Harry Potter (Hari Poter)
+42
MoonGirl
Dia.♥
Chocolina.
Gossip Girl.
Praslin<3
Lady Bird
Sookie
Fallen Like The Sky.
Scarlett O'hara
LostSoul
Lady Bo!
Angie:)
Maja_97
Euphoria
babydoll
Bloody.Mary
little girl
Elleonora
Dvojki.<3
*Gatita de Any*
Andjela'95
~FictionFreak~
Ariel
[:Tijana:]
Aneta Netty
^_kety_^
*p*r*i*n*c*e*s*s*
Daenerys Targaryen
Aurora
ir@
dora_95
jokac
Jackie
coolgirls
*pink*angel*
Cute_Girl
Natsi
*BoOoPy*Bet*
Lana_93
Vanessa
Candy
*Aysha*
46 posters
Page 5 of 6
Page 5 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Harry Potter (Hari Poter)
First topic message reminder :
Serijal filmova o mladom čarobnjaku Hariju Poteru zasnovan na romanima britanske autorke Dž. K. Rouling koji se sastoji od ukupno 8 filmova:
Hari Poter i Kamen mudrosti (Harry Potter and the Philosopher’s Stone, u SAD Harry Potter and the Sorcerer’s Stone)
Prikazan: 16. novembra 2001. godine
Režija: Chris Columbus
Hari Poter i Dvorana tajni (Harry Potter and the Chamber of Secrets)
Prikazan: 15. novembra 2002. godine
Hari Poter i zatvorenik iz Askabana (Harry Potter and the Prisoner of Azkaban)
Prikazan: 4. juna 2004. godine, u Velikoj Britaniji 31. maja 2004. godine
Režija: Alfonso Cuarón
Hari Poter i vatreni pehar (Harry Potter and the Goblet of Fire)
Prikazan: 18. novembra 2005. godine
Režija: Mike Newell
Hari Poter i Red feniksa (Harry Potter and the Order of the Phoenix)
Prikazan: 12. jula 2007. godine
Režija: David Yates
Hari Poter i polukrvni princ (Harry Potter and the Half-Blood Prince)
Prikazan: 15. jula 2009. godine
Hari Poter i relikvije Smrti: prvi deo (Harry Potter and the Deathly Hallows - Part 1)
Prikazan: 19. novembra 2010. godine
Hari Poter i relikvije Smrti: drugi deo (Harry Potter and the Deathly Hallows - Part 2)
Prikazan: 15 jula 2011. godine
Serijal filmova o mladom čarobnjaku Hariju Poteru zasnovan na romanima britanske autorke Dž. K. Rouling koji se sastoji od ukupno 8 filmova:
Hari Poter i Kamen mudrosti (Harry Potter and the Philosopher’s Stone, u SAD Harry Potter and the Sorcerer’s Stone)
Prikazan: 16. novembra 2001. godine
Hari Poter i Dvorana tajni (Harry Potter and the Chamber of Secrets)
Prikazan: 15. novembra 2002. godine
Hari Poter i zatvorenik iz Askabana (Harry Potter and the Prisoner of Azkaban)
Prikazan: 4. juna 2004. godine, u Velikoj Britaniji 31. maja 2004. godine
Režija: Alfonso Cuarón
Hari Poter i vatreni pehar (Harry Potter and the Goblet of Fire)
Prikazan: 18. novembra 2005. godine
Režija: Mike Newell
Hari Poter i Red feniksa (Harry Potter and the Order of the Phoenix)
Prikazan: 12. jula 2007. godine
Hari Poter i polukrvni princ (Harry Potter and the Half-Blood Prince)
Prikazan: 15. jula 2009. godine
Hari Poter i relikvije Smrti: prvi deo (Harry Potter and the Deathly Hallows - Part 1)
Prikazan: 19. novembra 2010. godine
Hari Poter i relikvije Smrti: drugi deo (Harry Potter and the Deathly Hallows - Part 2)
Prikazan: 15 jula 2011. godine
*Aysha*- Cool Girl
- Broj poruka : 873
Godina : 31
Re: Harry Potter (Hari Poter)
jao jao došla sam u bg danas i sutra obavezno idem da pogledam, jedva čekam :D
jako mi je žao što nisam bila tu za premijeru :/
jako mi je žao što nisam bila tu za premijeru :/
Bloody.Mary- Moderator
- Broj poruka : 11102
Godina : 32
Ja sam se isplakala zbog Dobija dok sam gledala prethodni deo, mogu da zamislim kako ce mi sad biti.Jedva cekam da pogledam.
