Šta vas najlakše iznervira?
+67
I love life:)
Sirenna *
Best. <3
Lea-Nikki
phina
dead silence.
Wicked Girl^^
tictac
xX Anng!e Xx
Minnie ♡
Beautiful Dangerous
Gossip Girl.
DarkAngel
Polly Samson
LostSoul
Emily the strange
You Know You Love Me
Dumblewhore
Kate.Fenett
Lollobrigida
*MiMa*97
Praslin<3
Quinn
*~Milica~*
UnLoVeD pRiNcEsS
marija ^^
.Uspomene-Ne-Blede.
Suzana
Dia.♥
Klinkica. :) ♥
Anchyly
*M@R!J@*
popka bebic ^__^
Queeny
(: Just Smile :)
Sanny
Mica'96
Angie:)
jacalub
Iva
Wendy
Amélie.
Euphoria
@ndjel@
* Anchi *
Fallen Like The Sky.
Alexandra 95:)
Dvojki.<3
Bloody.Mary
Aneta Netty
the_sanja
Sookie
dora_95
Carrie <3
*Nina*
Pandora no hako
'-!rry-'
*BoOoPy*Bet*
Tem
*AnGeL*
The Lizard King
Scarlett O'hara
Aurora
Elleonora
Candy
Mikica
Jackie
71 posters
Page 1 of 11
Page 1 of 11 • 1, 2, 3 ... 9, 10, 11
Šta vas najlakše iznervira?
Sta?
mene guzve i babe po busevima...redovi u prodavnicama,odavde,pa do kine,ljudi koji stalno nesto lazu,nepravda,moj kompjuter... :bom:
mene guzve i babe po busevima...redovi u prodavnicama,odavde,pa do kine,ljudi koji stalno nesto lazu,nepravda,moj kompjuter... :bom:
Jackie- Powerful Girl
- Broj poruka : 3046
Godina : 113
Re: Šta vas najlakše iznervira?
мене нервира то када ми неко нешто обећа,а не испуни то обећање које је веома важно,нервира ме лаж...неравда и много тога још...
Mikica- Sweet Girl
- Broj poruka : 453
Location : **Sedim u jednom Pariskom lokalu i lazno se smesim coveku sto gleda svuda oko mene devojke se ljube a ja trazim oci oci kao tvoje**
ovo kao da sam ja pisala :)Jackie wrote:
dosta stvari...uglavnom moje drugarice i tata....:D nekim postupcima koji mi ne odgovaraju...moj komp kada blokira...itd
Elleonora- Dreamy Girl
- Broj poruka : 1371
Godina : 30
Kada drugarica prica i ja taman da pocnem jednu rec i ona, dete, nastavi da trabunja njeno :shock: mada me to malo vise smara nego nervira :lol:
NEPRAVDA to me baš nervira...i sebičnost, kada ljudi samo svoje dupe gledaju, a za tebe ne bi učinili ništa i još to ne kapiraju...
Scarlett O'hara- Admin
- Ja ću imati tebe i ti ćeš imati mene odavde pa do vječnosti, zauvijek, bez početka i bez kraja.
