Orlando Bloom
+16
Jelen@
Polly Samson
Angie:)
Bloody.Mary
Eva
Pandora no hako
Sookie
Flower_Grown_Wild
jeca96
@ndjel@
Fallen Like The Sky.
~♥Acika♥~
Scarlett O'hara
Jackie
Ariel
Aurora
20 posters
Only For Girls :: Fame, fame, go away, come again some other day :: Glumci & glumice/Actors & actresses
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Orlando Bloom
First topic message reminder :
Orlando Džonatan Blančard Blum (engl. Orlando Jonathan Blanchard Bloom; Kenterberi, Engleska, 13. januar 1977) je britanski filmski glumac.
Najviše se istakao glumeći Legolasa u trilogiji Gospodara prstenova, a pored te uloge imao je još zapaženih uloga kao što su: Vil Tarner u tri dijela Pirata sa Kariba, Bejlien u Nebeskom kraljevstvu i Paris u filmskom spektaklu Troja.
Orlando Džonatan Blančard Blum (engl. Orlando Jonathan Blanchard Bloom; Kenterberi, Engleska, 13. januar 1977) je britanski filmski glumac.
Najviše se istakao glumeći Legolasa u trilogiji Gospodara prstenova, a pored te uloge imao je još zapaženih uloga kao što su: Vil Tarner u tri dijela Pirata sa Kariba, Bejlien u Nebeskom kraljevstvu i Paris u filmskom spektaklu Troja.
Re: Orlando Bloom
Mislim da je on odličan, moj omiljeni, glumac ii..mislim još nešto.
Polly Samson- Dangerous Lady
- Mesečarka
Broj poruka : 8397
Godina : 28
Meni je on uvijek izgledao samouvjereno i općenito mi je zgodan... Jednostavno je odličan
Jelen@- Candy Girl
- Broj poruka : 38
Godina : 28
Samouveren? Meni baš sav nekakav njanjav, posebno kad se setim uloge u "New York, I love you" i toga da je pao sa konja i slomio se, mislim za vreme snimanja LOTR.
Fallen Like The Sky. wrote:Meni baš sav nekakav njanjav.
Meni on jeste sexy ali mi nikako ne deluje samouvereno
I vecina uloga su mu 'njanjave'
Slažem se. U Troji me posebno nekako nervira, međutim takva je uloga, a on je baš posebno dočarao. :)Aurora wrote:Fallen Like The Sky. wrote:Meni baš sav nekakav njanjav.
Meni on jeste sexy ali mi nikako ne deluje samouvereno
I vecina uloga su mu 'njanjave'
Scarlett O'hara- Admin
- Ja ću imati tebe i ti ćeš imati mene odavde pa do vječnosti, zauvijek, bez početka i bez kraja.
Broj poruka : 8922
Godina : 32
Moja drugarica je zaludjena njim o.O
Meni nije nista posebno. Ali da je sladak, sladak je.
Meni nije nista posebno. Ali da je sladak, sladak je.
phina- Cool Girl
- Broj poruka : 620
Godina : 24
Svasta sam od njega gledala. O njemu nemam misljenje,imam o likovima koje glumi.
Wendy- Dangerous Lady
- Broj poruka : 9157
Godina : 30
Page 2 of 2 • 1, 2
Only For Girls :: Fame, fame, go away, come again some other day :: Glumci & glumice/Actors & actresses
Page 2 of 2