Moda?
+101
alex_ats
Iva000
xX Anng!e Xx
Queeny
Polly Samson
Praslin<3
MissSunshine.
Emily the strange
Lollobrigida
KitKat
marija ^^
Crni Leptir <3
DarkAngel
Little angeŁ
alexxD
Black Swan
UnLoVeD pRiNcEsS
popka bebic ^__^
Gossip Girl.
Monster Child !
♦Only_GiRl♦
Amélie.
Suzana
AnnBlondie^^
•i love you•
Wendy
AnyRbre
Chéri
PunkRockChick
SamanthaஜJones
Cuz i'm super bass. :3
Mica'96
Angie:)
♥ Rokerka ♥
♥Senorita Puente
Tea <33
~Simka~ <3
.TheButtonChild.
Pandora no hako
miss.Charming
*~Milica~*
Maki :)
MayaError.
LooxyHeartBreaker
Flower_Grown_Wild
I am the best :D
Any Lautner <3
Ninitza <3
*MissIvana*
♥Tijana♥
Love you to death...<3
@ndjel@
Eva
Bloody.Mary
Tarja
Mala TasHa :)
* Anchi *
looojka^^
Fallen Like The Sky.
London Child.^^
Yellow Kitty
_St0rm_
♥~Brancica~♥
rock princess
Scarlett O'hara
Jackie
Carrie <3
*Gatita de Any*
~FictionFreak~
[:Tijana:]
Lady Brooke :*
Enchanted
Cloe <3
Ariel
jowana93
sanja***
(= Tina =)
anja_94
*AnGeL*
*M@R!JA*
...LoOdO zZaljUbLjEnAa...
Rockerche^^
*BoOoPy*Bet*
MaRiZZa_94
Sofyja
barbie girl so sweety
dora_95
*Nina*
Makyca:)
laura
Sookie
Jo-Jo`96
Branchica
Miss Independent
m@j@ RBD
=Fanaa=
Vanessa
S A R A
Gagica_92_NBGD
Diamond Bithc
Candy
105 posters
Page 5 of 6
Page 5 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
DA li pratite modu?
Re: Moda?
Glasala sam za 1. opciju ali moj realan odgovor je negde između 1. i 2.
Volim da pratim modu i da sam uvek u trendu,ali nikada ne bih stavila na sebe nešto što mi se ne dopada a navodno je in.
Dobra je samo stvar što mi se uglavnom zaista dopada ono što je u trendu :D
Volim da pratim modu i da sam uvek u trendu,ali nikada ne bih stavila na sebe nešto što mi se ne dopada a navodno je in.
Dobra je samo stvar što mi se uglavnom zaista dopada ono što je u trendu :D
Black Swan- Candy Girl
- Broj poruka : 9
Godina : 31
Black Swan wrote:Volim da pratim modu i da sam uvek u trendu,ali nikada ne bih stavila na sebe nešto što mi se ne dopada a navodno je in.
Bloody.Mary- Moderator
- Broj poruka : 11102
Godina : 32
Bloody.Mary wrote:Black Swan wrote:Volim da pratim modu i da sam uvek u trendu,ali nikada ne bih stavila na sebe nešto što mi se ne dopada a navodno je in.
upravo to.
popka bebic ^__^- Dangerous Lady
- Moje srce s' tobom igra u ritmu ni na na na :)
Broj poruka : 11424
Imam svoj stil :) Iako,naravno kupujem i moderne stvari...
alexxD- Candy Girl
- Broj poruka : 292
Godina : 28
Samo ako mi to odgovara i ako i se dopada
Little angeŁ- Candy Girl
- Broj poruka : 30
bas i ne pratim modu al kupujem stvari koje su aktuelne u Zari, New Yorkeru, Stradivariusu, Bershkoj...
al volim visoku modu..obozavam da gledam fashon tv i gledam revije...sledece god idem u Paris!! Moracu da se slikam ispred svake radnje!! ^^ postavi cu slike!! <33
al volim visoku modu..obozavam da gledam fashon tv i gledam revije...sledece god idem u Paris!! Moracu da se slikam ispred svake radnje!! ^^ postavi cu slike!! <33
Tea <33- Dreamy Girl
- Broj poruka : 1062
Godina : 29
"ne, imam originalan stil"
DarkAngel- Chocolate Babe
- Broj poruka : 4982
u zadnje vreme jako pratim modu, msm pocela sam da raspoznajem dizajnere i pratim njihov rad, ali obzirom da nemam pare za takve stvari, kupujem ono sto mi se svidi
Flower_Grown_Wild- Boom Baby
- Broj poruka : 1698
Godina : 31
samo ako mi to odgovara i ako i se dopada
marija ^^- Candy Girl
- Iskuliraj. Ne nerviraj se. Voli. Miri se. Prastaj. Osecaj. Placi. Smej se. Grli. Ljubi. Setaj po kisi. Gledaj u nebo. Pevaj. Skaci. Divljaj. Upoznaj ljude. Govori cao i onome koga ne znas. Radi bilo sta. Sve sto ti padne na pamet. Zivot je jedan. Nema vre
Broj poruka : 249
Samo ako mi to odgovara i ako i se dopada. Ja sam glasala za ovo...zasto bih se oblacila u nesto samo ako je trendi a nije mi ni udobno ni lepo. :)
KitKat- Candy Girl
- Broj poruka : 97
Godina : 26
Bitno je da se meni svidja, a ne da li je moderno.