Broj poruka : 8922
Godina : 32
to i mene nervira,ako je ne zanima,nece da cuje ono sto ja hocu da kazem...Aurora wrote:Kada drugarica prica i ja taman da pocnem jednu rec i ona, dete, nastavi da trabunja njeno :shock: mada me to malo vise smara nego nervira :lol:
i zaboravila sam da napisem da me strasno zivcira kada neko pocne da prica odmah protiv srba,bosanaca,crnaca,cigana...najradije bih ga tresnula sa necim,veca budala od takvih ne mozes biti
Jackie- Powerful Girl
Nerviraju me roditelji.. xD
Ne, sad ozbiljno, uzasno me nervira nepravda i licemernost...uhh :x
I nerviraju me "patriote".... I oni pollovi na fejsu, koju su devojke lepse, pa onda samo npr srpkinje stave lepe, a ove ostale nekko "namontiraju" u photoshopu.. uzas... :x
Ne, sad ozbiljno, uzasno me nervira nepravda i licemernost...uhh :x
I nerviraju me "patriote".... I oni pollovi na fejsu, koju su devojke lepse, pa onda samo npr srpkinje stave lepe, a ove ostale nekko "namontiraju" u photoshopu.. uzas... :x
The Lizard King- Dreamy Girl
- Broj poruka : 1013
Godina : 28
Jackie wrote:
i zaboravila sam da napisem da me strasno zivcira kada neko pocne da prica odmah protiv srba,bosanaca,crnaca,cigana...najradije bih ga tresnula sa necim,veca budala od takvih ne mozes biti
Ma i protiv Amerikanaca i ostalih... Ne obozavam ja bas sve narode pa opet ne mislim lose o njima xD
Nervira me ona zesca zatucanost i (ne)pismenost... Svi mi gresimo i to je ok, ali preterivanje je preterivanje
Nervira me moj otac ponekad xD
Nervira me kada se prema meni ponasaju kao prema debilu koji ne zna i ne shvata nista -.-
Nervira me kad neko pise ovako:
wubawyce moja n@jwecja na swety wowim te p00n0 mwahhhh twoya mawena ribitzzz@
hahahahah :lol:
I kad je neko OPSEDNUT zvezdom/patrizanom. Pogotovu klinci, kao nesto se tripuju, pljuju nesto :"pi**e ciganske/grobarske" , ijao.
I kad se neko prenemaze kaad prica, dodje mi da mu zveknem samarcinu.
wubawyce moja n@jwecja na swety wowim te p00n0 mwahhhh twoya mawena ribitzzz@
hahahahah :lol:
I kad je neko OPSEDNUT zvezdom/patrizanom. Pogotovu klinci, kao nesto se tripuju, pljuju nesto :"pi**e ciganske/grobarske" , ijao.
I kad se neko prenemaze kaad prica, dodje mi da mu zveknem samarcinu.
i mene isto! i ono kad kazu zvezda je moj zivot ili partizan,nebitno.smaraju*Candy* wrote:
I kad je neko OPSEDNUT zvezdom/patrizanom.
Jackie- Powerful Girl
nerazumevanje i predrasude (: onda sebicnost i neodgovornost
*AnGeL*- Cool Girl
- Broj poruka : 631
Godina : 31
mama,kad mi se komp restartuje sam od sebe -.-neke osobe,kad nema slatkisa xDDDDD
Tem- Candy Girl
- Broj poruka : 59
Godina : 29
Joj, nerviraju me guzve nasred ulice subotom... jednostavno ne mozes proci, svi se vukuuuu... nervira me i drugarica koja misli da se svaki decko ko joj uputi samo jedan pogled, pali na nju... i nervira me tata sa pricama da sam vec odrasla, i da mogu da nadjem posao tokom leta, da bi imala novac za odecu (hm, mada nije lose imati dovoljno svog novca za odecu :D )
I nervira me brat... i kad neko kuca tj umesto ć, mislim tjao, hotju da ti kazem neshto (sh me ne nervira toliko... xD)...
I nervira me brat... i kad neko kuca tj umesto ć, mislim tjao, hotju da ti kazem neshto (sh me ne nervira toliko... xD)...
*BoOoPy*Bet*- Boom Baby
- Broj poruka : 1644
Godina : 31
to me podseti,neka tamo sto pise npr `helou aj em sou kul`
-.-''
a uzrecica joj `i tou` naStalo od `i to`
stvarno bezveze
-.-''
a uzrecica joj `i tou` naStalo od `i to`
stvarno bezveze
Tem- Candy Girl
- Broj poruka : 59
Godina : 29
Aurora wrote:
Nervira me ona zesca zatucanost i (ne)pismenost... Svi mi gresimo i to je ok, ali preterivanje je preterivanje
Da. Kada posle petog-setog razreda pisu: neznam, nemogu, nemoram... Znaci to ne da me izludjuje nego 3|:) 3|:) 3|:) 3|:) Ili npr: videce te, cuce te, to uglavnom pisu likovi iz SREDNJE SKOLE... Znaci to je katastrofa... Ja sam uglavnom perfekcionista sto se tica pravopisa i gramatike, i trudim se da se pravilno izrazavam tako da me te greske izludjuju...
ali ako hocu nekom da kazem da ce neko da ga vidi xD ?
