Sex And The City (Seks i grad)
+23
Sirenna *
Polly Samson
Chocolina.
People_Are_Shit
Wendy
Sookie
Anchyly
Dvojki.<3
pinkgirl
LostSoul
Praslin<3
Maki :)
Tea <33
Amélie.
Fallen Like The Sky.
Lollobrigida
Gossip Girl.
Queeny
Angie:)
Aurora
Flower_Grown_Wild
Bloody.Mary
xXxZoka94xXx
27 posters
Only For Girls :: Fame, fame, go away, come again some other day :: TV zabava/TV fun :: Serije/Emisije
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Sex And The City (Seks i grad)
First topic message reminder :
Osećajna i ironična humoristička serija o četiri mlade, privlačne i praktično nerazdvojne neudate žene u Njujorku koje zajedno žive i poveravaju svoje uvek promenljive i zbunjujuće seksualne živote koji se razlikuju koliko i njihove naravi. Keri Bredšo je šarmantna autorka člankova, a često i narator priče, koja često piše dok priča ili izvan ekrana stalno prihvata ili odbacuje različita shvatanja o svemu što utiče na seksualni život modernih žena; pokušava skoro sve, stalno ostaje razočarana, ali se uvek na neki način vraća jednom Mr. Bigu. Miranda Hobs je crvenokosi advokat rešen da uspe u svom poslu, kao i da bude tvrda u ljubavi, ali je njen jedini verni ljubavnik nesigurni štreber. Šarlot Jork je upravnik galerije odrasla u prestižnoj, bogatoj porodici sa staromodnim moralnim standardima za njenu nesigurnu ličnost, koji se nažalost ispostavljaju i kao preveliki izazov za sve njene ljubavnike, kad god je u stanju da pronađe nekog prijemljivog. Samanta Džouns je heroj svake feministkinje i totalno besramni glas požude na njihov sastancima: priznati stručnjak agent za odnose sa javnošću i nezaustavljiva nimfomanka koja proždire muškarce u stanju da flertom natera bilo kog muškarca da skine pantalone (često bukvalno i brzo) i skoro uvek želi još, bez ikakvog znaka vezanosti, tvrdeći da je ovo doba žena u kojem one rade ono što su muškarci oduvek radili njima.
Osećajna i ironična humoristička serija o četiri mlade, privlačne i praktično nerazdvojne neudate žene u Njujorku koje zajedno žive i poveravaju svoje uvek promenljive i zbunjujuće seksualne živote koji se razlikuju koliko i njihove naravi. Keri Bredšo je šarmantna autorka člankova, a često i narator priče, koja često piše dok priča ili izvan ekrana stalno prihvata ili odbacuje različita shvatanja o svemu što utiče na seksualni život modernih žena; pokušava skoro sve, stalno ostaje razočarana, ali se uvek na neki način vraća jednom Mr. Bigu. Miranda Hobs je crvenokosi advokat rešen da uspe u svom poslu, kao i da bude tvrda u ljubavi, ali je njen jedini verni ljubavnik nesigurni štreber. Šarlot Jork je upravnik galerije odrasla u prestižnoj, bogatoj porodici sa staromodnim moralnim standardima za njenu nesigurnu ličnost, koji se nažalost ispostavljaju i kao preveliki izazov za sve njene ljubavnike, kad god je u stanju da pronađe nekog prijemljivog. Samanta Džouns je heroj svake feministkinje i totalno besramni glas požude na njihov sastancima: priznati stručnjak agent za odnose sa javnošću i nezaustavljiva nimfomanka koja proždire muškarce u stanju da flertom natera bilo kog muškarca da skine pantalone (često bukvalno i brzo) i skoro uvek želi još, bez ikakvog znaka vezanosti, tvrdeći da je ovo doba žena u kojem one rade ono što su muškarci oduvek radili njima.
xXxZoka94xXx- Candy Girl
- Broj poruka : 4
Godina : 30
Re: Sex And The City (Seks i grad)
hoću da pogledam prvi deo, ali nikako da stigneeem.
inače gledam seriju iz početka :)
inače gledam seriju iz početka :)
Bloody.Mary- Moderator
- Broj poruka : 11102
Godina : 32
Gledala pre i sada ponekad gledam ali na v-u stalno repriziraju i, iskreno, smaraju vise.
