1001 noć
+19
*MiMa*97
Aurora
Praslin<3
Sara :)
Gossip Girl.
LilPerly
***KeTy_94***
sundjer bob :)
Queeny
Klinkica. :) ♥
Anchyly
...Mi.Mi...
Little_Angel
Sookie
Dvojki.<3
Flower_Grown_Wild
Angie:)
Bloody.Mary
Amélie.
23 posters
Only For Girls :: Fame, fame, go away, come again some other day :: TV zabava/TV fun :: Serije/Emisije
Page 1 of 1
1001 noć
Hiljadu i jedna noć (tur. Binbir gece) je turska televizijska serija snimana od 2006. do 2009.
U Srbiji je emitovana 2010. na Prvoj televiziji.
Sinopsis: Šeherezada je talentovan arhitekta, zaposlena u velikoj građevinskoj kompaniji čiji su vlasnici Kerim i Onur.
Obojica su uspešni i poznati biznismeni ali Onur, zbog lošeg iskustva u prošlosti, potajno gaji bes i mržnju prema ženama.
Re: 1001 noć
I u Srbiji je jedna od najgledanijih, mada ne kapiram zashto....
Pogledala sam 1 epizodu i ne svidja mi se
Bloody.Mary- Moderator
- Broj poruka : 11102
Godina : 32
Naravno da sam čula. :)
Pa ono...okey je,msm. ajde da kažemo da je jedna od boljih serija.
Pa ono...okey je,msm. ajde da kažemo da je jedna od boljih serija.
Angie:)- Modern Lady
-
Broj poruka : 5719
Godina : 27
mene nervira. odgledala sam ukupno 15 minuta i smorila me, a i ne mogu da slusam onaj turski, sve me glava zaboli
Flower_Grown_Wild- Boom Baby
- Broj poruka : 1698
Godina : 31
haha. xD
Mene je serija oduševila jer je potpuno drugačija od španjolskih serija :)
Ima neke posebne scene koje su drugačije od svih.
Čula sam da kod njih je kad jedan dečko i neka cura večeraju i piju kavu, Ako cura stavi šečer onda to znači da se njoj on sviđa xDD
Je malo ludoo, ali to je nešto njihovo čega se oni drže. A nama je to sad novo pa je zato gledanost velika :)
Mene je serija oduševila jer je potpuno drugačija od španjolskih serija :)
Ima neke posebne scene koje su drugačije od svih.
Čula sam da kod njih je kad jedan dečko i neka cura večeraju i piju kavu, Ako cura stavi šečer onda to znači da se njoj on sviđa xDD
Je malo ludoo, ali to je nešto njihovo čega se oni drže. A nama je to sad novo pa je zato gledanost velika :)
Nisam gledala ni jednom.
Znam da su se svi popalili
I da iz mog grada krece kao onaj put za Tursku tamo gde je snima taj serija. O.o
Idi bre..
Znam da su se svi popalili
I da iz mog grada krece kao onaj put za Tursku tamo gde je snima taj serija. O.o
Idi bre..
Bloody.Mary wrote:I u Srbiji je jedna od najgledanijih, mada ne kapiram zashto....
Uzasno me nervira ta serija.Pogotovo jezik.
Sookie- Chocolate Babe
- If you love me why am I dying?
Broj poruka : 4696
Godina : 29
Meni se svidja. A jezik i mene nervira,zato uvek slusam muziku na fonu dok traje serija. =)
Little_Angel- Candy Girl
- Broj poruka : 42
Niti gledam,niti mi se svidja.Jedini razlog je to sto smo 500 godina bili pod njihovom vlascu i sada trebamo jos i da gledamo njihove serije?Hvala,ali NE hvala.
...Mi.Mi...- Candy Girl
- Broj poruka : 258
Godina : 26
ja sam gledala seriju i skroz je drugacija od onih latinoamerickih. kulturna je, nema ono da su glumice pune silikona i uvek nafrakane i polu gole...a i primetila sam da smo isti oni, nije ni cudo posto smo bili pod njima....
