Brusevi
+89
*MiMa*97
Beautiful Dangerous
Tamara ♥
Dia.♥
Petar Pan
Sirenna *
Queeny
LostSoul
Praslin<3
KitKat
Anchyly
Gossip Girl.
Emily the strange
DarkAngel
alexxD
Mica'96
SamanthaஜJones
Cuz i'm super bass. :3
Hello Kitty *
Superstar
Angie:)
ninavolilazara97
♥Senorita Puente
Tea <33
~Simka~ <3
Mici Torres
Dvojki.<3
Lady Moon 96
.TheButtonChild.
Pandora no hako
*mica* :-)
*~Milica~*
Maki :)
MayaError.
aLisa`
Chikita_Beybe
robin.
mnG pUkla...xDD
I am the best :D
Voodoo Child
Flower_Grown_Wild
ღ Unreal Girl •°•
Tarja
Ninitza <3
Eva
Bloody.Mary
Fallen Like The Sky.
looojka^^
Bloo
Jackie
rock princess
Elleonora
♥~Brancica~♥
Aneta Netty
*Gatita de Any*
Scarlett O'hara
dora_95
Music Girl
~FictionFreak~
Lady Brooke :*
tashana93
) Djavolitza 95 )
~Awril~
Daenerys Targaryen
RuZa
jokac
Aurora
tijanitza
*AnGeL*
zla_zhena_iz_mochvare
Taychi
little_miss_sunshine
_sOnYa_
NeStA ;)
(= Tina =)
sweet girl94
Makyca:)
Sookie
JACIKA 4EVER
rebel
Candy
Jo-Jo`96
Nadalija:):):)
*Alexandra*
Branchica
Miss Independent
Bloom
Ina
Vanessa
93 posters
Page 8 of 9
Page 8 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Brusevi
First topic message reminder :
pa nama dewojkama je owo doobro poznata tema... meni su najbolji oni iz women's secret, ali su exepensiwe.... shta wi mislite? koliko ja zanm postoje sportski, wonderbra, obichni sa zicom, push up. itd.
:mla:
pa nama dewojkama je owo doobro poznata tema... meni su najbolji oni iz women's secret, ali su exepensiwe.... shta wi mislite? koliko ja zanm postoje sportski, wonderbra, obichni sa zicom, push up. itd.
:mla:
Vanessa- Cool Girl
- Broj poruka : 844
Godina : 30
Re: Brusevi
ja bih da kupim neki ljubičastiii i novi crveni, ovaj što imam mi se deformisao u pranju o.O
Bloody.Mary- Moderator
- Broj poruka : 11102
Godina : 32
Imam beli, svetlo roze, 2 ljubicasta i plavi sa nekom odvratnom cipkom koju planiram da skinem.
Kupujem u kineskoj. Za 200/250dinara neka traju koliko traju.
Kupujem u kineskoj. Za 200/250dinara neka traju koliko traju.
Ja sam siromašna i kupujem bruseve kod kineza za 250 dinara kad imam para, ali uglavnom kradem od sestara.
Fallen Like The Sky. wrote:Ja sam siromašna i kupujem bruseve kod kineza za 250 dinara kad imam para, ali uglavnom kradem od sestara.
sta ima veze, brus ti i onako niko ne vidi osim ako ne spavas sa deckom....mene bas briga kakav mi je brus...
Emily the strange- Dangerous Lady
- Broj poruka : 16457
Godina : 29
Emily the strange wrote:Fallen Like The Sky. wrote:Ja sam siromašna i kupujem bruseve kod kineza za 250 dinara kad imam para, ali uglavnom kradem od sestara.
sta ima veze, brus ti i onako niko ne vidi osim ako ne spavas sa deckom....mene bas briga kakav mi je brus...
Ma zajebavam se brate, ne vidim poentu bacanja 2.000 dinara na brus a kod kineza imas kakve hoces za male pare, sve i da imam decka, kao sto nemam, bas zna on odakle je brus i jako mu je stalo.
Kod kineza kupujem, i ne vidim nista lose u tome.
Kad se pokidaju nije mi zao, jer sam dala 100 dindzi za njih.
A u poslednje vreme mi donosi baba iz inostranstva lepe, isto su kineski, ali kvalitetniji i mnogo duze traju od ovdasnjih kineza :D
Kad se pokidaju nije mi zao, jer sam dala 100 dindzi za njih.
A u poslednje vreme mi donosi baba iz inostranstva lepe, isto su kineski, ali kvalitetniji i mnogo duze traju od ovdasnjih kineza :D
Sookie- Chocolate Babe
- If you love me why am I dying?
Broj poruka : 4696
Fallen Like The Sky. wrote:Emily the strange wrote:Fallen Like The Sky. wrote:Ja sam siromašna i kupujem bruseve kod kineza za 250 dinara kad imam para, ali uglavnom kradem od sestara.
