Metal
+23
Polly Samson
Emily the strange
Anchyly
Crni Leptir <3
Angel_Of_Death
BecomeSoNumb
Bloody.Mary
Fallen Like The Sky.
Suzana
Emily Gore.
Dark Valo Princess
Amélie.
.TheButtonChild.
Eva
robin.
Snow White Queen
MilicaIM
little girl
The Lizard King
Bloo
~FictionFreak~
*JeKa*
Jackie
27 posters
Page 1 of 4
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
Metal
e pa ewo nowe teme o metalu :D
koje wrste metala slushate i koje bendowe wolite?
pishite...
koje wrste metala slushate i koje bendowe wolite?
pishite...
Jackie- Powerful Girl
- Broj poruka : 3046
Godina : 113
Re: Metal
Jasno je da volim Nightwish... Mislila sam da ce mi se svideti i npr. Epica jer je isto syphonic metal ali ipak mi se ne svidja... Volim i glam metal... Pa ni nu nije los... Sve u svemu volim da slusam metal... Ali trenutno istrazujem sta mi se svidja a sta ne... Mozete i da preporucite nesto :D
ja u poslednje wreme slusham swe wrste metala,da li je black,heavy,power,symphonic ili death,nebitno :Dali moram da kazem da mi najwishe leze Cradle of Filth i Nightwish...wolim i bendowe - Children of Bodom,Metallica,Bullet for my Valentine,Lacuna Coil,Dimmu Borgir....a od skora sam pochela da slusham i Immortal(zeshci blackeri xD),Kamelot,Blind Guardian,Within Temptation i Disturbed :=P:
ewo Aurorche,ja ti preporuchujem Blind Guardian da poslushash,dobra im je mjuza,a wecina textowa im je inspirisana delima Johna Tolkiena xDD mozda se tebi nece dopasti ali meni su super xD
ewo Aurorche,ja ti preporuchujem Blind Guardian da poslushash,dobra im je mjuza,a wecina textowa im je inspirisana delima Johna Tolkiena xDD mozda se tebi nece dopasti ali meni su super xD
Jackie- Powerful Girl
e ja Disturbed slusham tek od skoro,pre nisam imala zelju,ne znam tashto,a onda sam chula pesmu Indestructible i odmah su mi se dopali xDD a shto se tiche Lacune Coil,meni su oni malko wishe metal,nego rock,neki gothic...a i Evanescence je npr wecini metal,a ja mislim da njima fali ono neshto malo da bi bi to bili...
Jackie- Powerful Girl
Po meni ni Evanescence ni Lacuna Coil nisu metal... Nemaju oni "tu" muziku... I ti lupetaju :P xD ... A ja od Disturbeda imam poslednji album a koliko znam snimili su jos par pre njega a nikako da ih potrazim xD ... Meni je brat dao da preslusam Inside The Fire i bas mi se svidela... A preslusala sam i Epicu (trebalo bi da su slicni Nightwishu ali trebalo bi xD ... Syphonic/gothic metal) i najiskrenije smorili su me, osim sto imaju 2-3 pesme a dosta njih ih hvali
za Evanescence se slazem xD
pa i ja imam samo zadnji album od Disturbed-Indestructible i bash mi se swidja,a koliko znam,imaju josh 3 albuma iza tog,ja bi ih skinula al nemam wishe memorije na kompu :(
e aj mi napishi aurora te pesme od Epice,mozda se meni dopadnu xD ja nisam nikad chula njihowu muziku
pa i ja imam samo zadnji album od Disturbed-Indestructible i bash mi se swidja,a koliko znam,imaju josh 3 albuma iza tog,ja bi ih skinula al nemam wishe memorije na kompu :(
e aj mi napishi aurora te pesme od Epice,mozda se meni dopadnu xD ja nisam nikad chula njihowu muziku
Jackie- Powerful Girl
