Rafel Nadal ili Roger Federer
+42
Sirenna *
Tasha'94
Praslin<3
Micii
Endless Lover
Kate.Fenett
Queeny
Lollobrigida
Mica'96
Angie:)
Sanny
Debelic
♥Senorita Puente
.cherrybomb.
Tarja
chokoladica
*Tinna94*
~Perronita~
☆*I ♥ N.C*
* Anchi *
Taylor
Pandora no hako
WiWi Halliwell
*Nina*
K & M ♥FRW
The Lizard King
Wendy
.Cupcake.
Cloe <3
*TiNkErBeLl*
Afri
Mary Crowley
Andjela'95
♥CuTe_GiRl♥
Aneta Netty
♥~Brancica~♥
*Aysha*
Aurora
Fallen Like The Sky.
dora_95
Jackie
Scarlett O'hara
46 posters
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Ko je bolji?
Rafel Nadal ili Roger Federer
pa koji je po vama bolji?Koga vise volite i cijenite?
Scarlett O'hara- Admin
- Ja ću imati tebe i ti ćeš imati mene odavde pa do vječnosti, zauvijek, bez početka i bez kraja.
Broj poruka : 8922
Godina : 32
Re: Rafel Nadal ili Roger Federer
e owo sam ja htela da otworim :D
FEDERER narawno!!! uwek i zauwek!!!!!
diwim mu se na tolikom postignutom uspehu!
rafa me nerwira...
FEDERER narawno!!! uwek i zauwek!!!!!
diwim mu se na tolikom postignutom uspehu!
rafa me nerwira...
Jackie- Powerful Girl
- Broj poruka : 3046
Godina : 113
a joj ja nesto rafu gotivim bas...znam da federer igra ljepsi tenis i sve to, al on me malo nervira, a i zbog onog napadanja novaka i to..a rafael mi je tako sladak i gleda momak svoja posla, i svaka mu cast....
Scarlett O'hara- Admin
- Ja ću imati tebe i ti ćeš imati mene odavde pa do vječnosti, zauvijek, bez početka i bez kraja.
Broj poruka : 8922
Godina : 32
Rafa naravno! :D:D:D:D:D:D
Federer mi se cesto cini tako neljubazan, nikada ne pokazuje emocije , Rafa je nekako ''ljudskiji'' (ala sam nasla izraz :lol: .... I bas volim kako igra , a znam da mnoge nervira kada ''namesta pantalone'' lol
Federer mi se cesto cini tako neljubazan, nikada ne pokazuje emocije , Rafa je nekako ''ljudskiji'' (ala sam nasla izraz :lol: .... I bas volim kako igra , a znam da mnoge nervira kada ''namesta pantalone'' lol
dora_95- Powerful Girl
- Broj poruka : 3435
Godina : 29
ma fed samo tako izgleda :D jer za njega kazu da je jedna od najljubaznijih i najprofesionalnijih lichnosti u swetu tenisu xDdora_95 wrote:Rafa naravno! :D:D:D:D:D:D
Jackie- Powerful Girl
*Nicky*LiveLaughLove =) wrote:Volim obojicu, vise Federera...
Federer zato sto je jedna od najboljih sportista ikada :P ... I ima najlepsi tenis ;) ... Ali svako jednom mora da padne sa svog trona ;)
a ko zna,mozda se fed owe godine i wrati na prwo mesto ATP liste,on je to sam izjawio.bash bi bilo super :D
Jackie- Powerful Girl
dora_95 wrote:Rafa naravno! :D:D:D:D:D:D
Pa mora...nezgodno mu da igra.. :lol: :lol: :lol: ...Ma RAFA je ubedljivo bolji!!!!!!!!!!
*Aysha*- Cool Girl
- Broj poruka : 873
Godina : 31
Federer je bolji....A Nadala vise volim i cenim tako da sam glasala za njega :)
♥~Brancica~♥- Candy Girl
- Broj poruka : 243
Godina : 34
Aurora wrote:*Nicky*LiveLaughLove =) wrote:Volim obojicu, vise Federera...
Federer zato sto je jedna od najboljih sportista ikada :P ... I ima najlepsi tenis ;) ... Ali svako jednom mora da padne sa svog trona ;)
Aneta Netty- Cherry Babe
- Broj poruka : 2432
Godina : 28
ja sam za Federera,mene Rafa nervira xD
♥CuTe_GiRl♥- Sweet Girl
- Broj poruka : 320
Nadal jer je sladak bas,Federer izgleda neljubazno i nekako antipaticno ... xD a kako igraju nemam pojma nevolim ja tenis bas dosadno mi xD
Andjela'95- Boom Baby
- Broj poruka : 1658
Pa Roger naravno! Nadal me strasno nervira i 100 puta mi je on antipaticniji od Federera :D
Afri- Candy Girl
- Broj poruka : 74
Godina : 31
Roger Federer
Nadal me nervira
Nadal me nervira
.Cupcake.- Candy Girl
- Broj poruka : 104
Bila sam u dilemi,ali...Federer...
Wendy- Dangerous Lady
- Broj poruka : 9157
Godina : 30
Rafa naravno... Decko je prizeman, skroman i totalno neiskvaren i to su jedni od glavnih razloga zbog kojeg ga cenim... Stalno dokazuje da je veliki covek i sportista, fair-play je i ume da gubi...
S druge strane, Federera ne volim bas nesto... Naravno da postujem njegov veliki uspeh i svaka mu cast na tome, kao i na humanizmu, ali mislim da je lik malo (vise) uobrazen... Ponekad daje jako neprimerene izjave za druge tenisere da je to strasno... I ne ume da gubi, ako izgubi neki mec uglavnom se vadi na to da je samo on gresio i slicno (ne kazem da je uvek tako, ali u vecini slucajeva jeste)... Mislim da bi on mogao mnogo toga da nauci od Rafe... :)
S druge strane, Federera ne volim bas nesto... Naravno da postujem njegov veliki uspeh i svaka mu cast na tome, kao i na humanizmu, ali mislim da je lik malo (vise) uobrazen... Ponekad daje jako neprimerene izjave za druge tenisere da je to strasno... I ne ume da gubi, ako izgubi neki mec uglavnom se vadi na to da je samo on gresio i slicno (ne kazem da je uvek tako, ali u vecini slucajeva jeste)... Mislim da bi on mogao mnogo toga da nauci od Rafe... :)
The Lizard King- Dreamy Girl
- Broj poruka : 1013
Godina : 28
nijedan ni drugi ne pratim to
K & M ♥FRW- Candy Girl
- Broj poruka : 14
Godina : 30
Nadal
Kod njega mi se najvise svidja to sto je borben i nikada ne odustaje a i jako je talentovan,naravno :D
Mada,na stranu simpaticnost,lepota i to,obojica su vrhunski igraci tako da ih postujem i cenim :D
Kod njega mi se najvise svidja to sto je borben i nikada ne odustaje a i jako je talentovan,naravno :D
Mada,na stranu simpaticnost,lepota i to,obojica su vrhunski igraci tako da ih postujem i cenim :D
*Nina*- Dreamy Girl
- Broj poruka : 1097
Godina : 34
Federer,narvno!!!
Pandora no hako- Dreamy Girl
- Broj poruka : 1300
Godina : 103
Volim ih ja oboje, ali Federera dalekoo vise...♥
Taylor- Candy Girl
- Broj poruka : 15