Šta obući za matursko veče?
+121
✯Jetza✯
komarac.
Andrea98
Forever. <3
Fallen Like The Sky.
XBosankaX
SlytherinGirl
dead silence.
LanaDelRey
I love life:)
Best. <3
Petar Pan
Sirenna *
Sanjalica97^^
Forever young ♥.
popka bebic ^__^
StarLight
Angie:)
alex_ats
His Porcelain Doll
LostSoul
michelle
MoonGirl
Praslin<3
Queeny
*MiMa*97
Just Smile :)
marija ^^
Lollobrigida
IvaChii
Crni Leptir <3
~.CrAzY.BitCh.~
Lunaca
DarkAngel
Gossip Girl.
Anchyly
Lady Moon 96
Chéri
SamanthaஜJones
The Lizard King
Dia.♥
♥Senorita Puente
♥ Rokerka ♥
Tea <33
~Simka~ <3
Mici Torres
*Wild Child* :]
diwlja_djevojchica
Amélie.
*M@R!J@*
bombbonica
Pinky...♥
.TheButtonChild.
miss.Charming
Tvoja Mala!
*mica* :-)
MayaError.
*~Milica~*
Maki :)
Love you to death...<3
cura_92
Bloody.Mary
Tarja
aLisa`
Euphoria
I am the best :D
Any Lautner <3
Snow White Queen
Flower_Grown_Wild
_FoX_
Ninitza <3
*MissIvana*
Angel_Of_Death
Voodoo Child
Eva
the_sanja
looojka^^
Bloo
♥~Brancica~♥
~FictionFreak~
Bella Swan
♥CuTe_GiRl♥
Wendy
Elleonora
Andjela'95
Scarlett O'hara
*Gatita de Any*
barbie girl so sweety
RuZa
shadow
*isidora*
Natsi
sanja***
HillarY
*AnGeL*
zla_zhena_iz_mochvare
MaWa*SReTjiCa
jowana93
Sookie
dora_95
Natasha
Makyca:)
Taychi
_*-Blondie-*_
MissSunshine
*BoOoPy*Bet*
JACIKA 4EVER
laura
Candy
rebel
(= Tina =)
m@j@ RBD
Branchica
*Alexandra*
*Nina*
Nadalija:):):)
Miss Independent
*Aysha*
Bloom
Vanessa
*~Veronica Sanches~*
125 posters
Page 23 of 29
Page 23 of 29 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 29
Šta obući za matursko veče?
First topic message reminder :
Da li ste smislile shta cete da obuchete za maturu/ shta ste obukle??? Ja planiram neku ROZE haljinicu!!! :sunny:
Da li ste smislile shta cete da obuchete za maturu/ shta ste obukle??? Ja planiram neku ROZE haljinicu!!! :sunny:
*~Veronica Sanches~*- Candy Girl
- Broj poruka : 87
Godina : 31
Re: Šta obući za matursko veče?
Pa zavisi,ako kupis kvalitetne,UDOBNE stikle mozda i mozes :) Mislim ja sam izdrzala celu noc nisam ih nijednom skinula,samo sto sutradan nisam mogla da hodam,ali to je manje bitno xD
Kod mene niko nije bio u farmerkama,mislim da je jedna likusa bila u pantalonama samo.. Ali ako ti je glupo i ako ces se osecati bezveze onda nemoj..
I slazem se da treba lepo da se provedes,posle pola sata ces skapirati da nije bitno ko je sta obukao,alii opet,ako ti se svidja kako si se obukla,onda ces i ti biti opustenija i zadovoljnija i onda ce i provod biti bolji :D Po nekoj mojoj teoriji xD
Kod mene niko nije bio u farmerkama,mislim da je jedna likusa bila u pantalonama samo.. Ali ako ti je glupo i ako ces se osecati bezveze onda nemoj..
I slazem se da treba lepo da se provedes,posle pola sata ces skapirati da nije bitno ko je sta obukao,alii opet,ako ti se svidja kako si se obukla,onda ces i ti biti opustenija i zadovoljnija i onda ce i provod biti bolji :D Po nekoj mojoj teoriji xD
Beautiful Dangerous- Chocolate Babe
- Broj poruka : 5122
Godina : 29
Ni ja ne volim nesto posebno kosulje,pa cu se truditi da nadjem neku svecaniji a ujedno i modernu majicicuxD
A sto se tice stikli,ima bogme da izdrzim celo vece,makar narednih 5 dana ne mogla da stanem na nogexD
Koliku ste imale stiklu na maturi?^^xD
A sto se tice stikli,ima bogme da izdrzim celo vece,makar narednih 5 dana ne mogla da stanem na nogexD
Koliku ste imale stiklu na maturi?^^xD
*MiMa*97- Starry Eyed Girl
- Broj poruka : 7653
Godina : 27
Ja sam desetku,mada sam ja htela i vecu,ali mama mi je rekla da bi bilo bezveze
AJ nemam jos neku ideju,mada bih volela nesto karirano I mnooogo bih volela da odem u starkama samo da nadjem odg odecu uz njih..
