Paramore
+26
Polly Samson
DarkAngel
Angie:)
Anchyly
Suzana
Dvojki.<3
*Little_♥_Princess*
LeFtBeHiNd - Evs
Amélie.
*Tinna94*
Eva
robin.
Sookie
Breathe ^
Asse
Voodoo Child
Dark Valo Princess
Bloody.Mary
Scarlett O'hara
babydoll
Bloo
Fallen Like The Sky.
*AnGeL*
Aurora
Jackie
Me myself and I ;)
30 posters
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Paramore
First topic message reminder :
Paramore je američki rock bend iz grada Franklin u državi Tennessee, osnovan 2004. Članovi su pjevač i klavijaturist Hayley Williams, gitarist Josh Farro, basist Jeremy Davis, bubnjar Zac Farro, i ritam-gitarist Taylor York.
Grupa je svoj debi-album All We Know Is Falling izdala 2005, a drugi album Riot! iz 2007. godine je dobio platinasti tiraž u SAD, odnosno zlatni tiraž u Australiji, Kanadi, Novom Zelandu i UK. Treći album Brand New Eyes, izdan 29. septembra 2009. godine, je dosegao najviša mjesta na top-listama.
Paramore je američki rock bend iz grada Franklin u državi Tennessee, osnovan 2004. Članovi su pjevač i klavijaturist Hayley Williams, gitarist Josh Farro, basist Jeremy Davis, bubnjar Zac Farro, i ritam-gitarist Taylor York.
Grupa je svoj debi-album All We Know Is Falling izdala 2005, a drugi album Riot! iz 2007. godine je dobio platinasti tiraž u SAD, odnosno zlatni tiraž u Australiji, Kanadi, Novom Zelandu i UK. Treći album Brand New Eyes, izdan 29. septembra 2009. godine, je dosegao najviša mjesta na top-listama.
Re: Paramore
Okey... nmvz...
I meni se svidjaju njene frizure...Uvek su lude i lepo joj stojee...
Najbolja nijansa mi je narandzasta... i mozda malo plava ili crvena..nznm...maa sve su joj lepe... ^_^
I meni se svidjaju njene frizure...Uvek su lude i lepo joj stojee...
Najbolja nijansa mi je narandzasta... i mozda malo plava ili crvena..nznm...maa sve su joj lepe... ^_^
svidjaju mi se, ali ne neshto previshe. a haylina kosaaa... wow!
meni su ove boje najbolje
meni su ove boje najbolje
Bloody.Mary- Moderator
- Broj poruka : 11102
Godina : 32
...ma i ona ce da postane kao i avril...kako je krenula nije daleko...pogledajte na sta sada lici...
http://cdn.buzznet.com/assets/users16/paramore101/default/hayley_williams--large-msg-119360917616.jpg
...bas joj uzasno stoji...
http://userserve-ak.last.fm/serve/500/35933809/Paramore+Hayley.jpg
http://cdn.buzznet.com/assets/users16/paramore101/default/hayley_williams--large-msg-119360917616.jpg
...bas joj uzasno stoji...
http://userserve-ak.last.fm/serve/500/35933809/Paramore+Hayley.jpg
Gost- Guest
izgleda nekako isprano. bolje joj je bilo pre.
Bloody.Mary- Moderator
- Broj poruka : 11102
Jedan od mojih fav bendova...Iako sam ooooogrooooman fan Twilight sage,za Paramore sam cula jos pre nego sto su uradili Decode....Tj.ja sam za Twilight cula kad sam videla da Paramore radi soundtrack za film....Malo me nervira kad povezuju Twilight i Paramore,ali dobro...:D
Dark Valo Princess- Sweet Girl
- Broj poruka : 596
Godina : 31
Jooooj ja sam prije jedno godinu i po bila luda za njima...cak sam i msn posvetila Paramore-u xD Sad ih slusam kad se sjetim, stvarno imaju mocne pjesme...Najjace su mi: Misery Buisness, Crush Crush Crush, That's what you get, Igorance, Decode...:D
Voodoo Child- Candy Girl
- Broj poruka : 241
Godina : 29
Tema vec postoji.
Sookie- Chocolate Babe
- If you love me why am I dying?
Broj poruka : 4696
spojila sam teme...
Scarlett O'hara- Admin
- Ja ću imati tebe i ti ćeš imati mene odavde pa do vječnosti, zauvijek, bez početka i bez kraja.
Broj poruka : 8922
Joj ima da ubijem onu bitch sto se udala za njega xDD Trebalo je Josh da saceka MENE!!! :lol:
super su..pre sam ih slusala. sad manje..
Eva- Candy Girl
- Broj poruka : 292
Pa ne wollim ix basx.. izgledaju strawa ali pesme su im bljak,msm bar meni..msm brt probijaju usxi!
*Tinna94*- Candy Girl
- Broj poruka : 86
Godina : 30
Bloo wrote:Aaa pevacica ima tako dobruuu kosu :)
Meni njena kosa lici na crknutu lisicu
izgleda spaljeno,i odvratno...
Mozda je sad promenila boju,ali ona narandzastosucmurastacrknutalisica koju je imala kad su se pojavili, je bljak
Sookie- Chocolate Babe
- If you love me why am I dying?
Broj poruka : 4696
OBOŽAVAM!!!!!!!
Dark Valo Princess- Sweet Girl
- Broj poruka : 596
Godina : 31
extraaa suu :)
LeFtBeHiNd - Evs- Candy Girl