Dnevnici
+49
Best. <3
Tie and Up.
Sirenna *
ella_b
InaNono
Beautiful Dangerous
*MiMa*97
Kate.Fenett
LostSoul
Tea <33
providna_duga
špageta
Suzana
popka bebic ^__^
alexxD
Gossip Girl.
Iva
Queeny
Angie:)
*_iwAnChiCa_*
Scarlett O'hara
kitty13
Amélie.
*~Milica~*
Flower_Grown_Wild
Nina :)
Tarja
Jackie
Eva
Bloody.Mary
I LOVE JUSTIN BIEBER
..Detinja dusa..
the_sanja
Mikica
.Cupcake.
Natsi
Aneta Netty
♥CuTe_GiRl♥
Daenerys Targaryen
London Child.^^
♥~Brancica~♥
Wendy
Mary Crowley
dora_95
Dvojki.<3
Fallen Like The Sky.
*BoOoPy*Bet*
*Aysha*
Aurora
53 posters
Page 1 of 4
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Dnevnici
Ne! Ja sam pocinjala jedno milion puta da pisem i obicno se smorim vec posle 2 nedelje...Rekord mi je 2,5 meseca s tim sto sam pisala svakin nedelju dana...)))
*Aysha*- Cool Girl
- Broj poruka : 873
Godina : 31
Ja sam napisala u cetvrtom (ili petom) razredu 2 stranice... Opisala sam poslednju epizodu Yu-Gi-Oh-a :hahaha: i kako mi je zao sto se zarsilo xD ... Posle je sve bilo "sutra cu", a to sutra je i dalje sutra xD
Pisala sam kad sam bila četvrti/peti/šesti (ponekad redovno, nekad jednom u dva meseca xD), i bas sam dosta svega nazvrljala, mada nikad nisam mogla da se opustim i napišem 100% ono što mi leži na srcu... xD Ne verujem da cu ikada više pisati dnevnike (ostala su mi 2 iz tih nižih razreda), jer brzo dosadi :)
*BoOoPy*Bet*- Boom Baby
- Broj poruka : 1644
Godina : 31
Pisem dnevnik i dalje...
Ja kad hocu da se ispraznim stalno pisem, tako da je to samo jedan od nacina da se istresem...
Mada je moj dnevnik sav u nekim siframa i niko ga ne bi razumeo... Nekad sam u tripu da citam sta sam pisala pre 5 godina i onda mi je bas muka kad vidim kakva sam bila pre...
Ja kad hocu da se ispraznim stalno pisem, tako da je to samo jedan od nacina da se istresem...
Mada je moj dnevnik sav u nekim siframa i niko ga ne bi razumeo... Nekad sam u tripu da citam sta sam pisala pre 5 godina i onda mi je bas muka kad vidim kakva sam bila pre...
pre sam pisala....u petom razredu...redowno...xD....a sad me smorilo...al sad kad procitam to...ajoj My Gosh..waljanje xD...nmg da shwatim kako sam se promenila za tako kratko wreme :O.o:
Ja sam pocinjala jos odavno , u 2.razredu , pisala bih redovno nekoliko dana, i onda bi tu bile velike pauze u vremenu :lol: . A u taj prvi nisam htela nista da pisem sta mislim, jer je bio jaako velik i svako je mogao da procita.
Onda sam za svoj 12.rodjendan , negde pred kraj 5.razreda , dobila bas tako neku svesku za dnevnik od 2brata , i na onoj prvoj stranici pise " Neka ti samo najlepse uspomene ostanu zapisane u ovom dnevniku. Srecan ti 12.rodjendan" Pise i gore datum , mesto njihova imena , a datum je moj rodjendan.... Rekla sam sebi da cu taj dnevnik koristiti dok ne zavrsim 8.razred(posto sam znala da necu pisati redovno :lol: ) . Vidim da sam najredovnije pisala u 7.razredu... A kada sam se pocetkom aprila zaljubila u nekoga , pisala sam redovno , nekada je razmak bio i manji od nedelju dana , tj.kada bi se desilo nesto ''vazno'' u vezi s tim deckom . Ugl nisam pominjala nista ''sa strane'' , mozda ponekad drugaricu neku , skolu nikada :lol: . I skontala sam da ne pisem kada sam u nekoj ''happy fazi'' , onda me mrzi . A volim da imam tako nesto napisano , pre nekoliko meseci sam procitala nesto iz 5.razreda , i pocele da mi se vracaju uspomene . Treba pisati dnevnik , da se tako setis svacega. I u ovaj pisem sve sto zelim ;) . I tako......
