Predlozi
+68
* Diamond *
phina
dead silence.
Up.
LostSoul
Minnie ♡
Daenerys Targaryen
His Porcelain Doll
xX Anng!e Xx
Spirit Crusher
DarkAngel
MoonGirl
Praslin<3
Dia.♥
Beautiful Dangerous
Miss4n91e
*MiMa*97
providna_duga
I'm in love with criminal
IvaChii
Emily the strange
*~Milica~*
dora_95
Mica'96
sundjer bob :)
UnLoVeD pRiNcEsS
Learn.To.Love
Monster Child !
Djipaj -.-
Micii
popka bebic ^__^
Queeny
Karirana96 c(:
Angie:)
Wwinner
Jeca♥
Superstar
Tea <33
Danijela :)
llili
*mica* :-)
Tarja
Pinky...♥
Andjela'95
Amélie.
miss.Charming
Klinkica. :) ♥
~SamoTvojaKlinka~
_FoX_
*MissIvana*
Angel_Of_Death
Wendy
Jackie
Pandora no hako
Neyra
Mala TasHa :)
Elleonora
.see ya in Hollywood.
Fallen Like The Sky.
Sookie
Scarlett O'hara
.Elen4iii^^.
Bloody.Mary
Dvojki.<3
* Anchi *
looojka^^
♥Lutka.Iz.Grada
Aurora
72 posters
Only For Girls :: It's all about us :: Pohvale, predlozi, pitanja, kritike/Praises, proposals, questions, critics
Page 18 of 19
Page 18 of 19 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19
Predlozi
First topic message reminder :
Predlazite ;)
Prosli put ste predlozili da stare teme odu u kantu jer su pretrpane, pa evo ^^
Predlazite ;)
Prosli put ste predlozili da stare teme odu u kantu jer su pretrpane, pa evo ^^
Re: Predlozi
To je dobar predlog i razmišljala sam o nečemu sličnom, ali se bojim da će biti otvaranja raznih gluposti jer ima pojedinih članova kojih otvaraju svašta i bez takmičenja.
Uglavnom razmotrićemo, pa ćemo videti da ide od sledećeg meseca (mada postoji problem kakvu nagradu za to dati jer ja stvarno nemam vremena da nešto pravim, ono šta sam ja mislila da uvedemo bi imalo konkretnu nagradu za koju nije potreban veliki napor, ali ne znam koliko bi nateralo ljude da više otvaraju teme, videću uglavnom sa adminima i modovima šta možemo uraditi povodom toga).
Uglavnom razmotrićemo, pa ćemo videti da ide od sledećeg meseca (mada postoji problem kakvu nagradu za to dati jer ja stvarno nemam vremena da nešto pravim, ono šta sam ja mislila da uvedemo bi imalo konkretnu nagradu za koju nije potreban veliki napor, ali ne znam koliko bi nateralo ljude da više otvaraju teme, videću uglavnom sa adminima i modovima šta možemo uraditi povodom toga).
Otvorite novu temu za komentarisanje look-a, nisam sigurna sme li da se komentariše u staroj
MoonGirl- Powerful Girl
-
Broj poruka : 3319
Godina : 30
Mislim da to Aurora uvek otvara pa ću ostaviti njoj jedino ako imate nekih velikih zamerki koje bi trebalo što pre menjati možete pisati i ovde (mada ne znam koliko ću moći da promenim jer mi je pokvaren laptop i radila sam ga u nekom onlajn fotošopu koji nema pola opcija).
Ja sam mislim da ovo You have no new messages moze malo da se skrati,da sve bude u jednom redu. Sve ostalo je savrseno :)
Beautiful Dangerous- Chocolate Babe
- Broj poruka : 5122
Godina : 29
To je automatski jer nisu prave navigacijе, kad popravim laptop videću da napravim obične navigacije pa da budu normalni nazivi.
