Odbojka
+51
SlytherinGirl
angel*
Beautiful Dangerous
Polly Samson
Riverside
DarkAngel
Sakiii2805
Praslin<3
Lady Bird
Kitty Doesn't Care
Dvojki.<3
**Tami**
providna_duga
pinkgirl
*MiMa*97
Baby C.
Freaky
Zu Elements
Emily the strange
Gossip Girl.
Suzana
Tool
Monster Child !
Wendy
Milica(Pex)
Queeny
Angie:)
~Simka~ <3
Alyx*
ninavolilazara97
LostSoul
LiTtLe-StAr
Nina<3Lekica
Sookie
Tarja
Ninitza <3
Flower_Grown_Wild
@ndjel@
Pandora no hako
Voodoo Child
Dark Valo Princess
tvoja.malena
Angel_Of_Death
WiWi Halliwell
Fallen Like The Sky.
Mikica
Andjela'95
♥CuTe_GiRl♥
dora_95
Aurora
tejica
55 posters
Page 3 of 4
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Odbojka
First topic message reminder :
E pa... treniram odbojq,5 godina...y Z.O.K SMECH 5-Kragyjewac...Odbojka je za mene zhiwot...i werowali ili ne,odbojka mi je na prwom mesty. Ykoliko se josh neko bawi owim sportom,neka se jawi...pa da razmenimo isqstwa :) Weliki pozdraw
E pa... treniram odbojq,5 godina...y Z.O.K SMECH 5-Kragyjewac...Odbojka je za mene zhiwot...i werowali ili ne,odbojka mi je na prwom mesty. Ykoliko se josh neko bawi owim sportom,neka se jawi...pa da razmenimo isqstwa :) Weliki pozdraw
tejica- Candy Girl
- Broj poruka : 8
Re: Odbojka
najbolja sam a mreži.. :) uglavnom tu poziciju igram. Ti?
Monster Child !- Cool Girl
- Broj poruka : 670
Godina : 26
Odbojku volim da igram ali je nikada ne bi trenirala jer u mom gradu pola cura trenira odbojku i malo mi je glupo biti kao i vecina. (:
Tool- Candy Girl
- Broj poruka : 92
Godina : 29
Ja sam trenirala odbojku godinu dana ..... i znam je..ali ne volim da pratim na TV...
inace na fizicko obavezno igramo odbjoku!! :D
inace na fizicko obavezno igramo odbjoku!! :D
Gossip Girl.- Special Snowflake
-
Broj poruka : 8665
Godina : 28
najbolji sport! zao mi je sto vise treniram :(
Emily the strange- Dangerous Lady
- Broj poruka : 16457
Treniram je već 3 godine u ŽOK "Budućnost". Igram najtežu tj najzahtevniju poziciju-TEHNIČARA.
Sve mi ide dobro samo mi ej smeč oslabio jer sam već 2 godine tehničar i ne smečujem tako često.
Sve mi ide dobro samo mi ej smeč oslabio jer sam već 2 godine tehničar i ne smečujem tako često.
Zu Elements- Candy Girl
- Broj poruka : 33
Godina : 27
ja sam isto tehnicar<333najbojla i najteza pozicija XD
malo da hvalim..juce smo pobedile Vojvodinu!!!
Queeny- Dangerous Lady
- Broj poruka : 14753
Srednji bloker,primac ^__^ obozavam jeeee i zivim za treninge i igracu je dok znam za sebe ^___^
i btw koliko ste visokee?
i btw koliko ste visokee?
Baby C.- Sweet Girl
- Broj poruka : 510
ja je ne volim
*MiMa*97- Starry Eyed Girl
- Broj poruka : 7653
Cestitam na svim pobedama.tweetyXD wrote:ja sam isto tehnicar<333najbojla i najteza pozicija XD
I ja sam isto tehnicar n_n
Angie:)- Modern Lady
-
Broj poruka : 5719
Ja obozavam odbojku! trenirala sam je 7 god i ja sam isto tehnicar :)
nazlost morala sam da prestanem da treniram jer sam povredila nogu proslog leta i kad sam krenula u prvi razred nisam stizala na treninge od skole :((
nazlost morala sam da prestanem da treniram jer sam povredila nogu proslog leta i kad sam krenula u prvi razred nisam stizala na treninge od skole :((
Super sport... Igram sa drugarima u parku :D
providna_duga- Cool Girl
- Yey!
Broj poruka : 619
Godina : 25
Volim odbujku.. i obicno igram sa drugaricama..
**Tami**- Candy Girl
- Broj poruka : 274
Obozavam odbojku i bas dobro igram,svi misle da treniram.Ali nemam ja vremena za to.
Kitty Doesn't Care- Candy Girl
- Broj poruka : 155
mene ona smara,mozda je to zato sto ne znam dobro da igram(mada nikad se nisam ni trudila da naucim:D)al bas je ne volim xDjedino ponekad igram sa drugaricom onako bezvezexD
*MiMa*97- Starry Eyed Girl
- Broj poruka : 7653
Aurora wrote:Trenirala. Cist promasaj xD
Ali sam smrsala :D ^^
Volim onako iz zajebancije da igram :D
Lady Bird- Cool Girl
- Broj poruka : 632
Godina : 26
danas smo osvojili zlato na evroskom prvenstvu!!!!
miljkovic <3 <3 <3
miljkovic <3 <3 <3
Queeny- Dangerous Lady
- Broj poruka : 14753
Ljubav <3
Trenirala sam 4 godine, ali nemam kad više.. :S Posvetila sam se drugim, prečim, stvarima.. Inače na fizičkom igramo, i ovako znamo ljeti otići na obalu pa igrati na pijesku :)
Trenirala sam 4 godine, ali nemam kad više.. :S Posvetila sam se drugim, prečim, stvarima.. Inače na fizičkom igramo, i ovako znamo ljeti otići na obalu pa igrati na pijesku :)
Praslin<3- Kate Beckett
- I don`t wanna waste another day, stuck in the shadow of my mistakes!