Anchyly- Cherry Babe
-
Broj poruka : 2086
Godina : 32
E baš to!
u ovim svim serijama ima tih "napumpanih cura" xD
A ovdje u turskim jedva vidiš da su se dečko i cura poljubili :)
To mi je jedan od razloga zašto mi se sviđa serija :)
A nekako smo više slični njima, nije baš da smo isti. Onako. :P
u ovim svim serijama ima tih "napumpanih cura" xD
A ovdje u turskim jedva vidiš da su se dečko i cura poljubili :)
To mi je jedan od razloga zašto mi se sviđa serija :)
A nekako smo više slični njima, nije baš da smo isti. Onako. :P
Slažem se. Meni se uopšte ne sviđa. :)Bloody.Mary wrote:I u Srbiji je jedna od najgledanijih, mada ne kapiram zashto....
Klinkica. :) ♥- Sweet Girl
- Broj poruka : 311
serija je uzas stalno placu..odgldala sam 5min i ne swidja mi se....ali glumci su im ipak dosli u srbiju:(
Queeny- Dangerous Lady
- Broj poruka : 14753
anchyly wrote:ja sam gledala seriju i skroz je drugacija od onih latinoamerickih. kulturna je, nema ono da su glumice pune silikona i uvek nafrakane i polu gole...a i primetila sam da smo isti oni, nije ni cudo posto smo bili pod njima....
:))
sundjer bob :)- Candy Girl
- Broj poruka : 238
U Srbiji sam pratila svaku epizodu,cak i dok sam bila na moru sam gledale preko satelita :D obozavam seriju ^^ omiljena!
***KeTy_94***- Candy Girl
- Broj poruka : 47
Godina : 30
Meni se ne sviđa kako glume. Nekako previše grubo i ne mogu da se uživim u seriju. Ali, radnja mi se sviđa. Gledala sam nekoliko epizoda, ne zaredom. :)
LilPerly- Candy Girl
- Broj poruka : 193
Godina : 28
Rekla sam da mrzim turske serije -.- i ova je stvarno najgora!!!!!! najgore sto su napaljenici od ludji dali imena svojoj deci seherezada i onaj njen muz ne znam kako se zove,a inace sam pogledala 2-3 epizode kao i spanska te navuce ali ja se nisam dala! xD
Gossip Girl.- Special Snowflake
-
Broj poruka : 8665
Nisam je gledala i ne vidim zasto svi vole da je gledaju
Sara :)- Candy Girl
- Broj poruka : 49
Anchyly wrote:ja sam gledala seriju i skroz je drugacija od onih latinoamerickih. kulturna je, nema ono da su glumice pune silikona i uvek nafrakane i polu gole...a i primetila sam da smo isti oni, nije ni cudo posto smo bili pod njima....
Istina. Gledala sam prije, sumnjam da bih je sad gledala, ali tad sad bila kao očarana.:D
Praslin<3- Kate Beckett
- I don`t wanna waste another day, stuck in the shadow of my mistakes!
Broj poruka : 7273
pa cini mi se da ne bi vlast dozvolila da se prikazuju takve stvari jer su islamska drzava, ali ne znam bas situaciju xD
kakvi god bili ipak je to sapunica.
kakvi god bili ipak je to sapunica.
[quote="Praslin<3"
Istina. Gledala sam prije, sumnjam da bih je sad gledala, ali tad sad bila kao očarana.:D[/quote]
takodje
Istina. Gledala sam prije, sumnjam da bih je sad gledala, ali tad sad bila kao očarana.:D[/quote]
takodje
*MiMa*97- Starry Eyed Girl
- Broj poruka : 7653
Uzas jedan -.-
Meni se ne dopada bas nista,ali pretpostavljam da je mase gledaju zbog onolike kolicine patetike -.-
Meni se ne dopada bas nista,ali pretpostavljam da je mase gledaju zbog onolike kolicine patetike -.-
MoonGirl- Powerful Girl
-
Broj poruka : 3319
Godina : 30
Super je bila, bas mi je bilo zao kad je zavrsila :)
Kod nas je bila najgledanije, svi su poludjeli za njom bili :)
Kod nas je bila najgledanije, svi su poludjeli za njom bili :)
MissL- Candy Girl
- Broj poruka : 20
Nisam gledala, ali znala sam otprilike ko je ko zbog bake i deke, oni su pratili. Glavna glumica je stvarno prelepa.
Polly Samson- Dangerous Lady
- Mesečarka
Broj poruka : 8397
Only For Girls :: Fame, fame, go away, come again some other day :: TV zabava/TV fun :: Serije/Emisije
Page 1 of 1