Evanescence
+43
Queeny
Sirenna *
Polly Samson
DarkAngel
Kraljica Terror
MissSunshine.
Mica'96
Bloody.Mary
Amélie.
savagegarden
Andjela'95
.TheButtonChild.
Eva
robin.
aLisa`
Breathe ^
Snow White Queen
xXx Anna xXx
Voodoo Child
Tarja
Fallen Like The Sky.
Angel_Of_Death
HIMgirl
~♥Acika♥~
rock princess
Natsi
Daenerys Targaryen
Elleonora
Carrie <3
Scarlett O'hara
Venoma :)
Emo-Angel
Halliwell Girl
~FictionFreak~
Jackie
Aurora
dora_95
Makyca:)
ena '95
Lollipop
*Nina*
Bloom
Vanessa
47 posters
Page 2 of 4
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Evanescence
First topic message reminder :
Evanesens (engl. Evanescence, IPA: /ˌɛvəˈnɛsəns, ˈɛvəˌnɛsəns/) je američki rok bend koji su 1995. u glavnom gradu Arkanzasa osnovali pevačica i pijanista Ejmi Li (engl. Amy Lee) i gitarista Ben Mudi (engl. Ben Moody).
Nakon dva E.P. mini-albuma i demo diska Origin bend je 2000. objavio prvi studijski album pod nazivom Fallen u saradnji sa izdavačkom kućom Wind-up Records. Prodato je više od 15 miliona kopija širom sveta a album je grupi doneo dve Gremi nagrade. Godinu dana kasnije, grupa je izdala album koji sadrži snimak koncerta pod nazivom Anywhere but Home prodat u milion primeraka, a 2006. drugi studijski album The Open Door od kojeg je do sada prodato oko 5 miliona kopija.
U međuvremenu je došlo do promene sastava benda. Jedan od osnivača, Ben Mudi je 2003. napustio bend, kao i basist Vil Bojd (engl. Will Boyd) 2006.
Nako pauze od skoro 5 godina oktobra 2011. bend je objavio novi album Evanescence. Bend se trenutno nalazi na turneji.
Evanesens se nalaze na 71. mestu liste najboljih umetnika dekade 2001-2010. po izboru magazina Bilbord.
Evanesens (engl. Evanescence, IPA: /ˌɛvəˈnɛsəns, ˈɛvəˌnɛsəns/) je američki rok bend koji su 1995. u glavnom gradu Arkanzasa osnovali pevačica i pijanista Ejmi Li (engl. Amy Lee) i gitarista Ben Mudi (engl. Ben Moody).
Nakon dva E.P. mini-albuma i demo diska Origin bend je 2000. objavio prvi studijski album pod nazivom Fallen u saradnji sa izdavačkom kućom Wind-up Records. Prodato je više od 15 miliona kopija širom sveta a album je grupi doneo dve Gremi nagrade. Godinu dana kasnije, grupa je izdala album koji sadrži snimak koncerta pod nazivom Anywhere but Home prodat u milion primeraka, a 2006. drugi studijski album The Open Door od kojeg je do sada prodato oko 5 miliona kopija.
U međuvremenu je došlo do promene sastava benda. Jedan od osnivača, Ben Mudi je 2003. napustio bend, kao i basist Vil Bojd (engl. Will Boyd) 2006.
Nako pauze od skoro 5 godina oktobra 2011. bend je objavio novi album Evanescence. Bend se trenutno nalazi na turneji.
Evanesens se nalaze na 71. mestu liste najboljih umetnika dekade 2001-2010. po izboru magazina Bilbord.
Gost- Guest
Re: Evanescence
Volim evanescence. Steta sto im tako dugo treba da izdaju novi album...
Venoma :)- Candy Girl
- Broj poruka : 7
Godina : 34
hmm bas steta..eh kao ja sada zalim.. :) mislim ona amy ima fenoomenalan glas..volim da cujem njihove pjesme, ali ih nemam u kompu i ne slusam ih kuci nikada..ali ovako na mtv-u ili radiju ako ima poslusacu jer su super pjesme...
Scarlett O'hara- Admin
- Ja ću imati tebe i ti ćeš imati mene odavde pa do vječnosti, zauvijek, bez početka i bez kraja.
Broj poruka : 8922
Godina : 32
ni ja ih ne slusham neshto mnogo...ali su dobri.a pazi nisam znala da imaju samo 2 albuma,a wec pred raspadom,bezweze
Jackie- Powerful Girl
- Broj poruka : 3046
Godina : 113
pa u stvari 3 koliko znam xD ... ma nemam pojma, meni nisu nesto zanimljivi, neki gothic rock, nista posebno... pa oni su menjali postavu pred poslednji album jer su bili pred raspadom
svidjaju mi se neke pesme,a majvise lithium,bas sam je sad slusala
Carrie <3- Glamour Girl
- Broj poruka : 2988
Godina : 28
meni su ok,al ih ne slusam bas puno
Elleonora- Dreamy Girl
- Broj poruka : 1371
Godina : 30
mislim nestajanje,iscezavanje....valdaGabriella wrote:
koji je tacan prewod od Evanescence?
Elleonora- Dreamy Girl
ja na netu nadjoh tako...ma to je to...:)
Elleonora- Dreamy Girl
Obozavam ih...=)
po meni amy lee ima najlepsi glas od svih...=)...a pesme su im...fanta fantasticne...
najvise volim lithium i call me when you're sober...=)
po meni amy lee ima najlepsi glas od svih...=)...a pesme su im...fanta fantasticne...
najvise volim lithium i call me when you're sober...=)
Natsi- Boom Baby
- Broj poruka : 1673
Extra su!!!Najbolje pesme su Bring me to life i My immortal!!!
rock princess- Candy Girl
- Broj poruka : 86
Godina : 29
obozavam ih...najvise volim bring me to life,my immortal, call me when you're sober, mada i ostale takodje :) a pocela sam da ih slusam kada sam na youtube-u nasla neki video sa tuznim scenama iz serije Supernatural,sa pesmom Bring me to life :) haha...tada mi se ona mnogo svidela,i krenula sam u skidanje njihovih pesama...amy ima odlican glas
*fancy_girl* wrote:obozavam ih...najvise volim bring me to life,my immortal, call me when you're sober, mada i ostale takodje :) a pocela sam da ih slusam kada sam na youtube-u nasla neki video sa tuznim scenama iz serije Supernatural,sa pesmom Bring me to life :) haha...tada mi se ona mnogo svidela,i krenula sam u skidanje njihovih pesama...amy ima odlican glas
~FictionFreak~- Cool Girl
- Broj poruka : 699
pesme su im stv mocne..posebno my immortal,lithium,good enough,call me when ur sober,forgive me,taking over me,bring me to life..ma sve...=)
HIMgirl- Candy Girl
- Broj poruka : 23
Amy Lee je kraljica pevanja!! Ne postoji osoba koja ima lepsi glas od nje!! Obozavam njihove pesme!!
ja ih ne volim mnogo, amy lee lepo peva, ali nemam visoko misljenje o njoj xD
my immortal je divna pesma ^^
my immortal je divna pesma ^^
Volim ih, mada mi ponekad Amy Lee zvuci malo piskavo...
Tarja- Boom Baby
- Broj poruka : 1653
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Page 2 of 4