A planiram da , posto inace nemam zivot, sednem i odgledam sve delove, jedan za drugim.
A planiram da , posto inace nemam zivot, sednem i odgledam sve delove, jedan za drugim.
Sookie- Chocolate Babe
- If you love me why am I dying?
Broj poruka : 4696
Godina : 29
Gledala sam juce IV deo
Nisam znala da glumi David Tennant :O . Ja ga mnogo volim xD
Trebalo je da bude malo vise scena sa njim :D
Bezveze sto se uopste nije pominjalo ispitivanje, trebalo je bar malo, ovako je bilo glupo -.-
Isto kao i za mapu, nisu pomenuli ko je napravo, iskreno cini mi se kao jedna od vaznijih cinjenica u filmu jer kako bi Lupin uopste onda znao da je otvori (oni koji su citali knjigu znaju a ovako nekako ostaje prazno :/). Bar se ja ne secam da je to pomenuo O_o
Nisam znala da glumi David Tennant :O . Ja ga mnogo volim xD
Trebalo je da bude malo vise scena sa njim :D
Bezveze sto se uopste nije pominjalo ispitivanje, trebalo je bar malo, ovako je bilo glupo -.-
Isto kao i za mapu, nisu pomenuli ko je napravo, iskreno cini mi se kao jedna od vaznijih cinjenica u filmu jer kako bi Lupin uopste onda znao da je otvori (oni koji su citali knjigu znaju a ovako nekako ostaje prazno :/). Bar se ja ne secam da je to pomenuo O_o
Po meni, 4. deo je najgore uradjen.
Scena sa zmajem je TOTALNO izmenjena. To mi se nikako ne svidja. -.-'
Slazem se za ispitivanje..
Pre neki dan sam gledala film i bas onako O_o
Koliko stvari su propustili.. Sta vec..
Mozda jesu sitnice, al' bez tih sitnica, cela prica ne moze da se uklopi..
I u HP i Relikvije Smrti 1. deo, koliko se secam, smrtozderi su dosli tamo u Godrikovu dolinu, kad je Harija napala ona zmija, dok se u filmu uopste ne pojavljuju.
I, Lunin otac je poslao sovu, valjda, a u filmu nije bilo tako, i nisu njih odmah pronasli, nego su u satoru rekli 'Voldemor' i oni se pojavili, i posle su otkrili da je nesto napravljeno, zato sto retko ko sme da izgovori njegovo ime, il' sta vec. O_o
Mozda jesu gluposti, al' mene nervira sto nema tako tih delova.
Cela scena u kuci Luninog oca mi je glupo napravljena.
Suuuutra idem da gleeeedam druuuuugi deo. :DDD
Tururururururur. ^____^
Scena sa zmajem je TOTALNO izmenjena. To mi se nikako ne svidja. -.-'
Slazem se za ispitivanje..
Pre neki dan sam gledala film i bas onako O_o
Koliko stvari su propustili.. Sta vec..
Mozda jesu sitnice, al' bez tih sitnica, cela prica ne moze da se uklopi..
I u HP i Relikvije Smrti 1. deo, koliko se secam, smrtozderi su dosli tamo u Godrikovu dolinu, kad je Harija napala ona zmija, dok se u filmu uopste ne pojavljuju.
I, Lunin otac je poslao sovu, valjda, a u filmu nije bilo tako, i nisu njih odmah pronasli, nego su u satoru rekli 'Voldemor' i oni se pojavili, i posle su otkrili da je nesto napravljeno, zato sto retko ko sme da izgovori njegovo ime, il' sta vec. O_o
Suuuutra idem da gleeeedam druuuuugi deo. :DDD
Tururururururur. ^____^
ja skidam sada drugi deo pa cu da proverim koliko je los snimak xD
i da li je to uopste to XD
Da, IV je definitivno mogao da bude bolji...
