Justin Bieber
+52
-Miniie ^^
✯Jetza✯
MoonGirl
mrs. sunshine
* Diamond *
Half as pretty
Polly Samson
Sirenna *
Minnie ♡
*Always in love-Jellena*
Gossip Girl.
Praslin<3
Beautiful Dangerous
Sarah Lago
MissSunshine.
AmeriicanGirl
Angel_Of_Death
Aida_Honey
Tool
Lady Halliwell
Wendy
Forever young ♥.
Lollobrigida
Lonely Angel.♥
Superstar
Amélie.
Anchyly
PunkRockChick
Iva
DarkAngel
dulce niña<3
Angie:)
(: Just Smile :)
Flower_Grown_Wild
dora_95
savagegarden
Dark Valo Princess
Jackie
London Child.^^
Bloody.Mary
Tarja
Scarlett O'hara
Dvojki.<3
Sookie
Pandora no hako
<3iwloveu<3
Carrie <3
*M@R!J@*
Fallen Like The Sky.
Aurora
*Nina*
'-!rry-'
56 posters
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Justin Bieber
First topic message reminder :
Justin Drew Bieber (1. mart 1994 -) je kanadski pop/R&B pjevač. Na YouTubeu ga je otkrio Scooter Braun, koji je kasnije postao njegov menadžer. Braun je Biebera avionom doveo u Atlantu da se savjetuje sa Usherom i ubrzo su potpisali ugovor s Island Records, gdje je započeo svoju karijeru. Njegov prvi singl, "One Time" je izdat 2009. godine, te se plasirao u top 10 u Kanadi, te u top 40 u nekim drugim zemljama. Njegovo prvo izdanje, EP "My World", je izdan 17. 11. 2009. te je dostigao platinastu nakladu u SAD-u. Bieber je postao prvi muzičar da ima sedam pjesama na Billboard Hot 100 listi.
Bieberov prvi studijski album, "My World 2.0", je izdat 23.3.2010. te je debitovao na prvom mjestu Billboarda 200. Glavni singl s albuma, "Baby" je dostigao top 10 u velikom broju zemalja. Video na YouTube-u za pjesmu "Baby" je najgledaniji video u istoriji YouTube-a, sa čak preko 700 miliona pregleda. Kasnije u toj godini, Bieber je krenuo na svoju prvu turneju "My World" te je izdao svoj prvi remix album "My Worlds Acoustic". 2011. pojavio se u svom autobiografskom filmu "Justin Bieber: Never Say Never", koji je imao ogroman uspjeh u SAD-u, dok je u ostatku svijetu imao malo manji uspjeh.
Justin Drew Bieber (1. mart 1994 -) je kanadski pop/R&B pjevač. Na YouTubeu ga je otkrio Scooter Braun, koji je kasnije postao njegov menadžer. Braun je Biebera avionom doveo u Atlantu da se savjetuje sa Usherom i ubrzo su potpisali ugovor s Island Records, gdje je započeo svoju karijeru. Njegov prvi singl, "One Time" je izdat 2009. godine, te se plasirao u top 10 u Kanadi, te u top 40 u nekim drugim zemljama. Njegovo prvo izdanje, EP "My World", je izdan 17. 11. 2009. te je dostigao platinastu nakladu u SAD-u. Bieber je postao prvi muzičar da ima sedam pjesama na Billboard Hot 100 listi.
Bieberov prvi studijski album, "My World 2.0", je izdat 23.3.2010. te je debitovao na prvom mjestu Billboarda 200. Glavni singl s albuma, "Baby" je dostigao top 10 u velikom broju zemalja. Video na YouTube-u za pjesmu "Baby" je najgledaniji video u istoriji YouTube-a, sa čak preko 700 miliona pregleda. Kasnije u toj godini, Bieber je krenuo na svoju prvu turneju "My World" te je izdao svoj prvi remix album "My Worlds Acoustic". 2011. pojavio se u svom autobiografskom filmu "Justin Bieber: Never Say Never", koji je imao ogroman uspjeh u SAD-u, dok je u ostatku svijetu imao malo manji uspjeh.
'-!rry-'- Sweet Girl
- Broj poruka : 412
Godina : 28
Re: Justin Bieber
pa sladak je,samo sto nije moj tip....znam neke pesme,ne slusam bas takvu muziku,sve su na isti fazon....ali nemam nista protiv njega,nerviraju me kad pocnu da govore da je devojcica,peder i sl....to je taaaako jadno...ja ga ne volim nes,ali ne vredjam...
Carrie <3- Glamour Girl
- Broj poruka : 2988
Joooj koliko me nervira taj decko! Prave toliku famu oko njega, a on ce za neku godinu da mutira i svi ce da ga zaborave.