Nema zamerki htela sam da pohvalim, baner je prelep. Čudno mi je malo zbog Poet world-a , ali sve je super uklopljeno tako da to i nije mnogo bitno.
MoonGirl- Powerful Girl
-
Broj poruka : 3319
Godina : 30
Pa sličan sam look pravila pošto nemam ni vremena ni dovoljno mogućnosti zbog pokvarenog laptopa da nešto novo pokušavam, hvala u svakom slučaju.
Jel može da ono online negdje drugdje bude a ne plavo u kutu? :S
Možda da bude smeđe-krem u kutu avatar onako kao trakica. Ako me razumiješ :) Ako znaš namjestiti to ;D
Možda da bude smeđe-krem u kutu avatar onako kao trakica. Ako me razumiješ :) Ako znaš namjestiti to ;D
Meni malo smeta sto se ono 'Pregled poruke' i 'Poslati ne vidi kako treba, previse je svetlo.
Da, previse zanovetamo, znam za prob. sa laptopom itd. xD
Da, previse zanovetamo, znam za prob. sa laptopom itd. xD
DarkAngel- Chocolate Babe
- Broj poruka : 4982
Godina : 28
Meni se ne svidja nesto ova braon pozadina, nekako mi je napadna... Ne znam kako bas da opisem xD
Slova i look su super!
Slova i look su super!
* Diamond *- Boom Baby
- Broj poruka : 1847
Godina : 27
To si trebala pisati u temu o looku, u svakom slučaju to se neće menjati dok se bar 5-10 ljudi ne bude žalilo.
Sry, tamo sam videla samo komentare o izgledu, nijedan predlog, pa sam zato stavila ovde. Ok
* Diamond *- Boom Baby
- Broj poruka : 1847
I da imaju odgovarajući broj postova i da pitaju u odgovarajućoj temi.
Mislila sam na sastave iz srpskog, teme... :D
Mislila sam na sastave iz srpskog, teme... :D
Pravilo postoji, tema postoji http://onlyforgirls.bestofforum.com/t4222-spisak-postavljenih-sastava
To što pitaju u pogrešnim temama je njihov problem jer tu grešku uglavnom prave ljudi koji na forum dođu samo da bi nešto tražili, možemo dodati samo u pravila celog foruma to isto pravilo, ali će ga isti ljudi koji ignorišu sada ignorisati i tada.
edit: napisala sam pravilo, ubaciće ga neko od admina kad stignu, pa ako bude vredelo super
To što pitaju u pogrešnim temama je njihov problem jer tu grešku uglavnom prave ljudi koji na forum dođu samo da bi nešto tražili, možemo dodati samo u pravila celog foruma to isto pravilo, ali će ga isti ljudi koji ignorišu sada ignorisati i tada.
edit: napisala sam pravilo, ubaciće ga neko od admina kad stignu, pa ako bude vredelo super
Ja mislim da bi trebalo da napravite podforum "Ljudi" i onda tu lijepo da komentarišemo sve vrste ljudi i makar malo da shvatim o čemu se tu zapravo radi.
*~tamarchelo~*- Sweet Girl
- Broj poruka : 336
Zamijenite mjesta ovim sličicama u APu:
Jer obično pismo predstavlja poruke, a Zemljina kugla web stranicu, ne obrnuto. :3
Jer obično pismo predstavlja poruke, a Zemljina kugla web stranicu, ne obrnuto. :3
foreign violet. wrote:Zamijenite mjesta ovim sličicama u APu:
DarkAngel- Chocolate Babe
- Broj poruka : 4982
Godina : 28
Želela sam da ga napravim ranije jer mi se ovaj ne sviđa, ali mislim da više nema potrebe za tim jer nema foruma na kojima uopšte vredi postavljati baner.
Page 18 of 19 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19
Only For Girls :: It's all about us :: Pohvale, predlozi, pitanja, kritike/Praises, proposals, questions, critics
Page 18 of 19