Nekada bas sve ostaje nedoreceno... -.-
i da li je to uopste to XD
Da, IV je definitivno mogao da bude bolji...
Nekada bas sve ostaje nedoreceno... -.-
Neka, bolji dozivljaj u bioskopu. :D
A i gledacu online, kad rese da postave. O_o
I 6. takodje.-.-'
Uopste mi se ne svidja scena u pecini. -.-'
A i gledacu online, kad rese da postave. O_o
I 6. takodje.-.-'
Uopste mi se ne svidja scena u pecini. -.-'
Pa kad ne mogu u bioskop ja ga pravim kuci xD
Meni uvek prekine na pola.
Sve pre toga mogu da postum posle nista iako mi se skroz ucita
Meni uvek prekine na pola.
Sve pre toga mogu da postum posle nista iako mi se skroz ucita
Koookice! xD :D
Ja sam prvi deo relikvija odgledala online pre neki dan, i sve mi je savrseno radilo. O_o
samo prevod nisam imala, al' dobro. xD
Ja sam prvi deo relikvija odgledala online pre neki dan, i sve mi je savrseno radilo. O_o
samo prevod nisam imala, al' dobro. xD
Dvojki.<3 wrote:
Mene je u prvom delu najvise iznervirala scena sa testamentom jer je onaj ministar magije ispao dobrica, dok ih je u knjizi napadao sve: "Sto ti na Dambldor ostavio ovo, sto ti je ostavio ono?"
Ne smeta meni toliko kad izmene scene koliko mi smeta kada izmene karakteristike likova i neke momente koje ih obelezavaju kao licnosti.
Ja volim ali nnikad nisam uspela bas da pogledam neki deo do kraja xD ustv. samo jedan!
A ja ih volim... i sada citam knjigu,suuuper je. ;)
A ja ih volim... i sada citam knjigu,suuuper je. ;)
Gossip Girl.- Special Snowflake
-
Broj poruka : 8665
Godina : 28
Da, tacno.. I jeste li bliski sa Dambldorom..Fallen Like The Sky. wrote:Dvojki.<3 wrote:
Mene je u prvom delu najvise iznervirala scena sa testamentom jer je onaj ministar magije ispao dobrica, dok ih je u knjizi napadao sve: "Sto ti na Dambldor ostavio ovo, sto ti je ostavio ono?"
Ne smeta meni toliko kad izmene scene koliko mi smeta kada izmene karakteristike likova i neke momente koje ih obelezavaju kao licnosti.
I, kol'ko se secam, oni Harija nisu prepoznali po Hedvigi, nego po cini.. Onu sto uvek koristi.
I nisu svi isli u jazbinu, nego su imali razlicita mesta dolaska, i posle se prebacivali tamo.
Takodje bih volela da su malo vise razradili scenu sa Kricerom, posto je na kraju ispao dobar, dok u filmu ni reci o tome. O_o
Iznervialo me je sto se u film on u HP i Relikvijama Smrti 1. put upoznao sa Mandagusom i Bilom, a u HP i Polukrvni Princ pise kako ce on da prebije ovoga zato sto krade Sirijusove stvari. O.o
I Crverep uopste ne umire. Alo?! O_o
Hajde Mandagus jos ok, ali Bil?! Da se upozna sa njim tek u sedmom delu, na cemu su oni. A u knjizi su svi imali sove, naravno da ga nisu prepoznali po sovi.
gledala sam jučee ^^
malo sam razočarana. ona scena kada smrtožderi napadaju hogvorts je tako bednaaaaaaaaaaaaa. i smrt lupina i tonks je tako malo prikazana o.O
knjiga je ljubav <3
uz knjigu sam oči isplakala a uz film ništa.
malo sam razočarana. ona scena kada smrtožderi napadaju hogvorts je tako bednaaaaaaaaaaaaa. i smrt lupina i tonks je tako malo prikazana o.O
knjiga je ljubav <3
uz knjigu sam oči isplakala a uz film ništa.
