Domaća muzika
+51
providna_duga
LostSoul
Anchyly
...Mi.Mi...
*~Milica~*
DarkAngel
UnLoVeD pRiNcEsS
Suzana
MilicaIM
Voodoo Child
Iva
Sookie
Mala TasHa :)
Tarja
I LOVE JUSTIN BIEBER
Angel_Of_Death
Dvojki.<3
.Elen4iii^^.
Bloo
... FaLLeN AnGeL ...
'-!rry-'
Mikica
Fallen Like The Sky.
Scarlett O'hara
rock princess
Daenerys Targaryen
Aneta Netty
Halliwell Girl
Ariel
Wendy
) Djavolitza 95 )
Cloe <3
Lady Brooke :*
Jackie
Aurora
BRANA93
Yellow Kitty
The Lizard King
*AnGeL*
Nadalija:):):)
(= Tina =)
Candy
laura
*Alexandra*
Branchica
*~Veronica Sanches~*
Smajlica
*Nina*
Vanessa
Bloom
*Aysha*
55 posters
Page 1 of 6
Page 1 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Domaća muzika
Hey GIRLS,sta slusate od domace muzike???Ja obozavam Borisa Novkovica,Zeljka Joksimovica,Cvetu Majtanovic,Milenu Vucic...Wi :?:
*Aysha*- Cool Girl
- Broj poruka : 873
Godina : 31
Re: Domaća muzika
Aleksandru Radovic,zeljka Joksimovica,sashu kovachevica,Neverne Bebe,Amadeus bend... Njih bash volim...
Toshe Proeski naravno....
:gtreyer:
Bloom- Dreamy Girl
- Broj poruka : 1401
Godina : 30
flamingosi, toshe, chola, aleksandra i tina kowach, zeljko joksimowic,negatiw...
Vanessa- Cool Girl
- Broj poruka : 844
E da i Flamingosi...Jel voli neko Cvetu Majtanovic?
*Aysha*- Cool Girl
LILONA wrote:E da i Flamingosi...Jel voli neko Cvetu Majtanovic?
Joj,ja je bash ne gotiwim :evil: Ne slusham bash domacu muziku osim Tosheta...Njega bash wolim da slusham,ima jako lepe pesme :heart: :heart:
*Nina*- Dreamy Girl
- Broj poruka : 1097
Godina : 34
Milana Stankovitja, Zheljka Joksimovitja, Tosheta Proeskog... :gitara:
Smajlica- Candy Girl
- Broj poruka : 30
Godina : 33
A kako vam se cini Boris Novkovic?Meni je on najbolji.....Ima prelepe pesme...Izdvajam-Zlatna jabuka,Ko je kriv, Staklo,Pijesak,Vukovi umiru sami,Daleko i naravno neprevazidjena Tamara.......
*Aysha*- Cool Girl
Ne wolim ga bash...tj. ne slusham ga...Dobre su mi pesme Daleko i Tamara...
*Nina*- Dreamy Girl
Od domaceg slusam Neverne bebe,Borisa Novkovica,Riblju corbu,Van Goga,Bjelo dugme,Prljavo kazaliste,Plavi orkestar,Azru,YU grupu,Zabranjeno pusenje........................ :D
Gost- Guest
I ti volish MILANA??? ...drago mi je zbog toga...ja ga isto obozavam... volim i...Cholu,Zeljka J.,Borisa N.,i kraljicu nad kraljicama...TIJANU DAPCHEVIC!!!!Smajlica wrote:Milana Stankovitja, Zheljka Joksimovitja, Tosheta Proeskog... :gitara:
*~Veronica Sanches~*- Candy Girl
- Broj poruka : 87
LeeLONA wrote:A kako vam se cini Boris Novkovic?Meni je on najbolji.....Ima prelepe pesme...Izdvajam-Zlatna jabuka,Ko je kriv, Staklo,Pijesak,Vukovi umiru sami,Daleko i naravno neprevazidjena Tamara.......
Ja ga ne volim...nimalo... :|
U poslednje vreme stalno slusham prljavo kazalishte...eee...kako voli onu pemu ''Zbog mene ne plachi.suza nisam vredan,...kasno je da se sada menjam...'' :D
Bloom- Dreamy Girl
- Broj poruka : 1401
*~Veronica Sanches~* wrote:I ti volish MILANA??? ...drago mi je zbog toga...ja ga isto obozavam... volim i...Cholu,Zeljka J.,Borisa N.,i kraljicu nad kraljicama...TIJANU DAPCHEVIC!!!!Smajlica wrote:Milana Stankovitja, Zheljka Joksimovitja, Tosheta Proeskog... :gitara:
Volis Borisa???Ja ga obozawam!Ima sooper pesme!!!
