Tanka kosa
+30
Sakiii2805
Daenerys Targaryen
Keli
You Know You Love Me
Queeny
Praslin<3
Only_girl_in_the_world_
KitKat
marija ^^
Dia.♥
Kate.Fenett
Angie:)
Marija:)
Mica'96
Gossip Girl.
Bloody.Mary
Flower_Grown_Wild
kitty13
Pandora no hako
Klinkica. :) ♥
Ninitza <3
Sookie
Eva
Dvojki.<3
* Anchi *
Fallen Like The Sky.
Aurora
Candy
Scarlett O'hara
little girl
34 posters
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Tanka kosa
First topic message reminder :
imam jedan veliki problem...
imam jako tanku kosu!
i to me živcira!
ne znam što da napravim a da mi izgleda malo bujnija...
inače imam dugačku kosu... negdje sam pročitala da ako imaš tanku kosu, trebao bi nositi kratke frizure... to je za mene neprihvatljivo jer ja sam ipak rockerica koja mora headbengat xD... šalim se... ne volim kratke frizure i neću se šišati
često kad stavim regenerator, nakon sušenja mi kosa bude sva paperjasta...pa nekad ni nestavim regenerator...
koristim one šampone za volumen i sl, ali ne pomaže puno...
jel znate možda par trikova kako da mi kosa izgleda bujnije, a da mi ostane dugačka?
PS: oprostite na dugom postu
imam jedan veliki problem...
imam jako tanku kosu!
i to me živcira!
ne znam što da napravim a da mi izgleda malo bujnija...
inače imam dugačku kosu... negdje sam pročitala da ako imaš tanku kosu, trebao bi nositi kratke frizure... to je za mene neprihvatljivo jer ja sam ipak rockerica koja mora headbengat xD... šalim se... ne volim kratke frizure i neću se šišati
često kad stavim regenerator, nakon sušenja mi kosa bude sva paperjasta...pa nekad ni nestavim regenerator...
koristim one šampone za volumen i sl, ali ne pomaže puno...
jel znate možda par trikova kako da mi kosa izgleda bujnije, a da mi ostane dugačka?
PS: oprostite na dugom postu
little girl- Candy Girl
- Broj poruka : 105
Godina : 30
Re: Tanka kosa
Ja nemam tanku kosu ali nemam ni ogromnu! Onako srednju. :) xD
KitKat- Candy Girl
- Broj poruka : 97
Godina : 26
Ja nemam bas pretanku kosu a nije mi ni gusta, mozda bi trebala potraziti neki preparat za rast kose. Ili da se osisas na kratko.
A ja imam jedan problem imam duzu kosu skroz mi jeprava nije mi bas pretanka kao sto sam rekla Ali mi se brzo masti vec treci dan od pranja kose korijen mi je mastan?
Zna li ko neko neko resenje ili predlog?
A ja imam jedan problem imam duzu kosu skroz mi jeprava nije mi bas pretanka kao sto sam rekla Ali mi se brzo masti vec treci dan od pranja kose korijen mi je mastan?
Zna li ko neko neko resenje ili predlog?
Only_girl_in_the_world_- Candy Girl
- Broj poruka : 4
Godina : 27
Ne morate da savetujete curu koja je pre 2 godine pitala za svoju kosu
Pa potrazi u apoteci neki sampon.
Sve zavisi od kose
Pa potrazi u apoteci neki sampon.
Sve zavisi od kose
Uh,imam gustu kosu,hvala Bogu. xD
A čula sam da je to od stalnog pranja i češljanja kose..
A čula sam da je to od stalnog pranja i češljanja kose..
Praslin<3- Kate Beckett
- I don`t wanna waste another day, stuck in the shadow of my mistakes!
Broj poruka : 7273
Godina : 28
moja je onako..izmedju..ali kad je operem odmah se ukovrdza..samo posle frizera izgleda lepo :S
Queeny- Dangerous Lady
- Broj poruka : 14753
Nemam problema, jer je moga kosa gusta.... Ne znam kakva frizura najviše odgovara gustoj kosi, da li proređivati, šišati na stepenasto...kratka, duga?? Ponekad više raste u širinu nego u dužinu xDD
You Know You Love Me- Sweet Girl
- Broj poruka : 528
Nemam tanku kosu, srednja mi je xD Nije ni tanka,a nije ni mnogo gusta :D
Dia.♥- Modern Lady
- Ii da se ljubimoo. :)
Broj poruka : 6099
koj šampon trebam koristiti za naelektriziranu kosu? to mi je problem jer se stalno brukam kad hopdam po cesti sa naelektriziranom kosom -.-
Keli- Candy Girl
- Broj poruka : 1
Godina : 26
Nemam tih problema.
Imam kose za 10 ljudi, tako da ako nekome treba pokloniti tu sam xD
Imam kose za 10 ljudi, tako da ako nekome treba pokloniti tu sam xD
Neeemoj da se siiisas , NIKAKO :) Pogotovu ako volis svoju kosu,posle bi ti bilo jako zao..
I ja imam problem sa tankom kosom. Naime,nekad je bila mnogo gusca,ali odjednom je pocela da opada I opalo mi je mnooogo kose pa je malo opadanje stalo i izgleda da sada opet pocinje Ali stvarno ne znam od cega A ako ti je kosa duga i tanka,sto je obicno slucaj kod lepih dugih kosa (pogotovu svetlijih :) ) resenje ti je jedino neko vezivanje u one slatke pundjice koje se izvode iz repa. Slatke su a i napravis ih za minut :) A kada hoces da pustis kosu , prebacis jedan deo napred,jedan deo pozadi,tako izgleda nekako bujnije :) A i obicno kada imas tanku kosu to vise primecujes ti nego ljudi oko tebe :)
I ja imam problem sa tankom kosom. Naime,nekad je bila mnogo gusca,ali odjednom je pocela da opada I opalo mi je mnooogo kose pa je malo opadanje stalo i izgleda da sada opet pocinje Ali stvarno ne znam od cega A ako ti je kosa duga i tanka,sto je obicno slucaj kod lepih dugih kosa (pogotovu svetlijih :) ) resenje ti je jedino neko vezivanje u one slatke pundjice koje se izvode iz repa. Slatke su a i napravis ih za minut :) A kada hoces da pustis kosu , prebacis jedan deo napred,jedan deo pozadi,tako izgleda nekako bujnije :) A i obicno kada imas tanku kosu to vise primecujes ti nego ljudi oko tebe :)
Sakiii2805- Candy Girl
- Broj poruka : 26
Imam tanku kosu,ne pretjerano tanku ali ipak je tanka .Skratila sam kosu,jer mi ovako bolje stoji,a i koristim neki sprej za kosu od kojega izgleda gusca.
Half as pretty- Dreamy Girl
-
Broj poruka : 1428
Moj problem je što mi je kosa jaako gusta.
Polly Samson- Dangerous Lady
- Mesečarka
Broj poruka : 8397
Page 2 of 2 • 1, 2
Page 2 of 2