Ma zajebavam se brate, ne vidim poentu bacanja 2.000 dinara na brus a kod kineza imas kakve hoces za male pare, sve i da imam decka, kao sto nemam, bas zna on odakle je brus i jako mu je stalo.
pa da.i meni su ugl brusevi kineski ...imam par markiranih koji takodje nisu bili nesto mng skupi...negde do 800 din i to sam maznula od keve kad je kupovala
moja drugarica je kupila par u women secret - u i platila ih je oko 1500-2000. jedan joj se deformisao pri pranju. moji kineski nisi :D
ovo bar mogu da kupim kad hocu jer su 250 a ovi sto su 2000 je teze. bolje mi je i farmerke i brus nego samo brus xD
ovo bar mogu da kupim kad hocu jer su 250 a ovi sto su 2000 je teze. bolje mi je i farmerke i brus nego samo brus xD
tako je. za 2 000 mozes kupiti krasne farmerice. glupo je te pare baciti na brus...
Emily the strange wrote:tako je. za 2 000 mozes kupiti krasne farmerice. glupo je te pare baciti na brus...
Upravo tako.
ne vidim poentu bacanja 2.000 dinara na brus a kod kineza imas kakve hoces za male pare, sve i da imam decka, kao sto nemam, bas zna on odakle je brus i jako mu je stalo.
ima kod kineza jako lepih :D, ja samo tamo kupujem
Bloody.Mary- Moderator
ma da bre, kod kineza ima da gledas i da ne mozes da se odlucis :))
stvarno ima svakakvih boja i modela
stvarno ima svakakvih boja i modela
Anchyly- Cherry Babe
-
Broj poruka : 2086
Ja imam ljubicasti od kineza...traje mi vec dugo mozda je malo izbledeo ali stv. niko ne vidi brus...
Gossip Girl.- Special Snowflake
-
Broj poruka : 8665
Godina : 28
ma da bre, samo odabrane osobe :))
Anchyly- Cherry Babe
-
Broj poruka : 2086
Moji brusevi su po 5-6 KM, tj. oko 250-300 dinara,kupim ih u robnoj kuci,bitno mi je samo da mi je udoban xD
A kod mene u gradu ima jedino Bugati od nekih skupljih prodavnica donjeg vesa i bruseva,ali meni ne pada na pamet da dajem tolike pare. Jednom mjesecno bude snizenje bas veliko i ja se tu ogrebem pa kupim nesto jer mi radi mamina drugarica,pa mi ona odmah javi,a inace ne pada mi na pamet.. Preskupo je stvarno.
A kod mene u gradu ima jedino Bugati od nekih skupljih prodavnica donjeg vesa i bruseva,ali meni ne pada na pamet da dajem tolike pare. Jednom mjesecno bude snizenje bas veliko i ja se tu ogrebem pa kupim nesto jer mi radi mamina drugarica,pa mi ona odmah javi,a inace ne pada mi na pamet.. Preskupo je stvarno.
Praslin<3- Kate Beckett
- I don`t wanna waste another day, stuck in the shadow of my mistakes!
Broj poruka : 7273
Godina : 28
mogla bih malo da odem do bloka 70 da obnovim kolekciju haha XD
Bloody.Mary- Moderator
Ja sam kupila dva markirana u robnoj kuci. Bili na popustu 550 din, pa ae da kupim...
Jedan je pink sa crnom cipkom, blagi push up, a drugi je push push push up xD skroz crn.
mng mi se svidjaju ^_^
Jedan je pink sa crnom cipkom, blagi push up, a drugi je push push push up xD skroz crn.
mng mi se svidjaju ^_^
kupila sam jedan boje breskve kod kineza, divaaaan je :3
i juče sam vraćala u život one na koje sam zaboravila, dodavala čipku, perlice, sužavala ih itd... sad imam lepih 12 komada XD
i juče sam vraćala u život one na koje sam zaboravila, dodavala čipku, perlice, sužavala ih itd... sad imam lepih 12 komada XD
Bloody.Mary- Moderator
Meni to majka kupuje.. Na pijaci valjda.. Volim crne najvise. Samo takve nosim. Ne znam ni da li ima kod mene da se kupi nesto markirano..
ja imam nekoliko crnih sportskih sto nosim na odbojku,jedan skoro push up kostao je oko 1500 ali je bas dobar a kupila sam jedan u women's secretu i skroz se deformisao.... :( zato mislim kinezi su zakon!!!
Queeny- Dangerous Lady
- Broj poruka : 14753
Godina : 27
Jedva nadjoh odgovarajuci brus pre neki dan. O.o
Kupujem kod Kineza, i to kad se skanim, kad bude imao ko da mi gleda bruseve, mozda i pocnem da kupujem kvalitetnije, ovako me boli uvo.
Kupujem kod Kineza, i to kad se skanim, kad bude imao ko da mi gleda bruseve, mozda i pocnem da kupujem kvalitetnije, ovako me boli uvo.
Ja imam crni, beli, teget, ljubicasti, roze i crveni :D Nosim velicinu 85 B, mada su vecina push up, i uglavnom uzimam kod Kineza. :)
Ja nosim 80B, nekad i 85B :-D
Imam svakakvih, a kupujem u nekom butiku :-D
I nisu push up, skroz su obični sa žicama :-)
Imam svakakvih, a kupujem u nekom butiku :-D
I nisu push up, skroz su obični sa žicama :-)
Imam jedan pompea i bas mi se svidjaju.
Imam jos 3 od Kineza, samo sto mi na dva stalno izlaze zice pa ih stalno sijem jer me mrzi da kupim nove xD .
Imam jos 3 od Kineza, samo sto mi na dva stalno izlaze zice pa ih stalno sijem jer me mrzi da kupim nove xD .
Page 8 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Page 8 of 9