Onda sam za svoj 12.rodjendan , negde pred kraj 5.razreda , dobila bas tako neku svesku za dnevnik od 2brata , i na onoj prvoj stranici pise " Neka ti samo najlepse uspomene ostanu zapisane u ovom dnevniku. Srecan ti 12.rodjendan" Pise i gore datum , mesto njihova imena , a datum je moj rodjendan.... Rekla sam sebi da cu taj dnevnik koristiti dok ne zavrsim 8.razred(posto sam znala da necu pisati redovno :lol: ) . Vidim da sam najredovnije pisala u 7.razredu... A kada sam se pocetkom aprila zaljubila u nekoga , pisala sam redovno , nekada je razmak bio i manji od nedelju dana , tj.kada bi se desilo nesto ''vazno'' u vezi s tim deckom . Ugl nisam pominjala nista ''sa strane'' , mozda ponekad drugaricu neku , skolu nikada :lol: . I skontala sam da ne pisem kada sam u nekoj ''happy fazi'' , onda me mrzi . A volim da imam tako nesto napisano , pre nekoliko meseci sam procitala nesto iz 5.razreda , i pocele da mi se vracaju uspomene . Treba pisati dnevnik , da se tako setis svacega. I u ovaj pisem sve sto zelim ;) . I tako......
dora_95- Powerful Girl
- Broj poruka : 3435
Godina : 29
Ja sam pocinjala sto puta,pisala po mesec-dva i prestajala...Najduze mi je bilo 6 meseci u sestom razredu...Sad ne pisem svaki dan nego samo kad se nesto bitno desi...
Wendy- Dangerous Lady
- Broj poruka : 9157
Godina : 30
Pisala sam kad sam bila mladja,vise ne...Nemam zivaca a ni vremena...
♥~Brancica~♥- Candy Girl
- Broj poruka : 243
Godina : 34
Pisem samo kad mi se nesto vazno desi...Ovako,nee
London Child.^^- Cool Girl
- Broj poruka : 872
Godina : 27
ja to inache naveche pishem,tada jedino imam vremena xD
♥CuTe_GiRl♥- Sweet Girl
- Broj poruka : 320
ja sam pre bas puno pisala ali sada sam prestala,nemam vremena
Aneta Netty- Cherry Babe
- Broj poruka : 2432
Godina : 28
Ja sam pre pisala dnevnik...nekad sam pisala svaki dan,i to na komican nacin...=)...
sada pisem dnevnik,ali samo ako mi je dosadno,ako sam stvarno u bedaku ili ako nemam pametnija posla...=)...
sada pisem dnevnik,ali samo ako mi je dosadno,ako sam stvarno u bedaku ili ako nemam pametnija posla...=)...
Natsi- Boom Baby
- Broj poruka : 1673
Godina : 28
Pre sam pisala. Sada vishe ne. Tj. retko kada. Mozda jednom ili dvaputa tokom meseca,samo da ga obavestim o nekim novostima
.Cupcake.- Candy Girl
- Broj poruka : 104
ne pisem dnevnik,jer imam prijatelja koga mogu da zovem u bilo koje doba dana i noci,da se ispraznim
Mikica- Sweet Girl
- Broj poruka : 453
Location : **Sedim u jednom Pariskom lokalu i lazno se smesim coveku sto gleda svuda oko mene devojke se ljube a ja trazim oci oci kao tvoje**
Ja pisem dnevnik i to od 5 razreda.. I ne planiram da prestanem...
Lijepo je vidjeti da sam postala pametnija i da nemam glupo razmisljanje kao nekada :D
Lijepo je vidjeti da sam postala pametnija i da nemam glupo razmisljanje kao nekada :D
pokusajte da pisete dnevnik sto bolje...
vredi videti kako ste sazrevale vremenom i kakve stvari ste radile kada ste bile manje..
ja cuvam jedan dnevnik kao podsetnik na neke greske koje nikada u zivotu necu opet napraviti.. :)
vredi videti kako ste sazrevale vremenom i kakve stvari ste radile kada ste bile manje..
ja cuvam jedan dnevnik kao podsetnik na neke greske koje nikada u zivotu necu opet napraviti.. :)
..Detinja dusa..- Candy Girl
- Broj poruka : 13
kao mala sam pisala dnevnike skoro svaki dan a sada me je smorilo datumi u dnevniku mi idnu npr. 10.05 pa 20.12 ili tako nesto cesto pocinjem pa ga zaboravim =)
I LOVE JUSTIN BIEBER- Sweet Girl
- Broj poruka : 335
ja pishem dnevnik od 5. razreda i nemam nameru da prestanem.
Bloody.Mary- Moderator
- Broj poruka : 11102
Godina : 32
pisem..bas uzivam u tome...volim kad procitam nesto pre 2-3 meseca...bas dobar osecaj
Eva- Candy Girl
- Broj poruka : 292
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Vampirski Dnevnici, L. J. Smith
» The Princess Diaries (Princezini dnevnici)
» The Vampire Diaries (Vampirski dnevnici)
» The Princess Diaries (Princezini dnevnici)
» The Vampire Diaries (Vampirski dnevnici)
Page 1 of 4