Nigde bez šminke
+70
Tamara ♥
SlytherinGirl
Polly Samson
Sirenna *
Wicked Girl^^
*Tweety* <3
StarLight
Daenerys Targaryen
His Porcelain Doll
Minnie ♡
Queeny
mrs. sunshine
Beautiful Dangerous
Carrie <3
Sandrica
Emily the strange
DarkAngel
Praslin<3
Kitty Doesn't Care
ANG!E
MoonGirl
Sookie
Wendy
LostSoul
Tea <33
Kanellis*
NajjacxaSamBrtBasxSamRiba
Baby C.
MissSunshine.
Sara :)
dora_95
KitKat
*MiMa*97
marija ^^
Debelic
Marija:)
IvaChii
Iva
alexxD
Gossip Girl.
TackeY
Miss.Fox ♥
I'mNotPerfect!~
Candy
**Tami**
Lollobrigida
sundjer bob :)
Chéri
Fallen Like The Sky.
Fabolous.♥
pamela93
Euphoria
Dia.♥
Aurora
Potreban.Mi.Je.Psihijatar
Scarlett O'hara
Flower_Grown_Wild
The Lizard King
Superstar
Lonely Angel.♥
Tarja
Winter
Angie:)
Bloody.Mary
PunkRockChick
Lady Alexandra
Anchyly
Amélie.
popka bebic ^__^
Dvojki.<3
74 posters
Page 5 of 6
Page 5 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Nigde bez šminke
First topic message reminder :
Pa, sam naslov kaze.. ^^
Jeste li jedna od onih osoba koja (bukvalno) ni do prodavnice ne mogu da odu bez sminke?
Pa, sam naslov kaze.. ^^
Jeste li jedna od onih osoba koja (bukvalno) ni do prodavnice ne mogu da odu bez sminke?
Re: Nigde bez šminke
Počela sam da stavljam puder u školu svaki dan. Od kada smo krenuli u školi ( mislim da ima 3 nedelje) , stavljam puder svaki dan. :P Samo juče u školu nisam stavila.
Dia.♥- Modern Lady
- Ii da se ljubimoo. :)
Broj poruka : 6099
Godina : 28
Jedino se sminkam kad idem na party-je. :D
*Tweety* <3- Candy Girl
- Broj poruka : 36
Godina : 29
Za školu koristim maskaru i labelo,a za party i puder,senke,ajlajner... :) Inače po danu ne koristim ništa od toga. :D
Wicked Girl^^- Candy Girl
- Truth is,everybody is going to hurt you,you just have to find those worth suffering for.
Broj poruka : 110
koristim puder skoro svaki dan, ali u poslednje vreme sam prestala jer sam suvise bleda pa koji god puder da uzmem razlika se po malo vidi, jos mi se i nos sav usija, tako da sam odustala jer na dnevnom svetlu ne izgleda lepo,.. ali uvece za izlazak itd stavim tonu :D
Srećom, nemam taj trip. :')
Polly Samson- Dangerous Lady
- Mesečarka
Broj poruka : 8397
jedno vreme sam uvek izlazila sa puderom i maskarom na licu. nekad i kreon. sada me je smorilo i da se sminkam a tek da skidam sminku tako da pustam kozu da dise bez sminke. xD
Ja kad god negde izlazim, makar i do trafike, uvek stavim kreon i maskaru. Ali to je to. Mrzim puder. xD
SlytherinGirl- Candy Girl
- Broj poruka : 272
Ne O.o
Za školu samo mrvicu maskare i labelo, a za grad i malo krejona :D
Za školu samo mrvicu maskare i labelo, a za grad i malo krejona :D
Tamara ♥- Cool Girl
- Broj poruka : 607
Godina : 25
Kad idem samo do radnje, nikad se ne šminkam, niti kapiram svrhu. A kad idem bilo gde drugde na duže vreme, onda se obavezno makar malo picnem xD Veće samopouzdanje imam sa šminkom, bez nje mi baby face dolazi do izražaja, što mi užasno ide na živce jer imam 19 godina. A sa makeup-om izgledam lepše i starije.
*Little_♥_Princess*- Candy Girl
- Broj poruka : 113
Godina : 31
u poslednje vreme se ne šminkam skoro uopšte :D
samo kad izlazim uveče, i to ajlajner i maskara, ovako sam potpuno bez šminke :)
samo kad izlazim uveče, i to ajlajner i maskara, ovako sam potpuno bez šminke :)
Bloody.Mary- Moderator
- Broj poruka : 11102
Godina : 32
Po ovoj vrućini da brinem o tome da l' će mi se razmazati šminka, neka hvala. xD
Praslin<3- Kate Beckett
- I don`t wanna waste another day, stuck in the shadow of my mistakes!
