Sjajevi
+105
Tamara ♥
SlytherinGirl
Polly Samson
DarkAngel
Sirenna *
♪Last One♪
Beautiful Dangerous
BarBika**
Praslin<3
*MiMa*97
Emily the strange
marija ^^
KitKat
Marija:)
IvaChii
alexxD
Gossip Girl.
UnLoVeD pRiNcEsS
Lady Moon 96
Monster Child !
I'mNotPerfect!~
Superstar
**Tami**
Forever young ♥.
Sarita_GlamGirl♥
machkica
Debelic
Kaja
Dia.♥
Amélie.
Angie:)
♥ Rokerka ♥
♥Senorita Puente
~Simka~ <3
Anamarija
Gweny96
Tea <33
*Wild Child* :]
Emily Gore.
Tarja
Iva
*Girl.In.Love*
*~Milica~*
Flower_Grown_Wild
MayaError.
Ninitza <3
Eva
* Anchi *
ines
Pandora no hako
Bloody.Mary
WiWi Halliwell
Dvojki.<3
♥RoCk GiRl♥
looojka^^
Jackie
Mikica
*AnGeL*
Fallen Like The Sky.
Elleonora
Bloo
Andjela'95
*Gatita de Any*
Enchanted
[:Tijana:]
tashana93
~Awril~
) Djavolitza 95 )
Wendy
Cloe <3
Daenerys Targaryen
tijanitza
*p*r*i*n*c*e*s*s*
justninaa
RuZa
Aurora
sanja***
Marija`92
jowana93
*M@R!JA*
Reperka_94
*princess*
The Lizard King
***Afri***
Branchica
Cute_Girl
*pink*angel*
Natasha
_sOnYa_
MaRiZZa_94
Sofyja
NeStA ;)
Maja93
dora_95
*BoOoPy*Bet*
barbie girl so sweety
laura
Miss Independent
*Alexandra*
*Nina*
Vanessa
Bloom
*Aysha*
=Fanaa=
Candy
109 posters
Page 1 of 8
Page 1 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Sjajevi
volim sve nijanse od pink do crvene, kao i bezbojne sjajeve naravno.....Ne volim svijetlo roze jer mi ne stoje....
Naj su mi labello sjajevi kao i max factor....
Naj su mi labello sjajevi kao i max factor....
=Fanaa=- Candy Girl
- Broj poruka : 23
Meni su NAJJ svetlorozi!!!Za Ngd sam kupila jedan takaw ''Classic''!Extra je! :hgfjg:
*Aysha*- Cool Girl
- Broj poruka : 873
Godina : 31
Ima u Lilly-ju sooper BABLE sjajeva,a jeftini su... :D
ja volim svetlo roze,jer mi lepo stoje,i prowidne,sa sljkokicama,bez....Ciklama i crvene ne volim,ako imaju jaku boju..kao ni braon...
Volim i svetle a sedefaste karmine....
ja volim svetlo roze,jer mi lepo stoje,i prowidne,sa sljkokicama,bez....Ciklama i crvene ne volim,ako imaju jaku boju..kao ni braon...
Volim i svetle a sedefaste karmine....
Karmine mrzim!
A sjajeve retko kad koristim,obichno bezbojne...
Zadnji sad izgubila u shkoli dok sam se tukla sa Goranom :lol: ili je to mozda bilo u hemiju.... :shock: :lol:
A sjajeve retko kad koristim,obichno bezbojne...
Zadnji sad izgubila u shkoli dok sam se tukla sa Goranom :lol: ili je to mozda bilo u hemiju.... :shock: :lol:
Bloom- Dreamy Girl
- Broj poruka : 1401
Godina : 30
Ma labello rulzzzzzzzzzz :D
Meni mother kupila neki obiuchan labelo u apoteci kad su mi od ove zimoce ispuzala usta,i sooper je!
Imache imam ih 5-6 komada... :)
Meni mother kupila neki obiuchan labelo u apoteci kad su mi od ove zimoce ispuzala usta,i sooper je!
Imache imam ih 5-6 komada... :)
Bloom- Dreamy Girl
i ja vecinom labelo koristim, trenutno imam 4
svijetlo plavo...nisam sigurna kako se zove, roze, crveno od jagode i ljubichasto......mmmmmmmmm kako su ukusna, pojeshcu ih..... :candy:
svijetlo plavo...nisam sigurna kako se zove, roze, crveno od jagode i ljubichasto......mmmmmmmmm kako su ukusna, pojeshcu ih..... :candy:
=Fanaa=- Candy Girl
- Broj poruka : 23
**~Mirjana~**ADMIN wrote:kakve sjajeve volite?
:D :D :D :kiss:
obozawam ih!!!! wolim one skroz prowidne, pa roze, crwene, ne wolim one plawe ili zelene, ti su mi bezweze jer mi ne stoje...
Vanessa- Cool Girl
- Broj poruka : 844
Wolim sjajewe swetlijih boja,koji nisu suwishe tamni...Imam ih poono a sad sam naruchila 2 iz Avona! :D
Takodje wolim da koristim labello,omiljeno mi je od mleka i meda...Mmmmmmmmmmm :D
Takodje wolim da koristim labello,omiljeno mi je od mleka i meda...Mmmmmmmmmmm :D
*Nina*- Dreamy Girl
- Broj poruka : 1097
Godina : 34
JA labela ne da obozavam nego sam zavisnik najgori! To zna cela moja okolina, jer kad nemam labelo ludim. Nema koje nisam probala, trenutno imam neko od jagode i drugo od zelene jabuke..... A sjajevi.... Pa, volim ih, ne znam, nista posebno.... Najbolji sjaj ikad je definitivno L'oreal Glam Shine, njega koristiom unazad jedno 3 godine i daje takav fenomenalan sjaj da sam ja odusevljena. Naravno za neke takve prilike. A preko dana najvise volim obican bezbojni....
