Liv Tyler
+7
Fallen Like The Sky.
Jackie
~♥Acika♥~
Ariel
Scarlett O'hara
Daenerys Targaryen
Aurora
11 posters
Only For Girls :: Fame, fame, go away, come again some other day :: Glumci & glumice/Actors & actresses
Page 1 of 1
Liv Tyler
Liv Tyler (New York, 1. srpnja 1977.), američka filmska glumica i model. Kći je pjevača rock benda Aerosmith, Stevena Tylera. Svjetsku slavu postigla je ulogama u filmovima Armageddon i trilogiji Gospodar prstenova.
Liv je odrasla u uvjerenju da je njen otac Todd Rundgren. Suočena s fizičkom sličnošću sa kćeri Stevena Tylera saznala je istinu i sa dvanaest godina uzela prezime pravog oca. Nakon toga ona i majka odselile su u New York gdje se Liv okušala u poslu fotomodela. Nakon godinu dana odustaje od tog posla i počinje se baviti glumom. Filmski debi ostvarila je 1994. godine u filmu Silent Fall.
Re: Liv Tyler
one je meni prelijepa..divna mi je u onom filmu armagedon..oci su joj divne...
Scarlett O'hara- Admin
- Ja ću imati tebe i ti ćeš imati mene odavde pa do vječnosti, zauvijek, bez početka i bez kraja.
Broj poruka : 8922
Godina : 32
Hvalaaaaaaaaaaaaaa (: ... Jednom su mi rekli da licim na Miley pa sam se razocarala ali je i ona sltaka :lol:
Pa ok je ima super filmove ali mi nije jedna od omiljenih glumica.
Ariel- Glamour Girl
- Broj poruka : 2535
Godina : 30
mnogo je lepa,ima super filmove...divna je kao Arwen u Gospodaru prstenova, jedna mi je od omiljenih glumica
dobra je glumica,mada je odawno nisam widela u nekom filmu :D ona je waljda cerka onog pewacha iz Aerosmitha
Jackie- Powerful Girl
- Broj poruka : 3046
Godina : 113
Jeste... Nije glumila skoro ali koliko znam muz i ona su se razveli ili rastali, ali ima slatkog sincica :D
Ja sam u nju bila zaljubljena kad sam bila mladja, majke mi.
Ali što je više gledam, sve je manje volim.
Ali što je više gledam, sve je manje volim.
Prelijepa je :)
a gledala sam je samo u Gospodaru prstenova
a gledala sam je samo u Gospodaru prstenova
Praslin<3- Kate Beckett
- I don`t wanna waste another day, stuck in the shadow of my mistakes!
Broj poruka : 7273
Godina : 28
Znam kako ti je. Jebote, kako je toliko lepa pored onoliko ružnog oca? o.OJa sam u nju bila zaljubljena kad sam bila mladja, majke mi.
Polly Samson- Dangerous Lady
- Mesečarka
Broj poruka : 8397
Mislim da joj je majka bivsa plejboj zecica xD
Nasledila je dosta od oca ali je to tako lepo uklopljeno...:) Ima on, valjada, jos jednu cerku koja nije tako poznata i ona je bas lepa
Nasledila je dosta od oca ali je to tako lepo uklopljeno...:) Ima on, valjada, jos jednu cerku koja nije tako poznata i ona je bas lepa
Aa u tome je tajna. xDMislim da joj je majka bivsa plejboj zecica xD
Da, čula sam da Liv ima sestru, kažu da je i lepša od nje, mada...
Liv mi je baš nekako neobično lepa. Volim tu vrstu lepote. :P
Polly Samson- Dangerous Lady
- Mesečarka
Broj poruka : 8397
Only For Girls :: Fame, fame, go away, come again some other day :: Glumci & glumice/Actors & actresses
Page 1 of 1