Ovo moram da vam ispričam....
+11
Sirenna *
His Porcelain Doll
Wendy
Praslin<3
Lollobrigida
IvaChii
Angel_Of_Death
Suzana
Aurora
Bloody.Mary
Scarlett O'hara
15 posters
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Ovo moram da vam ispričam....
First topic message reminder :
Pa pišite bilo šta što je ostavilo veliki utisak na vas... Nije bitno da li ste to negdje pročitali ili vidjeli, nešto što mislite da treba da podjelite sa ostalima, neku zanimljivu situaciju ili tako nešto i sa ostalima komentarišite....
Evo ja ću prva početi...
Danas sam upoznala M mamu i tatu, o bože sve je bilo tako glupavo, ne bih da se prisjećam nikako, imam osjećaj da sam ispala kao retard onako pravi, al' ajd' šta se može...
Danas mi je prodavačica kad sam kupovala farbu uvalila hidrogen, a dolazi u farbi i bzv sam ga kupila, lopovi..
Pa pišite bilo šta što je ostavilo veliki utisak na vas... Nije bitno da li ste to negdje pročitali ili vidjeli, nešto što mislite da treba da podjelite sa ostalima, neku zanimljivu situaciju ili tako nešto i sa ostalima komentarišite....
Evo ja ću prva početi...
Danas sam upoznala M mamu i tatu, o bože sve je bilo tako glupavo, ne bih da se prisjećam nikako, imam osjećaj da sam ispala kao retard onako pravi, al' ajd' šta se može...
Danas mi je prodavačica kad sam kupovala farbu uvalila hidrogen, a dolazi u farbi i bzv sam ga kupila, lopovi..
Scarlett O'hara- Admin
- Ja ću imati tebe i ti ćeš imati mene odavde pa do vječnosti, zauvijek, bez početka i bez kraja.
Broj poruka : 8922
Godina : 32
Re: Ovo moram da vam ispričam....
Ne idi vise tu diskoteku xD
Ja vama da se pozalim. Mnogo volim bend 'Goblini' a trenutno sam u Krusevcu i slucajno saznam da su vecers nastupali (nastupaju) i nisam imala sa kim da idem
Sestra ne moze a ostali sa kojima sam ok, ne slusaju tu vrstu muzike
:'( Jadna. Ja bih otisla i sama da sam na tvom mestu, ne bi me bas bilo briga za to da l' sam u necijem drustvu il' ne (valjda). x'D (ou, kad malo bolje razmislim, bilo bi me briga)
Suzana- Moderator
-
Broj poruka : 6686
Godina : 27
Pa nisam u samom gradu a i ne poznajem ga (samo centar - snob XDD) i nemam kako da se vratim a i ne poznajem nikoga
bedak
bedak
AHAHA, e onda si bas baksuz. x'D
Suzana- Moderator
-
Broj poruka : 6686
Godina : 27
Nesto veoma smijesno iz mog zivota..
Moja drugarica (ime nebitno, kao i ona :p) prima neke familijarne poznanike koje je njena porodica upoznala '86 u Dubrovniku na moru..
Ona gdica Don't call me S. je bijesna radi toga i sve skrisi na predavanjima, danas je se bućnula ispred biblioteke..
Njeni roditelji su uzrupirali njenu sobu jer troje djece od tog para ce doci, i da zlo bude vece njena majka nadje neku njenu kutiji gdje krije sve njene tajne (kutija od jeftinih japanki citaj ;)), i nadje kad gdje sa kojim deckom i kako i pobjesni joj majka..I sad konacno su oni danas oko pola tri dosli, ispred njene kuce na Dobrinji, oni su inace muslimani, a na njoj je bilo da spremi rucak donjela ona supu sa grizom iz kesice, majku joj srcka strefila, posle toga kilu prasetine lujka iznjela i to je bilo to, majka je popizdila, znaci kad mi je pricala ja sam se upisala..
Sta mislite kako da je utjesim? sa bice bolje? :evilsmile: hahahahahahahaha zlo'
Ona gdica Don't call me S. je bijesna radi toga i sve skrisi na predavanjima, danas je se bućnula ispred biblioteke..
Njeni roditelji su uzrupirali njenu sobu jer troje djece od tog para ce doci, i da zlo bude vece njena majka nadje neku njenu kutiji gdje krije sve njene tajne (kutija od jeftinih japanki citaj ;)), i nadje kad gdje sa kojim deckom i kako i pobjesni joj majka..I sad konacno su oni danas oko pola tri dosli, ispred njene kuce na Dobrinji, oni su inace muslimani, a na njoj je bilo da spremi rucak donjela ona supu sa grizom iz kesice, majku joj srcka strefila, posle toga kilu prasetine lujka iznjela i to je bilo to, majka je popizdila, znaci kad mi je pricala ja sam se upisala..
Sta mislite kako da je utjesim? sa bice bolje? :evilsmile: hahahahahahahaha zlo'
His Porcelain Doll- Sweet Girl
- The girls, they all are like carmen.
Broj poruka : 584
Godina : 36
Moja nastavnica Hemije koja nas ne podnosi, nije želela da primi poklon za 8. mart . WTF?
Momak me je upravo iznenandio kolačima donijetim na kućnu adresu... Prosto ne mogu da vjerujem da je i on učinio nešto tako romantično. :D
Scarlett O'hara- Admin
- Ja ću imati tebe i ti ćeš imati mene odavde pa do vječnosti, zauvijek, bez početka i bez kraja.
Broj poruka : 8922
Godina : 32
ZAVIDIM TI, NEVEROVATNO TI ZAVIDIM.
Polly Samson- Dangerous Lady
- Mesečarka
Broj poruka : 8397
Godina : 28
Rasplakala sam se na Bozic !!!
Angel *_*- Candy Girl
- Broj poruka : 72
Godina : 28
Samo pitanje je hoćeš li plakati po dva puta svaki dan ili samo jednom, sad sam u nedoumici moram da proverim na internetu šta kažu za takve slučajeve.
Moram da vam ispričam da sam preživela dan iako nisam postavila (!!!)NIJEDAN (!!!) status o Božiću na FB-u, no dan još uvek traje tako da je moguće da će me večeras stići božja kazna za to (ne)delo.
Moram da vam ispričam da sam preživela dan iako nisam postavila (!!!)NIJEDAN (!!!) status o Božiću na FB-u, no dan još uvek traje tako da je moguće da će me večeras stići božja kazna za to (ne)delo.
MoonGirl- Powerful Girl
-
Broj poruka : 3319
Godina : 30
4 puta svakog dana jer se duplo vraća
izašao torent za Anu Karenjinu ne znam zašto je to bitno
izašao torent za Anu Karenjinu ne znam zašto je to bitno
Page 2 of 2 • 1, 2
Page 2 of 2