Lollobrigida- Cherry Babe
- Broj poruka : 2096
hmmm...ako mi se ne svidja nesto sto je trenutno u modi nema teorije da cu to obuci...
nemam obicaj da slepo pratim trendove.kupujem ono sto mi se dopadne i mislim da je to ok...glupo je previse se zaludjivati time sta je in a sta nije
nesto sto je trunutno in za godinu dana nece biti i obrnuto.
moda stalno odlazi i vraca se..
nemam obicaj da slepo pratim trendove.kupujem ono sto mi se dopadne i mislim da je to ok...glupo je previse se zaludjivati time sta je in a sta nije
nesto sto je trunutno in za godinu dana nece biti i obrnuto.
moda stalno odlazi i vraca se..
Emily the strange- Dangerous Lady
- Broj poruka : 16457
meni je smesno kad neka cura kaze da uopste ne prati modne trendove i da gleda to skroz da izbegne, a, realno, nemoguce je jer sada retko gde imate da nadjete neke koje nisu plitke ili koje nisu skroz duboke i sl.
jednostavno neke stvari ne mozes da izbegnes :D
Aurora wrote:meni je smesno kad neka cura kaze da uopste ne prati modne trendove i da gleda to skroz da izbegne, a, realno, nemoguce je jer sada retko gde imate da nadjete neke koje nisu plitke ili koje nisu skroz duboke i sl.
mislim da svaka cura zeli da bude moderna sto naravno ne podrazumeva slepo pracenje trendova...
evo cist primer. narandzasta boja je hit ovog leta, i pretpostavljam da ce zaludjenici odmah krenuti da kupuju narandzaste stvari koje ce sledeceg leta baciti jer ce u modi biti neka druga boja.
meni je narandzasta ok ali daleko da mi je omiljena boja tako da necu previse kupovati narandzaste stvari bilo da su u modi ili ne..
Emily the strange- Dangerous Lady
- Broj poruka : 16457
Ne pratim modu, imam svoj stil i boli me briga dal je ono što nosim u modi ili ne.
MissSunshine.- Candy Girl
- Broj poruka : 67
Godina : 27
Potpuno se slazem sa vama! Ja pratim modu ali nisam zaludjenik. Ja garderobu kupujem u radnjama u Uscu i DC i sta tamo nadjem, a svidjami se, ja to kupim. A uostalom, u radnjama nece da drze nesto sto je 'demode' bilo da kupujemo nesto sportski, emo, fensi, elegantno..Emily the strange wrote:Aurora wrote:meni je smesno kad neka cura kaze da uopste ne prati modne trendove i da gleda to skroz da izbegne, a, realno, nemoguce je jer sada retko gde imate da nadjete neke koje nisu plitke ili koje nisu skroz duboke i sl.
mislim da svaka cura zeli da bude moderna sto naravno ne podrazumeva slepo pracenje trendova...
evo cist primer. narandzasta boja je hit ovog leta, i pretpostavljam da ce zaludjenici odmah krenuti da kupuju narandzaste stvari koje ce sledeceg leta baciti jer ce u modi biti neka druga boja.
meni je narandzasta ok ali daleko da mi je omiljena boja tako da necu previse kupovati narandzaste stvari bilo da su u modi ili ne..
Tea <33- Dreamy Girl
- Broj poruka : 1062
Samo ako mi to odgovara i ako i se dopada - Što sam starija, to više pratim, ali opet nisam obučena po tim nekim trendovima, ne zato što neću, nego što ne mogu xD
Uvijek kupujem ono što mi se sviđa, i vodim se tim putem, bez obzira da li je moderno ili ne. Šta će mi nešto moderno, ako će ono meni stajati u ormaru jer mi se ne sviđa ili ću u njemu izgledati k'o preparirana?
Uvijek kupujem ono što mi se sviđa, i vodim se tim putem, bez obzira da li je moderno ili ne. Šta će mi nešto moderno, ako će ono meni stajati u ormaru jer mi se ne sviđa ili ću u njemu izgledati k'o preparirana?
Praslin<3- Kate Beckett
- I don`t wanna waste another day, stuck in the shadow of my mistakes!
Broj poruka : 7273
Samo ako mi to odgovara i ako mi se dopada.
Polly Samson- Dangerous Lady
- Mesečarka
Broj poruka : 8397
Samo ako mi to odgovara i ako i se dopada.
nisam rob niti zaludjenik mode,ponekad se desi da je ono sto je potpuni "hit" meni odvratno xDD
nisam rob niti zaludjenik mode,ponekad se desi da je ono sto je potpuni "hit" meni odvratno xDD
Queeny- Dangerous Lady
- Broj poruka : 14753
Samo ako mi to odgovara i ako i se dopada
xX Anng!e Xx- Candy Girl
- Broj poruka : 274
Volim da pratim modu i modne trendove! :) Ipak,ako mi se nesto ne svidja radije cu ga zaobici nego da ga nosim samo zato sto je u modi!
Iva000- Candy Girl
- Broj poruka : 273
Ne mogu da kazem da pratim modu,tj kad vidim nesto sto mi se svidja,kupim,ali bez obaveze...
alex_ats- Candy Girl
- Broj poruka : 83
Page 5 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Page 5 of 6