Los Serrano (Seranovi)
+54
Dia.♥
Praslin<3
XBosankaX
Sirenna *
* Diamond *
Hellcat
Polly Samson
Emily the strange
Lady Bird
špageta
Gossip Girl.
~Simka~ <3
UnLoVeD pRiNcEsS
Suzana
PunkRockChick
I'mNotPerfect!~
Queeny
Lady Bo!
*M@R!J@*
Sarita_GlamGirl♥
Bloody.Mary
Anchyly
Angie:)
Mica'96
Sanny
.cherrybomb.
You Know You Love Me
~Perronita~
*~Milica~*
Fifi
Elleonora
Dvojki.<3
Wendy
Andjela'95
~FictionFreak~
Ariel
Enchanted
Jackie
Natsi
Aurora
dora_95
*M@R!JA*
jowana93
RiRi
Yellow Kitty
Jeka & Ucker
(= Tina =)
Miss Independent
***TiCa***
*~Veronica Sanches~*
_katarina_
Vanessa
Candy
*Aysha*
58 posters
Only For Girls :: Fame, fame, go away, come again some other day :: TV zabava/TV fun :: Serije/Emisije
Page 2 of 4
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Los Serrano (Seranovi)
First topic message reminder :
Seranovi su velika urbana porodica. Dijego ima 41 godinu, udovac je, a Lusija ima 38 godina i razvedena je. Nekada, kao vrlo mladi su se voleli, a sada posle dosta godina slučajni susret i stara ljubav je oživela. Rešili su da se venčaju. Dijego dovodi u brak tri sina, a Lusija dve kćeri. Svi se useljavaju u novu kuću i Seranovi započinju novi život. Ali, period prilagođavanja nije posut ružama. Njihova deca su rasla u različitim društvenim i ekonomskim uslovima. Sada njihov zajednički život dovodi često do komičnih situacija koje ovu porodičnu seriju čine tako dinamičnom. Dijego ima brata Santijaga sa kojim zajednički drži mali bar gde se komšiluk skuplja na piće, meze i razgovore. Lusija je nastavnica u gimnaziji koju pohađaju Dijegovi sinovi i njene kćeri. Bar, kuća i škola su glavna mesta akcije. Teme su razlike u odgoju dece i različiti pristup svakodnevnim problemima, ali moraju da se naviknu na zajednički život. Za Dijegove sinove žene su nepoznati svet koji tek treba otkriti, a otkrića nisu uvek prijatna. Lusijine kćerke sa nevericom posmatraju kako se ponašaju muškarci i nadaju se da nisu svi muškarci isti. Muškarci i žene govore različitim jezikom i to se oslikava u seriji: oni vole bučne večere pored televizora, a one tihe porodične ručkove, oni vole druženje s prijateljima, a one putovanja i muziku, oni su duboko ukorenjeni u svoj komšiluk, a one imaju kosmopolitske ideje. Lusija odgaja kćeri uz razgovor i poverenje, a Dijego silom nameće svoju volju sinovima. Svako će morati da prihvati nešto od druge strane da bi porodica funkcionisala. Zbog životnih tema koje obrađuje serija je postala najgledanija u Španiji.
Seranovi su velika urbana porodica. Dijego ima 41 godinu, udovac je, a Lusija ima 38 godina i razvedena je. Nekada, kao vrlo mladi su se voleli, a sada posle dosta godina slučajni susret i stara ljubav je oživela. Rešili su da se venčaju. Dijego dovodi u brak tri sina, a Lusija dve kćeri. Svi se useljavaju u novu kuću i Seranovi započinju novi život. Ali, period prilagođavanja nije posut ružama. Njihova deca su rasla u različitim društvenim i ekonomskim uslovima. Sada njihov zajednički život dovodi često do komičnih situacija koje ovu porodičnu seriju čine tako dinamičnom. Dijego ima brata Santijaga sa kojim zajednički drži mali bar gde se komšiluk skuplja na piće, meze i razgovore. Lusija je nastavnica u gimnaziji koju pohađaju Dijegovi sinovi i njene kćeri. Bar, kuća i škola su glavna mesta akcije. Teme su razlike u odgoju dece i različiti pristup svakodnevnim problemima, ali moraju da se naviknu na zajednički život. Za Dijegove sinove žene su nepoznati svet koji tek treba otkriti, a otkrića nisu uvek prijatna. Lusijine kćerke sa nevericom posmatraju kako se ponašaju muškarci i nadaju se da nisu svi muškarci isti. Muškarci i žene govore različitim jezikom i to se oslikava u seriji: oni vole bučne večere pored televizora, a one tihe porodične ručkove, oni vole druženje s prijateljima, a one putovanja i muziku, oni su duboko ukorenjeni u svoj komšiluk, a one imaju kosmopolitske ideje. Lusija odgaja kćeri uz razgovor i poverenje, a Dijego silom nameće svoju volju sinovima. Svako će morati da prihvati nešto od druge strane da bi porodica funkcionisala. Zbog životnih tema koje obrađuje serija je postala najgledanija u Španiji.
