Mala matura - Veliko srce
+7
providna_duga
alexxD
marija ^^
Aneta Netty
Scarlett O'hara
Aurora
Wendy
11 posters
Page 1 of 1
Mala matura - Veliko srce
Sta mislite o ovoj akciji? Da li ste ucestvovali mozda?
Ja jesam prvi put ove godine. Devojcica koja je dosla kod mene se zvala Ivana,isto kao ja. Sve vreme smo se sooper provodili. Vreme je bilo uglavnom organizovano-isli smo na Avalu,Adu,u setnju gradom,imali smo zurku,koncert i isli na utakmicu Partizan-Jagodina. Vreme koje nije bilo organizovano smo provodili svi zajedno u skolskom dvoristu pevajuci i pricajuci. Zadnje dana smo svi plakal jer smo se bas zgotivili i zavoleli za tih par dana,ali smo razmenili brojeve telefona,tako da smo ostali u kontaktu....
Ja jesam prvi put ove godine. Devojcica koja je dosla kod mene se zvala Ivana,isto kao ja. Sve vreme smo se sooper provodili. Vreme je bilo uglavnom organizovano-isli smo na Avalu,Adu,u setnju gradom,imali smo zurku,koncert i isli na utakmicu Partizan-Jagodina. Vreme koje nije bilo organizovano smo provodili svi zajedno u skolskom dvoristu pevajuci i pricajuci. Zadnje dana smo svi plakal jer smo se bas zgotivili i zavoleli za tih par dana,ali smo razmenili brojeve telefona,tako da smo ostali u kontaktu....
Wendy- Dangerous Lady
- Broj poruka : 9157
Godina : 30
Re: Mala matura - Veliko srce
Ja prvi put cujem za ovo xD ... Tj. vec sam cula ali nisam znala nista o tome xD ...
Pa to je kada dodju deca sa Kosova i onda ih porodice iz Beograda ugoste na par dana,i koliko sam ja skapirala mogu da ih ugoste samo osmaci. Imamo isplaniran program po kom tih par dana obilazimo grad sa nastavnicima,a kada nemamo nista isplanirano onda mi idemo gde hocemo.
Wendy- Dangerous Lady
kod nas je bilo nesto slicno, al ne djeca sa kosova nego negdje iz srbije..ja znam da je dolazila jedna djevojcica kod nas moja sestra je dovela, davno je to bilo sjecam se da ni mobilnih telefona nismo imali, i bila kod nas 7 dana..nazalost izgubili smo svaki kontakt sa njom
Scarlett O'hara- Admin
- Ja ću imati tebe i ti ćeš imati mene odavde pa do vječnosti, zauvijek, bez početka i bez kraja.
Broj poruka : 8922
Godina : 32
kod nas dolaze deca iz rumunije (svinjica i ostala srpska sela) i obratno...
kod nas dolaze deca iz rumunije i sa kosova ali kod mene kuci jos uvek niko nije bio
Aneta Netty- Cherry Babe
- Broj poruka : 2432
Godina : 28
ni kod mene... nikada se ne prijavljujemo jer mi je stan uvek u lomu i prebukiran pa nema svrhe da ih dovodim... a i oni ostanu negde 1 dan... nemamo neko organizovano vreme nego oni nama naprave priredbu i mi njima i zavrsimo posao xD
ja jesam...kod mene je bila jedna Jelena..iskreno bilo mi je grozno...swi su bili soOper sem nje..on aje neka najwetja fu*a....brate ima decka 11 god stariji i kad je bila kod mene se widjala sa njim skroz me je izludela itd...ali izdrzala sam nekolliko dana...drago mi je da sam ucestwowala i da sam upoznala josx poOno extra likowa...wolela bix da i sledetje godine ucxestwujem i da poprawim moj misxljenje...x)
Gost- Guest
Ja sam trebala,ali me je nastavnica koja je to organizovala zajebala... -.-
Prijavila sam se na vreme,i dosla u skolu na vreme..Sve kako treba,ali je onda jedna devojcica dosla po njenu devojcicu sa sestrom,i onda je ta nastavnica rekla,kao,neka ta devojcica "uzme" svoju,a njena sestra moju devojcicu..Stvarno ne znam zasto su neki ljudi tako retardirani. -.-