od 'metalniih' glypa najwiishe woliim 'Slipknot'!!..YeAh..onii sy mii inache jedna od naj grypa.. :hgfjg:
*JeKa*- Candy Girl
- Broj poruka : 17
Godina : 29
Jackie wrote:e aj mi napishi aurora te pesme od Epice,mozda se meni dopadnu xD ja nisam nikad chula njihowu muziku
Znas kako u NW-u Tarjin glas uopste nije isao uz pesme tipa Angels Fall First? E pa glas Epica-ine pevacice ide, ali se meni ne svidja... Ne znam zasto
Sa Albuma "The Phantom Of Agony" nisu lose:
*Sensorium - https://www.youtube.com/watch?v=ZtsDv9mIXro
*Cry For The Moon - https://www.youtube.com/watch?v=Dys1_TuUmI4
Sa albuma Consign To Oblivion
*Blank Infinity - https://www.youtube.com/watch?v=kthJT2tFbNc
*Dance Of Fate - https://www.youtube.com/watch?v=lLeflMWMJ8I
*Trois Vierges - https://www.youtube.com/watch?v=bsbTu92k-EU
I sa albuma The Divine Conspiracy
*The Cbsessive Devotion - https://www.youtube.com/watch?v=2B5TA5oerk8
*Menace Of Vanity - https://www.youtube.com/watch?v=uYhyKSl59Q8
Muzika mi se svidja ali to kako je tekst i glas uskladjen mi se ne svidja... Ma sta ja filozofiram jednostavno mi se ne svidja nesto
poslushala sam swe :D
aurora,mozda se necesh sloziti sa mnom ali ja mislim da owi imitiraju Nightwish,a pogotowo pewachica Tarju,al shto ce ikad biti kao ona,moze samo da sanja! ne swidja mi se njen glas xD
od owog shto si postawila,swidja mi se jedino pesma Cry For The Moon,a u pesmi -Dance Of Fate mi se dopada samo muzika...
zadnje dwe mi se nimalo ne swidjaju jer se mesha njen wokal sa nekim mushkim wokalom tipa Cannibal Corpse ;) meni to ne ide zajedno xD
swe u swemu,nisu mi nishta posebno ali mogu da se slushaju xD
aurora,mozda se necesh sloziti sa mnom ali ja mislim da owi imitiraju Nightwish,a pogotowo pewachica Tarju,al shto ce ikad biti kao ona,moze samo da sanja! ne swidja mi se njen glas xD
od owog shto si postawila,swidja mi se jedino pesma Cry For The Moon,a u pesmi -Dance Of Fate mi se dopada samo muzika...
zadnje dwe mi se nimalo ne swidjaju jer se mesha njen wokal sa nekim mushkim wokalom tipa Cannibal Corpse ;) meni to ne ide zajedno xD
swe u swemu,nisu mi nishta posebno ali mogu da se slushaju xD
Jackie- Powerful Girl
Pa ja se slazem sa tobom xD ... Ne milsim da imitira Tarju ali mi se isto kao i tebi ne svidjaju... Oni u mnogim pesmama mesaju ta dva glasa i meni se isto to ne svidja... Ja sam mislila da ce mi se svideti jer su u stilu NW-a ali nista od toga :P
imamo slichan ukus :DAurora wrote:Pa ja se slazem sa tobom xD ... Ne milsim da imitira Tarju ali mi se isto kao i tebi ne svidjaju... Oni u mnogim pesmama mesaju ta dva glasa i meni se isto to ne svidja... Ja sam mislila da ce mi se svideti jer su u stilu NW-a ali nista od toga :P
nego,poslushaj sad ti pesmu Nightfall,Blind Guardian-a i reci mi kako ti se swidja xDD https://www.youtube.com/watch?v=Azt8p7rWFaQ
bash me zanima ;)
Jackie- Powerful Girl
Zanimljivi su :D ! Tekst nije los, glas je zanimljiv :D ... Pomalo cudna pesma xD ... A oni su "koji" metal xD ? Svidja mi se (: ... Zanimljiv su
he,he pretpostawila sam da ce ti se dopasti :P