Bloody.Mary- Moderator
- Broj poruka : 11102
Godina : 32
Sto se tice filma, plakala sam samo kod Sirijusovih uspomena.
Ali najgore mi je ona scena smrti Freda, Tonks i Lupina, pa je*ote kao da se nisu pojavljivali i borili u prethodnim delovima, nego oni samo kukaju i kao mrtvi.. I niceg nema!
I film je trajao krace nesgo sto su rekli. O_O
Sto nisu razradili celu tu scenu, jbt. -.-
Iznervirala sam se zbog toga. -.-
I sam kraj mi je nekako.. bedan.
Ovi sede, ovi masu i placu..
Takodje me iznerviralo sto nema scene u kojoj Hari popravlja svoj stapic, i ne vraca ga Dambldoru, nego ga samo baca.. O_o
I ne razumem zasto je Golj odjednom postao crnac? xD
I ja sam baaas htela da vidim Tedija Lupina. :(
Ali najgore mi je ona scena smrti Freda, Tonks i Lupina, pa je*ote kao da se nisu pojavljivali i borili u prethodnim delovima, nego oni samo kukaju i kao mrtvi.. I niceg nema!
I film je trajao krace nesgo sto su rekli. O_O
Sto nisu razradili celu tu scenu, jbt. -.-
Iznervirala sam se zbog toga. -.-
I sam kraj mi je nekako.. bedan.
Ovi sede, ovi masu i placu..
Takodje me iznerviralo sto nema scene u kojoj Hari popravlja svoj stapic, i ne vraca ga Dambldoru, nego ga samo baca.. O_o
I ne razumem zasto je Golj odjednom postao crnac? xD
I ja sam baaas htela da vidim Tedija Lupina. :(
*Snejpovih uspomena
*Kreb, ne Gojl. Nije postao crnac, nego je glumac koji tumači njegovu ulogu imao problema sa narkoticima, pa su zamenili njegov lik.
Uglavnom bih se složila sa vama, ali ja sada MORAM da posmatram film odvojeno od knjige i da ga volim kao takvog.
*Kreb, ne Gojl. Nije postao crnac, nego je glumac koji tumači njegovu ulogu imao problema sa narkoticima, pa su zamenili njegov lik.
Uglavnom bih se složila sa vama, ali ja sada MORAM da posmatram film odvojeno od knjige i da ga volim kao takvog.
U moju odbranu, nisam oka sklopila dva dana. xD
Hah, nisam znala.
I Lavander je prvih 3-4 dela bila crnkinja, i onda ju je u HP i Polukrvni Princ tumacila belkinja. O_o
I ona je umrla, a to se nigde ne pominje. -.-
Hm, film.. Mozda nisam dovoljno paznje posvetila tom delu, al' meni nikako ne ide u glavu sta se desilo onim smrtozderima, bratom i sestrom?
Jer Mekgonalgova je non stop bacala kletve na Snejpa, i u sledecoj sceni ono dvoje na podu? O.o
I suvise je bilo pretrpano na onim stepenicama. Trebali su lepo odvesti maloletne na sigurno.
Aaa, ne mogu. -.-
A Ron i Hermiona kad su se poljubili.
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaai *_____________________________________________*
Hah, nisam znala.
I Lavander je prvih 3-4 dela bila crnkinja, i onda ju je u HP i Polukrvni Princ tumacila belkinja. O_o
I ona je umrla, a to se nigde ne pominje. -.-
Hm, film.. Mozda nisam dovoljno paznje posvetila tom delu, al' meni nikako ne ide u glavu sta se desilo onim smrtozderima, bratom i sestrom?
Jer Mekgonalgova je non stop bacala kletve na Snejpa, i u sledecoj sceni ono dvoje na podu? O.o
I suvise je bilo pretrpano na onim stepenicama. Trebali su lepo odvesti maloletne na sigurno.
Aaa, ne mogu. -.-
A Ron i Hermiona kad su se poljubili.
