Ezel
+7
Praslin<3
MissL
Gossip Girl.
Angie:)
Fallen Like The Sky.
sundjer bob :)
Amélie.
11 posters
Only For Girls :: Fame, fame, go away, come again some other day :: TV zabava/TV fun :: Serije/Emisije
Page 1 of 1
Ezel
Omer Učar je jednostavan i iskren mladić, odan svojoj porodici i trojici prijatelja koje poznaje još iz detinjstva. Njegovi najbolji prijatelji su Ali i Džengiz, smatra ih svojom braćom i za njih bi dao život, a lepa Ejšan je ljubav njegovog života. Nakon dugog boravka u vojsci, Omer se vraća kući u Istanbul, srećan što će napokon da zaprosi ženu svojih snova i s njom osnuje porodicu. Međutim, sudbina mu je namenila drugačiji put – za vreme njegovog odsustva, prijatelji su osmislili i sproveli lukav plan pljačke kazina, ubivši pritom jednog čuvara i ostavivši dovoljno lažnih dokaza kojim će Omera biti osuđen na doživotnu robiju. Dok su prijatelji ukradenim milionima gradili poslovne i privatne karijere, Omer je u zatvoru proživljavao pakao.
Osim što je svakodnevno razmišljao o izdaji svojih prijatelja i njihovim lažnim svedočenjima, Omera su fizički zlostavljali upravnik i čuvari zatvora, uvereni da će pomoću batina saznati gde su on i prijatelji sakrili ukradeni novac. Pri poslednjoj tuči Omer zadobija ozbiljne povrede, no uz pomoć Ramiza, mentora i moćnog mafijaša, uspeva da pobegne iz zatvora. Njegovo unakaženo i neprepoznatljivo lice trebalo je hitno operisati, a zajedno s promenom lica došlo je i do promene ličnosti – Omer postaje Ezel Bajraktar, mladi i uspešni biznismen, specijalizovan za razne borbene tehnike i čitanje ljudskih namera, te izrazito uspešan kockar.
Nakon dvanaest godina provedenih u patnji, njegova mržnja prema prijateljima postala je sve jača, pa odlučuje da kao potpuni stranac poseti Kipar kako bi im se osvetio.
Re: Ezel
Ma ako je turska bice na fox-u cim prodju ove sto sad idu...
Sto znaci - niti je gledam, niti cu je gledati.
Fallen Like The Sky. wrote:Ma ako je turska bice na fox-u cim prodju ove sto sad idu...
Gossip Girl.- Special Snowflake
-
Broj poruka : 8665
Godina : 28
Čula sam, ali nisam nikad gledala.
Nemam ja sad živaca za te turske serije, ne znam što.. A sjećam se da sam gledala 1001 noć.
Nemam ja sad živaca za te turske serije, ne znam što.. A sjećam se da sam gledala 1001 noć.
Praslin<3- Kate Beckett
- I don`t wanna waste another day, stuck in the shadow of my mistakes!
Broj poruka : 7273
Jaoj -.-
Ova serija je ono...užaščina -.- Još kad čujem po forumima tako cure pale se na onog nosatog -.- OMG,gde su im oči -.-
Ova serija je ono...užaščina -.- Još kad čujem po forumima tako cure pale se na onog nosatog -.- OMG,gde su im oči -.-
MoonGirl- Powerful Girl
-
Broj poruka : 3319
Godina : 30
Nije tipična turska 'sapunica' i treba mnogo da sve pohvataš. Slično 'Izgubljenim', u stilu čas prošlost, čas budućnost prikazuju, kraj je jako misteriozan, često sam plakala. Odlična serija, zgodni Kenan Imirzalioglu. xD :D <33
*~tamarchelo~*- Sweet Girl
- Broj poruka : 336
Godina : 27
Planiram da počnem da gledam kada se bude prikazivala na Prvoj. :)
Dia.♥- Modern Lady
- Ii da se ljubimoo. :)
Broj poruka : 6099
Da li to postoji neka turska serija koju moji baka i deka ne gledaju? Ponosna sam na njih.
Polly Samson- Dangerous Lady
- Mesečarka
Broj poruka : 8397
Only For Girls :: Fame, fame, go away, come again some other day :: TV zabava/TV fun :: Serije/Emisije
Page 1 of 1