žao mi je što je Serena sve gora. Dragi su mi Čak i Nejt, kao i obično. :3 Vanesa me nervira. Sve više navijan za Dena i Serenu, ne za Nejta i nju.
Ne smem ni da počnem tu petu, svi kažu da je užasna. -.-
Ne smem ni da počnem tu petu, svi kažu da je užasna. -.-
Polly Samson- Dangerous Lady
- Mesečarka
Broj poruka : 8397
Sećam se kad je tek izašla serija, koliko sam se samo bila navukla na nju. 1 sezona je odlična, druga malo lošija ali je ok, a što serija ide dalje sve je gora i gora. prestala sam da je gledam na početku 5 sezone i nemam nameru da nastavljam.
sundjer bob :)- Candy Girl
- Broj poruka : 238
Godina : 29
peta je gora od užasne, ali uprkos tome jedva čekam šestu. šta znam lepo je gledati nekog kako se pro*erava po ceo dan, a chuck je jadan izgubio jetru još kod neke treće sezone pa mu sad ona pića idu lakše
MoonGirl- Powerful Girl
-
kad izlazi 6.?
Scarlett O'hara- Admin
- Ja ću imati tebe i ti ćeš imati mene odavde pa do vječnosti, zauvijek, bez početka i bez kraja.
8. oktobra.
Praslin<3- Kate Beckett
- I don`t wanna waste another day, stuck in the shadow of my mistakes!
Broj poruka : 7273
Ovo je poslednja sezona, baš me interesuje kako će se završiti... :D
Scarlett O'hara- Admin
tek sam odgledala prvu a gledam je neka dva meseca (i vise xD). Vise mi nije tako interesantna ali cu da nastavim da gledam.
Georgina mi je prelepa xD
Georgina mi je prelepa xD
Koliko ja znam Bler i Cak bi trebali da se vencaju i da dobiju bebu. I Serena i Den ce se vencati. :)Scarlett O'hara wrote:Ovo je poslednja sezona, baš me interesuje kako će se završiti... :D
Tie and Up.- Dreamy Girl
- Broj poruka : 1444
Godina : 26
Tako nesto sam i ocekivala (mislim da smo svi).
Fora je kako ce doci do toga :D
Fora je kako ce doci do toga :D
Završila se. :)
Otkrio se identitet Tračare.
Ja sam sumnjala na Dorotu, al' ipak nije. ;)
Ja sam ipak zaplakala na kraju, lijep je kraj.
Otkrio se identitet Tračare.
Ja sam sumnjala na Dorotu, al' ipak nije. ;)
Ja sam ipak zaplakala na kraju, lijep je kraj.
Scarlett O'hara- Admin
Čekajm, ko je na kraju Tračara ? Gledala sam samo zadnju hahah i nisam skontala ništa jer mi je zeznut zvučnik ništa ne čujem a nisam skinula i prevod. Pf, kraj mi je da se blaže izrazim, totalno bezveze. Predvidivo i dosadno mada šta drugo očekivati od Tračare. Nego, stvarno, ko je GG? XD
MoonGirl- Powerful Girl
-
Meni je kraj baš super, mislim logično je da se sve moralo srećno završiti. :) I baš mi se sviđa što smo vidjeli glumce koji su se pojavljivali kroz sezone. :) A smiješno mi je bilo kad je Blair rekla da je i ona mislila da je Dorota tračara. xD I Georgina mi je super ispala na kraju, uvijek je nekako cool bila.
A tračara je:
A tračara je:
- Spoiler:
- Dan
Scarlett O'hara- Admin
Page 15 of 17 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16, 17
Similar topics
» Gossip girl.
» Najbolji lik iz Gossip Girl
» Koja ste devojka iz Gossip Girl
» hi I`m an egyptien girl ^_^
» New Girl (Nova devojka)
» Najbolji lik iz Gossip Girl
» Koja ste devojka iz Gossip Girl
» hi I`m an egyptien girl ^_^
» New Girl (Nova devojka)
Only For Girls :: Fame, fame, go away, come again some other day :: TV zabava/TV fun :: Serije/Emisije
Page 15 of 17