Broj poruka : 7273
Hiiii jooj :D Gde me nadje :D Pocela sam od skoro da treniram odbojku,ali mi se cini da sam antitalenat.Onako,jaka sam,ali bas ne mogu nekako tu loptu da udarim kako treba :O Mada,proslo je mesecak dana valjda cu napredovati :D Inace, ne znam zasto,ali cekic obozavam.♥
Sakiii2805- Candy Girl
- Broj poruka : 26
nikad nisam trenirala ali volim. jeste da nisam bas odlicna ali dobra sam. :'D
preporucen sport od moje strane ali licno vise volim borilacke vestine.
preporucen sport od moje strane ali licno vise volim borilacke vestine.
DarkAngel- Chocolate Babe
- Broj poruka : 4982
Odbojka je ok,ali mislim da je malo preobicno.Meni je ona prenapuhana i dosadna jer skoro svaka cura trenira odbojku.Nisam nikada trenirala ali sam dosta igrala u skoli.
Riverside- Candy Girl
- Broj poruka : 271
OMILjENI SPORT. To je neka neopisiva ljubav. Odbojka je toliko savrsen sport da ja to recima ne umem da objasnim. Mislim da me nikad nista nece privlaciti kao odbojka.
Prestala sam da treniram ii zao mi je. Ali nemam vise ni vremena ni drustva.
Nisam bila preterano dobar igrac, ali mogu da potpisem da volim odbojku vise od svih koji su ikada sa mnom trenirali.
Igrala sam blokera. Obozavam tu poziciju. Mislim da je, posle tehnicara, najteza. Takodje mislim da se istezes i odlicno oblikujes telo. ^^ Libero je ubedljivo najgora pozicija. Male i nabijene. Treba da juris po terenu, ne skaces, ne serviras, skoro kao da nisi odbojkasica. o.O
Omiljeni odbojkasi NIKOLA I VANjA GRBIĆ od malena. :) Malo krace od njih volim Ivana Miljkovića. Posto uskoro i on prestaje ne znam koga cu voleti. Pretpostavljam Sašu Starovića. :) Ali ii Dragan Stanković je odlican, ii Marko Podraščanin, Nikola Kovačević. I tehnicar, Vlado Petković, je stvarno super. Ali Grbić je ipak Grbić. <3
Odbojkasice volim sve. Vise sam ih pratila, neke sam i upoznala. Blize su mi. Moj otac je trenirao Milenu Rašić. Kad je dolazila da ga poseti sa njom je dolazila Anja Spasojević. Toga se ne secam. -.- Baxuz xD Skoro [pre godinu dana xD] je dolazila sa Sanjom Malagurski ii Stefanom Veljković. Imala sam cast i privilegiju da ih upoznam. :D Inace da ne duzim vise pricu, omiljene su mi Jovana Brakočević, Nataša Krsmanović, Stefana Veljković, Jelena Nikolić, Maja Ognjenović.
Prestala sam da treniram ii zao mi je. Ali nemam vise ni vremena ni drustva.
Nisam bila preterano dobar igrac, ali mogu da potpisem da volim odbojku vise od svih koji su ikada sa mnom trenirali.
Igrala sam blokera. Obozavam tu poziciju. Mislim da je, posle tehnicara, najteza. Takodje mislim da se istezes i odlicno oblikujes telo. ^^ Libero je ubedljivo najgora pozicija. Male i nabijene. Treba da juris po terenu, ne skaces, ne serviras, skoro kao da nisi odbojkasica. o.O
Omiljeni odbojkasi NIKOLA I VANjA GRBIĆ od malena. :) Malo krace od njih volim Ivana Miljkovića. Posto uskoro i on prestaje ne znam koga cu voleti. Pretpostavljam Sašu Starovića. :) Ali ii Dragan Stanković je odlican, ii Marko Podraščanin, Nikola Kovačević. I tehnicar, Vlado Petković, je stvarno super. Ali Grbić je ipak Grbić. <3
Odbojkasice volim sve. Vise sam ih pratila, neke sam i upoznala. Blize su mi. Moj otac je trenirao Milenu Rašić. Kad je dolazila da ga poseti sa njom je dolazila Anja Spasojević. Toga se ne secam. -.- Baxuz xD Skoro [pre godinu dana xD] je dolazila sa Sanjom Malagurski ii Stefanom Veljković. Imala sam cast i privilegiju da ih upoznam. :D Inace da ne duzim vise pricu, omiljene su mi Jovana Brakočević, Nataša Krsmanović, Stefana Veljković, Jelena Nikolić, Maja Ognjenović.
Polly Samson- Dangerous Lady
- Mesečarka
Broj poruka : 8397
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Page 3 of 4