Videcete vi
Skloni se, videce te xD
Videcete vi
Skloni se, videce te xD
Ma to sto si ti napisala to je normalno, ali oni ovo pisu u drugom kontekstu, npr: videce te vi kad mi budemo uradili to i to...
Nerwiraju me danil0 puric i maja krst0wic xD,bar danas
'-!rry-'- Sweet Girl
- Broj poruka : 412
Moja sestraaaaaa sa njenim glooopostimaaa...
Pandora no hako- Dreamy Girl
- Broj poruka : 1300
Godina : 103
Nervira me par osoba koje imaju sposobnost da me samo jednom svojom recenicom izbace iz takta... xD
Nervira me netolerancija,primitivnost i sl.
Osobe koje se foliraju i misle da su najbolje,najlepse,najpametnije...
Osobe koje ne umeju da priznaju svoje greske i kazu "Izvini..."
I tako to... I naravno,momci koji glume neke face,koji su prosti itd.
Mnogo toga mene nervira izgleda... :/ xDD
Nervira me netolerancija,primitivnost i sl.
Osobe koje se foliraju i misle da su najbolje,najlepse,najpametnije...
Osobe koje ne umeju da priznaju svoje greske i kazu "Izvini..."
I tako to... I naravno,momci koji glume neke face,koji su prosti itd.
Mnogo toga mene nervira izgleda... :/ xDD
*Nina*- Dreamy Girl
- Broj poruka : 1097
Godina : 34
imam malo poduzi spisak.....ovako:nervira me kad devojke kao navijaju za neki tim,a uopste ne gledaju utakmice i ne zneju ni ko igra,osobe koje misle da je biti lezbejka ili homoseksualac nesto strasno i kojje vredjaju te osobe,nerviraju me oni koji zezaju one koji su slabiji od njih a i sami su idioti,tinejdzeri od 13 ili 14 godina koji se prave face tako sto piju i puse,devojcice od 11,12 godina koje su 1000000000 puta utripovanije od mene koja cu sad da napunim 14 i kao imaju momke i oblace se kao da imaju 20 godina,prostacine,primitivci(posebno oni koji misle da su zanimljivi i face sa takvim ponasanjem),drugarice koje misle da su svi zaljubljeni u njih,a ustw nisu nista posebno lepe,osobe koje imaju previsoko misljenje o sebi,ali i one koje su previse povucene(iako to mnogi smatraju vrlinom,to moze uzasno da me iznervira),one osobe koje su npr.u skoli dobre,pristojne a inace su kucketine.nervira me glupost devojaka od 13,14 godina koje se vuku sa nekim mocima od 20 i vise,a posebno takvi momci koji mogu da izlaze sa toliko mladjim od sebe.....nerviraju me moji roditelji i kad moram da radim nesto sto mi se ne radi,vecina nasih obicaja koji se i danas postuju.eto,to su samo neke od stwari:)
Carrie <3- Glamour Girl
- Broj poruka : 2988
Auuuu pa ti se izgleda često nerviraš xD
Nervira me kada vidim ili znam za neku od 11-12-13 godina koja je luda za onim ofucanim Winx vilama...foooy!!!
Nervira me kada vidim ili znam za neku od 11-12-13 godina koja je luda za onim ofucanim Winx vilama...foooy!!!
Pandora no hako- Dreamy Girl
- Broj poruka : 1300
Godina : 103
Page 1 of 11 • 1, 2, 3 ... 9, 10, 11
Page 1 of 11