Solarijum
+94
VlahovicA
mrs. sunshine
Lady Halliwell
*Little_♥_Princess*
NeveLa
Rebelle fleur
Lanah93
Lady Bird
Beautiful Dangerous
Polly Samson
Sirenna *
dead silence.
* Diamond *
Kitty Doesn't Care
LostSoul
♥portilla{mi vida}
**Tami**
Suzana
Queeny
Praslin<3
Emily the strange
DarkAngel
Lollobrigida
Sara :)
*MiMa*97
KitKat
Anchyly
marija ^^
Dia.♥
Kate.Fenett
Gossip Girl.
Marija:)
Angie:)
♥Senorita Puente
Anamarija
Tea <33
~Simka~ <3
.cherrybomb.
~CrAzY RoCk GiRl~
*Wild Child* :]
Emily Gore.
mawaxxmina
Nina :)
*M@R!J@*
Iva
kitty13
miss.Charming
Sookie
*mica* :-)
Andjela'95
aLisa`
*Girl.In.Love*
MayaError.
Maki :)
*~Milica~*
LooxyHeartBreaker
Klinkica. :) ♥
Dark Valo Princess
MilicaIM
Tarja
Flower_Grown_Wild
_Iwana S. W._
_Tijana_SPN <3_
Ninitza <3
*MissIvana*
Euphoria
Eva
* Anchi *
ines
Pandora no hako
Bloody.Mary
WiWi Halliwell
Dvojki.<3
London Child.^^
*AnGeL*
*BoOoPy*Bet*
Carrie <3
Mikica
The Lizard King
♥CuTe_GiRl♥
Tem
Bloo
Wendy
.Cupcake.
♥~Brancica~♥
rock princess
Jackie
Aneta Netty
~FictionFreak~
dora_95
Scarlett O'hara
Daenerys Targaryen
Aurora
Fallen Like The Sky.
98 posters
Page 6 of 6
Page 6 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Solarijum
First topic message reminder :
Da li ste vi za to????
Da li idete u solarijum i koliko cesto?
Da li ste vi za to????
Da li idete u solarijum i koliko cesto?
Re: Solarijum
Ne idem, mala sam za to i ne privlaci me :D Meni je super kada imam beo ten, bar se isticem u gomili xD
NeveLa- Dreamy Girl
-
Broj poruka : 1157
Godina : 26
Da, da, nisam mislila da obratim paznju tek sa 40+, nego sad da polako bolje primenim mere zastite.
Lanah93- Candy Girl
- Broj poruka : 13
Godina : 31
Išla sam tamo 10 puta taman pre velike mature i to me je opuštalo. Tamo je takođe pisalo da mlađi od 18 god. ne smeju da se sunčaju u solarijumu, ali naravno meni nisu ništa rekli pošto sam punoletna.
*Little_♥_Princess*- Candy Girl
- Broj poruka : 113
Godina : 31
Meni drugarice idu jos od osnovne,i nikad im nista nisu rekli za godine.
Beautiful Dangerous- Chocolate Babe
- Broj poruka : 5122
Godina : 29
Ide i moja drugarica, ali ja u to ne ulazim pre 18e, sigurno nije bez razloga zabranjeno.
Emily the strange- Dangerous Lady
- Broj poruka : 16457
Nemam zelju za time, smatram da su ljudi danas preoptereceni time kakav ce im biti ten -.- . Kao da je toliko strasno ako imas beli ten.
Emily the strange wrote:Ide i moja drugarica, ali ja u to ne ulazim pre 18e, sigurno nije bez razloga zabranjeno.
šta je bre zabranjeno
Pogresno sam se izrazila, nije preporucljivo ljudima ispod 18 godina ;)
Emily the strange- Dangerous Lady
- Broj poruka : 16457
Pa to, ja znam devojku koja je dobila opekotine, ali ona je kontam više provodila vremena u solarijumu nego kod kuće.
Meni je nekako bitnije da znaš kada da izađeš nego kada da uđeš, ne u smislu koliko minuta ostaješ, nego koliko dugo često ideš jer se nekima to pretvorilo u vrstu zavisnosti, već katastrofalno izgledaju, a i dalje nastavljau da idu svaki drugi dan, neki čak i u letnjim mesecima.
