+26
Sirenna *
Kate.Fenett
Gossip Girl.
Muzicki KLAVIR
Angie:)
providna_duga
IvaChii
Queeny
Emily the strange
Anchyly
Suzana
DarkAngel
Bloody.Mary
Carrie <3
Jackie
robin.
Danijela :)
Klinkica. :) ♥
Euphoria
Any Lautner <3
Fallen Like The Sky.
Wendy
Dvojki.<3
The BlacK AngeL
Sookie
Voodoo Child
30 posters
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
First topic message reminder :
Film "Avatar" vodi nas u spektakularni svet van granica mašte, u kojem nevoljni heroj sa Zemlje kreće u epsku avanturu, boreći se da spasi tuđinski svet koji je počeo da doživljava kao svoj dom. Džejms Kameron, dobitnik Oskara za film "Titanik", prvi put je došao na ideju za ovaj film pre 15 godina, kada sredstva koja su mu bila potrebna da realizuje svoju viziju još uvek nisu postojala. Danas, nakon četiri godine produkcije, "Avatar" je akcioni film sa novom generacijom specijalnih efekata, koji nam donose impresivno kinematografsko iskustvo potpuno nove vrste, u kojem je primenjena revolucionarna tehnologija koja je učinila da se film stopi sa emocijama likova i prenese nam priču.
Film "Avatar" vodi nas u spektakularni svet van granica mašte, u kojem nevoljni heroj sa Zemlje kreće u epsku avanturu, boreći se da spasi tuđinski svet koji je počeo da doživljava kao svoj dom. Džejms Kameron, dobitnik Oskara za film "Titanik", prvi put je došao na ideju za ovaj film pre 15 godina, kada sredstva koja su mu bila potrebna da realizuje svoju viziju još uvek nisu postojala. Danas, nakon četiri godine produkcije, "Avatar" je akcioni film sa novom generacijom specijalnih efekata, koji nam donose impresivno kinematografsko iskustvo potpuno nove vrste, u kojem je primenjena revolucionarna tehnologija koja je učinila da se film stopi sa emocijama likova i prenese nam priču.
Voodoo Child- Candy Girl
- Broj poruka : 241
Godina : 29
Re: Avatar
Ok je.
Inache ne gotivim neshto nauchnu fantastiku.
Inache ne gotivim neshto nauchnu fantastiku.
Angie:)- Modern Lady
-
Broj poruka : 5719
Godina : 27
Ja sam jednom pocela da gledam na HBO ali je bio bas naporan i zaspala sam xD
Gossip Girl.- Special Snowflake
-
Broj poruka : 8665
Godina : 28
Film je fantastican, odusevila sam se. Sve to sto se tamo desava je realno i to je zapravo stvarnost.
Kate.Fenett- Gorgeous Princess
- Broj poruka : 4267
Godina : 27
Nisam gledala i nemam neku želju... čim se toliko priča o njemu, i toliko je hvaljen... hm.
MoonGirl- Powerful Girl
-
Broj poruka : 3319
Godina : 30
Nisam gledala ,a nemam ni neku zelju da pogledam ,imam neki osjecaj da je precijenjen.
Half as pretty- Dreamy Girl
-
Broj poruka : 1428
Godina : 28
Nisam gledala,a nemam ni zelju..Ne znam zasto,ali prosto ne bih da ga gledam..
Capre diem.- Cherry Babe
- Broj poruka : 2151
Godina : 25
Page 2 of 2 • 1, 2
Page 2 of 2