MoonGirl- Powerful Girl
-
Broj poruka : 3319
Godina : 30
Takodje,ja cu najverovatnije neku kariranu crvenu kosulju,crne uske pantalone i naravno crvene STARKE...Starke-zakon!!!
Last edited by michelle on Mon 27 Feb 2012 - 10:46; edited 1 time in total
michelle- Candy Girl
- Broj poruka : 47
Neku haljinu, iako sam samo jednom u životu obukla haljinu i to od teksasa u I razredu kad smo se slikali. -.- Ako nađem nešto, odlično, a ako ne nađem... Ma naći ću nešto.
Moguće da ćete misliti da sam fiju, ali ja oblačim ovo xDD Naravno, bez ovih šljokica i puno, kraća, ali takvih boja i sve too <3
[You must be registered and logged in to see this link.]
[You must be registered and logged in to see this link.]
bilo je i kod mene na maturi tih fairytale haljina, mada se to meni ne sviđa, više mi je u stilu američkih matura
ko me ima na fejsu zna kakva mi je bila haljina, šila sam.
i mislim da je bolje da se šije ^^
ko me ima na fejsu zna kakva mi je bila haljina, šila sam.
i mislim da je bolje da se šije ^^
Bloody.Mary- Moderator
- Broj poruka : 11102
Godina : 32
Meni je malo bezveze to dolazenje u patikama,ipak bi trebalo da bude malo elegantinije.michelle wrote:Takodje,ja cu najverovatnije neku kariranu crvenu kosulju,crne uske pantalone i naravno crvene STARKE...Starke-zakon!!!
Mislim da moze da bude elegantno i u patikama (ako su starke posto su nekako drugacije xD ostale ne) ali na maloj maturi, velika mi je vec drugacija.
Za veliku ne znam sta cu, niti razmisljam o tome ali za malu treba nesto jednostavno, elegantnije i lepo, onako u skladu sa time da svi imaju po 14-15 godina.
Za veliku ne znam sta cu, niti razmisljam o tome ali za malu treba nesto jednostavno, elegantnije i lepo, onako u skladu sa time da svi imaju po 14-15 godina.
Da mogu sad da biram isla bih u majici na kojoj pise ''FETISH'' sa krstom umjesto I, nekim cool bamboo hoop nausnicama, precool sarenim neon helankama i JC cipelama..
His Porcelain Doll- Sweet Girl
- The girls, they all are like carmen.
Broj poruka : 584
Godina : 36
Ja sam imala cvetnu haljinicu,i crne stikle,i roze malu torbicu...htela sam nesto sto cu moci i kasnije da nosim...
alex_ats- Candy Girl
- Broj poruka : 83
Godina : 28
uf jedva čekam :D
mada neće mi biti toliko teško da izaberem, ukus mi se dosta proširio :)
mada neće mi biti toliko teško da izaberem, ukus mi se dosta proširio :)
Angie:)- Modern Lady
-
Broj poruka : 5719
Moj savet vam je da kupite nešto što ćete kasnije baš nositi. :P
Dia.♥- Modern Lady
- Ii da se ljubimoo. :)
Broj poruka : 6099
Godina : 28
Mi cemo izgleda maturu imati u skoli>. Inace i dalje sam za kombinaciju uskih farki,cool majice i stikli...Ili neku haljinicu...
*MiMa*97 wrote:Mi cemo izgleda maturu imati u skoli>.<
Cula sam da ce od ove godine osnovci slaviti malu maturu u skolama,a ne vise u hotelima,restoranima,kafanama itd.,sto je po meni odlicno.
michelle- Candy Girl
michelle wrote:*MiMa*97 wrote:Mi cemo izgleda maturu imati u skoli>.<
Cula sam da ce od ove godine osnovci slaviti malu maturu u skolama,a ne vise u hotelima,restoranima,kafanama itd.,sto je po meni odlicno.
