Marčelo
+45
* Diamond *
Forever young ♥.
comi_xd
Lollobrigida
Capre diem.
Daenerys Targaryen
komarac.
Sirenna *
Emily the strange
Minnie ♡
|Evanna|
Monster Child !
Polly Samson
La Tua Cantante
Praslin<3
MoonGirl
Kate.Fenett
Gossip Girl.
LostSoul
Suzana
Natalija =)
Chéri
.cherrybomb.
*Wild Child* :]
tasha breeej :)
*Tinna94*
MilicaIM
-Violeta94-
the_sanja
Scarlett O'hara
London Child.^^
Carrie <3
*AnGeL*
Dvojki.<3
The Lizard King
Fallen Like The Sky.
Candy
Andjela'95
Jackie
Elleonora
Bloo
Aurora
Aneta Netty
Wendy
'-!rry-'
49 posters
Page 1 of 4
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
Marčelo
Marko Šelić, u svijetu hip-hopa poznatiji kao Marčelo, srbijanski je reper i pisac. Jedan je od najpoznatijih repera u Srbiji, a i šire.
Karijeru je započeo 1997. u Paraćinu, a ozbiljnije se počeo baviti repom 1999. Nastupao je s grupom Rhyme Animal po Srbiji. Samostalno je počeo pisati pjesme 2001. godine i tada surađuje s Oneyom. Potpisao je ugovor za Basivity Music. S Oneyom je počeo repati kako bi publika čula za njega. U novembru 2003. izišao je njegov debi album De Facto i počeo je sarađivati s reperima iz regije. Publika ga je prihvatila zbog njegovih pjesama koje su dolazile iz srca i opominjale srbijansko društvo. Dobio je titulu Glasnogovornik generacije. Najviše se bure podiglo oko njegove pjesme "Kuća na promaji" u kojoj se dotakao atentata na Zorana Đinđića i brutalnosti srpske policije. Napustio je Basivity Music 2004. i potpisao ugovor s Multimedia Musicom. Njegov trud se isplatio sa dosta slušanim pjesmama "Šarada", "Otkucaji", "Pozerište", "Novi Vavilon" i "Senke". Na albumu se pojavljuju razni gosti, kao što su Sky Wikluh i Timjah, Škabo, X-centar, Marko Milivojević (ex-EKV), Ministar Lingvista, DJ Raid i Flip Flop. Dobio je nagradu Davorin 2006. za najbolji rock/pop/hip-hop album godine, kao i nagradu za pjesmu godine. Marčelo je napisao i roman "Zajedno sami" koji je dobio nagradu 2008. Njegov album Treća strana medalje također je dobro prošao, dobivši medalju za najbolji regionalni hip-hop album 2009. Marčelo je 2010. objavio album Deca i Sunce.
'-!rry-'- Sweet Girl
- Broj poruka : 412
Godina : 28
Re: Marčelo
Pa ne znam....Ja znam njegove pesme jer ga moja drugarica voli,ali ja ne uzivam u njegovim pesmama...Vecina onih koje sam cula su tuzne,i po meni,nisu bas za slusanje...
Svi koji ga volite,sorry sto kritikujem....
Svi koji ga volite,sorry sto kritikujem....
Wendy- Dangerous Lady
- Broj poruka : 9157
Godina : 30
ja znam zamo neke pesme ali on mi je extra!!!!!!!
Aneta Netty- Cherry Babe
- Broj poruka : 2432
Odlican je, ali treci album je ocaj.
Bloo- Sweet Girl
- Broj poruka : 485
Jbg....Stwarn0 me raz0cara0,ali cula sam sam0 neke pjesme
'-!rry-'- Sweet Girl
Ma, jedino sto valja je "Minut cutanja" (i to bukvalno i jeste-pesma-minut tisine), i "Testament"... A mozda i "Neko treci". U sv.sl.sve se nesto svodi "kako se on promenio, pa i zanr, nije vise SAMO reper, ko hoce nek prihvati","on zivi finim zivotom","njega toliko puno pljuju" bla bla truc truc...
Bloo- Sweet Girl
Ali cula sam da mu nijedna pjesma nije aut0bi0grafska,swe izmislja, A reperi bi trebala0 da imaju aut0bi0grafske pjesme...Da neznas m0zda kak0 se z0we pjesma u k0j0j Damir0(valjda se tak0 z0we) prica 0 marcelu tj.pljuje ga...?
'-!rry-'- Sweet Girl
Mislim da se zove DeNiro, valjda mislimo na istog...Ne znam kako se zove pesma:)
Bloo- Sweet Girl
ja mislim da je preeesladaak...:) i ima dobre pesmice,ali ga ne slusam puno....
Elleonora- Dreamy Girl
- Broj poruka : 1371
Bloo wrote:Mislim da se zove DeNiro, valjda mislimo na istog...Ne znam kako se zove pesma:)
Waljda :) ,ak0 nek0 zna ka0 se z0we pjesma u k0j0j DeNir0 prica 0 marcelu tj.pljuje ga i prica za njega swe i swasta neka mi kaze... :gfdgdfg:
'-!rry-'- Sweet Girl
chula sam samo Pozerishte i Novi Vavilon.i swidjaju mi se te pesme....ostalo nisam chula
Jackie- Powerful Girl
- Broj poruka : 3046
Godina : 113
ne znam bas sve njegove pesme,auper je,al ne slusam ga bas mnogo
Andjela'95- Boom Baby
- Broj poruka : 1658
Godina : 29
Jedini reper koga volim...