A sto se izgleda tice, ima neku bebecu facu... uzas
A sto se izgleda tice, ima neku bebecu facu... uzas
Flower_Grown_Wild- Boom Baby
- Broj poruka : 1698
Godina : 31
Kako me nervira -_____-
Bloody.Mary- Moderator
- Broj poruka : 11102
Godina : 32
Aa Justin...Obozhawaaam gaa...Njegowa najlepsha pesma po meni je never let you go ♥
(: Just Smile :)- Candy Girl
- Broj poruka : 35
Godina : 27
Sirota mala devojcica..Strasno je mrzim,i ona odvratno 'peva'
Sookie- Chocolate Babe
- If you love me why am I dying?
Broj poruka : 4696
Godina : 29
heheh..ja obozaaawam justinaaa..<3
imaa extraa pesme i mnoogoo je sladaak...^^ a omiljene pesme su mi:
Never let you go,somebody to love,love me,one time,never say never,pray,u smile,baby,...itd..:))
maaa on jee extraaa...
Never let you go,somebody to love,love me,one time,never say never,pray,u smile,baby,...itd..:))
maaa on jee extraaa...
sladak je ali su mu pesme zesce smorile... nisam protiv njega (ima mnooogo gluposti koje su pisane da bi mu se napakostilo) ali vise ga ne slusam (i nmg da verujem da pre jesam... ) a o nalozenim klinkama necu ni da pricam... xD
DarkAngel- Chocolate Babe
- Broj poruka : 4982
ux. . .mrzim ga ! :x
Iva- Boom Baby
- Broj poruka : 1605
Ja njega,iskreno,mrzim vise od bilo koga drugog...sanjam o tome da avion padne na njega (salim se)...stvarno me nerviraju njegove pesme,glupe su (i muzika i text)...on je poznat zbog dve stvari: 1-devojke ga vole (pojma nemam zasto),i 2-mnogo bitnije-zbog svih hejtera.
PunkRockChick- Candy Girl
- Broj poruka : 158
hahah ludi ste...
DarkAngel- Chocolate Babe
- Broj poruka : 4982
sta vam je ljudi, nije cura nista kriva...
Anchyly- Cherry Babe
-
Broj poruka : 2086
bas ste bezobrazni. :( pa sta vam je curica skrivila? :(((
Superstar- Candy Girl
- Broj poruka : 176
sladak je, ima jako lijepe pjesme ! (ll')
Lonely Angel.♥- Candy Girl
- Broj poruka : 25
Superstar wrote:bas ste bezobrazni. :( pa sta vam je curica skrivila? :(((
hahahahahaa....obozavam kad ljudi to kazu :D najjace :D
PunkRockChick- Candy Girl
- Broj poruka : 158
Ne slusam takvu muziku, tako da mi se njegove pesme ne svidjaju.
A sto se tice izgleda... Sve klinke se nalozile na njega, na taj lazni smesak i "bejbi fejs". Iskreno, meni on izgleda k'o prvorazredni derPe. Sorry za sve obozavaoce, ovo je moje misljenje. :)
A sto se tice izgleda... Sve klinke se nalozile na njega, na taj lazni smesak i "bejbi fejs". Iskreno, meni on izgleda k'o prvorazredni derPe. Sorry za sve obozavaoce, ovo je moje misljenje. :)
Lollobrigida- Cherry Babe
- Broj poruka : 2096
LepoticaSaPlochnika^^ wrote:heheh..ja obozaaawam justinaaa..<3
maaa on jee extraaa...
i uzasno me izludjuje kad kazu ovo bas ste bezobrazni. :( pa sta vam je curica skrivila? :(((
o.OOO prelep je ima odlicne pesmeeee :*
Forever young ♥.- Cool Girl
- Broj poruka : 878
Godina : 27
PunkRockChick wrote:On je poznat zbog dve stvari: 1-devojke ga vole (pojma nemam zasto),i 2-mnogo bitnije-zbog svih hejtera.
ja sam u ovoj grupi ljudi koji bi ga prebili
Bloody.Mary- Moderator
- Broj poruka : 11102
Ja ga ne volim bas... Ima glupe pesme... I on je sav nekako nikakav...
Wendy- Dangerous Lady
- Broj poruka : 9157
Godina : 30
Joj... beda. Ne znam, ja malog ne podnosim odkad sam mu čula onu pesmu gde zavija i taj njegov izgled, sve mi je.. vidim da tinejdžerke masovno lude za njim, ali ja svarno ne znam šta on to ima pa ga svi vole. Po mom mišljenju, ne zna da peva. Ali dobro, još jedna u nizu teenage atrakcija. Ko to može da sluša, svaka mu čast,...
Justin Je the Best A sta ova govori da ga ne voli nek se malo poklopi
:devil:
xD xD XD JUSTIN I LOVE YOUUUU
:devil:
xD xD XD JUSTIN I LOVE YOUUUU
Aida_Honey- Candy Girl
- Broj poruka : 5
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Page 2 of 3