Emo
+137
LostSoul
Riverside
Beautiful Dangerous
Little Alien
KitKat
alexxD
Mica'96
DarkAngel
Gossip Girl.
♦Only_GiRl♦
.Uspomene-Ne-Blede.
Suzana
Monster Child !
*Little_♥_Princess*
Superstar
Tina♥Any
Wendy
I'mNotPerfect!~
SamanthaஜJones
Cuz i'm super bass. :3
Sweetie
Hello Kitty *
Angie:)
Tea <33
~Simka~ <3
.cherrybomb.
Moonlight Girl
*Wild Child* :]
Iva
Lollobrigida
kitty13
*Tinna94*
.TheButtonChild.
*Girl.In.Love*
*Baby_Bitch*
Amélie.
*~Milica~*
Maki :)
MayaError.
LooxyHeartBreaker
robin.
I am the best :D
Klinkica. :) ♥
Angel_Of_Death
Voodoo Child
Flower_Grown_Wild
xXx Anna xXx
Ninitza <3
The BlacK AngeL
Emo Strange ♥
@ndjel@
*~Hinata-chen~*
Dark Valo Princess
PiNk GiRl
Dvojki.<3
Eva
☆*I ♥ N.C*
Tarja
Mala TasHa :)
* Anchi *
♥Lutka.Iz.Grada
.Elen4iii^^.
ines
Pandora no hako
*M@R!J@*
***AnChY***
mawaxxmina
Bloody.Mary
looojka^^
Fallen Like The Sky.
_St0rm_
♥CuTe_GiRl♥
'-!rry-'
Jackie
Scarlett O'hara
London Child.^^
p!nky pr!ncess
Carrie <3
Elleonora
Little_Princess
_`LoLiPoP`_
Andjela'95
*Gatita de Any*
xXx death-emo-angel xXX
Love you to death...<3
Aneta Netty
Emo-Angel
Kate.Wild.Child
~FictionFreak~
Music Girl
tashana93
Daenerys Targaryen
) Djavolitza 95 )
Dulce_Maria
^_kety_^
coolgirls
Lady Brooke :*
BarBie GirL
Aurora
anja_94
_*-Blondie-*_
Serenity @
jowana93
*M@R!JA*
Pinky...♥
*AnGeL*
Maki
cool-rhcp-girl
jokac
EmOo.OgIrL
KSgirlMc!
Reperka_94
zla_zhena_iz_mochvare
Majich
The Lizard King
Taychi
...LoOdO zZaljUbLjEnAa...
dora_95
Sookie
Natsi
Sofyja
justninaa
_katarina_
Makyca:)
(= Tina =)
rebel
Jo-Jo`96
m@j@ RBD
Nadalija:):):)
Miss Independent
*~Veronica Sanches~*
Branchica
Vanessa
*Nina*
Candy
*Aysha*
Bloom
141 posters
Page 6 of 13
Page 6 of 13 • 1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 11, 12, 13
Emo
First topic message reminder :
Verovatno ste chuli za ovakav stil oblachenja...ovakve ljude chesto odbacuju zato shto su drugachiji....
E,zanima me vashe mishljenje... :)
PA?
Verovatno ste chuli za ovakav stil oblachenja...ovakve ljude chesto odbacuju zato shto su drugachiji....
E,zanima me vashe mishljenje... :)
PA?
Last edited by Bloom on Tue 15 Apr 2008 - 18:58; edited 1 time in total
Bloom- Dreamy Girl
- Broj poruka : 1401
Godina : 30
Re: Emo
Pa ako se neko stidi toga sto je emo, zasto je onda emo xD ? Meni je emo ok... Nista posebno :/ ... Meni to dodje onako... Obicno, bezveze xD
...a kuzis...neki emachi se boje da ce ih fizicki zlostavljat i to sto je jako cesto...
Little_Princess- Candy Girl
- Broj poruka : 40
Godina : 34
Aih, imas raznih budala -.- ... Meni je ok kada neko mrzi emosa, metalca ili repera ali fizicko zlostavljanje je previse... Budes ono sto jesi i ne kacis se sa budalama i ok si xD :lol: (Kada bi zaista bilo tako xD)
..hehe...lepo rečeno =)
ja iskreno ne volim emo i sl. zato sto ne volim te "etikete" i ne volim da mi nesto odredjuje nacin na koji cu da se oblacim...