I jako dobro pise... Prvo ga volim kao pisca a tek onda kao muzicara...
A da... Hip-hop je posle folka jedina vrsta muzike koju ne volim...
A da... Hip-hop je posle folka jedina vrsta muzike koju ne volim...
Hmm... Pre sam bila zaludjenik za hip-hop.. :D Marchelo mi je bio omiljeni hip-hoper... Lik je stvarno mnogo pametan i ima extra pesme...
Procitah negde da je neko napisao da mu pesme nisu autobiografske... Ne slazem se... Evo npr. Jedan, Pismo bratu, De facto... Mislim da su mu to autobiografske a i takodje svakako jedne od njegovih najlepsih pesama... Ali i druge pesme koje je on pisao su autobiografske, samo sam navela ove jer su one po meni najlepse...
Procitah negde da je neko napisao da mu pesme nisu autobiografske... Ne slazem se... Evo npr. Jedan, Pismo bratu, De facto... Mislim da su mu to autobiografske a i takodje svakako jedne od njegovih najlepsih pesama... Ali i druge pesme koje je on pisao su autobiografske, samo sam navela ove jer su one po meni najlepse...
The Lizard King- Dreamy Girl
- Broj poruka : 1013
I m0ja sestra ist0 kaze,al kakwe t0 ima weze,meni su njeg0we pjesme StRaWa,mada sam 96% sigurna da su mu pjesme aut0 bi0grafske....Ja ga swkak0 0b0zawam,0n mi je presladak i super pjewa i pise :igen: :igen: :igen: :tret:
'-!rry-'- Sweet Girl
!rry wrote:Bloo wrote:Mislim da se zove DeNiro, valjda mislimo na istog...Ne znam kako se zove pesma:)
Waljda :) ,ak0 nek0 zna ka0 se z0we pjesma u k0j0j DeNir0 prica 0 marcelu tj.pljuje ga i prica za njega swe i swasta neka mi kaze...
Pewac se zowe Deniro :P
kolko ja znm on nema ni jednu pesmu u kojoj pljuje Marchella...njega su pljuwali Ajzea i owa njegowa ekipa...njega i Denira....pre mozda mesec..dwa Deniro i Marchello su odrzali koncert owde u ue-u :P
https://www.youtube.com/watch?v=C0ws1J5Q2AQ Msm da je owo pesma o Marchellu
https://www.youtube.com/watch?v=t8ciY95BwyE&feature=related owde su Ajzae i njegow ortak doweli u stan nekog Marchellowog ortaka i trazii njegow br...da ga zownu da im otpewa neq pesmu..mada cucete owde swe :S
Inace Marchello mi je ok....znam neke pesme...dja ju mi se...naj mu je Sveti bes..bar po mom mishljenju...
Tnx... :) al' meni je sveti bes jeziwa.p0g0t0w0 rff.
'-!rry-'- Sweet Girl
meni je on extra lik...pesme mi se mng swidjaju...a i presladak je..:)
otqcaji,nowi wawilon,sweti bes,pozerisxte,nedodjija bb...
otqcaji,nowi wawilon,sweti bes,pozerisxte,nedodjija bb...
Gost- Guest
Nem0gu da wjerujem da je marcel0 0w0 sebi d0pusti0 :no: ,jbt.0n 0wim kretenima pjewa prek0 telef0na,a 0ni se zajebawaju sa njuim :sad: ,nem0gu da wjerujem.Preslusajte 0w0,ak0 was zanima marcel0...dwojki wrote:
https://www.youtube.com/watch?v=t8ciY95BwyE&feature=related owde su Ajzae i njegow ortak doweli u stan nekog Marchellowog ortaka i trazii njegow br...da ga zownu da im otpewa neq pesmu..mada cucete owde swe :S
'-!rry-'- Sweet Girl
*Nicky*LiveLaughLove =) wrote:Jedini reper koga volim...
me too...pesme: jedan, sveti bes, testament, kuca na promaji, otkucaji...
*AnGeL*- Cool Girl
- Broj poruka : 631
Godina : 31
dwojki wrote:
Pewac se zowe Deniro :P
kolko ja znm on nema ni jednu pesmu u kojoj pljuje Marchella...
Ima,ew0 sta je bil0:
Denir0 i Marcel0 su trebali da zajedn0 snimaju pjesmu "suze",ali marcel0 je slucajn0 pr0ba0 pjesmu sa Ed0m Majk0m,i kad je widje0 kak0 d0br0 zwuce zajedn0 p0zwa0 je Denira i rek0:Ej brate,Ed0 ce da usk0ci,sa njim snimam "suze"...Tak0 da je Denir0 izwisi0,kad je cu0 p0pizdje0 je jer je 0n napisa0 "Suze",i zat0 je naprawi0 pjesmu u k0j0j je ispljuwa0 marcela...
'-!rry-'- Sweet Girl
M0zda,ali Marcel0 u Deniru widi k0nkurenciju,a u swijetu repa(bar nasem)swe je p0wrsn0,reperi su spremni da gaze jedni prek0 drugih sam0 da bi sebe uzdigli na wrh...Ja marcela w0lim ka0 pjewaca i pisca,ali swe je p0wrsn0,0ni pljuju jedni druge sam0 da bi bili na wrhu...
'-!rry-'- Sweet Girl
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
Page 1 of 4