*Aysha*- Cool Girl
- Broj poruka : 873
Godina : 31
Re: Los Serrano (Seranovi)
gledam ponekad,mada su malo smorili.....
Jackie- Powerful Girl
- Broj poruka : 3046
Godina : 113
Stvarno sam obozavala ovu seriju. Steta sto se kod nas vise ne prikazuje...
Enchanted- Candy Girl
- Broj poruka : 282
RiRi wrote:Jedna od mojih omiljenih serija
Ariel- Glamour Girl
- Broj poruka : 2535
Godina : 30
***TiCa*** wrote:Ubedljivo najbolja serija koja se ikada emitovala kod nas!!! Obozavam ih!!! :gfdgdfg:
Slazem se.Santi,Fiti i Dijego su najludji,a pogotovo Santi. :uyuytu:
~FictionFreak~- Cool Girl
- Broj poruka : 699
Sta ko kod da kaze,Seranovi su superishke...
A Gilje je najbolji,najlepsi i najsmesniji!!!!!!!
Natsi- Boom Baby
- Broj poruka : 1673
Godina : 28
Ja sam se skrooooz navukla na ovu seriju...Najjaci suuuu :) Omiljenji likovi Raul i Africa...I Fiti i Santi naravno...Ma svi su extra likovi :)
super je,sve ih volim!!!:) samo sto ne gledam sad,jer sam vec odgledala ranije sve epi.
Andjela'95- Boom Baby
- Broj poruka : 1658
Godina : 29
Extra je serija........Najbolji su.....Sinoc je ponovo bila poslednja epizoda........
Wendy- Dangerous Lady
- Broj poruka : 9157
Gledala sam prvi put kad se prikazivala,posle me smorilo xD
Gilje i Kuro mali najbolji bili ^^
xD A i Santijago,Dijego,i onaj na F. nmg sad da se setim kako se zove >.>
Gilje i Kuro mali najbolji bili ^^
xD A i Santijago,Dijego,i onaj na F. nmg sad da se setim kako se zove >.>
Natsi wrote:Sta ko kod da kaze,Seranovi su superishke...
Elleonora- Dreamy Girl
- Broj poruka : 1371
joj i ja ih obozavam...ali Gilje mi je najbolji i snati i fiti
Fifi- Candy Girl
- Broj poruka : 39
The best! ;) :D
*~Milica~*- Sweet Girl
- Broj poruka : 369
Godina : 27
Najbolja serijaa!
~Perronita~- Candy Girl
- Broj poruka : 43
Seranovi su najbolja spanska serija koju sam gledala...nisu na fazon ovih latinoamerickih... Glumci su suuuper..a posebno su mi dobro odglumili Viktor Elias i Natali Sanchez svoje uloge (Gilje i Tete) :D Jel bi moga neko da postavi par njihovih slikica...???
You Know You Love Me- Sweet Girl
- Broj poruka : 528
Gledala sam. Super je serija. :)
Eva i Raul su mi najbolji. ^^ <3
Eva i Raul su mi najbolji. ^^ <3
.cherrybomb.- Candy Girl
- Broj poruka : 155
Jedna od mojih najomoljenijih serija koje sam gledala.....sve sam epizode odgledala,stvarno su strava....i svaki lik mi je drugaciji i zanimljiv,ne mogu da izaberem najboljeg....
Sanny- Candy Girl
- Broj poruka : 160
slazem se! :)Sanny wrote:Jedna od mojih najomoljenijih serija koje sam gledala.....sve sam epizode odgledala,stvarno su strava....i svaki lik mi je drugaciji i zanimljiv,ne mogu da izaberem najboljeg....
Mica'96- Dreamy Girl
-
Broj poruka : 1316
ta serija mi je totalno antipaticna ://
Angie:)- Modern Lady
-
Broj poruka : 5719
super serija meni se najvise svidjaju afrika i markos
ponovo ima na avali
ponovo ima na avali
Anchyly- Cherry Babe
-
Broj poruka : 2086
Godina : 32
Aha, videla sam^^
Afrika i Rauuuuul<3
Afrika i Rauuuuul<3
Bloody.Mary- Moderator
- Broj poruka : 11102
OBOZAVAM IH. Kao i Pakov svet. Naj mi je Markos. A najsmesniji je Santjago. Btw, Markosove pesme obozavam, prelepe su. ^^♥
Sarita_GlamGirl♥- Candy Girl
- Broj poruka : 109
najjaca serija!!
gledam ih po 10000000 put xDD
gledam ih po 10000000 put xDD
*M@R!J@*- Cherry Babe
- Broj poruka : 2200
nikad ne dosade...a najjaci je kraj serije..:))
Anchyly- Cherry Babe
-
Broj poruka : 2086
anchyly wrote:nikad ne dosade...a najjaci je kraj serije..:))
Aaaaa, da. Ja sam skapirala da je on celu seriju sanjao i da kad se probudi kao tek tad pocinje njegov zivot. xD
Sarita_GlamGirl♥- Candy Girl
- Broj poruka : 109
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Only For Girls :: Fame, fame, go away, come again some other day :: TV zabava/TV fun :: Serije/Emisije
Page 2 of 4