...a gle..ja se ne oblačim tako jer kao emachi nose tako...meni je jednostavno tako najbolje...najugodnije se tako osijecam...ako razumes =P
swako se oblachi onako kako mu je najugodnije...
msm neki...
a ne oni koji zele da ix ljudi wole zbog poznashalja i garderobe... al btw to nije tema teme.. xDDD
zopa :*
msm neki...
a ne oni koji zele da ix ljudi wole zbog poznashalja i garderobe... al btw to nije tema teme.. xDDD
zopa :*
Ne msm da je emo stil nesto glupo, swako ima swoj stil.. A sto se tice emosa, to su swe normalni ljudi... u opste nisu razliciti od drugih... msm, imam dosta drugarica i drugowa da su emosi, i druzim se sa njima kao sa swima ostalima...
jednu moju drugaricu(koja je emo) su optuzili da stalno misli o SMRTI zato sto je emo... msm, stwarno, ljudi nekada znaju biti jako okrutni...
I, ja nsm emo...
jednu moju drugaricu(koja je emo) su optuzili da stalno misli o SMRTI zato sto je emo... msm, stwarno, ljudi nekada znaju biti jako okrutni...
I, ja nsm emo...
a to da ako si emo seckash wene,padash u depresije... itc.. nije tachno... i ne mora daznachi...
,,,nisu svi emachi isti,,,=P
meni su oni ok,samo me nervira kada se neko folira,pa jedan dan emo fazon,sutra sav u roze boji...
Elleonora- Dreamy Girl
- Broj poruka : 1371
,,,e takvih na mojoj skoli ima preko 100,,,kako me to živcira,,,jedan dan ono emo totalno drugi dan ono fensy,,,cccs
pa to ti pricam,meni je to totalno bezveze...msm u cemu je fora??? ja inace nisam emo,znam kako izgledaju al nisu mi bas najjasniji njihovi stavovi,pa ako mozes da mi pojasnis? :)
Elleonora- Dreamy Girl
- Broj poruka : 1371
mene nerviraju oni koji se tripuju: "ja imam probleme. ja sam emo" xD ... ima takvih... cim ima "problema" (sa 12 ili 13 godina ) oni su emo... a i to su "problemi" a ne stvarno problemi... naisla sam i na takve
... simple plan - i'm just a kid....pogledaj riječi i to su ti otprilike nasi stavovi...
pa da... nisu..msm ne postije 2 ista choweka... ali npr ako si ti emo i ljudi wichu za tobom oces zardjali zhilet i tako to?
to je bolesno.. msm to je wetj proziwanje.. ne wichem ja za njim ocesh nowe airmax tike! ne obratjam im se a oni tako...
xD
to je bolesno.. msm to je wetj proziwanje.. ne wichem ja za njim ocesh nowe airmax tike! ne obratjam im se a oni tako...
xD
...lol...dobro si to napisala =)
ne znam...svidja mi se stil i to sto su drugaciji,ali ne svidjaju mi se pojedine odvratne slike,sva ta krv i to,neki umeju da preteraju,pa deluju pomalo sektaski!a inace,slatka mi je njihova garderoba i frizure,pramenovi,ali to bi meni uzasno stajalo!
Carrie <3- Glamour Girl
- Broj poruka : 2988
Godina : 28
JA SAM LUDAAA za owim stilom!
bash mi je nakako ql,neobichan..SAWRSHEN..
one frizure,kosturi..odetja..swee :D
samo shto u mom gradu nema "materijala" za emo stil..msm odetja itd.. a da imas...do sad bi sigurno bila emowac :)
bash mi je nakako ql,neobichan..SAWRSHEN..
one frizure,kosturi..odetja..swee :D
samo shto u mom gradu nema "materijala" za emo stil..msm odetja itd.. a da imas...do sad bi sigurno bila emowac :)
p!nky pr!ncess- Candy Girl
- Broj poruka : 35
...a sta...emo ljudi se rezu da...i ono...bol kod rezanja i ta krv nama kao odgovaraju...
xD... msm, to mi je skroz glupo... kako ljudi zamisljaju emose.... kao da su sa druge planete... msm, to je samo stil oblacenja... nista drugo... swi misle, kao sto kaze Little_Princess "jao, emosi se rezu"... lol... stwarno gluposti, ljudi ne znaju sta pricaju..
...nie samo stil...vjeruj mi...to ti ko psihicko stanje...i sta onda ako se i rezem?? kuzis...to moj zivot =P
ma, ne misli na tebe... nego mi je glupo kada drugi kazu, emosi se rezu... nije imalo weze sa tobom.. ja iskreno nemam niss protiw emosa.. ljudi kao ljudi...
iwanna_94 wrote:meni su oni ok,samo me nervira kada se neko folira,pa jedan dan emo fazon,sutra sav u roze boji...
Ma,cista glupost!Jedna iz mog razreda je takva..
1.DAN-Nokti crni,kosa preko ociju,majice i pantalone i ostalo sve sa kosturima,tamo lupa gluposti kako ima probleme,kako zivot nije za nju...
2.DAN-Sva vesela,opustena,cool
-.- :x
London Child.^^- Cool Girl
- Broj poruka : 872
Godina : 27
Page 6 of 13 • 1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 11, 12, 13
Page 6 of 13