*Aysha*- Cool Girl
Volis Borisa???Ja ga obozawam!Ima sooper pesme!!![/quote]
Ma obozavam ga...naj mi je pesma "ko sam bez tebe"
Ma obozavam ga...naj mi je pesma "ko sam bez tebe"
Jupiiiiiiiiiiiiiii........................konacno da nadjem nekog ko voli Borisa!!!Meni se mnogo svidja pesma Eloise!I naravno jos milion drugih!E da,i Ko je kriv,u duetu sa Severinom!
*Aysha*- Cool Girl
Ma on je kralj...i meni su te extra... :gtreyer:
Volimo iste stvari NEVERNE BEBE!!!! obozavam ih i sve ostale sto si navela!!!!Bloom wrote:Aleksandru Radovic,zeljka Joksimovica,sashu kovachevica,Neverne Bebe,Amadeus bend... Njih bash volim...
volim i njega i cvetu!!LeeLONA wrote:A kako vam se cini Boris Novkovic?Meni je on najbolji.....Ima prelepe pesme...Izdvajam-Zlatna jabuka,Ko je kriv, Staklo,Pijesak,Vukovi umiru sami,Daleko i naravno neprevazidjena Tamara.......
branka96 wrote:volim i njega i cvetu!!LeeLONA wrote:A kako vam se cini Boris Novkovic?Meni je on najbolji.....Ima prelepe pesme...Izdvajam-Zlatna jabuka,Ko je kriv, Staklo,Pijesak,Vukovi umiru sami,Daleko i naravno neprevazidjena Tamara.......
Zezash???????? :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
*Aysha*- Cool Girl
NE ;) :gtreyer:LeeLONA wrote:branka96 wrote:volim i njega i cvetu!!LeeLONA wrote:A kako vam se cini Boris Novkovic?Meni je on najbolji.....Ima prelepe pesme...Izdvajam-Zlatna jabuka,Ko je kriv, Staklo,Pijesak,Vukovi umiru sami,Daleko i naravno neprevazidjena Tamara.......
*Alexandra* wrote:Mene Cveta nervira!!
Jao ja je mrzim! :evil: :evil: :evil:
*Nina*- Dreamy Girl
branka96 wrote:NE ;) :gtreyer:LeeLONA wrote:branka96 wrote:volim i njega i cvetu!!LeeLONA wrote:A kako vam se cini Boris Novkovic?Meni je on najbolji.....Ima prelepe pesme...Izdvajam-Zlatna jabuka,Ko je kriv, Staklo,Pijesak,Vukovi umiru sami,Daleko i naravno neprevazidjena Tamara.......
Ja je obozawam!Bas me je odusewila sinoc na Beoviziji :gtreyer: Koje su ti najj pesme,Branka?
*Aysha*- Cool Girl
Jao, meni je Cveta sinoc bila odvratnaaaaaaaaaaaaaa! Mislim ja je ionako ne volim, (nadam se da se niko ne ljuti zbog toga...?!) ali kad sam je videla onako, kako se gubi i divlja po sceni, uz to mi se pesma ne svidja, uz to kad sam videla sta je obukla i obula???!!!! Uzassssssss
*Alexandra*- Candy Girl
- Broj poruka : 65
*Alexandra* wrote:Jao, meni je Cveta sinoc bila odvratnaaaaaaaaaaaaaa! Mislim ja je ionako ne volim, (nadam se da se niko ne ljuti zbog toga...?!) ali kad sam je videla onako, kako se gubi i divlja po sceni, uz to mi se pesma ne svidja, uz to kad sam videla sta je obukla i obula???!!!! Uzassssssss
Dobro,ne morash da wredjash,ukusi su razlichiti. :evil: :evil: :evil:
@Branka,shta ti kazes?Meni je bash zao sto nije pobedila,ali to se i ocekivalo,ovde se originalnost slabo ceni......
*Aysha*- Cool Girl
Nije mi namera bila da vredjam, sorry ako si tako protumacila. Blazim recima o njoj ne mogu da pricam,. posto se iznerviram kad pomslim na nju... Tako da necu vise ni da je spominjem. Samo sam htela da iznesem svoje misljenje... NIsam ni ocekivala da se slaze sa misljenjima ostalih.
*Alexandra*- Candy Girl
- Broj poruka : 65
Page 1 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Page 1 of 6