Posle kada sam pricala sa tom devojcicom koja je "uzela moju" devojcicu rekla mi je da je ona bila katastrofa.Tako da mi i nije toliko krivo... :D
Prijavila sam se na vreme,i dosla u skolu na vreme..Sve kako treba,ali je onda jedna devojcica dosla po njenu devojcicu sa sestrom,i onda je ta nastavnica rekla,kao,neka ta devojcica "uzme" svoju,a njena sestra moju devojcicu..Stvarno ne znam zasto su neki ljudi tako retardirani. -.-
Posle kada sam pricala sa tom devojcicom koja je "uzela moju" devojcicu rekla mi je da je ona bila katastrofa.Tako da mi i nije toliko krivo... :D
marija ^^- Candy Girl
- Iskuliraj. Ne nerviraj se. Voli. Miri se. Prastaj. Osecaj. Placi. Smej se. Grli. Ljubi. Setaj po kisi. Gledaj u nebo. Pevaj. Skaci. Divljaj. Upoznaj ljude. Govori cao i onome koga ne znas. Radi bilo sta. Sve sto ti padne na pamet. Zivot je jedan. Nema vre
Broj poruka : 249
Ja sam primala jednu devojcicu ove godine...bas smo se loodo provele.Sreca dobila sam normalnu devojku,dok je moja ortakinja dobila neku ludacu koja je stalno plakala...Ali bas je super bilo...
alexxD- Candy Girl
- Broj poruka : 292
Sećam se da je moja sestra dovodila devojčicu iz Finske. :)) I dan-danas smo u kontaktu...
providna_duga- Cool Girl
- Yey!
Broj poruka : 619
Godina : 25
Moja skola je sad organizovala nesto slicno sa ucenicima iz Svedske... Oni kod nas dolaze na nedelju dana u novembru,a mi sledeceg proleca idemo kod njih na nedelju dana... ^^ I drago mi je sto sam se prijavila...
A aurora,moja kuca je iz praistorije,kupatilo je najmanje na svetu,a u dvoristu imam 2 kuce u kojima niko ne zivi vec 15 godina,i koje su pocele da se ruse,al realno bas me briga... xDD Sto je moja drugarica rekla,ima gde da spava,da jede,nije mu hladno,i takoo.. lol
A aurora,moja kuca je iz praistorije,kupatilo je najmanje na svetu,a u dvoristu imam 2 kuce u kojima niko ne zivi vec 15 godina,i koje su pocele da se ruse,al realno bas me briga... xDD Sto je moja drugarica rekla,ima gde da spava,da jede,nije mu hladno,i takoo.. lol
Wendy- Dangerous Lady
ja mislim da je to organizovano danas..i da dolaze maturanti sa KOsova<3 meni se ta akcija mnogo swidja ali ja nisam iz BG i ne ucestvujem u njoj
Queeny- Dangerous Lady
- Broj poruka : 14753
Godina : 27
Kad sam isla na folklor, mislim da je u 3. razredu bilo, isli smo u bojnik, neka vukojebina kod leskovca i tamo smo spavali kod neke dece. Posle su oni dosli kod nas. A ja dobila neku seljanku koja je samo cutala.
Lollobrigida- Cherry Babe
- Broj poruka : 2096
^MaLa NeNa^ wrote:ja jesam...kod mene je bila jedna Jelena..iskreno bilo mi je grozno...swi su bili soOper sem nje..on aje neka najwetja fu*a....brate ima decka 11 god stariji i kad je bila kod mene se widjala sa njim skroz me je izludela itd...ali izdrzala sam nekolliko dana...drago mi je da sam ucestwowala i da sam upoznala josx poOno extra likowa...wolela bix da i sledetje godine ucxestwujem i da poprawim moj misxljenje...x)
Aa ovo sam ja pisala pre 2 godine :DD
Ali stvarno je bilo grozno :D
A ta Jelena se sad udala,trudna je.
Beautiful Dangerous- Chocolate Babe
- Broj poruka : 5122
Godina : 29
Kod nas u Crnoj Gori toga nema.. Bar nisam ja čula za to.
*~tamarchelo~*- Sweet Girl
- Broj poruka : 336
Godina : 27
Page 1 of 1