Izgled izvođača?
+27
Hellcat
MoonGirl
I love life:)
tammy96
Sirenna *
Emily the strange
LostSoul
Praslin<3
Bloody.Mary
Angie:)
sundjer bob :)
*Little_♥_Princess*
Suzana
PunkRockChick
Wendy
Eva
Dvojki.<3
Sookie
***goga***
Fallen Like The Sky.
*Aysha*
The Lizard King
~♥Acika♥~
Daenerys Targaryen
Natsi
Jackie
Aurora
31 posters
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Izgled izvođača?
First topic message reminder :
Danas se sve svodi na izgled... da li je vama, i koliko vam je vazno kako pevac/ica ili bend izgledaju?
Meni je iskreno svejedno, dok se oni ne tripuju da su nesto sto nisu... A i postupci su vrlo vazni... Marilina Mansona ne zelim da slusam iz principa zbog toga sta radi zivotinjama...
Danas se sve svodi na izgled... da li je vama, i koliko vam je vazno kako pevac/ica ili bend izgledaju?
Meni je iskreno svejedno, dok se oni ne tripuju da su nesto sto nisu... A i postupci su vrlo vazni... Marilina Mansona ne zelim da slusam iz principa zbog toga sta radi zivotinjama...
Re: Izgled izvođača?
Bitan je,ali nije na prvom mestu.. Mnogo je bitniji glas i nacin na koji neko peva pesmu.. Pogledajte samo Adele :)
tammy96- Candy Girl
- Broj poruka : 24
Godina : 28
tammy96 wrote:Bitan je,ali nije na prvom mestu.. Mnogo je bitniji glas i nacin na koji neko peva pesmu.. Pogledajte samo Adele :)
Šta to fali njenom izgledu ??
MoonGirl- Powerful Girl
-
Broj poruka : 3319
Godina : 30
Nistaa... Pomenula sam je zbog glasa,nacina interpretacije i pesama... Ona je dokaz da pevacica ne mora biti savrsenog izgleda da bi bila uspesna ;)MoonGirl wrote:tammy96 wrote:Bitan je,ali nije na prvom mestu.. Mnogo je bitniji glas i nacin na koji neko peva pesmu.. Pogledajte samo Adele :)
Šta to fali njenom izgledu ??
tammy96- Candy Girl
- Broj poruka : 24
Sasvim nebitno.
Ponekad naiđem na neke lepe ljude i zbog njih krenem da slušam tu vrstu muzike, kao što su na primer Alexander Rybak ili Jedward, ali sviđa mi se dosta njihovih pesama, tako da to nije povezano samo s njihovim izgledom. Volim sve kod njih. U globalu, dok na primer, Backstreet Boys znam sve do jedne pesme na pamet i slušam od malena, a ni ne znam kako se koji zove član niti sam vezana uopšte za njihov izgled.
Ponekad naiđem na neke lepe ljude i zbog njih krenem da slušam tu vrstu muzike, kao što su na primer Alexander Rybak ili Jedward, ali sviđa mi se dosta njihovih pesama, tako da to nije povezano samo s njihovim izgledom. Volim sve kod njih. U globalu, dok na primer, Backstreet Boys znam sve do jedne pesme na pamet i slušam od malena, a ni ne znam kako se koji zove član niti sam vezana uopšte za njihov izgled.
Izgled nije vazan.... Ali ni jedan pevac/ica nije rugoba... xDDDDDDDDDDD
mali loliša- Candy Girl
- Broj poruka : 101
Ne, nije mi bitan ni izgled izvođača kao ni njihov privatni život.
Polly Samson- Dangerous Lady
- Mesečarka
Broj poruka : 8397
Biber mi izgleda ko govno koje sam posrala posle 2 takosa.
Nije mi bitan izgled, inače da je bitan, svi bi se traumirali od Lady Gage O.o
Nije mi bitan izgled, inače da je bitan, svi bi se traumirali od Lady Gage O.o
Tamara ♥- Cool Girl
- Broj poruka : 607
Godina : 25
Nije vazan ali me automatski odbijaju kada izgledaju ovako
(ne, nisu mi strasni ili nesto slicno)
(ne, nisu mi strasni ili nesto slicno)
Nisu strašni, već izgledaju k'o da su retardirani..
Mene (uglavnom) ne zanima kako izgleda koji izvođač i to mi ne predstavlja ništa, ali me zanima kakav je u životu, je l' slučajno nije neki debil jer onda ne bih ni slušala njegovu muziku, jer bi to značilo da je ne pjeva zato što se tako osjeća i da je samo to komercijala.
Mene (uglavnom) ne zanima kako izgleda koji izvođač i to mi ne predstavlja ništa, ali me zanima kakav je u životu, je l' slučajno nije neki debil jer onda ne bih ni slušala njegovu muziku, jer bi to značilo da je ne pjeva zato što se tako osjeća i da je samo to komercijala.
Page 2 of 2 • 1, 2
Page 2 of 2