Meni je nekako bitnije da znaš kada da izađeš nego kada da uđeš, ne u smislu koliko minuta ostaješ, nego koliko dugo često ideš jer se nekima to pretvorilo u vrstu zavisnosti, već katastrofalno izgledaju, a i dalje nastavljau da idu svaki drugi dan, neki čak i u letnjim mesecima.
Nikada nisam išla u solarijum niti planiram, jer imam tamniji ten. Sve je to ok u granicama normalnosti, ali kad ih vidim onako prepečene prosto mi izgleda odvratno. Jedna likuša se redovno peče i još stavi fasadu od pudera. Divota.
Moji mi ne daju, ali meni je to super i planiram da idem :)
mrs. sunshine- Sweet Girl
- Broj poruka : 341
Godina : 27
Sve dok izgleda prirodno,nemam nishta protiv... :)
ja idem par puta godishnje (uglavnom za rodjendan,pred leto,i malo uoci nove godine),tek da ne budem skroz bela,poshto ne volim bash svoj prirodni ten.
ja idem par puta godishnje (uglavnom za rodjendan,pred leto,i malo uoci nove godine),tek da ne budem skroz bela,poshto ne volim bash svoj prirodni ten.
*Babygirl*- Candy Girl
- Broj poruka : 114
Nisam nikada probala... Ni ne planiram da odem.
Heartless.Queen- Candy Girl
- Broj poruka : 132
Godina : 24
Iako ne podržavam, mislim da ću otići par puta pred maturu čisto da dobijem malo boje, da ne idem k'o vampir.
Iako ima svetao ten,ne planiram solarijum niti ga podrzavam.Premlada sam za to.
Queeny- Dangerous Lady
- Broj poruka : 14753
Ne podrzavam to. Nisam nikad isla u solarijum, niti planiram. Svakako se mnogo lepsa boja dobije prirodno.
MidnighT RainboW- Candy Girl
- Broj poruka : 20
Nisam ljubitelj solarijuma, išla sam samo pred maturu.
Kikica♥- Sweet Girl
- Broj poruka : 337
Godina : 26
ne idem niti cu ici pa ni za maturu (vecina cura planira da tad ide u solarijum) jer mi je bas lepo sto sam bela
cura iz mog odeljenja je isla pre par dana... izgleda mi smesna jedina preplanula medju svima nama O.o
cura iz mog odeljenja je isla pre par dana... izgleda mi smesna jedina preplanula medju svima nama O.o
Imam taman ten, a i da ga nemam čisto sumnjam da bih išla. Glupo mi je to da tako ja sama odlučim da idem i moji pritom "pojma nemaju" i kao prave se ludi, a svesna sam toga da oni imaju ogroman razlog zašto se ne slažu sa tim da idem.
Za starije mi je u redu da idu povremeno, a za nas mlađe i nije. Prosto to kvarcovanje svaki drugi, treći dan da bi kao otišla na bazen sa "već dobijenom bojom" ne deluje kao ubi bože pametna ideja.
Za starije mi je u redu da idu povremeno, a za nas mlađe i nije. Prosto to kvarcovanje svaki drugi, treći dan da bi kao otišla na bazen sa "već dobijenom bojom" ne deluje kao ubi bože pametna ideja.
Polly Samson- Dangerous Lady
- Mesečarka
Broj poruka : 8397
Godina : 28
Jao takva je moja drugarica, mnogo me nervira. Nece da ide na bazen jer je bela. Kako li je pocrnelo pola ljudi na tom bazenu pojma nemam -.-. Verovatno sedeci kuci u mraku.
I kao da je drugim ljudima bitno koliko je ona pocrnela :)
Stvarno ne razumem tu famu oko tamnog tena. Jos u sred zime.
I kao da je drugim ljudima bitno koliko je ona pocrnela :)
Stvarno ne razumem tu famu oko tamnog tena. Jos u sred zime.
Najjače od svega je što im ne možeš objasniti da nikoga nije briga da li si ti dobio boju pre bazena ili posle njega.
Ja se, inače, plašim solarijuma od onog filma "Poslednja ekskurzija". Znam da se to ne dešava u realnom svetu, ali to ipak ne ublažava moj strah. :D
Ja se, inače, plašim solarijuma od onog filma "Poslednja ekskurzija". Znam da se to ne dešava u realnom svetu, ali to ipak ne ublažava moj strah. :D
Polly Samson- Dangerous Lady
- Mesečarka
Broj poruka : 8397
Godina : 28
Page 6 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Page 6 of 6