Bacanje čini
+18
*~tamarchelo~*
mrs. sunshine
PunkRockChick
I'mNotPerfect!~
Superstar
Jellena_Sava
savagegarden
Djidji
Euphoria
Wendy
Bloody.Mary
Tarja
Carrie <3
Open.Up.Your.Eyes.
*Wild Child* :]
Sookie
Aurora
.Raindrop.
22 posters
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Bacanje čini
First topic message reminder :
Jel verujete u to da ce cini delovati?Jeste li ikada bacili cini?
Ja sam cak i trazila na internetu,ali nisam nasla nista bas bas dobro.
Moze neka od vas da mi preporuci,knjigu sajt bilo sta?
Zelim malo da pokusam da se bavim time =)
Jel verujete u to da ce cini delovati?Jeste li ikada bacili cini?
Ja sam cak i trazila na internetu,ali nisam nasla nista bas bas dobro.
Moze neka od vas da mi preporuci,knjigu sajt bilo sta?
Zelim malo da pokusam da se bavim time =)
.Raindrop.- Sweet Girl
- Broj poruka : 518
Godina : 29
Re: Bacanje čini
Ja ne verujem u cini niti u nesto slicno, ali ipak ne bih otisla kod neke vracare ko zna sta sve moze da nalupeta ?! ;)
I'mNotPerfect!~- Cool Girl
- Broj poruka : 669
Godina : 28
Ja mislims da je to sr*nje (sorry).Ne verujem u cini i ne verujem da ce delovati...
PunkRockChick- Candy Girl
- Broj poruka : 158
Godina : 32
Deluje :P Omfg nisam ni ja mogla da verujem ali deluje kad poveruješ sama u to :P
Superstar- Candy Girl
- Broj poruka : 176
Godina : 28
Ja verujem u sve, kod mene je sve moguce :D Moja 'cin' je zakon privlacenja. Sve sto zelim, privucem ka sebi i stvarno deluje :) U poslednje vreme sve sto sam pozelela (ma koliko nerealno bilo) mi se ispuno :) Sanse su bile 1 u milion, a opet se ispunio. Tako da verujem u to :) Pogledajte film Tajna i sve ce vam biti jasno :)
mrs. sunshine- Sweet Girl
- Broj poruka : 341
Godina : 27
Zanimljivo, gdje može da se pogleda film na netu? :) Bilo bi super kad ne bih morala ni o čemu da brinem, samo bacim čini i to mi se ostvari.. Ali, hej, ako je tako, zašto onda to svi ne rade? Zato što je to zapravo laž, izmišljotina...
*~tamarchelo~*- Sweet Girl
- Broj poruka : 336
Godina : 27
Haha, ja obozavam Cari i par puta sam pokusavala da napisem reci za neke cini xD
Naravno nije uspelo. Ne verujem u to
Naravno nije uspelo. Ne verujem u to
phina- Cool Girl
- Broj poruka : 620
Godina : 24
Fallen Like The Sky. wrote:Nisam nikad pokušavala, neću pokušavati i ne verujem da će čini delovati.
Ne treba se igrati time.
Ne kazem ovo iz lose namere,ali ljubav ne treba iskoriscavati na taj nacin.
Verovatno Vam po glavi,kada citate moj komentar,kruzi misao (Ma sta ona zna!) ali,kazem vam iz dobre namere. Moja baka je bila Medijum takodje se i bavila malo magijom. Mislim,pomagala je komsiluku,ali dobro to sad nije ni bitno. Moja poenta je ta da sam imala jako losa iskustva s'tim i preporucujem da se sa tim ne treba igrati. Inace,magiju ne kontrolise neka tamo sila,vec vasa svest. Ako verujete da je nesto zaista ostvarljivo to se i desi. Nas um je pun tajni koje kroz zivot otkrivamo,onako,postepeno. Inace, Wendy nije to ucinila magija,vec tvoja psiha,toliko si snazno mislila na to da se i ostvarilo, tj. sama si to pokrenula .
Ne kazem ovo iz lose namere,ali ljubav ne treba iskoriscavati na taj nacin.
Verovatno Vam po glavi,kada citate moj komentar,kruzi misao (Ma sta ona zna!) ali,kazem vam iz dobre namere. Moja baka je bila Medijum takodje se i bavila malo magijom. Mislim,pomagala je komsiluku,ali dobro to sad nije ni bitno. Moja poenta je ta da sam imala jako losa iskustva s'tim i preporucujem da se sa tim ne treba igrati. Inace,magiju ne kontrolise neka tamo sila,vec vasa svest. Ako verujete da je nesto zaista ostvarljivo to se i desi. Nas um je pun tajni koje kroz zivot otkrivamo,onako,postepeno. Inace, Wendy nije to ucinila magija,vec tvoja psiha,toliko si snazno mislila na to da se i ostvarilo, tj. sama si to pokrenula .
+SweatPoison+- Candy Girl
- Broj poruka : 25
Godina : 29
Page 2 of 2 • 1, 2
Page 2 of 2