pa,njima su swe pesme,kako ti kazesh chudne,a oni su koliko znam neki Power metal xD
pa,njima su swe pesme,kako ti kazesh chudne,a oni su koliko znam neki Power metal xD
Jackie- Powerful Girl
Ja se bas u power metal bas i ne razumem ali koliko znam koja je koja grupa svidja mi se power (osim nw-a :P)
ja osim Blind Guardian-a znam i za josh nekoliko power metal bendowa-HammerFall,Helloween,Dragon Force i Kamelot.i swi su mi super.narawno tu se podrazumewa i Nightwish :D
a i Childreon of Bodom su meshawina power i death metala xD
a i Childreon of Bodom su meshawina power i death metala xD
Jackie- Powerful Girl
Ja znam za Helloween ali njihove pesme nisam cula, i cula sam jednu pesmu od Hammerfall-a i svidja mi se xD
pa da,Hammerfall se swima swidja xDD
Disturbed dolaze u Zagreb! prwo Nightwish,pa oni,nije fer! shto ne dodu kod nas :cry:
Disturbed dolaze u Zagreb! prwo Nightwish,pa oni,nije fer! shto ne dodu kod nas :cry:
Jackie- Powerful Girl
I da dodju ja ne bih isla -.- 'bem im mater xD decice i kod nas jednog dana... kada ja budem smela da idem na koncerte iako su u bgd-u ili novom sadu xD
Kazu da dolazi i Metallica ove godine :)
Grupe koje ja slusam..nisu po redu u omiljenosti
Sepultura, Rammstein, Lamb of God, Ministry, Slayer, SOAD, Dimmu borgir, Pantera, Metallica, Venom, Alice in Chains (ja ih racunam, alt.), Cannibal corpse, Possessed, Tool, Judas Priest, Deep Purple (ako se racunaju pod metal), Motorhead, Lacuna coil, Machine Head (imaju mnogo glupo ime), Marylin Manson, Children of Bodom, Anthrax, Kreator tu i tamo, Annihilator opet tu i tamo, Cavalera conspiracy, Massacra, Exodus, Megadeth, ...
Od "modernijih" Mudvayne, Godsmack, Chimaira, Evanescence, Nightwish i Slipknot.
A mogu da uracunam i Dark Soho, dark psy s elementima metala
Sigurna sam da sam nesto zaboravila. Cu da dodam ako se setim.
Grupe koje ja slusam..nisu po redu u omiljenosti
Sepultura, Rammstein, Lamb of God, Ministry, Slayer, SOAD, Dimmu borgir, Pantera, Metallica, Venom, Alice in Chains (ja ih racunam, alt.), Cannibal corpse, Possessed, Tool, Judas Priest, Deep Purple (ako se racunaju pod metal), Motorhead, Lacuna coil, Machine Head (imaju mnogo glupo ime), Marylin Manson, Children of Bodom, Anthrax, Kreator tu i tamo, Annihilator opet tu i tamo, Cavalera conspiracy, Massacra, Exodus, Megadeth, ...
Od "modernijih" Mudvayne, Godsmack, Chimaira, Evanescence, Nightwish i Slipknot.
A mogu da uracunam i Dark Soho, dark psy s elementima metala
Sigurna sam da sam nesto zaboravila. Cu da dodam ako se setim.
Bloo- Sweet Girl
- Broj poruka : 485
Godina : 30
Ces da dodas :D ... Po meni su Evanescence neki rock... A da li neko od vas slusa Gorgoroth?
ja ne slusham Gorgoroth,probbala sam ali ne mogu,kao ni Cannibal Corpse,brate celu pesmu cepaju 3 rifa xD...
e da i ja sam negde chula da dolazi Metallica.ali to je bilo pre 2 meseca.u arenu kao
e da i ja sam negde chula da dolazi Metallica.ali to je bilo pre 2 meseca.u arenu kao
Jackie- Powerful Girl
mozda mislimo na isti spot - Carving a giant?
Bloo- Sweet Girl
- Broj poruka : 485
Godina : 30
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
Page 1 of 4