Plavi orkestar
+18
Gossip Girl.
Polly Samson
LostSoul
Suzana
Wendy
Mica'96
Aurora
Amélie.
Tarja
You Know You Love Me
Carrie <3
Dvojki.<3
London Child.^^
Dark Valo Princess
Eva
Snow White Queen
Sookie
Klinkica. :) ♥
22 posters
Page 1 of 1
Plavi orkestar
Plavi orkestar je jugoslovenska muzička grupa nastala u Sarajevu 1983. godine, a prvu i legendarnu postavu činili su pevač Saša Lošić, gitarista Mladen Pavičić, basista Samir Ćeremida Ćera i bubnjar Admir Ćeremida Ćera. Njihov prvi album Soldatski bal prodat je u tiražu preko 1.200.000 primeraka i to ga čini najprodavanijim albumom u SFRJ.
Klinkica. :) ♥- Sweet Girl
- Broj poruka : 311
Godina : 29
Re: Plavi orkestar
Obozavam ih.
Volim dooosta njihovih pesama:
Sava tiho tece,Lovac i kosuta,Bolje biti pijan nego star,Suada,Zelene su bile oci te,Ako su to samo bile lazi,Odlazim. . . :D
Volim dooosta njihovih pesama:
Sava tiho tece,Lovac i kosuta,Bolje biti pijan nego star,Suada,Zelene su bile oci te,Ako su to samo bile lazi,Odlazim. . . :D
Sookie- Chocolate Babe
- If you love me why am I dying?
Broj poruka : 4696
Jao, ja sam zaboravila da je Sava tiho tece njihova pesma... :oops: :oops: :oops:
Tu pesmu jako volim <333 Secam se da sam kad sam bila mala najvise volela da slusam kad tata uzme da svira gitaru, pa peva tu pesmu.
I pre neki dan bila neka emisija na Pink-u (ne znam tacno koja, ali neka sa onom voditeljkom Jelenom -.-) i bila je neka reportaza o njima, pa sam pogledala taj deo, i posle su gosti (debili -.-) poceli nesto da komentarisu.I bila ona sugava Neda Ukraden, i pocela ona nesto da sere, kao kad je izasla ta pesma Bolje biti pijan nego star, da su svi govorili kako je to glupo poredjenje, kako nema nikakvog smisla...Znaci, bolje da cuti.Kakve ona tekstove ima... :x :x :x
Tu pesmu jako volim <333 Secam se da sam kad sam bila mala najvise volela da slusam kad tata uzme da svira gitaru, pa peva tu pesmu.
I pre neki dan bila neka emisija na Pink-u (ne znam tacno koja, ali neka sa onom voditeljkom Jelenom -.-) i bila je neka reportaza o njima, pa sam pogledala taj deo, i posle su gosti (debili -.-) poceli nesto da komentarisu.I bila ona sugava Neda Ukraden, i pocela ona nesto da sere, kao kad je izasla ta pesma Bolje biti pijan nego star, da su svi govorili kako je to glupo poredjenje, kako nema nikakvog smisla...Znaci, bolje da cuti.Kakve ona tekstove ima... :x :x :x
Snow White Queen- Candy Girl
- Broj poruka : 98
Location : In my field of paper flowers and candy clouds of lullaby...
jao kad sam pocela da slusam bolju, rok muziku oni su bili moji prvi idoli..kasnije prljavo kazaliste parni valjak....
onako imaju 3-4 dobre pesme, a vecina pesama vuce na folk tj narodno...
mama mi je rekla, a i od dosta njih sam cula kao da su oni unistili nasu dobru muziku...pa sad...a ja sam njih baas slusala pre 3-4 godine
onako imaju 3-4 dobre pesme, a vecina pesama vuce na folk tj narodno...
mama mi je rekla, a i od dosta njih sam cula kao da su oni unistili nasu dobru muziku...pa sad...a ja sam njih baas slusala pre 3-4 godine
Eva- Candy Girl
- Broj poruka : 292
Bolje biti pijan nego star,Sava tiho teče,Suada,Odlazim...
Dark Valo Princess- Sweet Girl
- Broj poruka : 596
Godina : 31
Obozavam ih.<33
Slusala sam ih kao mala,jer je sestra imala kasetu pa se secam i nekih pesama...
Sava tiho tece,Zelene su bile oci te...
Slusala sam ih kao mala,jer je sestra imala kasetu pa se secam i nekih pesama...
Sava tiho tece,Zelene su bile oci te...
London Child.^^- Cool Girl
- Broj poruka : 872
Godina : 27
ux,mene oni nesto iritiraju...msm nisu im lose pesme,ali nes ix ne gotivim...posebno me nervira ona pesma sava tixo tece...
Carrie <3- Glamour Girl
- Broj poruka : 2988
Godina : 28
Obozavam ih...super su im pesme!! Imam dosta njihovih pesama i na telefonu tako da ih cesto slusam.... :)
You Know You Love Me- Sweet Girl
- Broj poruka : 528
...obozavam ih...ne znam koja mi je omiljena pesma..na koncertu su bili super...:DD..
Gost- Guest
Slušam ih. Ne znam sve pjesme ali znam neke.
Najbolja mi je od rođendana do rođendana :love01:
Najbolja mi je od rođendana do rođendana :love01:
Ja znam pesmu ako su to samo bile lazi... ^^ I obozavam je... Znam jos neke,ali ne po imenu,nego sam ih pokupila na radiju...
Wendy- Dangerous Lady
- Broj poruka : 9157
Godina : 30
Volim ih. Posebno pesmu: ''Odlazim''. Mene boli uvo za to sto njihove pesme vucu na folk. Nemam ja nista protiv folka. Al' zato imam protiv Granda, i turbo-folka (pa dobro, priznajem da kad cujem da neko slusa bilo koju vrstu narodnjaka pomislim da je seljacina, al' ajd sad, svi mi imamo neke predrasude u nasoj podsvesti). :P :bhjjkl:
Suzana- Moderator
-
Broj poruka : 6686
Znači ako je neki bend smešan, to je onda ovaj.
Ona pesma Suada, mislim da je to jedna od najsmešnijih pesama koje sam ikada čula.
Najjače mi što je Loša snimio pesmu iz zezanja, i ljudi se primila i postao čovek poznat.
Ona pesma Suada, mislim da je to jedna od najsmešnijih pesama koje sam ikada čula.
Najjače mi što je Loša snimio pesmu iz zezanja, i ljudi se primila i postao čovek poznat.
Polly Samson- Dangerous Lady
- Mesečarka
Broj poruka : 8397
Znam Zelene su bile oci te,Bolje biti pijan nego star,Suada,Odlazim i Ako su to bile lazi...i sve ih obozavam! *__* :)
A Odlazim sam pogotovo volela kad sam imala 5 godina XD
Gossip Girl.- Special Snowflake
-
Broj poruka : 8665
Imaju neke ok pesme koje znam (tj. one koje svi znaju) ali ih ne volim i vecina pesama je poprilicno glupa xD
Gossip Girl. wrote:Znam Zelene su bile oci te,Bolje biti pijan nego star,Suada,Odlazim i Ako su to bile lazi...i sve ih obozavam! *__* :)
Page 1 of 1