Da li verujete u raj ili pakao
+52
Kikica♥
Heartless.Queen
VlahovicA
mrs. sunshine
*~tamarchelo~*
Aida14
comi_xd
Capre diem.
Lea-Nikki
mental.slaughter
Sirenna *
Wicked Girl^^
Polly Samson
bloodsucker
*Always in love-Jellena*
|Evanna|
BoksshaLilith
His Porcelain Doll
Minnie ♡
Beautiful Dangerous
Sarah Lago
Kitty Doesn't Care
Taylor K. Cobain
ANG!E
Praslin<3
Emily the strange
Amélie.
providna_duga
MissSunshine.
DarkAngel
Angie:)
LostSoul
Suzana
Wendy
Tarja
Iva
.cherrybomb.
Klinkica. :) ♥
Dark Valo Princess
Pandora no hako
Bloody.Mary
Bloo
dora_95
Fallen Like The Sky.
Aneta Netty
Aurora
Elleonora
♥CuTe_GiRl♥
Dvojki.<3
Scarlett O'hara
Daenerys Targaryen
Jackie
56 posters
Page 1 of 4
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
Da li verujete u raj ili pakao
prema hriscanstwu cowek zivi na zemlji swega jedanput i posle smrti dospewa u weciti raj ili pakao.Kakaw je cilj i smisao zivota u raju?
da li wi werujete u to?? ja ne
ziwot bi tada bio besmislen,to je wechito mrtwilo
da li wi werujete u to?? ja ne
ziwot bi tada bio besmislen,to je wechito mrtwilo
Jackie- Powerful Girl
- Broj poruka : 3046
Godina : 113
Re: Da li verujete u raj ili pakao
Ne werujem to... prije werujem u reinkaraciju... xD
nzm ni ja zasto ne werujem, samo znam da je to bezweze... jer to wecno mrtwilo, kako ti kazes, jenostawno mi je cudno...
nzm ni ja zasto ne werujem, samo znam da je to bezweze... jer to wecno mrtwilo, kako ti kazes, jenostawno mi je cudno...
ja vjerujem..mislim da kada covjek umre dusa ode u raj ili pakao, zavisno od toga je li se pokajao i to... :)
Scarlett O'hara- Admin
- Ja ću imati tebe i ti ćeš imati mene odavde pa do vječnosti, zauvijek, bez početka i bez kraja.
Broj poruka : 8922
Godina : 32
Gabriella wrote:Ne werujem to... prije werujem u reinkaraciju... xD
slazem se :D
nema sanse.. znas li koliko bi onda dusa bilo do sada?? razmisli.. u jednom danu najmanje jedan cowek umre... koliko dana ima u owih 2009 godina, i jos p.n.e....*Little princess* wrote:ja vjerujem..mislim da kada covjek umre dusa ode u raj ili pakao, zavisno od toga je li se pokajao i to... :)
pa raj je veliki, a i pakao, a Bog svemoguc :)
Scarlett O'hara- Admin
- Ja ću imati tebe i ti ćeš imati mene odavde pa do vječnosti, zauvijek, bez početka i bez kraja.
ma gluposti......
a posle smrti nam se dusha odwoji od nasheg zamaljskog tela,kako oni kazu i kako posle u paklu mogu da nas kuwaju u wreloj wodi npr,kad nemamo telo.shta mislite o tome wernici? xDDD
a posle smrti nam se dusha odwoji od nasheg zamaljskog tela,kako oni kazu i kako posle u paklu mogu da nas kuwaju u wreloj wodi npr,kad nemamo telo.shta mislite o tome wernici? xDDD
Jackie- Powerful Girl
evo citiram rechnicu iz knjige pravoslavne vjeronauke
Zagrobni zivot
-Po ucenju Hrista zemaljski zivot jeste temelj na kome se zida i gradi vjecni. "Ko vjeruje u mene,iako umre,zivjece"
Bog je covjeka stvorio besmrtnim. Taj dar covjek nije umio sacuvati,dao se prevariti od djavola. Kao plata za takvo djelo usla je smrt u svijet i covjeka.
Smrt je tajanstveno razdvajanje duse i tijela. Tijelo odlazi u zemlju od koje je i nastalo. A dusa se vraca svome tvorcu Bogu i ceka ponovno sjedinjenje s tijelom o drugom Hristovom dolasku.
Zagrobni zivot
-Po ucenju Hrista zemaljski zivot jeste temelj na kome se zida i gradi vjecni. "Ko vjeruje u mene,iako umre,zivjece"
Bog je covjeka stvorio besmrtnim. Taj dar covjek nije umio sacuvati,dao se prevariti od djavola. Kao plata za takvo djelo usla je smrt u svijet i covjeka.