Uvek se sve vrti oko istih stvari u uvek na isti nacin sve zajebu.
Uvek se sve vrti oko istih stvari u uvek na isti nacin sve zajebu.
Serija je zakon,prvi deo filma je onako,nije los,ali drugi deo je ocajan,meni se uopste ne svidja.
A sto se tice ovog sto planiraju da snime,jos se ne zna da li ce biti film ili nastavak serije. Sarah Jessica Parker je navodno protiv snimanja filma,jer je 2. deo bio ocajan.
A meni to kul zvuci,mada mislim da su skroz promasili glumice. Ide mi da Blake bude Keri,a ove ostale mi se nekako ne uklapaju u uloge. xD
A sto se tice ovog sto planiraju da snime,jos se ne zna da li ce biti film ili nastavak serije. Sarah Jessica Parker je navodno protiv snimanja filma,jer je 2. deo bio ocajan.
A meni to kul zvuci,mada mislim da su skroz promasili glumice. Ide mi da Blake bude Keri,a ove ostale mi se nekako ne uklapaju u uloge. xD
Wendy- Dangerous Lady
- Broj poruka : 9157
"Edward Scissorhands", ujedno i omiljeni film.
People_Are_Shit- Candy Girl
- Broj poruka : 140
Godina : 28
Serija je zakon! Prvi deo filma nije loš, a drugi mi se i nije baš nešto svideo. :/
Chocolina.- Boom Baby
- Broj poruka : 1800
Umm, promašila sam temu. ^^'People_Are_Shit wrote:"Edward Scissorhands", ujedno i omiljeni film.
Gledala sam ponekad seriju, a film nisam.
People_Are_Shit- Candy Girl
- Broj poruka : 140
Gledala sam milion puta seriju i oba dela filma.
Najviše volim Samanthu. Sviđa mi se kako piše Carrie i volim Mr. Big. O:)
Polly Samson- Dangerous Lady
- Mesečarka
Broj poruka : 8397
Ne volim ju. :S Nemam neki poseban razlog, samo mi malo idu na živce. To je valjd zato što su nam 5 puta reprizirali -.-
Obozavam ovu seriju, Samanta je najjaca :)
LanaDelRey- Candy Girl
- Broj poruka : 221
Godina : 27
kurva sudbina. wrote:Gledala sam milion puta serijui oba dela filma.
Daa i Charlotte mi ide na zivce .
Half as pretty- Dreamy Girl
-
Broj poruka : 1428
I dan danas gledam ovu seriju.
Ne volim je kao prije, ali ipak mi je i dalje draga. :3
Ne volim je kao prije, ali ipak mi je i dalje draga. :3
Praslin<3- Kate Beckett
- I don`t wanna waste another day, stuck in the shadow of my mistakes!
Broj poruka : 7273
Nekad mi je serija mnogo dobra a nekad mi kida zivce xD
tj. one jer su nekad previse pateticne, previse razmisljaju i vezuju se za neke gluposti.
I nerviraju me cure koje se poistovecju sa njima. Pogotovu sa Samantom. Ipak je to samo serija.
tj. one jer su nekad previse pateticne, previse razmisljaju i vezuju se za neke gluposti.
I nerviraju me cure koje se poistovecju sa njima. Pogotovu sa Samantom. Ipak je to samo serija.
Page 2 of 2 • 1, 2
Only For Girls :: Fame, fame, go away, come again some other day :: TV zabava/TV fun :: Serije/Emisije
Page 2 of 2