Anahi Giovanna
+32
bloodsucker
Gossip Girl.
Praslin<3
Kitty Doesn't Care
.Raindrop.
Kate.Fenett
špageta
Angie:)
~Perronita~
Danijela :)
@ndjel@
Iwana95
Sookie
Jackie
Tarja
Dvojki.<3
Mala TasHa :)
Fallen Like The Sky.
Ariel
♥~Brancica~♥
[:Tijana:]
Posh
Aurora
*M@R!JA*
princess
*BoOoPy*Bet*
rebel
Vanessa
*Aysha*
Gagica_92_NBGD
*Nina*
Candy
36 posters
Only For Girls :: Fame, fame, go away, come again some other day :: Glumci & glumice/Actors & actresses
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Anahi Giovanna
First topic message reminder :
Anai Đovana Puente Portilja (šp. Anahí Giovanna Puente Portilla) je meksička glumica i pevačica rođena 14. maja 1983. godine u gradu Meksiku.
Ima dve sestre Marčelu i Dijanu. U horoskopu je bik. Visoka je oko 162 cm.
Započela je svoju karijeru u Čikiladas šou. Zapaženije uloge bile su joj „Devojčice“ (Muchachitas), „Anđeli bez raja“ (Ángeles sin paraíso), „Ti i ja“ (Tu y yo), „Moja mala veza“ (Mi pequeña traviesa), „Živim za Elenu“ (Vivo por Elena).
Prva značajnija uloga u karijeri je uloga u tv noveli „Odeljenje 406“ (Clase 406). 2004. je godina u kojoj njena karijera ide uzlaznom putanjom jer je dobila jednu od glavnih uloga u najpopularnijoj TV noveli u Meksiku, „Buntovnici“ (Rebelde). Postala je član grupe RBD u čijem su sastavu Dulse Marija, Majte Peroni, Kristofer Ukerman, Kristijan Čavez, Alfonso Erera, koji su takođe glumili u Buntovnicima. ima tetovazu petra pana na stomaku koji joj je omiljeni junak.
Anai Đovana Puente Portilja (šp. Anahí Giovanna Puente Portilla) je meksička glumica i pevačica rođena 14. maja 1983. godine u gradu Meksiku.
Ima dve sestre Marčelu i Dijanu. U horoskopu je bik. Visoka je oko 162 cm.
Započela je svoju karijeru u Čikiladas šou. Zapaženije uloge bile su joj „Devojčice“ (Muchachitas), „Anđeli bez raja“ (Ángeles sin paraíso), „Ti i ja“ (Tu y yo), „Moja mala veza“ (Mi pequeña traviesa), „Živim za Elenu“ (Vivo por Elena).
Prva značajnija uloga u karijeri je uloga u tv noveli „Odeljenje 406“ (Clase 406). 2004. je godina u kojoj njena karijera ide uzlaznom putanjom jer je dobila jednu od glavnih uloga u najpopularnijoj TV noveli u Meksiku, „Buntovnici“ (Rebelde). Postala je član grupe RBD u čijem su sastavu Dulse Marija, Majte Peroni, Kristofer Ukerman, Kristijan Čavez, Alfonso Erera, koji su takođe glumili u Buntovnicima. ima tetovazu petra pana na stomaku koji joj je omiljeni junak.
Re: Anahi Giovanna
sad kad videli da u BG-u zgrcu pare dolazice jedan po jedan...Ne volim je,nikad i nisam...
Sookie- Chocolate Babe
- If you love me why am I dying?
Broj poruka : 4696
Godina : 29
KaO Mia je mng uObrazena,nafurana i tO mi se bas ne swidja.....aliii nekakO...mng su mi rekli da licim na nju.....waljda pO pOnasanju....ali ja stw nisam takwaaa....:/// PO meni Ona je prelepa,i zgOdna je...i imaaaa diiiiwan glas,swa se najezim kad cujem neku njenu pesmu....Swe u swemu,wOliiim jee....:] ♥
Iwana95- Candy Girl
- Broj poruka : 149
Prezirem je (bez ljutnje)!Miu je super odigrala i bas joj stoji,ali mi je ta uloga odvratna!Posebno sa onim njenim "daddy"...
Dulce je best!Obozavam je i najbolja je!
Dulce je best!Obozavam je i najbolja je!
Obozawaam je...ne kao Miu ali kao Anahi je najboljaa!!
~Perronita~- Candy Girl
- Broj poruka : 43
Godina : 31
Ništa posebno,nervira me što se podigla tolika frka oko nje. -.-'
Angie:)- Modern Lady
-
Broj poruka : 5719
Godina : 27
Ništa posebno, ne'am neko posebno mišljenje.
Kate.Fenett- Gorgeous Princess
- Broj poruka : 4267
Godina : 27
Prelepa,po mom misljenju i najtalentovanija
.Raindrop.- Sweet Girl
- Broj poruka : 518
Anahi je poznata jos od malena i to je zasluzila talentom,trudom i radom.Prebrodila je anoreksiju i vratila se jaca nego ikad.Prelepa je,sa i bez sminke,sa i bez operacija.Mnogo je zgodna i divno se oblaci.Ima najsavrseniju kosu na svetu *_* Divne oci,prelep glas,super glumi i ima divne pesme.Ona je uvek bila najposvecenija fanovima od svih ex Rbd clanova,bavila se i humanitarnim radom.Uvek je vesela,nasmejana,harizmaticna je i nikad ne odustaje i bori se za ono u sta veruje ♥ I zato je obozavam i mnogo mi je drago sto sam je upoznala.Anahi 4 ever <3
Kitty Doesn't Care- Candy Girl
- Broj poruka : 155
Godina : 28
Nikad nisam volilaa, ni Buntovnike ni nju :D
Praslin<3- Kate Beckett
- I don`t wanna waste another day, stuck in the shadow of my mistakes!
Broj poruka : 7273
Volela sam je kad sam gledala Rebelde sada ne ://
Gossip Girl.- Special Snowflake
-
Broj poruka : 8665
Pa, znam je samo u Rebelde. Volela sam Miu.
Polly Samson- Dangerous Lady
- Mesečarka
Broj poruka : 8397
Page 2 of 2 • 1, 2
Only For Girls :: Fame, fame, go away, come again some other day :: Glumci & glumice/Actors & actresses
Page 2 of 2