Ozbiljna muzika
+19
Daenerys Targaryen
Fallen Like The Sky.
Wendy
Anchyly
Lollobrigida
Gossip Girl.
Bloody.Mary
Emily Gore.
Eva
Love you to death...<3
xXx Anna xXx
@ndjel@
Euphoria
Aurora
Dvojki.<3
Iva
Sookie
Scarlett O'hara
Jackie
23 posters
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Ozbiljna muzika
First topic message reminder :
Slusate li? xD
Ja da,s tim sto se ne razumem previse,recimo ne znam kada ide neki tehnicki vazan deo ili tako nesto,ali volim da slusam i samo to mi je bitno...
E,ovde mozete da komentarisete vasa omiljena dela ili kompozitore,a i da preporucite neko,postavite link sa youtube-a...
Slusate li? xD
Ja da,s tim sto se ne razumem previse,recimo ne znam kada ide neki tehnicki vazan deo ili tako nesto,ali volim da slusam i samo to mi je bitno...
E,ovde mozete da komentarisete vasa omiljena dela ili kompozitore,a i da preporucite neko,postavite link sa youtube-a...
Jackie- Powerful Girl
- Broj poruka : 3046
Godina : 113
Re: Ozbiljna muzika
ja ono sa muzickog nista nisam zapamtila.
Oda radosti xD
Salim se, od ovakve vrste muzike slusam ono na sta naidjem i svidi mi se, to iz skole sam pola zaboravila mada je bilo zaista lepih kompozicija
Oda radosti xD
Salim se, od ovakve vrste muzike slusam ono na sta naidjem i svidi mi se, to iz skole sam pola zaboravila mada je bilo zaista lepih kompozicija
Dobar naziv teme hahaha xD
Inače, volim "ozbiljnu" muziku :-D Nekada upalim, čisto da se opustim :-)
Klasika <3
Inače, volim "ozbiljnu" muziku :-D Nekada upalim, čisto da se opustim :-)
Klasika <3
Meni samo nije jasno kada neko slusa folk i kao 'voli' klasiku.
To jednostavno ne moze
To jednostavno ne moze
Nema to nikakve veze :O
Kako ko šta voli :-) Ja mogu sve da slušam, i sve da volim, ali opet da poslušam klasiku :-)
Kako ko šta voli :-) Ja mogu sve da slušam, i sve da volim, ali opet da poslušam klasiku :-)
ima veze, jer ne moze neko da kaze da voli betovena [lupam kompozitora] (zaista voli i slusa a ne ono sto cuje usput pa je lepo jer mi nije ni prihvatljivo da neko ne postuje klasicnu muziku O_o) a da se odusevljava pesmama Ane Kokic ili tako nekih.
Aurora wrote:Meni samo nije jasno kada neko slusa folk i kao 'voli' klasiku.
To jednostavno ne moze
Meni je najnormalnija kombinacija simfonijski metal i klasika i čudno mi je jako kad neko bude u fazonu da to ne ide.
Ja npr. najviše slušam punk koji je sušta suprotnost klasičnoj muzici, pa volim i jedno i drugo.
Uglavnom ima čudnih kombinacija ukusa, ja lično ne znam nekoga ko sluša i jedno i drugo u istoj meri (folk i klasiku), možda to njihovo volim znači "volim da čujem Za Elizu kada otvorim muzičku kutiju" a možda i stvarno slušaju.
Aurora wrote:ima veze, jer ne moze neko da kaze da voli betovena [lupam kompozitora] (zaista voli i slusa a ne ono sto cuje usput pa je lepo jer mi nije ni prihvatljivo da neko ne postuje klasicnu muziku O_o) a da se odusevljava pesmama Ane Kokic ili tako nekih.
Jbg, ti i ja smo uvijek imale različito mišljenje, i uvijek bi se prepirale oko svega xD
Ja ću opet da kažem može da neko sluša te 2 stvari, a ti opet kažeš ne može i tako do sutra xD
U svakom slučaju, sve zavisi. Ja ne razumijem kako neko može da UŽIVA u folku i sluša klasiku, realno, ali razumijem sebe jer nekad znam upaliti nezz eto Anu Kokić, Miroslava Ilića, jer mi u tom trenutku dođe da slušam tu muziku, a sutradan slušati Mocarta :-D
Klasična muzika je umetnost. Naša folk muzika je kič, ako se ja išta pitam jedan od očiglednih primera skrnavljenja umetnosti, kada neku od folk pevačica nazivaju "estrandom umetnicom" to je za mene blasfemija i ništa drugo.
Malo licimerno izgleda da neko kaže da ceni umetnost (klasičnu muziku), a u isto vreme sluša Seku Aleksić i slične, tako da u potpunosti razumem šta Aurora pokušava da kaže.
Stoji to da se mnogi brane izjavama tipa "Ja slušam šta mi se svidja i što mi se sluša u odredjenom trenutku." i tako će uvek biti.
Malo licimerno izgleda da neko kaže da ceni umetnost (klasičnu muziku), a u isto vreme sluša Seku Aleksić i slične, tako da u potpunosti razumem šta Aurora pokušava da kaže.
Stoji to da se mnogi brane izjavama tipa "Ja slušam šta mi se svidja i što mi se sluša u odredjenom trenutku." i tako će uvek biti.
Volim...Ali ne mogu reći da slušam, nego ponekad pustim jer mi tako dodje...xD Naj kompozicija: Turski marš od Mocarta.
tictac- Sweet Girl
- Broj poruka : 575
Godina : 27
Volim da pustim neku laganu kompoziciju, jer me uvek opusti. To je prava umetnost i žao mi je ljudi koji ne umeju da je cene.
Polly Samson- Dangerous Lady
- Mesečarka
Broj poruka : 8397
Godina : 28
Ne hvala, ja sam neozbiljna :DDD
Tamara ♥- Cool Girl
- Broj poruka : 607
Godina : 25
Page 2 of 2 • 1, 2
Page 2 of 2