Everybody Hates Chris (Svi mrze Krisa)
+18
Sookie
Dvojki.<3
Suzana
Amélie.
You Know You Love Me
.cherrybomb.
Carrie <3
Bloody.Mary
Jackie
dora_95
Wendy
Aneta Netty
Bloo
Elleonora
Ariel
Daenerys Targaryen
Scarlett O'hara
Aurora
22 posters
Only For Girls :: Fame, fame, go away, come again some other day :: TV zabava/TV fun :: Serije/Emisije
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Everybody Hates Chris (Svi mrze Krisa)
First topic message reminder :
Serija prikazuje detinjstvo Krisa Roka, jednog od trenutno najcenjenijih američkih komičara, ponosnog vlasnika prestižnijih nagrada (American Comedy,Emy). Kris Rok se ne pojavljuje u seriji kao glumac, već kao narator koji se kao odrasla osoba priseća svog odrastanja. Serija prikazuje život crnog dečaka iz Bruklina koji polazi u elitnu školu koju uglavnom pohađaju deca bele puti. Radnja je smeštena u rane 80-te godine kada se porodica 13-godišnjeg Krisa seli iz Bruklina u bolji gradski kvart, ali roditelji, zabrinuti da će dečak upasti u loše društvo, šalju ga u školu u drugom kraju grada, do kog mora da putuje čak četiri sata. Škola se zove Korleone Džunior Haj i smeštena je u kvartu koji je naseljen stanovnicima pretežno italijanskog porekla, a Kris brzo postaje meta nasilnika, među kojima prednjači zli Džoi Karuzo. Njegovi najbolji prijatelji su najbolji učenici, ali autsajderi od kojih nema puno koristi u tučama. Pored svega, dok su mu roditelji na poslu, Kris je zadužen za čuvanje svog mlađeg brata Drua, koji je viši i pouzdaniji od njega i sestre Tonje koja je mezimica njihovih roditelja. Malog Krisa sjajno glumi Tajler Džejms Vilijams kog je lično izabrao Kris Rok.
Uloge: Tajler Džejms Viliams, Teri Krus, Tajčina Arnold, Imani Hakim, Tekian Ričmond, Kris Ros.
Serija prikazuje detinjstvo Krisa Roka, jednog od trenutno najcenjenijih američkih komičara, ponosnog vlasnika prestižnijih nagrada (American Comedy,Emy). Kris Rok se ne pojavljuje u seriji kao glumac, već kao narator koji se kao odrasla osoba priseća svog odrastanja. Serija prikazuje život crnog dečaka iz Bruklina koji polazi u elitnu školu koju uglavnom pohađaju deca bele puti. Radnja je smeštena u rane 80-te godine kada se porodica 13-godišnjeg Krisa seli iz Bruklina u bolji gradski kvart, ali roditelji, zabrinuti da će dečak upasti u loše društvo, šalju ga u školu u drugom kraju grada, do kog mora da putuje čak četiri sata. Škola se zove Korleone Džunior Haj i smeštena je u kvartu koji je naseljen stanovnicima pretežno italijanskog porekla, a Kris brzo postaje meta nasilnika, među kojima prednjači zli Džoi Karuzo. Njegovi najbolji prijatelji su najbolji učenici, ali autsajderi od kojih nema puno koristi u tučama. Pored svega, dok su mu roditelji na poslu, Kris je zadužen za čuvanje svog mlađeg brata Drua, koji je viši i pouzdaniji od njega i sestre Tonje koja je mezimica njihovih roditelja. Malog Krisa sjajno glumi Tajler Džejms Vilijams kog je lično izabrao Kris Rok.
Uloge: Tajler Džejms Viliams, Teri Krus, Tajčina Arnold, Imani Hakim, Tekian Ričmond, Kris Ros.
Re: Everybody Hates Chris (Svi mrze Krisa)
Obozavam!
Pre je bila na foxu, znam da je bilo leto, i kasno je pocinjala :)
Mnogo dobra serija.
Pre je bila na foxu, znam da je bilo leto, i kasno je pocinjala :)
Mnogo dobra serija.
Sookie- Chocolate Babe
- If you love me why am I dying?
Broj poruka : 4696
Godina : 29
Sada se prikazuje na foxlife-u. Nije losa, mada nije ni nesto posebno dobra.
*Beautifully.Broken* wrote:aha.. bas su smesni..
pre sam gledala... znate da je zwezda te serije umro? chris...
1. W?! OMG!
2. Ne znam gdje sam ovo čula xD
:O ??
Pratila sam seriju,baš sam je volela :D
Pratila sam seriju,baš sam je volela :D
MoonGirl- Powerful Girl
-
Broj poruka : 3319
Godina : 30
Volela sam ranije, sad se retko i setim.
Polly Samson- Dangerous Lady
- Mesečarka
Broj poruka : 8397
Godina : 28
Dvojki.<3 wrote:Gledala sam dok se prikazivala, znam da mi se tad svidjalo :P
Praslin<3- Kate Beckett
- I don`t wanna waste another day, stuck in the shadow of my mistakes!
Broj poruka : 7273
Godina : 28
Konacno sam je celu odgledala. Dobra je serija al se bezveze zavrsava, sve mi deluje nedovrseno nekako. Verovatno jer su je ukinuli xD
Page 2 of 2 • 1, 2
Only For Girls :: Fame, fame, go away, come again some other day :: TV zabava/TV fun :: Serije/Emisije
Page 2 of 2