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaai *_____________________________________________*
Ljudi, moooolim vaaaas, nemojte da otkrivate detalje poslednjeg dela.
Ili napisite Spoiler Alert, cisto da znam da ne gledam u post.
Ili napisite Spoiler Alert, cisto da znam da ne gledam u post.
Sookie- Chocolate Babe
I prilicno je glupo sto se u borbi za Hogvors nigde ne pojavljuje Persi.
Fallen Like The Sky. wrote:Spoileri, kakvi spoileri? Jeste čitali knjigu ili niste?
Spoileri, u smislu, otkrivate detalje.Nisam citala knjigu, a nisam jos gledala poslednji deo..
Sookie- Chocolate Babe
Dvojki.<3 wrote:I prilicno je glupo sto se u borbi za Hogvors nigde ne pojavljuje Persi.
Ne svidja mi se sto su to promenili. Drugi deo ne traje dugo, mogli su jos stvari da ubace (i scenu u direktorovoj kancelariji sa stapicima) bar jos 10 minuta filma
Scene sa Persijem u 7. delu su legendarne i jako mi je zao sto nisu ubacili nijednu. Nikad mi nije bio medju omiljenim likovima, ali u 7. delu sam htela da ga zagrlim i izljubim koliki je car ispao i jako mi je zao sto su izbacili njegove scene, ako izgovori ukupno 10 recenica... Ali svako mu je na mestu, po prvi put u zivotu.
Po meni, najlosije je uradjen V deo.
Sve najvaznije su rekli a opet kao da pola nisu stavili u film -.-
Sve najvaznije su rekli a opet kao da pola nisu stavili u film -.-
Slazem se, V deo mi se nije svideo.
Meni su naj 1. i 3.
Meni su naj 1. i 3.
Sookie- Chocolate Babe
I nije hteo da ostavi Freda, iako je i sam mogao da izgubi zivot.
I zaista su mogli dodati jos 3o minuta filmu, prekratko je trajao.. Taman bi imali vremena da razrade Fredovu, Lupinovu i Tonksinu smrti, izmedju ostalog.
Nit' ima malog Kriveja. Jos on nije hteo da ode sa ostalima. :|
I prilicno mi je glupo sto su ucenici jurili kao muve bez glave po Hogvorstu, pa ne da bi umrlo preko stotinu njih da je zaista tako bilo, nego ono.. -___-"
Meni je iz tog dela najvise u secanju ostala Sirijusova smrt. :|
Nervira me sto je u filmu Hari iskoristio Protego, i usao u Snejpov um (a u knjigama ga toliko hvalise kao sjajnog oklumenta, il' kako se vec kaze, ne znam), dok je u knjizi usao u sito-za-misli. Ako je Snejp vec toliko brilijantan u oklumenciji, lako je mogao da spreci Harija da "zaviri" u njegov um.
A i s obzirom da je HP i Red Feniksa najveca knjiga, mogli su i nju iz dva dela. Tururur. ^__^ xD
I zaista su mogli dodati jos 3o minuta filmu, prekratko je trajao.. Taman bi imali vremena da razrade Fredovu, Lupinovu i Tonksinu smrti, izmedju ostalog.
Nit' ima malog Kriveja. Jos on nije hteo da ode sa ostalima. :|
I prilicno mi je glupo sto su ucenici jurili kao muve bez glave po Hogvorstu, pa ne da bi umrlo preko stotinu njih da je zaista tako bilo, nego ono.. -___-"
Meni je iz tog dela najvise u secanju ostala Sirijusova smrt. :|
Nervira me sto je u filmu Hari iskoristio Protego, i usao u Snejpov um (a u knjigama ga toliko hvalise kao sjajnog oklumenta, il' kako se vec kaze, ne znam), dok je u knjizi usao u sito-za-misli. Ako je Snejp vec toliko brilijantan u oklumenciji, lako je mogao da spreci Harija da "zaviri" u njegov um.
A i s obzirom da je HP i Red Feniksa najveca knjiga, mogli su i nju iz dva dela. Tururur. ^__^ xD
Page 5 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Page 5 of 6