Glogster
+3
Bloody.Mary
Fallen Like The Sky.
machkica
7 posters
Glogster
GLOGSTER je 3.najposeceniji sajt u Americi,posle fejsa i youtube-a...u njemu izrazavate svoju kreativnost i druzite se naravno...ako znate engleski snaci cete se..
poenta je u stvari skupiti sto vise glog-poena,pa dodje kao neka igrica i zanimljivo je..glog-poene skupljate praveci glogove, sklapajuci prijateljstva, razmenjujuci poruke sa prijateljima..
pitate se sta je glog?ovako...mi ovde nas blog izrazavamo recima itd. a u glogu slikovito kreativno prikazujete svoja osecanja i sl. ja najcesce uzmem neku pesmu koju trenutno slusam i onda napravim glog na osnovu nje
nickname mi je machkica,pa potrazite me vidite moje glogove pa ce vam sve biti jasno
ps.ako imate neka pitanja,pitajte
zapamtite :
www.glogster.com
poenta je u stvari skupiti sto vise glog-poena,pa dodje kao neka igrica i zanimljivo je..glog-poene skupljate praveci glogove, sklapajuci prijateljstva, razmenjujuci poruke sa prijateljima..
pitate se sta je glog?ovako...mi ovde nas blog izrazavamo recima itd. a u glogu slikovito kreativno prikazujete svoja osecanja i sl. ja najcesce uzmem neku pesmu koju trenutno slusam i onda napravim glog na osnovu nje
nickname mi je machkica,pa potrazite me vidite moje glogove pa ce vam sve biti jasno
ps.ako imate neka pitanja,pitajte
zapamtite :
www.glogster.com
machkica- Candy Girl
- Broj poruka : 62
Godina : 30
Re: Glogster
mrzi me da se registrujem XD
Bloody.Mary- Moderator
- Broj poruka : 11102
Godina : 32
Ja sam te add :)machkica wrote:nickname mi je machkica,pa potrazite me vidite moje glogove pa ce vam sve biti jasno
Kanellis*- Candy Girl
- Broj poruka : 75
Godina : 29
Zvuči zanimljivo, sad ću da vidim kako izgleda. ;)
*~tamarchelo~*- Sweet Girl
- Broj poruka : 336
Godina : 27