*Alexandra*- Candy Girl
- Broj poruka : 65
*Nina* wrote:Wolim sjajewe swetlijih boja,koji nisu suwishe tamni...Imam ih poono a sad sam naruchila 2 iz Avona! :D
Dobila sam juche sjajewe :D Jako su ukusni :lol: :D Jedan je swetlo rozi a drugi swetlo smedji :D
*Nina*- Dreamy Girl
- Broj poruka : 1097
Godina : 34
*Nina* wrote:
Dobila sam juche sjajewe :D Jako su ukusni :lol: :D Jedan je swetlo rozi a drugi swetlo smedji :D
ja obozawam sjajewe koje mozesh da "jedesh" :lol: :lol: :lol: .....
zadnji takaw sam koopila u miss sporty fabolous sorbet u tubi. extra je! a shto mi se najwishe swidja ima 4mulu protiw onog lepljenja, kad poljubish nekoga, tako da mi je to KISS KISS sjaj....
a shto se tiche labela, i ja sam zawisnik od njih... imam i one kao sjajewe, ali i one shto stwarno shtite usne. koristim labela marke labello, jer to je najbolja marka.
meni lichno se ne swidjaju oni marke rosal lip balm, bash su nekwalitetni, samo ti zamaste usne
Vanessa- Cool Girl
Vanessa wrote:*Nina* wrote:
zadnji takaw sam koopila u miss sporty fabolous sorbet u tubi. extra je! a shto mi se najwishe swidja ima 4mulu protiw onog lepljenja, kad poljubish nekoga, tako da mi je to KISS KISS sjaj....
a shto se tiche labela, i ja sam zawisnik od njih... imam i one kao sjajewe, ali i one shto stwarno shtite usne. koristim labela marke labello, jer to je najbolja marka.
meni lichno se ne swidjaju oni marke rosal lip balm, bash su nekwalitetni, samo ti zamaste usne
Slazem se da je labello najbolji...a rosal lip balm...pa shta znam,imala sam nekoliko takvih...nishta posebno...
Sad koristim neki beli labello,i imam labelo iz apoteke [e ti su najbolji jer mi od njih usne ne pucaju i stalno ga nosim u szepu] :D :D :D
Bloom- Dreamy Girl
Bloom wrote:Vanessa wrote:*Nina* wrote:
Slazem se da je labello najbolji...a rosal lip balm...pa shta znam,imala sam nekoliko takvih...nishta posebno...
Sad koristim neki beli labello,i imam labelo iz apoteke [e ti su najbolji jer mi od njih usne ne pucaju i stalno ga nosim u szepu] :D :D :D
e i ja sam kupila beli labello... neshto mad repar...? odlichan je!!!!
Vanessa- Cool Girl
[quote="Vanessa]
e i ja sam kupila beli labello... neshto mad repar...? odlichan je!!!![/quote]
Upravo taj!
e i ja sam kupila beli labello... neshto mad repar...? odlichan je!!!![/quote]
Upravo taj!
Bloom- Dreamy Girl
xexexexexexexexexe
imam i onaj pearl shine i onaj rose... swi mi se bash swidjaju!!!! :kiss:
Vanessa- Cool Girl
Vanessa wrote:xexexexexexexexexe
meni mama kupila neku apoteci...taj najvishe volim...kako lepo mirishi....a tek med i mleko...mmmm... :D
Bloom- Dreamy Girl
jaoj taj med i mleko sam imala i bukwalno sam ga jela, tako da mi se sad muchi chim pomislim na to... uffff... lol lol lol.... ja sam zawisnik od lolowa.... lol lol lol....
Vanessa- Cool Girl
meni dobro stoje crweni sjajewi, jer imam tamnu kosu i tamnu put.... oni rozi i drechawi mi ne stoje.....
Vanessa- Cool Girl
ja koristimpuno sjajeva zavisi kakve....................
ne volim karmine..........
ne volim karmine..........
Last edited by laura on Sun 6 Apr 2008 - 20:25; edited 1 time in total
laura- Candy Girl
- Broj poruka : 144
Ni ja :x :x :x A sjajeve najvise wolim wocne)
*Aysha*- Cool Girl
- Broj poruka : 873
ja u poslednje vreme karmine koristim... one u boji mesa... sa sljokicama.... oni su mi extra... ne isusuju usne, a dugo traju.... inace i ne gotivim bas karmine....
Vanessa- Cool Girl
da i ja najvishe koristim vocne, a volim da koristim i labello imam ih gomilu i omiljeni mi je med i mleko, pa onda od mandarine....
laura- Candy Girl
- Broj poruka : 144
kupila sam sjaj neki od rimmela... sa ukusom jagode... uzas zivi... odvratan je sjaj... i izgleda kao da sam se zamastila poslije jela... :lol: :lol: :lol:
Vanessa- Cool Girl
Page 1 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Page 1 of 8