Ghost Whisperer (Šapat duhova)
+25
Amélie.
Carrie <3
Polly Samson
MoonGirl
Aurora
Praslin<3
Maki :)
LostSoul
Gossip Girl.
Girl4ever
Anchyly
Wendy
Bloody.Mary
LilPerly
Angie:)
Sanny
Ariel
Dvojki.<3
*bloody_princess*
.TheButtonChild.
I LOVE JUSTIN BIEBER
Sookie
Pandora no hako
Andjela'95
aLisa`
29 posters
Only For Girls :: Fame, fame, go away, come again some other day :: TV zabava/TV fun :: Serije/Emisije
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Ghost Whisperer (Šapat duhova)
First topic message reminder :
Melinda Gordon ima dar. Od malih nogu ima sposobnost da vidi i govori sa duhovima. Duhovi nastoje da kroz Melindu govore sa živima. Iako je ova informacija ponekad veoma intenzivna i razbacana, najveći izazov za Melindu ipak je preovlađujući skeptičnost. Na kraju ona uspeva da pomogne i preminulima i živima da nastave svoj put. Melinda zna da je ovo dar i za razliku od ostalih serija sa sličnom pričom, njeni najbliži prijatelji i porodica znaju za njenu sposobnost i u potpunosti ohrabruju njene napore.
Uvodna priča: "Upravo sam se udala. Upravo sam se preselila u mali grad. Upravo sam otvorila antikvarnicu. Možda sam upravo kao ti. Osim što od malih nogu znam da mogu da pričam sa mrtvima. Duhovi vezani za zemlju, kako bi rekla moja baka. Oni koji još nisu prešli na drugu stranu zato što imaju nezavršena posla sa živima i traže moju pomoć. Da bi vam ispričala moju priču, moram vam ispričati i njihovu."
"Šapat duhova" ima dve nominacije za nagradu Prajmtajm Emi.
Melinda Gordon ima dar. Od malih nogu ima sposobnost da vidi i govori sa duhovima. Duhovi nastoje da kroz Melindu govore sa živima. Iako je ova informacija ponekad veoma intenzivna i razbacana, najveći izazov za Melindu ipak je preovlađujući skeptičnost. Na kraju ona uspeva da pomogne i preminulima i živima da nastave svoj put. Melinda zna da je ovo dar i za razliku od ostalih serija sa sličnom pričom, njeni najbliži prijatelji i porodica znaju za njenu sposobnost i u potpunosti ohrabruju njene napore.
Uvodna priča: "Upravo sam se udala. Upravo sam se preselila u mali grad. Upravo sam otvorila antikvarnicu. Možda sam upravo kao ti. Osim što od malih nogu znam da mogu da pričam sa mrtvima. Duhovi vezani za zemlju, kako bi rekla moja baka. Oni koji još nisu prešli na drugu stranu zato što imaju nezavršena posla sa živima i traže moju pomoć. Da bi vam ispričala moju priču, moram vam ispričati i njihovu."
"Šapat duhova" ima dve nominacije za nagradu Prajmtajm Emi.
aLisa`- Dreamy Girl
- Broj poruka : 949
Godina : 29
Re: Ghost Whisperer (Šapat duhova)
I like it.
Mnogo mi je lepa Melinda i zato sam pocela da gledam. A posle sam zaobozavala seriju.
Mnogo mi je lepa Melinda i zato sam pocela da gledam. A posle sam zaobozavala seriju.
Polly Samson- Dangerous Lady
- Mesečarka
Broj poruka : 8397
Godina : 28
Pre me je nervirala,ali sam pocela da je gledam.Ponekad se stw userem od straha xD
Carrie <3- Glamour Girl
- Broj poruka : 2988
A meni ta serija nikad nije bila posebno strašna
Praslin<3- Kate Beckett
- I don`t wanna waste another day, stuck in the shadow of my mistakes!
Broj poruka : 7273
Prije ju nisam pratila i nisam voljela tu seriju uopće, ali sad mi se jako sviđa.
Zvanično sam prestala da je gledam zbog malog nosonje koji je nesnosan -.-
MoonGirl- Powerful Girl
-
Broj poruka : 3319
Godina : 30
MoonGirl wrote:Zvanično sam prestala da je gledam zbog malog nosonje koji je nesnosan -.-
kako me je nervirao.
Evo vidim sad na Fox opet prikazuju.WTF zar ce da repriziraju po 1000-ti put
Half as pretty- Dreamy Girl
-
Broj poruka : 1428
Page 2 of 2 • 1, 2
Only For Girls :: Fame, fame, go away, come again some other day :: TV zabava/TV fun :: Serije/Emisije
Page 2 of 2