Smrt je tajanstveno razdvajanje duse i tijela. Tijelo odlazi u zemlju od koje je i nastalo. A dusa se vraca svome tvorcu Bogu i ceka ponovno sjedinjenje s tijelom o drugom Hristovom dolasku.
♥CuTe_GiRl♥- Sweet Girl
- Broj poruka : 320
Godina : 29
ma da :DD ja apsolutno ne,ustvari ja nisam toliko ni pobozna,msm verujem ja u Boga i to,ali ta neka sr*nja tipa kako je nastao covek i potop i to.....a u raj i pakao def. nee....
Elleonora- Dreamy Girl
- Broj poruka : 1371
Godina : 30
Ne morate da ismejavate pakao i raj ako u to ne verujete. Ja na neki nacin i verujem i ne verujem... Ne opterecujem se previse time jer da postoji znam da cu ici u raj jer nisam niti cu raditi grozne stvari zbog kojih cu morati u pakao :/
ja verujem u raj i pakao (mada se kod nas muslimana to drugacije naziva)
msm da covekova dusa posle smrti ide u raj i pakao zavise da li se pokajao
msm da covekova dusa posle smrti ide u raj i pakao zavise da li se pokajao
Aneta Netty- Cherry Babe
- Broj poruka : 2432
Godina : 28
reci nam wise o swojoj weri... mi nismo puno informisani o tome... =)
da,mozesh da otworish nowu temuGabriella wrote:reci nam wise o swojoj weri... mi nismo puno informisani o tome... =)
Jackie- Powerful Girl
Verujem da mozda postoji nesto posle, ali to sigurno nisu raj niti pakao.
Last edited by Fallen Like The Sky. on Wed 27 Jul 2011 - 11:02; edited 1 time in total
otvoricu novu temu i pisacu vam sve o islamuJackie wrote:da,mozesh da otworish nowu temuGabriella wrote:reci nam wise o swojoj weri... mi nismo puno informisani o tome... =)
Aneta Netty- Cherry Babe
- Broj poruka : 2432
Godina : 28
Poenta da li ces otici u raj ili pakao nije u tome da li si ti radio lose stvari ili ne , nego da li si se pokajao za to ;)
dora_95- Powerful Girl
- Broj poruka : 3435
Godina : 29
da dora jer svi smo mi gresni, kad smo se rosili dobili smo onaj grijeh od adama i eve...
Scarlett O'hara- Admin
da... ja se iskreno kajem za ono gde mislim da sam pogresila (bio greh ili ne)... ali ne razmisljam previse o tome...
Ne. N vidim smisao zivota onda, zasto nam je dat zivot da ga prozivimo, ako cemo i posle smrti "ziveti vecno"?
Bloo- Sweet Girl
- Broj poruka : 485
upravo tako.sta onda radimo ovde? P.S. Bloo,mnogo si inteligentna i svidjaju mi se mnogo tvoji stavovi :gfdgdfg:Bloo wrote:Ne. N vidim smisao zivota onda, zasto nam je dat zivot da ga prozivimo, ako cemo i posle smrti "ziveti vecno"?
Elleonora- Dreamy Girl
- Broj poruka : 1371
Jooj, hvala :) :**
Bloo- Sweet Girl
- Broj poruka : 485
verujem u pakao i raj.
Last edited by Bloody.Mary on Thu 15 Jul 2010 - 20:41; edited 1 time in total
Bloody.Mary- Moderator
- Broj poruka : 11102
Pa....onako,videćemo;)
Pandora no hako- Dreamy Girl
- Broj poruka : 1300
Godina : 103
Ја верујем и у рај и у пакао....:)
Само,дефиниција раја није то да ти када умреш одеш на небо или где већ...Према Библији,Рај ће бити на замљи када Исус други пут буде дошао на земљу...Тада ће,ваљда сви гробови да се отворе,мртваци ће оживети,тј.васкрснути,али телесно,не само духовно...Тако бар Библија каже,и ја верујем у то...Немојте због тога да ме нападате,то је само моје мишљење...
Само,дефиниција раја није то да ти када умреш одеш на небо или где већ...Према Библији,Рај ће бити на замљи када Исус други пут буде дошао на земљу...Тада ће,ваљда сви гробови да се отворе,мртваци ће оживети,тј.васкрснути,али телесно,не само духовно...Тако бар Библија каже,и ја верујем у то...Немојте због тога да ме нападате,то је само моје мишљење...
Dark Valo Princess- Sweet Girl
- Broj poruka : 596
Godina : 31
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
Page 1 of 4