Ne zna se da li će doneti taj zakon do naše mature. Ako ne donesu, onda idemo u neki restoran, a ako donesu u školsku salu. Ne znam samo šta žele time da postignu, kad će se svi obući kao i da idu u restoran neki. -.-
Dogovorila sam se sa drugaricom da kupimo neke modne magazine i da vidimo šta sve imamo i da zamislimo u glavi kako bi izgledale na maturi.
Ma najbolje bre da ukinu malu maturu.
michelle- Candy Girl
Bas sad,da ukinu... Pa ne slavi se kraj cetvrtog raz.,vec osnovne skole! Bio bi red da se to obelezi necim. I mislim da je glupo sto planiraju da ukinu to slavlje po restoranima i hotelima. Da znate samo kakva je trpezarija u mojoj skoli,vise bi vam prijalo na ulici da slavite. -.-' . Ako budemo slavili u skoli,onda cu obuci neke farke,cool majicu i starke,a ako se budu smilovali i pustili nas da slavimo kao i generacije pre nas,onda neku haljinicu i sandale.michelle wrote:Ma najbolje bre da ukinu malu maturu.
StarLight- Candy Girl
- Broj poruka : 121
A ne shvatam zasto svi misle da se obuku drugacije za maturu u skolu u odnosu na maturu u restoranu,pa to je valjda svejedno,mozes farmerke i u restoran i u skolu kao i haljinu/
michelle- Candy Girl
Takva je i kod mene situacija u skoli...I ako budem slavili u njoj,obucu se kao sto si ti napisala...JustSmile wrote:Bas sad,da ukinu... Pa ne slavi se kraj cetvrtog raz.,vec osnovne skole! Bio bi red da se to obelezi necim. I mislim da je glupo sto planiraju da ukinu to slavlje po restoranima i hotelima. Da znate samo kakva je trpezarija u mojoj skoli,vise bi vam prijalo na ulici da slavite. -.-' . Ako budemo slavili u skoli,onda cu obuci neke farke,cool majicu i starke,a ako se budu smilovali i pustili nas da slavimo kao i generacije pre nas,onda neku haljinicu i sandale.michelle wrote:Ma najbolje bre da ukinu malu maturu.
michelle wrote:A ne shvatam zasto svi misle da se obuku drugacije za maturu u skolu u odnosu na maturu u restoranu,pa to je valjda svejedno,mozes farmerke i u restoran i u skolu kao i haljinu/
Slazem se...Mislim da ce nama biti u onome (nzm kako se zove) pre je bila kuhinja ali su srusili pa napravili nesto lepooo ^^ Kod mene ce svi biti u fulu doterani gde god da imamo. :D
popka bebic ^__^- Dangerous Lady
- Moje srce s' tobom igra u ritmu ni na na na :)
Broj poruka : 11424
Mi ćemo slaviti u školskoj sali, ali sigurna sam da će se svi obući kao i što su planirali za maturu.
Mada, kad bolje pogledam, stvarno jeste bolje da ne slavimo uopšte. Bolje je, jednostavno, da uzmemo novac, kupimo šta nam treba, odemo u neki park ili šta već, sednemo, pričamo, zezamo se.
Stvarno mi je glupo sa slavim kraj osnovne škole u propaloj sali za fizičko koja samo što se ne sruši.
Mada, kad bolje pogledam, stvarno jeste bolje da ne slavimo uopšte. Bolje je, jednostavno, da uzmemo novac, kupimo šta nam treba, odemo u neki park ili šta već, sednemo, pričamo, zezamo se.
Stvarno mi je glupo sa slavim kraj osnovne škole u propaloj sali za fizičko koja samo što se ne sruši.
michelle wrote:A ne shvatam zasto svi misle da se obuku drugacije za maturu u skolu u odnosu na maturu u restoranu,pa to je valjda svejedno,mozes farmerke i u restoran i u skolu kao i haljinu/
Meni bi bilo glupa da sva skockana dodjem u propalu salu ili gde vec budemo slavili.
Drugacije bi bila atmosvera u nekom restoranu,kaficu,pa bi se samim tim i mi bolje osecali.
A koliko sam shvatila,prava svrha mature je da se mi sto bolje osecamo i provedemo.
Proslava u restoranu deluje svecanije. Kada bih se tako obukla za proslavu u skoli delovalo bi bzvz upravo zato sto imamo jednu rupu od skole xDmichelle wrote:A ne shvatam zasto svi misle da se obuku drugacije za maturu u skolu u odnosu na maturu u restoranu,pa to je valjda svejedno,mozes farmerke i u restoran i u skolu kao i haljinu/
StarLight- Candy Girl
- Broj poruka : 121
Page 23 of 29 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 29
Page 23 of 29