Broj poruka : 7273
Uglavnom sam stavljala puder kada mi izadje neka bubuljica a kada izadjem maskaru i kreon. Sada me mrzi da skidam a i decko kuka kako ga nervira puder i miris pudera pa mi to taman dobro dodje :D
Najčešće stavim samo korektor na podočnjake, ajlajner, maskaru i popunim olovkom obrve. I to je to za svaki dan, kad idem na kafu ili na faks ^^ Ili ako ne stavim ajlajner onda stavim bordo karmin.
Kada izlazim, onda se malo jače našminkam.
Kada izlazim, onda se malo jače našminkam.
Bloody.Mary- Moderator
U prosjeku, šminkam se tri dana u sedmici i pri šminkanju mislim na maskaru i ajlajner.
Nikada ne stavljam puder jer nemam potrebe, osim što mi je sada čelo katastofa i stavim toniranu kremu.
Nisu mi jasne osobe koje se šminkaju samo za prodavnicu.
Nikada ne stavljam puder jer nemam potrebe, osim što mi je sada čelo katastofa i stavim toniranu kremu.
Nisu mi jasne osobe koje se šminkaju samo za prodavnicu.
Niko me neće uveriti da nije bolesno da odmah posle buđenja i umivanje dolazi šminkanje, i tako SVAKI DAN. Za žene mi je to moožda i jasno, ali za devojčice nije i verovatno nikada neće biti.
Šminkam se i ja, nisam cvećka, ali to nije niti previše šminke, niti svaki dan.
Šminkam se i ja, nisam cvećka, ali to nije niti previše šminke, niti svaki dan.
Polly Samson- Dangerous Lady
- Mesečarka
Broj poruka : 8397
Našminkam se uvek neposredno pred izlazak iz kuće, ali kad kažem izlazak ne mislim na prodavnicu, šetanje psa, ako idem kratko do drugarice itd., za te stvari šminka ti ne treba :D
Bloody.Mary- Moderator
Ja sam naravno kao i za sve drugo,tako i za sminkaje skroz promenila stav.
Vec par meseci se svaki radni dan sminkam - puder,maskara,senka/kreon. Vikendom ne ako nigde ne idem.
A puder se trudim da odstranim,pocela sam da ga koristim jer mi je buknulo lice odjednom,ali sada sam pocela da sredjujem,pa cim se jos malo smiri,odricem se pudera. :)
Vec par meseci se svaki radni dan sminkam - puder,maskara,senka/kreon. Vikendom ne ako nigde ne idem.
A puder se trudim da odstranim,pocela sam da ga koristim jer mi je buknulo lice odjednom,ali sada sam pocela da sredjujem,pa cim se jos malo smiri,odricem se pudera. :)
Wendy- Dangerous Lady
- Broj poruka : 9157
Godina : 30
Ja nigde bez korektora,jer imam ogromne podocnjake,pa i da spavam 12 sati dnevno. i nikako ne mogu da nadjem savrsen korektor,ali ne odustajem xD
Ne izlazim bez maskare i korektora,sem kada idem ujutru u skolu,pa imam nameru da spavam u skoli i ne stavim maskaru :D
Ne izlazim bez maskare i korektora,sem kada idem ujutru u skolu,pa imam nameru da spavam u skoli i ne stavim maskaru :D
Beautiful Dangerous- Chocolate Babe
- Broj poruka : 5122
Ja sam shvatila da kada stavim puder, bubuljice još više izlaze, tako da sam potpuno odustala od njega. Sada nemam ni jednu xD
To je tacno, i meni je tako, jedno vreme sam stalno stavljala puder zbog bubuljica pa sam shvatila da ce prestati bubuljice kada mi se koza odmori od pudera sto je i bilo :D
Ali opet ponekad stavim kada imam bubuljice, ne mogu da izdrzim. O:)
Ali opet ponekad stavim kada imam bubuljice, ne mogu da izdrzim. O:)
Nekad stavljam puder nekad ne, kad idem u školu obično popodne stavim puder, a kad se moram ustat u pola 6 i još mislit o tome da stavim puder i našminkam se, ne hvala xD
Sada se sminkam svaki dan,bez maskare i korektora ne izlazim.
Beautiful Dangerous- Chocolate Babe
- Broj poruka : 5122
Ponekad stavim tonirajuću kremu zbog bubuljica.
Forever. <3- Sweet Girl
- Belive in drems, belive in love.
Broj poruka : 340
Godina : 26
Page 5 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Page 5 of 6